[quote="mpatr"]
írta:mpatrÁllandóan frászt kapok, hogy na most pukkant el a burok... mert nekem még sose, Gorkával a finisben repesztették, állíólag pukkanó hangja van. Mondjuk ez nem pukkan.
Nem is értem, mi a francot ijedezek.
Felőlem indulhatunk
Ugye-ugye, megmondtam én már hónapokkal ezelőtt, hogy szüzike az iron women?
Ennyi hozzászólást, mint az elmúlt három napban!!!
Tegnap éjjel csak olvastalak benneteket, nem volt időm már irni, de most megpróbálok a jegyzetekből visszaidézni:
Monácska: A védőnődet grrrrrrrrrrr-frrrrrrrrrrrr, fel kellene rúgni! Ha gondolod, én beódalgok majd hozzá, felállok a mérlegére jó alaposan, reggeli után és akkor aztán tuti kiakad!!! És utána még jól ki is osztanám, hogy hogy lehetett ilyen bunkó!!!!
Amúgy nekem is vissza kellett volna a védőnőmhöz menni, de most néztem a kiskönyvben, hogy utoljára december közepén mentem hozzá, ő volt kinn januárban (influenzásan) és látni akart még februárban, meg február végén ki akar jönni... nekem nem hiányzik. A pecsétem megvan, hagyjanak engem békén.
Ha sok bajom van, majd maszom magam, hogy idézzem a nagyokat, ne masszon engem más!!!
Márti, én is gratula az eskövőhöz, nagyon-nagyon szép vagy a képeken és anyukád tortája.... nahát!!!
Pumperka, Pati, Éva, gyönyörűek lettek a gyerekszobák!!!
TÉnyleg,
Kvaszéva, te mikor mész holnap orvoshoz? Én 11-re megyek a dokinőhöz, gondolom szokás szerint az alagsorban leszek, mert most jön a kenetlevétel, meg UH
Ma voltam amúgy nst-n, végigaludta a gyerek, a végén jól megrázta a nővér, hogy ébresztő, mozdult egyet, aztán alvás vissza. De ezzel mindenki gondolom elégedett volt, mert nekem nem mondtak semmit. Nálunk úgy van, hogy a nővérke elrohan aláiratni egy dokival, de sosem mond senki semmit... Gondolom, csak szólnának, ha szülnöm kéne...
Tényleg,
Mzx, merre jársz? Nem mentél még egyedül szülni, ugye??? Ma volt egy farfekvéses kismama elöttem, aki 21-re volt kiirva és (mivel nyitott ajtóval megy a rendelés, igy óhatatlan mindent hallok), meginditják neki már most pénteken, azaz 15-én, amikor mi akartunk/ akarunk szülni!!!!
Linocs, apaságiból te két példányt kaptál? Nekünk egyet adtak és azt mondták, hogy a kórházba majd le kell adni, mert a kórház visszaküldi az önkormányzatnak... Basszus, már akkor is háborogtam, hogy nálam meg nem marad semmi???
Mindenki - nagyon köszi a kocsi tippeket, sokat gondolkodtam meg nézegettem és mindig a véleményeteknek megfelelően néztem valamit/vetettem el az ötletet. Tand, a Suzukival abszolut meggyőztél, ott eldőlt, hogy na, akkor biztos TOyota lesz. Ma végre meg is vettük, majd holnap leirom a sztoriját, mert persze kereskedőkben sose bizzon meg az ember! Átvágtak természetesen, nem nagyon, csak idegesitően... most próbálom túltenni rajta magam, hogy ezen nem múlik semmi, de még nem megy...
Jim, az a bikinis kép!!! Ilyen is lehet egy női test????? Nahát!!!!!!!!!
Pati, irtad hogy "szülésnél oda-vissza nyitva van a kapu" - ez olyan nagyon megrázó mondat volt, mert apukámnál a terhességem 3. hónapjában derült ki, hogy rákos és most én is attól félek nagyon, hogy bizony, az a kapu nyitva van, ő meg egyre gyengébb... mindegy, még tartja benne az erőt, hogy unokát látni kell, csak nagyon féltem őt... na jó, nem lelkizek tovább, mert ez menne hosszasan, a gondolataim jó részét ez teszi ki... mármint amikor épp nem a gyerek miatt aggódom
Nst - nekem soha nincsenek ilyen gondolataim... nem tudom, én még mindig nem tudtam igazán felfogni, hogy bármikor szülhetek... pedig a vonalzó azt mutatja, de olyan elképzelhetetlen!
Gy. Anita - miért kell ilyen gyakran nst-re menned? Kedden is, pénteken is... heti kettő elvileg csak a 39. héttől van, nem?
Kiszazsu - kérdezted a féltesókat, hogy mekkorák... nagy lovak, 18 a legkisebb, most fog érettségizni, a másik, aki még otthon lakik pedig 22, de nagyon-nagyon apásak... nem is csodálom, az anyukájuk két éve halt meg, azóta hármasban élnek... meg előtte is az anyukájuk betegsége azért rendesen összekovácsolta azt a családot, ha nem alszik otthon az apjuk, akkor következő nap már hivják mindennel! Nem lesz könnyű igy az eleje, na de nekik sem az... És képzeljétek el, az anyukájuk március 1-én halt meg, úgyhogy én most nagyon drukkolok, hogy ne pont akkor szülessen Andriska, mert az azért olyan morbid ünnep lenne, hogy egyszerre tortát sütünk, a család nagy része meg a temetőbe megy közben. Na jó, abbahagytam, bocsi...
Ja, és
Kvaszéva, ki lett végül a dokid? Ezek szerint sikerült valakit találni?????
Kiszazsu, ismét - képzeld, az nst alatt pont a te szülésedet olvastam az újságban!!!!
És Pati, hihetetlen volt a gátmasszázs leirásod! Én mindig visitozom az összes hozzászólásodon, nem, nem ununk még téged, tessék minél több Pati-gondolatot megosztani velünk!!!
ELnézést, ha valakit kihagytam volna (tuti van, ami kifelejtődött), de mindenkit puszilok és holnapra is szép, szülésmentes napot!!!
Áhhh, és elfelejtettem irni, hogy holnap én nem fogok tudni menni a felkészitőre, de innen már isten bizony nem hagyok ki egyet sem!!!
Na, jó éjszakát!!!