Új privát üzeneted érkezett!

Pati!
Minden elismerésem! Ezt nevezem teljes készültségnek!!!!!!
Na nekem még csak úgy nagyjából van berakva 1-2 pár cucc.
Na de most ennek láttán, és hallatán azt hiszem tényleg komoly a
helyzet, úgyhogy a héten be is szerzek mindent! :shock:
Vendég

Pati, ma nagyon pihent vagy :) :wink: !

Nekem azt mondta a szülésznő, hogy trenírozhatom egy kicsit a gátat előtte, de az is elég, ha ő közben bűvöli :). Első szülésnél nem szokott sikerülni szerinte a gátvédelem, de azért akkor is szoktak próbálkozni.

Kitolás: nekem aztán nulla hasizmom van/volt, de hipp-hopp kitoltam Eriket, mindenféle hasbakönyöklések nélkül. Mondjuk előtte a sok székrekedés jó edzés volt :roll: , nyomtam is, ahogy birtam, még rám is szóltak, hogy álljak már le, mert repedni fogok mindjárt...

A szőlőcukor nekem is be van készítve, de asszem a "biztonság kedvéért" :wink: viszek egy kis Milka csokit is...

Kép

Kép
mzx

Sziasztok Lányok!

Bocsánat a hosszú eltűnésért. A 28. hetet betöltve elkezdtünk lassan készülődni a babára, közben még jöttek be munkák, amiket be 'kellett' vállalnom, hogy megnyugtassam a lelkem, jut elég money a picire.

Mostmár egész jól állunk. Átköltöztünk a nappaliba és alakul a babaszoba is. Sok-sok ruhát kaptunk kölcsön, ezeket a héten még átvállogatom és jövőhéten jöhet a mosás, pakolás.

Balázs jól van, rendszeresen 2-4 héttel nagyobbnak mérik koránál, emiatt volt egy második cukorterhelésem is, aminek jó (4,1->5,1) és legalább reális eredménye lett. Amúgy ezt már zsigereimben is érzem, hogy minden rendben lesz vele. Szerencsére. És azt hiszem, kicsit előbb fog jönni, mint következő hó vége. De lehet, hogy csak túlértékelem a szeméremcsontom feszülését :)
Őszintén, én a harmadik harmadot élvezem legjobban. Olyan nagyokat mozog a baba és olyan jó érzés, hogy nemsokára már megismerkedhetünk. A szüléstől még nem félek. Remélem, nem is marad időm a parára.

Jim!
A Jánosban is vannak fizetős szobák, de általában foglaltak. A János Kórház Szülészet topikban tudnak a többiek részleteket mondani.

Mpatr!
A gátmasszás tényleg elég problémás, már én is el kezdtem gyakorolni. Nehéz megtalálni a kényelmes pozíciót :) Nálam különben legalább egy félórás procedúra a gátmasszázs, mert először is 10-15 perc gátizomtorna, aztán 5-7 perc fitoterápia (gőzölés), aztán jön a gátmasszázs felvezetés (külső részen U alakban, majd fél percig 2-2 ujjal feszítés oldalirányba, majd fél percig lefele feszítés 2 ujjal) és utána az 5-6 perc gátmasszázs, aztán az olaj felitatása. Mindezt lehetőleg úgy, hogy a férjem ne lássa. Nya, ezt sem tudtam volna elképzelni korábban.

Mindjárt visszaolvasok egy picit!

Eszter

Kép
eszter.eu

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrÁllandóan frászt kapok, hogy na most pukkant el a burok... mert nekem még sose, Gorkával a finisben repesztették, állíólag pukkanó hangja van. Mondjuk ez nem pukkan.
Nem is értem, mi a francot ijedezek.
Felőlem indulhatunk :wink:

Ugye-ugye, megmondtam én már hónapokkal ezelőtt, hogy szüzike az iron women?

Ennyi hozzászólást, mint az elmúlt három napban!!!

Tegnap éjjel csak olvastalak benneteket, nem volt időm már irni, de most megpróbálok a jegyzetekből visszaidézni:

Monácska: A védőnődet grrrrrrrrrrr-frrrrrrrrrrrr, fel kellene rúgni! Ha gondolod, én beódalgok majd hozzá, felállok a mérlegére jó alaposan, reggeli után és akkor aztán tuti kiakad!!! És utána még jól ki is osztanám, hogy hogy lehetett ilyen bunkó!!!!

Amúgy nekem is vissza kellett volna a védőnőmhöz menni, de most néztem a kiskönyvben, hogy utoljára december közepén mentem hozzá, ő volt kinn januárban (influenzásan) és látni akart még februárban, meg február végén ki akar jönni... nekem nem hiányzik. A pecsétem megvan, hagyjanak engem békén.

Ha sok bajom van, majd maszom magam, hogy idézzem a nagyokat, ne masszon engem más!!! :lol:

Márti, én is gratula az eskövőhöz, nagyon-nagyon szép vagy a képeken és anyukád tortája.... nahát!!!

Pumperka, Pati, Éva, gyönyörűek lettek a gyerekszobák!!!

TÉnyleg, Kvaszéva, te mikor mész holnap orvoshoz? Én 11-re megyek a dokinőhöz, gondolom szokás szerint az alagsorban leszek, mert most jön a kenetlevétel, meg UH

Ma voltam amúgy nst-n, végigaludta a gyerek, a végén jól megrázta a nővér, hogy ébresztő, mozdult egyet, aztán alvás vissza. De ezzel mindenki gondolom elégedett volt, mert nekem nem mondtak semmit. Nálunk úgy van, hogy a nővérke elrohan aláiratni egy dokival, de sosem mond senki semmit... Gondolom, csak szólnának, ha szülnöm kéne...

Tényleg, Mzx, merre jársz? Nem mentél még egyedül szülni, ugye??? Ma volt egy farfekvéses kismama elöttem, aki 21-re volt kiirva és (mivel nyitott ajtóval megy a rendelés, igy óhatatlan mindent hallok), meginditják neki már most pénteken, azaz 15-én, amikor mi akartunk/ akarunk szülni!!!!

Linocs, apaságiból te két példányt kaptál? Nekünk egyet adtak és azt mondták, hogy a kórházba majd le kell adni, mert a kórház visszaküldi az önkormányzatnak... Basszus, már akkor is háborogtam, hogy nálam meg nem marad semmi???

Mindenki - nagyon köszi a kocsi tippeket, sokat gondolkodtam meg nézegettem és mindig a véleményeteknek megfelelően néztem valamit/vetettem el az ötletet. Tand, a Suzukival abszolut meggyőztél, ott eldőlt, hogy na, akkor biztos TOyota lesz. Ma végre meg is vettük, majd holnap leirom a sztoriját, mert persze kereskedőkben sose bizzon meg az ember! Átvágtak természetesen, nem nagyon, csak idegesitően... most próbálom túltenni rajta magam, hogy ezen nem múlik semmi, de még nem megy...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jim, az a bikinis kép!!! Ilyen is lehet egy női test????? Nahát!!!!!!!!! :lol:

Pati, irtad hogy "szülésnél oda-vissza nyitva van a kapu" - ez olyan nagyon megrázó mondat volt, mert apukámnál a terhességem 3. hónapjában derült ki, hogy rákos és most én is attól félek nagyon, hogy bizony, az a kapu nyitva van, ő meg egyre gyengébb... mindegy, még tartja benne az erőt, hogy unokát látni kell, csak nagyon féltem őt... na jó, nem lelkizek tovább, mert ez menne hosszasan, a gondolataim jó részét ez teszi ki... mármint amikor épp nem a gyerek miatt aggódom :?

Nst - nekem soha nincsenek ilyen gondolataim... nem tudom, én még mindig nem tudtam igazán felfogni, hogy bármikor szülhetek... pedig a vonalzó azt mutatja, de olyan elképzelhetetlen!

Gy. Anita - miért kell ilyen gyakran nst-re menned? Kedden is, pénteken is... heti kettő elvileg csak a 39. héttől van, nem?

Kiszazsu - kérdezted a féltesókat, hogy mekkorák... nagy lovak, 18 a legkisebb, most fog érettségizni, a másik, aki még otthon lakik pedig 22, de nagyon-nagyon apásak... nem is csodálom, az anyukájuk két éve halt meg, azóta hármasban élnek... meg előtte is az anyukájuk betegsége azért rendesen összekovácsolta azt a családot, ha nem alszik otthon az apjuk, akkor következő nap már hivják mindennel! Nem lesz könnyű igy az eleje, na de nekik sem az... És képzeljétek el, az anyukájuk március 1-én halt meg, úgyhogy én most nagyon drukkolok, hogy ne pont akkor szülessen Andriska, mert az azért olyan morbid ünnep lenne, hogy egyszerre tortát sütünk, a család nagy része meg a temetőbe megy közben. Na jó, abbahagytam, bocsi...

Ja, és Kvaszéva, ki lett végül a dokid? Ezek szerint sikerült valakit találni????? :lol:

Kiszazsu, ismét - képzeld, az nst alatt pont a te szülésedet olvastam az újságban!!!!

És Pati, hihetetlen volt a gátmasszázs leirásod! Én mindig visitozom az összes hozzászólásodon, nem, nem ununk még téged, tessék minél több Pati-gondolatot megosztani velünk!!!

ELnézést, ha valakit kihagytam volna (tuti van, ami kifelejtődött), de mindenkit puszilok és holnapra is szép, szülésmentes napot!!!

Áhhh, és elfelejtettem irni, hogy holnap én nem fogok tudni menni a felkészitőre, de innen már isten bizony nem hagyok ki egyet sem!!!

Na, jó éjszakát!!!

Kép

KépKép
eszterxx

ÉÉÉÉÉS........ MZX-VEL BELÉPTÜNK A 38. HÉTBE!!!!!!!!!!!!!!! Hivatalosan is, semmilyen könyv szerint immár NEM SZÁMIT KORASZÜLÉSNEK!!!!!

Pati, emlékszel, amikor a 24. hetet vártuk????

Kép

KépKép
eszterxx

esztereu: de jó, hogy itt vagy, már hiányoltalak nagyon! Örülök, hogy jól vagytok.

Nemrég értem haza a városból, elfáradtam, de jót beszélgettem a barinőmmel. Meg megettem 4 gombóc fagyit 8) Mni tanácsára, lógtam a buszon, így jutott a fagyiravaló:))))))

Megyek is dögleni, drága Patimnak reagálok csak: így a nap végére sikerült feldobnod az irományoddal, tudod, mire gondolok :wink: :wink: :wink: :D

depi van bőven: ronda vagyok, dagadt vagyok, egyedül vagyok, hiányzik a fiam....szokásos. mi a bajotok a cicás avatarral? :cry:
Vendég

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxÉÉÉÉS........ MZX-VEL BELÉPTÜNK A 38. HÉTBE!!!!!!!!!!!!!!! Hivatalosan is, semmilyen könyv szerint immár NEM SZÁMIT KORASZÜLÉSNEK!!!!!

Pati, emlékszel, amikor a 24. hetet vártuk????

eszterxx: Milucit 38 hétre szültem!!!! :wink: :wink: :wink:

Mondtam, hogy ne bízz a kereskedőkben :cry: remélem nem nagyon vágtak át! Majd rakj fel kocsi képet, had irigykedjünk :wink:
Vendég

ja és eszterxx, szorítok neked, hogy ne március 1-jén legyen. (én aznap váltam, anyukám meg akkor született, szóval az is elég rossz volt, mert mindig eszébe fog jutni.)

na puszi nektek, holnap új nap vár ránk...
Vendég

Jim, aludj egyet a fagyi után és ne depizz, kedvenc DÖmötörink is megmondta, hogy nincs ott semmi baj, hipp-hopp le fog menni!!!!

És ez igy is lesz, fiatal vagy, csinos, mindenki irigykedik rád, a párod is kiván, hidd már el nekünk!!!!

Nem, nem biztam kereskedőben, csak ezért vittem magammal még pasit is nézelődni.... áhhh, ne is menjünk bele a kocsi témába, majd leirom később inkább, mert megint nem fogok aludni semmit!

Kép

KépKép
eszterxx

No! Megjött a férjem idő előtt úgyhogy csak röviden!

Márti! Nagyon elegáns, gyönyörű menyasszony voltál ám!

Mni! Farfekvés még az utolsó pillanatban is fordulhat! Amúgy, azon se csodálkozz, ha olyan dokinál szülsz (ha netán a Tied épp nem lesz bent), aki engedi a normál farfekvéses szülést. Az enyém engedi, ha semmi spéci eset nem áll fenn, csak nagyon jó UH-s orvostól kellenek UH leletek.
Nagyon köszönöm az emailben megküldött listát!

Friss adatok: 171 cm, 60kg-ról indultam, ma +13kg-nál tartok. Itt egy párnapos! kép:

Kép

Nagyon szurkolok, minden 37.hetet betöltöttnek!

Holnap jövök! Jó éjt Mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszterxx, megvagyok, ne izgulj, még egyben :). Sőt, hétvége óta, mióta ilyen fitt vagyok, azóta már kezdek elbizonytalanodni, hogy mikor is szülünk... Most abszolút nem úgy érzem, hogy ki akarna bújni Laura, sőt, néha olyan jól helyezkedik, hogy nem is érzem, hogy terhes vagyok. Fura ez, a múlt héten meg már legszívesebben beköltöztem volna a kórházba, úgy fájt mindenem.

Hú, most azért jött egy jó kis keményedés, hogy azért ne felejtkezzek el a pénteki vállalásunkról :).

Ma voltam vérvételen, ahol az asszisztensek felvilágosítottak, hogy rossz beutalót kaptam, mert a doki valami ellenanyavizsgálatot is kért a vércukor és a vérkép mellett, pedig az már rég megvolt, és semmit nem találtak. Hamisítottak valami papírt, hogy szerintük ezt akarta kérni :roll: . Remélem pénteken nem derül ki, hogy nem is az kellett, és mehetek újra. Bár ha pénteken szülünk, akkor már mindegy :).

BOSEK, hogy vagy??????

Jim, szép vagy, csinos vagy, gyönyörű családod van, és a kisfiad is hamarosan hazajön!!! :) Tessék boldognak lenni!!! :) A cicás avatar pedig nem olyan csini, mint a képed, sőőőőőőőőőőőőőőt, ijesztő és depis! :wink:

Kép

Kép
mzx

Eszterxx:

Azért kell mennem pénteken is nst-re, mert nekünk is inkább szunyókált a kis drágánk.
De mondjuk nyugodtabb vagyok így én is, inkább 2x nézzék mint egyszer sem. Pénteken direkt délutánra kértem időpontot, kíváncsi leszek, hogy éberebb lesz e. Előtte egy csokit eszek vagy kakaót iszom, az hátha segít felélénkíteni egy kicsit.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Szép Estét!

Visszatért az élet a gépembe Kép úgyhogy most jöttem teljes üzemmódban!!! :lol: :lol: :lol:

Márti, csak hogy csatlakozzam a többiekhez: tényleg nagyon szép menyasszony voltál!

Ketten is kérdeztétek, hogy mozog-e a pici a szülés közben. Én nem emlékszem rá, hogy konkrétan éreztem volna, hogy mocorog. Szerintem ilyenkor úgy meg lehetnek ijedve :shock: , hogy mi a fene történik velük, hogy csak várják, hogy vége legyen. :roll: Legalábbis én így képzelem :?

Monácska, a védőnődnek: Kép

Jim, nekem is jobban tetszettél Te, mint ez a gülüszemű...

Bnesz.eva, Pati, tuti lett a szoba!!!

[quote="mpatr"]T írta:mpatrényleg, ebben a pukkanásos dologban valaki felhomályosíthatna.

Mi is a kérdés? Hogy pukkanik-e? IGEN! Ha nem lettem volna ettől megrémülve, akkor röhögtem volna, olyan muris hang és érzés! :wink:
Pati, egyébként nem vagyok egy szégyenlős fajta, de itt irultam-pirultam magamban a monológodon! :oops: :lol: :oops:

Bosek, kitartás, ne akarj még szülni!

A Nulla Hasizom Klubba én is betársulok, de én sem vettem észre a hiányát szülésnél. Csatlakozva az előttem szólóhoz megerősíthetem, hogy tényleg nem a legkellemesebb érzés, mikor a baba feje már nem húzódik vissza, de én akkor már nem magammal voltam elfoglalva, hanem arra gondoltam, hogy NEKI milyen jó lesz, ha már végre kint lehet, és ez segített!

Eszter.eu, Bnesz.eva, Gy.anita, jó, hogy újra itt vagytok írásban is, nem csak rejtőzködő üzemmódban! :lol:

[quote="eszterxx"]K írta:eszterxxiszazsu, ismét - képzeld, az nst alatt pont a te szülésedet olvastam az újságban!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg, a Kismamában??? De jóóó!!! Kép

[quote="eszterxx"]k írta:eszterxxérdezted a féltesókat, hogy mekkorák... nagy lovak, 18 a legkisebb, most fog érettségizni, a másik, aki még otthon lakik pedig 22, de nagyon-nagyon apásak... nem is csodálom, az anyukájuk két éve halt meg, azóta hármasban élnek...

Így már értem... :( Az fel sem merült, hogy együtt éljetek? Vagy nem vagytok jóban? Bocs, ha túl indiszkrét vagyok! :oops: :oops: :oops:

Már nem tudom ki írta a 45 perces nst-t! :shock: :shock: :shock: Megőrülnék annyit mozdulatlanul ülni egy helyben. Amúgy én is a csokit és a kólát hallottam baba-élénkítőnek! :lol:
Vendég

Ügynöknő, Te édesen hülye vagy :lol: :lol: :lol:
Igen, emlékszem a 24 hétre. A többire is. Nézted a vonalzókon a másik számjegyet is? Az is 100 volt nemrég. Aztán 50. Most meg jó, hogy ha még kétjegyű....

Zsu, az a pukk az nem fémes? Ja és a pirulás miatt: neked sincs készleted...? :shock: :wink: :lol: MEG SENKINEK SE????
:shock: :shock: :lol: :lol:

Jimm, nem vagy ronda csak kettyós. De ilyennek szeretünk. Azé gyere úszni pénteken, hogy ne csak az én hájas seggemet lássák a medanciéban. :lol:

Esztereu: majdnem olyan csini vagy, mint Jimm a motoron :wink:

Hehe, csuklik a hasam :D :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, csilli-villi lett a szoba, ügyi vagy! Még szerencse, hogy laptopon nézem a képeket, így könnyű volt az egész gépet megforgatni. :lol: Ez a gátmasszázs nem az én világom, inkább én is kihagyom... a császárhoz meg minek?
Judit, már megint moziban voltál? :wink: Mikor jössz Solymár felé??? Mi különben holnap megyünk moziba, Feri ma kapott meghívót a 9 és fél randira. :)
Bosek, a méhszájra nekem is azt írta be a doki, hogy 2100. Nekem azt mondta, már vékonyodik, de ez tök normális...amúgy fogalmam sincs mit jelentenek ezek a számok. :?
Eszterxx, kíváncsi vagyok az autós történetre, remélem nem nagyon vágtak át. :( Mikor mi vettük az autónkat egy Renault-ot mentünk nézni, de mellette állt egy Mondeo és szerelem volt első látásra. Még aznap el is hoztuk és azóta sem bántuk meg. :)
Jim, én nem azt mondtam, hogy lógjál, amúgy a h.... BKV megérdemli! :(
Eszter.eu, az én orvosom nem engedi, első gyereknél meg főleg nem... de azt hiszem én sem szeretném, mindig az a rémkép van előttem, hogy az egyik lábát kidugja a baba, a másik meg elakad... Lehet hülyeség, de ettől nagyon félek. :(
Sokat nőtt a hasad az utolsó kép óta. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, én is paráznék egy faros szüléstől, teljesen megértelek!!! Azért megfordulhat még!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

minden nap olvaslak titeket, és minden nap hulla vagyok irni....
Én teljesen odavagyok most. okés, hogy én elvben sereghajtó vagyok, és hogy még 2ésfélhétig tuti bent marad a gyerek, sőt lehet hogy 7hétig is, de nekünk még sehol semmi.
Most kaptam frászt, hogy a kiságyat, amit kinéztem, ma mondták hogy 6 hét a szállítás. no ezt nem rizikóztatom meg. De az ikeásak nem tetszenek. A többi meg egy vagyon... de majd keresünk...
A cuccaink a soksok babaruhával holnap jönnek meg. Akkor egyszerre állhatok neki mosni/vasalni illetve az egész lakást pakolni. Már ha lesz hová, ugyanis a szekrényeket (nem a gyereknek, magunknak...) csütörtökön tervezzük megvenni az ikeába. (én már szombaton megvettem volna, de nem voltam elég erőszakos a kispapával.... ) Szval csütörtökön megvesszük, de vajon mikorra lesz az összerakva???
és már csak kétésfél hetem van a 36hétig....
szval frászban vagyok de rendesen...
de legalább ágyunk, poangfotelunk és a hálóban már függönyünk is van. Ennek örülni kell, nem?

Jaj, ugy irigyellek Titeket!!!!

azt is hogy készenálltok és hogy mindjárt szültök.

akartam még sokmindenre reagálni, de már kevésre emlékszem...
ja igen, Tand, nekem még korábban azt mondta orvos nagynéném, hogy a bárányhimlőt ugyan nem kaphatom el újra, de azért más finomságokat adhat egy ilyen kisfertőző... (övsömör ha jól emlékszem.) én a helyedben nem kockáztatnék.

Márti, csúcsszuperek voltatok az esküvőn! Csini volták nagyon. És az a torta! wow!!!!

a gátmasszásra már lélekben készülök, illetve a kispapámat készitem, hogy az esti ungabunga után ilyet is kell majd csinálnia....
tudom, mindenki irigykedik, de mi még nem tudtunk leszokni róla... nem is tudom mi lesz itt szülés után? télleg meg kell várni a 6 hetet??? :oops: :shock:

De ma kaptam postát az orvosomtól. Ugyanis, mint ma számomra kiderült, itt ez igy megy. A leletemből ártalmatlan fertőzést állapítottak meg, igy kaptam hüvelykrémet. A receptet postán kaptam. bizony... Jaj, de ilyen furcsa bigyot is adtak a krém mellé, amit fel kell dugnom magamnak... defuri...

najó megyek, átpakoltatom az ágyat a másik sarokba. most ugyanis a kiságy helyén van és legalább a helye legyen szabadon.
Ja, és azért ma vettem a porontynak ilyen forgót a nemlétező kiságya fölé. Aranyos manók lógnak le róla. :lol:

ja, néhány adat, 167cm, indulósúly 65kg/67kg (otthoni mérleg pucéran/védőnői mérleg cipőstül), mostani súlyra egy harmadik mérleget tudok mondani, ruhástul cipő nélkül: 76kg :shock: De holnap megmérem magam a mérlegünkkel, pucéran :) ha végre megkapjuk a cuccaink....

jóccakát! :)

Kép

Kép
kolyok28

Remélem Bosek is kialussza a görcseit reggelre.
Még nem szülünk, csajókák, arról volt szó, hogy legeslegkorábban február közepe. Az még 3 nap. És még akkor se muszájos.
Mi a fenéért siet ennyire mindenki?????

Na megyek letentizek az ötéves mellé a 36 hetessel. Édesen rúgják ám egymást éjszaka. :D Kár, hogy közöttük vagyok (hasfalilag :roll: ), már jó lenne, egymás között intéznék el a bunyót. Na mindegy, ami késik, nem múlik. :lol: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek, aki már alszik, aki most fog, aki nem fog és aki már nem alszik azoknak is. Szóval minden álomszuszinak és bagolykának. Meg a pocipalántáitoknak.

Kép
Kép

mpatr

[quote="kolyok28"]
írta:
kolyok28a gátmasszásra már lélekben készülök, illetve a kispapámat készitem, hogy az esti ungabunga után ilyet is kell majd csinálnia....
tudom, mindenki irigykedik, de mi még nem tudtunk leszokni róla... nem is tudom mi lesz itt szülés után? télleg meg kell várni a 6 hetet??? :oops: :shock:

jóccakát! :)

Kölyök! Előtte jobb :wink: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]Z írta:mpatrsu, az a pukk az nem fémes? Ja és a pirulás miatt: neked sincs készleted...? :wink:

Vagy már nagyon késő van, vagy csak szimplán nem értem a kérdést a fémes pukk-kal kapcsolatban. :? :? :?
A másikat már értem: Van egy műcucc valahol a szekrény mélyén, kedves Hugicámtól és sógoromtól kaptuk. Akkora darab, hogy Apának rögtön kisebbségi komplexusa támadt, ezért elraktuk. Aztán, mikor egyszer javasolta, hogy keressük elő, az előbbiekre való tekintettel én mondtam nemet. Pedig... :oops: :oops: :oops: Egy próbát megérne! :wink:

Kölyök, a 6 hetet azért majd próbáljátok meg kibírni, a fertőzésveszély miatt. (Legalábbis te, Apára meg vannak más módszerek is. :lol: )
Vendég

Kölyök!

Mi az első után kivártuk a 6 hetet,sőt...majd 5 hó után lett a régi és fájdalommentes az unga-bunga...A második után a 3 hetet alig bírtuk kivárni :oops: :oops: :oops: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

eszterxx: apasági: kaptunk egy kórházi példányt, és egy apai és egy anyai példányt. Furi, hogy ti csak egyet.... Mindenesetre azt mondta a hölgy, hogy rakjuk el jól a miénket, mert nem tud másolatot adni.
mpatr: jó a gátmasszázs leírásod :) :) :) Nekem van, ha nem is készletem ;) de a Kedvessel közösen még nem kaptuk elő - és ez tán így is marad - nem miattam ;)
Szép lett a szoba!!!!
linocs

Sziasztok!

Nem ér utánozni, elég nekem bagjoskodni! Vagy túl kipihentek vagytok?

Pati!
Nagyon szupi lett a szobátok!
Pati, nekem a másodiknál elkezdett szivárogni a magzatvíz, de semmilyen pukk-ot nem éreztem. Inkáb olyan érzés volt folyamatosan, mintha bepisiltem volna akaratlanul. Szóval csak folyt és folyt és folyt, semmilyen érzéssel, vagyis később gyenge fájásokkal. (Én mind a két gyereket fájásgyengeséggel szűltem.)

Kölyök!
Nem vagy semmiről lemaradva, hiszen nekünk sincs még kész semmi. Én 20-a előtt nem szeretnék szülni, úgy hogy még van több mint 5 hetem.

Eszer.eu!
Jó, hogy újra itt vagy! Most már azért tessék irogatni is.

Márti!
Hát anyukád elmehetne cukrásznak. Az újévi malac is olyan szép volt, de még milyen finom!

Eszterxx!
Tök jó, hogy sikerült kocsit vennetek. Képet kérünk és a sztorit.

Jim!
De jó én is ennék 4 gombóc fagyit! Jól tetted, hogy potyáztál. Megérdemli k.... BKV.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jézusom, már nagyon késő van, még helyesen sem tudok írni.
BAGLYOSKODNI!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt! Senki sem szült meg éjszaka, ugye?

Zsu, a pukk hangja az fémes, vagy csak olyan mezei pukk, mint amikor kidurran egy lufi? Különben mindegy, mert megint hallottam, most az előbb és víz az nem jön. Úgyhogy ez nem az a pukk...

vész lelkeknek: apával jobb, már ha ő vészkedik rajtad. Mindegy ez is, úgyse most aktuális, még 2-3 hónap :roll: :roll: :shock: :oops:

Miután csupa mindegy dolgot írtam, el is húúúzok.
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Patikám nagyon elemedbe vagy.
Nekem nincs a gátmasszáshoz érzékem, apára bízom!
Nagyon szép a szoba, és ügyi vagy hogy összepakoltál én még azt sem tudom miket fogok, meg kéne venni valami táskát is, valószínűleg a jövőhéten azért már nekiugrok!

Beuska!

Köszi a privit, te mi mindenre gondolsz:shock:
Köszi sokat segített!

Na megyek mert 1 millió dolgom van ma.......
sok puszi
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

37.hét!!!
Eszterxx, Mzx!!!!

Én besz..tam helyettetek!

Nagy nagy gratula mostmár szabad az út!(ha nem, apa kicsit renoválja ki) :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt!
Márti, a torta tényleg gyönyörű! Én nem tudok ilyen szépet, nem semmi! Milyen a házas élet? :wink:

Arra ébredtem, hogy fáj a torkom, remélem, nem leszek beteg. Pati, megyek úszni! Te jössz??? Aztán meg elmegyünk kis családommal a Balatonra, egészen vasárnapig. (hármasban, elintéztem :twisted: )
Sexről, masszásokról, sexuális segédeszközökről tudnék mit mesélni, de ez nem az a topik, nem akarom a félénkebbeket elüldözni :oops: Majd az úszásnál mesélek :wink:

Nesze neked, itt a régi hátsófelem!!!!
Kép

Soha nem volt kicsi, de legalább formás volt. Most meg akkora, hogy nem férek be az ajtón!!!!!!!!! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ Ma már nem vagyok annyira hű de nagyon kiakadva, mert jön haza édes kicsi fiacskám!!!!!!!!

kvaszévi hol vagy? kezdek aggódni!

Kikó jól van? Tudtok róla vmit?
Vendég

Szép jó Reggelt mindenkinek!!!!!!!!!

Remélem mindenki a legnagyobb rendben van!!!

Bosek????????
Jó vagy??? Gyere na!!!
Mzx Eszer!!!
Fel sem bírom fogni, hogy bármelyik pillanatban szülhettek!
Azonnal szóljatok, ha van valami, hogy tudjuk küldeni a
nagy Drukkkkk-ot!
Eszter.eu!
Igazán csini vagy! Irigyellek! Elmehetnél kismama modellnek!
Zsu!
Köszi neked is a bókot!
Örülök, hogy megjavult a géped! :lol:
Mni!
Hátha megfordul Lilla!
Ha meg nem, akkor annak úgy kell lennie!
Tudod nekem is faros volt Marcus! Meg kellett volna szülnöm, de nem bírtam 10 óra hossza alatt!
Pláne úgy hogy nagy volt, és elfolyt a magzatvíz!
Így császár lett a vége!
Jó hogy nem engedi a doki, hogy megszüld!

Képzeljétek el azért írok enníit, mert anyós megpattant egy pár napra!
Most egy kicsit feltöltődöm!!!!!!!! De már 7végén jön!
Sebaj addig még van egy pár nap!
Aztán meg csak kibírok még 2 hónapot valahogy, ha nem akkor
lelö........vöm! Ennyi!!!!!!!!!
Vendég

Jim!
Milóval mennyit híztál???????
És mikor ment le?
Ja és ez a kép Milóka után készült????????????
Mert ha igen, akkor úgyis le fog majd előbb utóbb menni az a plussz
ennyi meg annyi kiló!!!!!!! Nem????
Mondjuk én is be vagyok sza.......va!
De csak lemegy! Nem????????
Vendég

NA ez a 2 az utolsó és befejeztem! Főzök vmi finomat kicsi Milusomnak!
Kép

Kép
Vendég

Milánnal 48-ról pumpálódtam 70-re. Ezek a képek szülés után készültek 2 évvel...akkor 52 kg voltam. De most 74-nél tartok, tuti leszek 80 kg. Én ebbe nem tudok belenyugodni. És bánatomban mit csinálok? Zabálok!!!!!!!!!!!!!
na felejtsük el a témát, gondolom már mindenki agyára megyek.

Esztereu, tényleg nagyon csini vagy!

Mni-nak meg drukkolok nagyon! Amikor Milót szültem, ott egy lány meg tudta simán szülni a faros babót. De neki már a 2. volt, amiatt próbálkoztak. De ha császár lesz, ne félj, túléltem én is :wink:
Vendég

Húúúúúúúúúú Jim!!!!!!!!!
Nem semmi!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nagyon nagy hirem van:

Elkezdődött a gyerekeső!!!!!!! Mzx Móni lett a befutó, Kovács Laura Jázmin 52 centi és 3.110 gram!!!
5-kor mentek be a kórházba, mert fájdogált és 8-ra már meg is lett a baba!!!

Úgyhogy a megbeszélt 15-én már jönnek is ki!!!

De jó neki :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ezért érdemes volt felkelni :lol:

Gratulálok!!! nem semmi a gyorsaság :)
Kivánok sok örömöt és mosolyt a szülőknek Laura Jázminnak meg egy nagyon vidám életet :)

(Hányszor fogok még ilyet irni Nektek.... :lol: )

Jajdejó kedvem lett ettől :) köszi a hirt Eszter! :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!
Tényleg vihar előtti csend volt... hatalmas gratula Nekik! :)

KépKép
KépKép
mni

jim, én már nem is frusztrálom magam a régi fotóimmal.
csak néha aggódom amikor még olyanokkal találkozom akik ritkábban látnak, hogy nem padlóznak-e le milyen fejem lett.
a munkahelyemre már csak beküldöm az adóbevallásom, be se megyek :)
épp most néztem a nagy fogyás döntőseit a mokkában, azért nem semmi basszus aki 90 kgot dobott le...

eszterxxx - köszi a táppénz tippet!!! kinyomtam a munkahelyemből a hiányzó fél januári táppénzt!! most utalták, juhhéé
lassan félre kell tennünk a lóvét a szülésre.
saccperkábé - orvos, szülésznő, ha kell anesztes, esetleg saját szoba 150 alatt tuti nem ússzuk meg....

na majd kíváncsi vagyok az autó sztorira, meg, hogy milyen toyotát vetettek végül

Pati, számól vetted ki a szót az ELŐTT-el :) Kölyök megjegyzésével kapcsolatban.

éjjel nekem is volt valami fájdalomszerűség odalenn amilyen még nem volt, ettől meg is fogadtam, hogy végre rendezem a kórházi csomagom. végülis pénteken már én is 37. héten vagyok.
nem tudom hogy férhet be minden egy táskába. én azért viszek be pl. pelenkát. a betétek, a köntös, hálóingek már simán egy sporttáska nekem. most szétosztom 3ba - saját, baba, és szülőszobásra a praktikum kedvéért

hasizom ügyben megnyugtattatok, mindig azt mondtam, hogy szerintem nekem nincs is, pedig azért sportoltam elég sokat régebben, de 10 felüléstől már kész voltam

KépKép
judit18

Sziasztok!

Mxz:
Gratulálok és sok örömet kívánok nektek! Na meg sok-sok tejcsit!

Lassan tényleg beindul a babaeső, milyen hihetetlen.Szerintetek nem?

Szép napot kívánok mindenkinek.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már alig várom, hogy kapjunk képet!

Mindig éreztem mzx, hogy te leszel az első!!!!!!!!! Ugye, jött a hidegfront!

Eszterxx, készenállsz??????
Vendég

ejha!!!!! jajde szuper izgi!!!!!!! teljesen kirázott a hideg, mármint pozitív értelemben.

gratulálunk nekik!! remélem ha hazaér majd mesél!!!!!
meg lesznek fotók

azért ezek a megérzések, lehet bennük valami!

KépKép
judit18

"Eszterxx, megvagyok, ne izgulj, még egyben :). Sőt, hétvége óta, mióta ilyen fitt vagyok, azóta már kezdek elbizonytalanodni, hogy mikor is szülünk... Most abszolút nem úgy érzem, hogy ki akarna bújni Laura, sőt, néha olyan jól helyezkedik, hogy nem is érzem, hogy terhes vagyok. "

Én is igy szeretnék szülni, most olvastam az este 9 órás irását... és reggel 8-kor már meg is lett a Pici!

Pati, amúgy te nem vagy boszorkány is véletlenül? Nem semmi, hogy ugyanakkor irtad te is, hogy reméled, senki nem szült, amikor Móni az sms-t...

Hihetetlen éjszakai termésetek van...

Pati, a készletet szivesen kölcsönadom, én mostanában csak szülni szeretnék, nem játszadozni... az elkövetkező pár hónapra a tiéd, de aztán kérem ám vissza :lol: :lol:

Jim, ezeken a fotózásokon nem voltak csini modell pasik is? Mert jó minden nap a te fenekedet nézni, bár a szexuális vágy helyett bennem csak az irigységet szüli, de most már pasiképeket is akarunk! Legalább álmodozni hadd lehessen!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

komolyan teljesen elérzékenyültem a hírre!! de jó lehet nekik!

megyek csomagolni a kórházi cuccom :)

KépKép
judit18

Eszterkém, több képet nem rakok fel, max majd a kisbabuciról, ha végre kint lesz :wink: Pasik nincsenek:( Kit érdekel most már a before-after képeim, úgy örülök Móninak!!!!!! De te még lógsz az autó fotóval!

Judit18: engem is kellemesen rázott ki a hideg a hírt olvasván, még egy könnyem is kicsordult.
(mi meg szülés után nagy fogyás-ozunk, OK? HIHI, úgy örültem, hogy nam az ugribugri Norbiék nyertek :twisted: )
Vendég

Jim, készen persze... én már rég összepakoltam, de aztán annyiszor szedtem szét, hogy semmi nincs kész... meg persze ilyen szőlőcukor és egyebekre nem is gondoltam... ja, és hetente felpróbálom az eldobható bugyikat meg a hálóingeket, hogy rám jönnek-e még, ez kicsit kaotikus állapotokat eredményez a táska körüli térben.

Szóval sehogy nem állok, de ma megyek dokihoz, iratok fel olyan has-izét, ami tépőzáras és szülés után segit visszacsinálni a has formáját, aztán még rohangálok mindenfelé a városban és este mindenképp összepakolok!

Főleg, hogy újra el akarok menni edzésre, mert már megőrüök saját magamtól és hátha éjszaka beindulna nekem is... nem ér, hogy a Móni egyedül van odabenn...

Bár, most megkérdeztem apát a többi gyerekéről és mindegyik fia késett. Hurrá!!!! Miért is kellett nekem kérdezősködni?

Zsu, nem vagy indiszkrét, ha titok lenne, nem irtam volna meg... Nem tudunk még összeköltözni, mert az egész házukat át kell épiteni ahhoz, hogy ott legyen hely. Hülyen lett eleve kialakitva, csupa nagy tér, szoba meg semmi. Viszont mivel mindent maga csinál és csak a hét végi két napban, ezért ez igy baromi lassan halad. Nem tudom, mikorra lesz kész, az ő tervei szerint nyárra... hát majd meglátjuk... én meg be vagyok rezelve, hogy hogy fogom kibirni a picivel ezt a kétlaki életet, de mások ennél többet is tőlélnek valahogy.

Na, megyek hajatmosni meg valahogy szőrteleniteni, mégse ilyennek lásson már a doki!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx: mondtam múltkor, hogy lehet, hogy hülyeség, de azt hallottam általában a lányok előbb jönnek.

Jó lesz átállsz a gyakoribb szőrtelenítésre-hajmosásra, k...a jó volt, hajat mosnom, meg borotválkoznom, miután elfolyt a magzatvizem...de HHH (hiú hülye hédi) nem akart szülni szőrösen, slamposan :roll: :D

Ki fogod bírni a kétlaki életet! 1 évig felváltva Budakeszin és Pécsett éltem. Szar volt a távolság miatt, de utána annál jobban értékeled, hogy végre együtt élhettek!
Vendég

Húúúúú ha!!!!!
Lehet, hogy mostmár tényleg nincs visszaút!!!!!
Nem hiszem el, hogy MZX már elindította a babaesőt!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Mni, kérünk új táblát :wink: :wink: :wink:
Vendég

Szép jó Reggelt mindenkinek!

MZX nagyon nagy gratula és sok tejcsit kívánok!!!!! Legalább te már túl vagy rajta!!!!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚú én nem tudom még mindig felfogni, hogy mindjárt mi jövünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ vagyok!!!!!!!!!!!!!!
De én még hallgassak ugye 37HETESEK!!!!!!!!!:::))))
Na megyek bepakolni a kórházi cuccokat!!!
Eni

Kép
enikoe182

Mzx!
Gratulálok én is, sok boldogságot, egészséget! Jól elsírtam magam......Mostanában már nagyon meghatódok az újszülött láttán, hallattán...

Nálunk nincs változás túl nagy, alig várom hogy holnap menjek a nőgyógyászhoz, hátha okosabb leszek, miért fáj a hasam alja ennyire.
Levi meg betegebb mint valaha.. :( :( :( :(

Viszont fogytam 2 kg-ot. :D Így összesen + 6 kg-nál tartok az egész terhesség alatt. Több nem is nagyon hiányzott volna. :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Anyócák,

Többen is olvasunk Titeket az áprilisiak közül és ezúton szeretnénk gratulálni az első babátokhoz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget, szép életet kívánunk neki!

Légy szíves még ne induljatok be, mert ez az jelenti, hogy mindjárt mi jövünk (ezt csak én kérem)!

Üdv.:1Bambi

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?