Új privát üzeneted érkezett!

Niki: Boldog szülinapot Rékának!

Zsuzsu: Gratulálok :) Egészséges Tirzuskát kívánok Nektek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.

Niki, Rékát Isten éltesse! Jól látom, kicsi ruha van rajta az első képen fodros szoknyás?

Szilde, Hannának is minden jót.

Norus, Marcsinak szintén! :)

Zituska, sajnálom, hogy nem javul a helyzet nálatok.

Enikő, javulást nektek is, de mielőbb! Nálunk most Petiből túrórudi lett, lövésem sincs, mitől pöttyösödött ki tegnap délutánra, holnap de. viszem le az orvoshoz.
Hallod, a kis pöcsös eszméletlen módon anyukája. Legalábbis profilból. :)

Zsuzsu, dúrok mindjárt képet. Figyi, Peti sem beszél...én is aggódom, de mindent megért, így próbálom elhesegetni a rossz gondolataimat.
Zebrához gratula...hát én várok még ezzel jópár évet.

Bibi, Barninak továbbra is szuper a beszélőkéje.

Hefe, hát Dorónál akkor valami hiba csúszott a gépezetbe, nem szögedi. :D Peti egyfolytában ö-zik.

Gira, hát Kajtárnál régebben is nagyüzem volt... Én is vártam rá párszor, mikor Czank nem volt, és ő nézte meg a CTG eredményemet.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu,Nagyon örülök Nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Niki,a géneken nagyon sok múlik,ahogy nézlek nem vagy egy nagy darab!!!
A szomszéd kislány egyidős a Barnival(tehát majdem 2.5éves),és most 9 kg!!!!
Szóval szerintem semmi gond nincs Rékával!!!!
Kár paráznod rajta!!!! :wink:

Exi,jó hogy jelentkeztél,milyen nagy a haja Petinek!!!!

Jövőhéten mi is megyünk a Barnival!!!
Ma a Zsinagóga előtt sétáltunk,el is kezdett ordítani,hogy nem menjünk az Ildihez(ő a fodrászunk,és arra dolgozik!!!)

Kép
bibi226

Anett: Én nem hiszem, hogy ezt az atomszigorú diétát 4-5 hónapos korában is tartani kell ám... Csak az elején... Nem? Vagyis próbálgatni kell. Eszel ezt azt aztán figyelni a babát. Zalán hasfájós volt, de ennyi idős korába káposztán/babon kívül, már mindent ettem!

Szilcsi: Amikor voltam nálatok én is kérdeztem, hogy miket eszel (mert alig van valami amit szabad) és még mondtad is, hogy mindent :D . Én meg csodálkoztam és mondtam, hogy szerencsés vagy, hogy Lali mindent bír és nem hasfájós. Emlékszel? :roll: mert én alig mertem valamit enni, és így hasfájós volt a Zalán...
Amúgy a védőnőd tényleg egy pancser :evil: Ezekről neki kéne tájékoztatni mint első gyerekes anyukát...
Nekem is hiányzol, és nagyon szeretném élőbe látni Lalit is :D . Télleg dobsz friss képet róla? Már lassan 6 hetes, ilyenkor napról napra rengeteget változnak még!

Exi: Akkor holnapra szabadnapot vettél ki, hogy el tudd vinni Petit dokihoz, vagy hogy oldod meg? Remélem nem komoly. Allergia lehet, vagy esetleg himlő??? Feljössz msn-re? Peti írtó cukker ezzel a hajszerkezettel! :D

Bibi: A fiad szenzációs :lol: :lol: :lol: Kéééész vagyok tőle! 8) :lol:

Niki: Réka nagyon édes kis totyogós, és szupercsinos volt a keresztelőn. Egy az egybe apája lánya :D

Zsuzsu: Részleteket kérünk 8) Nem az előzményekről :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Most már eléggé nyomorultul érzem magam. :( Úgy tűnik, csak én vagyok ilyen, hogy nem tudtam, hogy ennyire szigorúan diétázni kell szopi alatt.
Enikő, azért nem faltam mindent, ez így nem igaz! A tejtermékekkel is nagyon vigyáztam, napi egy bögre tejet ittam. A k betűseket egyáltalán nem ettem, tojást sem.
Ahogy ránézek a kis kiütéses pofijára, elbőgöm magam. :( :cry: Már sikerült kiborulni is, nagyon furdal a lelkiismeret.
Legszívesebben megrugdosnám ezt a pancser banyát, aki védőnőnek tartja magát. :twisted:

Kép
szilcsi

Holnap megyek a 6 hetes kontrollra, nagyon be vagyok tojva, nyilván emiatt is vagyok ilyen rosszkedvű. Még mindig vérezgetek, még varrataim is vannak, és ülni is eléggé nehézkes. Félek, hogy mit mond majd a doki. :?

Egy tegnapi kép, az első elkapott vigyorgás. A Corában vettük a kiselefántos csuklócsörgőt, ami a hordozón lakik egyelőre, Lali imádja, mindig nevet rá és magyaráz neki.

Kép

Kép
szilcsi

Ilcsi: Nem a te hibád :( Ne okold magad!!!!! Inkább a védőbanyádnak kéne lekapni a 10 körmét. Ez már nem az első eset, hogy nem világosít fel. Gyakorlatilag eddig is leszart! :( A várandósság alatt is és most is :( És semmit nem mondott el, emlékszem mondtad, hogy annyi kérdésed lenne, de nem tudod kinek feltenni..... Én nem tudom ki ez a nő, de hogy szakmailag és emberileg is egy nagy nulla, az tuti!
Nem lehetne szólni valakinek??? A "fővédőnőknél" szólni, hogy alkalmatlan a munkaköre ellátására?? :roll: :evil:

Amúgy ilyen piros pöttyök voltak Zalánnak is többször (de a mi dokink szerint a cumitól) 70%-os alkohollal kellett lekennem és elmúltak! Persze nem biztos, hogy ugyanolyan pöttyök...

ceniko
Szeged

Ilcsi: drukkolok holnapra+++++++++++++++ Sztem ne legyél türelmetlen, ilyen gátseb után mint ami neked volt, hosszú hónapokba telik, hogy felépüljél!!!! Nekem durván egy év volt, mire minden a "régi" lett. És a régi sose lett.... 8)

Lali nagyon cukker, hogy örül az elefántnak :) A képen nem látszik milyen színű a szeme? Milyen nagy haja van :lol:
Egész sokat változott az arca, kigombölyödött a drága :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KEDVES SZAVAKAT!!!! :D :D

Még nem tértünk magunkhoz, sírunk-nevetünk... :D Az a fontos, h egészséges legyen!!!

Anett!
Nagyon igazad van, úgy tűnik bejött a wellness. Ábel is egy ilyen helyen fogant és a tesó is! Igazából a nyugalom és a pihenés segített. Köszönöm a kedves smst!!!!!! :D :D

Ilcsi!
Elvileg 10.07., de majd meglátjuk. Ábinál 4 hónaposan jöttek elő a kakigondok.

Niki!
Nagyon édes Réka!!!!!!! Ne aggódj te sem, minden rendben Rékával.
Igyekszem nyugott lenni, bízom benne, h egészséges gyermekem születik októberben. (mosolygunk, mert a férjem szeptemberi, én meg novemberi vagyok :D )

Bea!
A próféta szóljon belőled!!!!!! :)

Ági!
Viszket is Petinek, vagy csak pöttyös?? Nah a göndör fürtökért is odalesznek a lyányok!! :D :D :D
Ábel is megcsinálja amit kérek Tőle. Állítólag a nővérem 3 évesen kezdett beszélni... Az a vicc, h Ábi már korán mondott szavakat, de aztán abbahagyta. Egész nap beszélek, de nem próbálja mondani utánnam....

Enikő!
Ősz óta próbálkoztunk, de 42-48 napos ciklusokkal nem egyszerű. (szülés előtt 32-34 nap volt). Jan. végén éreztem PÉ-t, pár napra rá utaztunk pihenni. A szomszédos topicban bíztattak a lányok, h teszteljek. (én ki akartam várni az 50. napot). Meggyőztek és itt az eredmény. Du 4 körül, ilyen erős, tuti teszt.... Ábival sokkal halványabb volt a reggeli teszt...

Csajok!
Jár valaki a Klinikára az ambullanciára nőgyogyihoz??? Tudja valaki, h Szegeden hol csinálnak vérből Down kór vizsgálatot?? (nekem már a korom miatt -nov. elmúltam 35-nagyobb a kockázat)

Szép estét!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntéseket!

Rékát is Isten éltesse!

Zsuzsu!
Gratulálok!Fantasztikus hír!

Gira!
Én is ma voltam a Kajtárnál.Lehet,hogy láttuk egymást?:)
Tényleg sokat kell várni.Minimum 2 órahossza.
És tényleg folyton nyitogatnak.Olyan ciki.Ajtónyitáskor csak az nem lát aki nem akar... :cry:
Az legalább már jobb,mint mikor a 4. emeleten volt a nőgyógyászat.
Függönnyel elválasztott öltözőfülkék voltak,és a behívtak vagy 6 embert(mert nem volt jó a fűtés decemberben!!!),ebből kettő bement vetkőzni,és ha nem akart a többiek előtt felvonulni félpucéran,akkor maga köré tekerte az általuk biztosított fehér lepedőt,amit ki tudja előtte hányan csavartak így maguk köré... :oops: :roll: :evil:
Merthogy nemigen cserélték.Az járt jól,aki hosszabb felsőbe ment.
Aki meg nem számított egy ilyen variációra,az reménykedett,hogy nem most kap el egy fertőzést...

Szilcsi!Anett!
Sajnálom a diétát.
Ti mit nem ehettek?
Együttérzek.Sajna nekem is kell diétázni.
Hát nem egy leányálom az biztos.Állandóan agyalni,hogy mit együnk.Már szinte nyűg az evés,....pedig muszály.
Ilyenkor nézegetem a Mindmegettét,v. a szakácskönyvet pl. salátákról,és akkor visszatér az életkedvem meg az étvágyam.
Főleg ha találok vmi olyan receptet ami használható, finom és jól is lakok az elkészített kajával.
Na néha ez nem egyszerű... :cry:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Csajok akartam mondani, hogy a tecsóba naon jó kis leértékelések vannak. Pl Viusnak szuperjó pólót vettem 209 ftért :) Meg egy másikat 400 valamennyiért, és egy szerett (szoknya+felső) 700valamennyiért :) Majd ha holnap jó napunk lesz és lesz kedve divatozni, lefotózom :)

Zsuzsu: hát nagyon örülök, hogy sikerült :) Boldog és problémamentes babavárást kívánunk :D

A genetikai központba adnak ilyen témában tanácsokat, de asszem down-kór szűréses vizsgálatot magzatvízből csinálnak itt Szegeden, nem? De nem vagyok naprakész infókból... Hogy vérből hol???? :shock:

Edit: ez naon gáz amit leírtál a tanácsadásokról... Ez a Vasasba van???

ceniko
Szeged

Zsuzsu, de jó, hogy sikerült! Akkor nem is kellett sokat várnotok.

Szilde, én kicsi korom óta vagyok ekcémás, az olajos magvakra, a tartósítószerekre és az aprómagvas gyümölcsökre vagyok allergiás. Szóval eddig is elég szigorú diétám volt, most meg főleg. Iszonyúan éhes vagyok, ráadásul mi rendeljük a kaját, de akkor arról is lemondhatok, ki tudja, mit raknak bele... :shock:
Nem is tudom, de tényleg, hogy mit is kéne enni... :shock: :?

Enikő, pedig annyit olvastam mindenféle dolgokról, a kajáról is, és mégis... Nem tudtam! :cry: Azon agyaltam, hogy mi van, ha egy életre szóló allergiát szedett össze Lali. :cry:
A szeme kékeszöld, mint az enyém. :wink: A haja még a gyári, bár sok elhullott már. :D A védőnőt már bepanaszoltam egyszer, semmi hatása nem volt, csak annyi, hogy aznap gyorsan kijött meglátogatni.

Na az én fiam nem akar aludni, én meg már leesek a székről. :shock:

Kép
szilcsi

Zsuzsu: http://www.downszures.hu/

Szilcsi: biztos allergia, ami Lalinál van? Csak a pofija pöttyös? Mert simán lehet tejkiütés is véleményem szerint.
Ja, nagyon édes, és tényleg jó a sérója.

Enikő: ne hari, de tegnap fél kilenckor már gépen kívül voltam. Nem volt semmi sorozat, ezért kinyomtam a masinát és tíz körül már aludtam is.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu!

Én úgy tudom vérből csak Pesten az Istenhegyi Géndiagnosztikai Kp-ban (lehet nem jól írtam a nnevét,de net-en megtalálod,árak is infó is)Én is azt akartam amnió helyett csak kifutottam az időből már!Szóval mielőbb nézz utána szerintem!

Szilcsi!

Hát nekem azt mondta a védőnőm, hogy fél éves koráig szigorú,utána lehet próbálkozni.Nem tudom , a múltkor bennehagytam 1 karika paradicsomot a hambiba és 1 órát sírt szegény!Nekem azt mondta tejet is 6 hó után 1-1 pohárral,én minden este ittam kakaót,tiszta rossza! :cry: Mit eszek???Húsleves-krumplileves felváltva,rántott pipi (annyi tojás mehet ami azon vam,semmi több) rizs,pipipöri,lazán fűszerezve,mert fűszereset sem lehet,ja és semmi mák,dió mogyoró és egyéb ilyen,azt nem tudják megemészteni.Persze karácsonykor a mákosgubával bűnbe estem,meg is lett az eredménye!
Hát,nagyjából ennyi,nem túl változatos!Már meghalok egy kis borsó/bab/zöldbab levesért!
20140113113746

Csak gyors bekukk,Kitti mindjárt ébred.

ZSUZSU!!!! GRATULÁLOK és nagyon boldog babavárást kívánok!!!

Enkikő,Réka,Exi!
Tündériek a gyerkőcök!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zsuzsu! Hü ez aztán a jó hir, gratulálok, ez elég gyorsan ment :lol: ! Vérböl szürést Pesten tudok, de nekem a genetikus annyira nem ajánlotta mert az szérumszintet néz, nem kromoszóma vizsgálat!! Mig a magzatvizvétel v. korionboholy meg az utóbbi!

Hefe! Szégyellem, nem tudom ki az a Chupacabra :D Annyit mondtak hogy febr. lesz farsang de még nincs pontos idöpont. Turiba járkálni most nincs idöm, Szegedre utazni sem szoktam, elég költséges. Uszi után meg sietek mindig haza mert ebéd elöfizetésem van, igy nem megoldható, de köszi a tippet. Corába elugrok valamikor (teszvesz, vatera v. nagyon drága v. nem jó a méret) hátha ott találok valami jelmezt ami rá való

Gira! na én is kiakadtam volna rendesen!

Niki! hol volt a keresztelő? Nagyon csini volt! Na engem aztán tökre nem érdekel mikor mennyi a lány súlya, 5 hósan megfogadtam jo ahogy van, ö jól érzi magát, miért lenne gond? Azóta csak a doki, védönénik szeme állt keresztbe ha kezdték volna mondani én meg leállitotam öket!

Enikö! de aranyos ezzel a foghiánnyal :lol: Norbinak meg iszonyat mekkora rés van elöl a 2 foga között :lol: :lol:

Ági! mekkora már Petike! Alig ismertem rá! És tényleg mekkora haja van! REmélem csak valami allergia jött ki rajta!

Valaki van itt aki lemondott végleg a védönöi szolgáltatásról? NEkem mindig akkora nyüg volt, irtó aranyosak de csak feltartanak, semmi kérdésem nincs, ha mégis elöbb kérdezem meg itt, szóval már nagy teher hogy jópofizak nekik, nem engedem többet jönni de mintha lenne erre valami formaság ilyenkor

Szilcsi! nyugi, én sem tudtam diétázni kell (ill. valamit mondott de nem érdekelt, elöre nekem ne mondja meg mit ehetek) Orsinál ettem mindent és nem volt gond, Norbinál csak a retek okozott probémát, én amugy ugy gondolom mindent megprobálok ha és baja van töle na majd akkor hagyom el, nem azért mert ugy szokták. Lali nagyon aranyos!

Enikö! jobban vagytok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!

Akartam még előbb csak kimaradt, tök igaza van Kármennek,próbálkozni kell.Több helyen olvastam mostanában, hogy hülyeség a diéta,bármint lehet enni,nem attól van a hasfájás. Amúgy Lali kiütése tényleg lehet tejkiütés,vagy a melegtől is!Nálunk Málnus extraérzékeny,mármint a pocija,egyszer ettem brokkolit 5!!!!!!!órán át ordított!!!!Csokit amúgy kezdi szokni,na attól kiütéses volt nagyon eleinte,mostanra pár rötty jön az arcán nyakán,hááát, lehet önző vagyok,de annyi elfér rajta nekem :oops: ,őt meg nem zavarja szerintem !!!1 héten 1-2 szer eszem csokit,nem bírom ki, sajnálom!És ilyen szigorú diéta ellenére is volt, hogy fájt a poci,olyan napon is amikor tényleg szinte semmit nem ettem, és akkor az uram rámförmedt, hogy mit ettél,na olyankor tudtam volna kivágni!!!Após-anyós dettó,ha elkezd sírni Málna csak a hasa fájhat és csak miattam persze! :evil:

Gyerkőcök gyönyörűek mind!!! :D

Kármen!Nem kötelező a védőnő szerintem,legalábbis Szegeden nem,nálatok kisebb város ugye buzgóbban,Pesten barátnőmnél soha nem volt kint,be sem hívta,tanácsadáson megkérdezi mi újság és ennyi!!!!Szerintem ha nem akarod mond meg neki és kész!
20140113113746

Enikő!
Igen a Vasasban.Bár én nem az eredeti tanácsadó orvoshoz járok.

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!
A tegnapi Tecsós szerzemények :lol:
Ez a szett (ujjatlan csak bodyra próbáltuk) 700 valamennyi ft volt.
400 valamennyiért a piros póló, és legalul 209.ért a fehér :)
KépKép
Kép

Bocs attól aki nem érdekelt... :oops: Csak érdemes körülnézni nagyon klassz rucikák vannak, minden méretben!
Pelenkák is akciósak most, tecsós lila 2400 ft (csak épp nem volt a Zalán méretébe), Pampers 3400, Liberó 3000 ftért!

ceniko
Szeged

Ja, és még van vki aki használ Libero pelust????A csomagoláson van 2 db kis nyuszis ábra ha nem kell neki odaadná nekem esetleg???Nekünk Pampers van így én nem tudom gyűjteni,ismerőnek kellene!!
20140113113746

Hűűűű,Enikő,de klasszak,holnap megyek Tescoba!!!! :D
20140113113746

Exi!

Hűűűű, de helyes kispasid van :O Én ezekről a göndör fürtökről lemaradtam :)

Szilcsi!
Nekem meg a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy mindent ehetek a szopi alatt, aztán majd kiderül, hogy jó-e ez így. A védőnő meg adott egy listát, amin kb 6 féle kaja volt, amit ehetek. No én az Inci (szülésfelkészítő) verzióját követtem... aztán Réka sírt mindig, akkor áttértem a védőnőm verziójára... semmi különbség nem volt, ugyanúgy sírt mindig... Végül aztán szopi/nem szopi 1 éves koráig sírt kajától függetlenül :( Tehát nem az volt a gond.

Edit!
Biztos láttuk egymást, a 4 óra alatt sztem mindenki megfordult ott, aki aznap arra járt :D Milyen ruhában voltál? (Mindenkit volt időm jól megnézni) ;)
Vendég

Karmen!
Úgy tudom,hogy a védőnői szakszolgálat vezetőjénél lehet lemondani.
Betelefonálsz és ennyi.
E.

szilde
Szeged

Enikő!
Meddig tart ez az akció?

Gira!
Téglavörös pulcsi,barnás bársonynadrág.Rövid sötétbarna a hajam.És unalmamban könyvet olvastam,így jobban telt az idő.
És te?
Hátha beugrik az arcod.

E.

szilde
Szeged

IIiiiiiiigen!!!
Hétköznapi pszichológia sorozat? A szeretetről, meg a tiszteletről olvastál ;)
Ott ültél mellettem :) :) :)
Gondoltam végre egy értelmes egyén, aki nem valami körömlakkmagazint olvas :lol:
Vendég

Jaa, én bordó pulóverben és farmerben voltam, és az embereket figyeltem, meg a másik szomszédommal beszélgettem :)

Zsuzsúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Már nagyon vártam a jó hírt!!! Gartulálok!
Vendég

Szilcsi!
Ekcéma az gáz.Időnként nekem is előjön.
Neked javult a diétától?
Nekem is sorolták,hogy mit ne egyek,igaz nekem nem volt teszt. :shock:

Úgy vettem észre,hogy nálam inkább a hideg,meg a meleg ront a helyzeten.(időjárás,víz)Ill. a műszálas cuccok,meg az illatosított krémek.

Elvétve találni már csak eredeti pamut dolgot,hiába van a cimkén,hogy 100% pamut,mert köszönőviszonyban sincs vele.. :cry: :cry:

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!

Én mindkétszer a szoptatás alatt ekcémás voltam. Semmi sem segített, csak akkor múlt el, amikor abbahagytam a szoptatást :(
Vendég

Igeeen!!!Én voltam.:):)
Nagyon jó kis könyvekre bukkantam.Van még több is ami tervbe van véve.

Nem semmi!Ott ültünk egymás mellett és nem is tudtunk egymásról...
Legközelebb már tuti jobban megismerjük egymást.
Egyáltalán lesz legközelebb neked??

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!

Még a kiütésekről jut eszembe, a kórházban még én sem tudtam, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad enni. A szobatársam hozott ribizlis tortát... befaltuk az egészet. A szobában az összes gyerek teli lett kiütéssel :lol: Akkor ledöbbentünk egy kicsit - az első tapasztalat arról, hogy belőlem táplálkozik :)
Vendég

A 28. héten megyek legközelebb :) Addigra te már biztos babázol :lol: De a védőnőkhöz még megyek, mert még be se jelentkeztem. Tegnap kellett volna, de ezután a "csodás" élmény után menekülhetnékem lett :?
Vendég

Sziasztok!

Jelentem túl vagyok a gyakorlatin,az oktató mindenre 5 adott,de a kamaraelnök vagy mi szőrözött ő lehet hogy "csak" 4 -t írt be de szerintem mindegy hogy 4 vagy 5.amúgy 3 része volt a vizsgának egy padikűr egy manikűr meg egy műköröm(porcelánt húztam juhéjj :lol: )

Gyerekek még mindig atom taknyosak lázasak is én nem tudom mikor múlik már el,már 4 napja hogy lázas Máté de a második napotól kap gyógyszert. :roll: :(

Tegnap fél kettőtöl nem aludtam,mert én is lebetegedtem brutál folyik az orrom alig kaptam levegőt,de amúgy más bajom nincs.tegnap kicsit megszédültem ,de szerintem inkább csak a stressz meg a vizsga.

ZSUZSU!!!!
GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő !

Hogy vagytok!!

Amúgy most ez a köhögős magas lázas akármi "járvány"??,mert úgy látom mindenki ebbe van benne...
Vagy infuenza lehet???

Kép
Kép
zitacicu2

Gira!
Érdekes,hogy nekem is a szoptatás alatt volt brutál csúnya a kezem.
Most is egy picit,és nem akar múlni.Igaz egy-egy csepp tejcit már észrevettem enyhén gyöngyözni.
Bennem is felmerült,hogy a szopi miatt van az egész.Végülis,ha jól meggondoljuk az ekcéma száraz bőrnél jön elő,és szopinál meg a szervezet a tejtermelésre koncentrál,oda nyomja a folyadék tartalékokat.Így a bőr meg még szárazabbá válik.

Most olvastam egy új termékről.Állítólag jó az ekcémára.
Ismeri vki:Sanatopic
Terhesség alatt mit lehet használni ami ér is vmit?

Vagy lehet,hogy hülyén hangzik,de vmi olyasmit olvastam vhol,vmikor,hogy előfordul,hogy vki allergiás a saját tejére..
vala,vala,valahogy sok a vala.:):):):)

E.

szilde
Szeged

Zituska! Gratulálok a vizsgához!! Gyerekeknek meg jobbulást, most már gyorsan!!

Enikö! Nekünk is pont ilyen piros van, én tavaly vettem ennyiért :lol:

Szilcsi! Jaj ne is mondd, gyerek korod óta van ekcéma? Orsié is elég gáz, de Norbi még rosszabb, nemigen tudok vele mit kezdeni, reméltem kinövik :(

Szilde! Jaja, csalnak a cimkén is, sajna.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira!
Az jó soká lesz.
Március 14.-én lesz a 32 hetes vérvétel.Vagy április 3.-án a tanácsadás.
Akkor nem jársz arrafelé?? :lol: :lol: :lol:

E.

szilde
Szeged

Nem tudjátok véletlen, hogy az anyasági támogatáshoz csak orvosi pecsétet fogadnak el, vagy a védőnőit is? Eddig csak az orvos adott nekem, de most láttam, hogy a védőnőm is bepecsételt... HOgy van ez?
Vendég

Sziasztok!

Botinak kezdődő tüdőgyulladása van. :( :(
Egész éjjel 40 fokos láza volt, lehúzhatatlan.. :( Köztünk "aludt"- ami csak kínlódás volt - csak amikor elkezdett lemenni a láza végre, akkor kérte, hogy visszamehessen a saját ágyába, ott bealudt kb. 5 mp alatt.
Mikor lesz ennek vége??? Vagy ez mostmár mindig így lesz, hogy vmelyik gyerek beteg lesz?? :(

Zsuzsu :)
GRATULÁLOK!!! :D :D :D Nagyon boldog babavárást kívánok!!!

Niki :)
Réka nagyon csini volt! :)

Enikő :)
Édi Bogi azzal a foghijjal! :lol:
Jó cumókat vettél! Nekem esélyem sincs mostanság kijutni a tecsóba. :(

Szilcsi :)
Én nem tartok semmilyen diétát!
Anno Botival csomó ideig stresszeltem magam, nem ettem semmit. Aztán megelégeltem, és elkezdtem mindent enni (persze apránként), és semmi nem változott.
Most meg el se kezdtem a diétát. Jó, káposztát meg ilyesmiket nem eszek, bár vmelyik nap borsókrém leves volt az ebéd, semmmi baja nem volt Noncsinak tőle!
Szinte mindennap megiszok egy nagy pohár kakaót, vagy Cornflakes-t (lehet, nem így írják :oops: ) eszek tejjel.
szerencsére semmi baja a csajnak! (kopp-kopp)
Az én védőnőm szerint sem kell a szigorú diéta, csak figyelni kell, ha vmire rosszul reagál a baba, azt kell csak elhagyni az étrendből.

Gira :)
Hú bakker! Elhiszem, hogy elment a kedved a további orvoslátogatástól! :roll: Ami a Vasasban folyik, arra már nem találok szavakat (legalábbis nyomdafestéket tűrőt nem :evil: )

Zitacicu :)
Gratulálok a vizsgához!! :D
És további jobbulást Nektek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zituska28

Gira :)
Amit a védőnő pecsételt, az is orvosi pecsét, nem?
Úgy értem orvos neve van azon is!

A Vasasba nekem is mindíg a védőnő pecsételte be a doki helyett. Azt elfogadják!

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Neeem, nekem most az van ráíva, hogy "Védőnői Szolgálat, Bordány". De közben találtam egy cikket, amiben azt írták, hogy csak az orvosi Pöcsét számít :(

Tudjátok, hogy 5 alkalommal ki kell jöjjön házhoz a védőnő a terhesség alatt. Na az enyém azt mondta "Felesleges lenne kimennem, nyugodtan bejöhesz te is!" :evil: A két gyerekkel, mi? Frankót fogunk beszélgetni, amíg én azon igyekszem, hogy ne kapják szét az irodáját... De ha ő nem tesz eleget a kötelességének, akkor nekem nem kell bemennem hozzá... A terhesség alatt is le lehet mondani a védőnőt? Már csak azért, mert én is azt érzem, mint Karmen... feltart, nincs miről beszélnem vele. A súlyomat, vérnyomásomat én magam is nyomon követem...
Vendég

Gira: Basszus mennyi pancser védőbanyek van :shock: Mi az hogy te menjél be, őt azért fizetik, hogy kimenjen hozzád. Nehogymár te menjél a 2 gyerekeddel terhesen. Ez hülye :shock:
Sztem is csak az orvosi pecsét számít :( Én is utáltam bejárni, de hát muszáj...

Zituska: Hát rettenetesen sajnálom, hogy ennyire beteg Boti. Noémi jobban van már? Sajna ahol több gyerek van több a betegség is. Egymásra ragasztják... Főleg ha még közösségbe is jár egyikük. Mindent hazahoz a kicsinek :( Ez van! kitartás és gyógyulást!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Karmen: Biztos a tavaly nyári kollekciót árúsítják most ki :) Engem nem zavar, hogy 2007-es "modell" nem vokk sznob 8) :lol: Jó áron van, jó minőség, úgyhogy nekem naon tecc és csajjééénak is :D

Zitacicu: Gratulááálok :) :) :) Ügyi voltál :) Gyerekeknek gyógyulást++++++++++++++++++++++++++
Nekem is így kezdődött, elkezdett folyni az orrom, aztán pár nap múlva köhögtem is, majd gyengeség, láz :( Az egész családon átment, úgyhogy valszeg vírus, most hogy influeanza vagy sem azt nemtom.... :roll:

Nálunk a gyerekek már láztalanok "csak" hőemelkedése van Zalánnak. Taknyosak nagyon és köhögnek, nem aludtunk éjjel semmit Zalánnal, mert nem kapott szegény legevőt. Sokszor felsírt! Viola is sokat köhögött, pedig megy a hidegpárásító, sólámpa, sóterápiás készülék, le van véve a fűtés is, nemtom mit csinálhatnék még.... :( Bogi jól van ő ovizik!

Szilde: Sztem a készlet erejéig.... :wink:

ceniko
Szeged

Enikö! Nem negativumként irtam hogy tavalyi :lol: Én jóval nagyobbat vettem hogy idén nyárra is jó legyen Orsira :) Nektek is mielöbbi jobbulást!

Zituska! SZegény Boti, remélem gyorsan meggyógyul ö is!

Gira! Én tuti megmondtam volna neki ha bármit akar jöjjön el ö. Amugy nem tudok arról hogy terhesen x. alkalommal menniük kellene, ez olyan mint hogy nekem mondta amikor Norbival hazajöttünk hogy hetenke kell jönnie (kiderült itt szokás ugy) én mondtam elég 2 hetente, aztán gyorsan havonta lett belöle, azota meg a havontábol lett 3 havonta, de nekem most már az is terhes, közeleg a köv. idöpont. Szóval nyugodtan mondhatod neki te is szerintem hogy elég belöle ritkábban. Pecsét orvosi számit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bocsi Szilcsi!!!
Véletlenül kimaradt Lali baba :oops: Ő IS TÜNDÉRI!!!!!!!!

Asszem Tecsóba nekem is el kell mennem :lol:

Zitacicu!
Gratulálok a vizsgádhoz!!!

szszkinga

Enikő!

Mi az a sóterápiás készülék és mire jó?????
20140113113746

Sziasztok!

Köszi a hsz-okat,kicsit megnyugtattatok a kajálással kapcsolatban. Tegnap óta csak kenyeret, teát (kamilla és laktoherb) és ásványvizet nyomok, de a kiütések egyre durvábbak Lalin, és megint két napja nem kakilt, ha felébred,jön a szélcső és holnap reggel viszem a doktornénihez.
De hogy még f@szább legyen a napom, voltam kontrollon és úgy néz ki, megműtenek. :shock:
Már szétbőgtem az összes szemem, nagyon félek. Sejtettem, hogy nem normális, hogy még fáj. :( Az egyik varratom a hüvelybemenetnél beszakadt, lehet, rosszul léptem, nehezet emeltem, megerőltettem magam, és ott lett egy seb a helyén, amin kialakult egy sarjszövet, az nagyon fáj. Ki kell vágni és újra összevarrni. :shock: :? :cry: :cry: :cry: :cry: Még kaptam egy kis haladékot a dokitól, :cry: fel kell készülnöm lelkileg meg apának szabit kivennie, mert újra fekvés-pihenés utána.

Anett, mi Liberot használunk, de most csak egy csomaggal van itthon, de azt az egy nyuszit szívesen elküldöm! Küldd el a címed priviben és feldobjuk postán.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zsuzsu!
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Szilde!
Lehet, hogy mégis találkozunk, mert március 14-én megyek én is vérvételre! :wink:

Amúgy Márk is lebetegedett! :cry:
Hétvége óta taknyos volt, de szivtuk neki és más nem volt! Tegnap este belázasodott, kihányta a vacsit. :cry:
Éjszaka alig kapott levegőt, kétszer szivtam az orrát.
Doki azt mondta, valami virus! :roll:
Múlt hét óta járt megint bölcsibe, hát eddig birta! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Jesszus, Szilcsi!

Nagyon-nagyon sajnálom :( :( :(

Lányok, valaki meg tudná nekem írni sürgősen a központi védőbanyák telefonszámát? Nem találom, hová írtam, és ma telefonálnom kell nekik! Köszi!
Vendég

Gira, a Vasas száma: 62/574-400, nekem még az 517-es melléket kellett kérnem.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Minden kis-és nagy betegnek jobbulást kívánunk!
Kép

Az ünnepelteknek pedig sok puszit és jelképesen egy szép virágot küldünk!
Kép

Zsuzsu!
Neked szívből gratulálok!!!!
Kapsz tőlem egy szép zebrát!
Kép

Exi!
Micsoda haja van Petinek!Nagyon jó!!!!!!! :lol:

Szilcsi!
Kitartás!Tudom nem vigasz, de nekem nagyon sokáig fájt annak idején!Nekem meg kiesett egy varratom(hamarbb mint kellett volna), engem is majdnem újra varrtak, de szerencsémre meggyógyult, viszont eltelt kb. fél év mire a "réginek" éreztem magam!Nem riogatni akartalak, csak hogy átérzem a fájdalmad és szorítok!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilcsi!
Nagyon sajnálom hogy most ennyire összejött minden :cry: Kitartást!!! Hamarosan jobb leszel mint újkorodban!! :wink:

Csibe!
Ti melyik környéken laktok?

Van egy eladó babakocsim ha valakit érdekel. PegPerego Aria.
Itt van róla egy kép. Kittit nem adom hozzá :wink:

Kép

Nem sok látszik a babakocsiból,de sejthető... :wink:

szszkinga

sziasztok!

jól vagyunk. majd még írok, csak most semmi időm, mert összejöttek a dolgok. (bár olvasni mindig van :oops: )
csak azért irok:

Zsuzsu kérdezte (ha nem keverem) a Down szűrést. csinálnak vérből Szegeden is a Medicenterben. asszem 30 vagy 35 ezer ft. talán a honlapjukon van tájékoztató. 2× vérvétel, meg uh, meg a Horváth Emese tájékoztat a dolgokról(és vagy 3× elmondja ua-t), meg az esély számokról.

ha lesz időm még jövök.
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?