Zsuzsu! Hü ez aztán a jó hir, gratulálok, ez elég gyorsan ment
! Vérböl szürést Pesten tudok, de nekem a genetikus annyira nem ajánlotta mert az szérumszintet néz, nem kromoszóma vizsgálat!! Mig a magzatvizvétel v. korionboholy meg az utóbbi!
Hefe! Szégyellem, nem tudom ki az a Chupacabra
Annyit mondtak hogy febr. lesz farsang de még nincs pontos idöpont. Turiba járkálni most nincs idöm, Szegedre utazni sem szoktam, elég költséges. Uszi után meg sietek mindig haza mert ebéd elöfizetésem van, igy nem megoldható, de köszi a tippet. Corába elugrok valamikor (teszvesz, vatera v. nagyon drága v. nem jó a méret) hátha ott találok valami jelmezt ami rá való
Gira! na én is kiakadtam volna rendesen!
Niki! hol volt a keresztelő? Nagyon csini volt! Na engem aztán tökre nem érdekel mikor mennyi a lány súlya, 5 hósan megfogadtam jo ahogy van, ö jól érzi magát, miért lenne gond? Azóta csak a doki, védönénik szeme állt keresztbe ha kezdték volna mondani én meg leállitotam öket!
Enikö! de aranyos ezzel a foghiánnyal
Norbinak meg iszonyat mekkora rés van elöl a 2 foga között
Ági! mekkora már Petike! Alig ismertem rá! És tényleg mekkora haja van! REmélem csak valami allergia jött ki rajta!
Valaki van itt aki lemondott végleg a védönöi szolgáltatásról? NEkem mindig akkora nyüg volt, irtó aranyosak de csak feltartanak, semmi kérdésem nincs, ha mégis elöbb kérdezem meg itt, szóval már nagy teher hogy jópofizak nekik, nem engedem többet jönni de mintha lenne erre valami formaság ilyenkor
Szilcsi! nyugi, én sem tudtam diétázni kell (ill. valamit mondott de nem érdekelt, elöre nekem ne mondja meg mit ehetek) Orsinál ettem mindent és nem volt gond, Norbinál csak a retek okozott probémát, én amugy ugy gondolom mindent megprobálok ha és baja van töle na majd akkor hagyom el, nem azért mert ugy szokták. Lali nagyon aranyos!
Enikö! jobban vagytok?