kutyafüle!
Akkor még tényleg fiatal vagy, én 29 leszek a nyáron. A topic legfiatalabbja pedig encsike a maga 20 évével!
Minden jótanácsot szívesen veszünk az esküvővel kapcsolatban. Erről jut eszembe, ósió! Tortadobozokat kell szerezni, hogy a buli végén a vendégeknek el tudjuk csomizni a maradékot. (ezt kaptam nemrég jótanácsként )
Munkahely az nagy dilemma, tudom. Én is nagyon jól érzem magam, ahol most vagyok, és ez a második évem itt. Viszont nekem határozatlan idejű szerződésem van, úgyhogy attól nem félek, hogy nem mehetek vissza, csak hát olyan jól érzem magam!!! De persze én már ezen túl vagyok, sokkal, de sokkal fontosabb a családom, de amíg nem jön össze, legalább tudom magam azzal vigasztalni, hogy szupi kis helyen vagyok.
Viszont elég furi elszólás a főnöködtől, hogy osszátok be a babázást! Mintha ez lenne a megoldás...
Nőgyógyászati problémákkal ne foglalkozz, mert ahány doki, annyifélét mond. De ha tényleg gond van, akkor sincs gáz, mert annyiféle gyógymód létezik, hogy csak na. Speciel, ha nincs peteérésed, akkor azt egy bogyóval beindítják. (más topicokban olvastam ) Aztán még követik is ultrahanggal, hogy hogy viselkednek a petéid! Úgyhogy ne aggódj!!
ósió!
Ezek szerint le vagyok maradva, és már voltál is az interjún...
Hát remélem összejön!
Nekem nem szokott ennyire durva lenni egy hólyaggyulladás, úgyhogy részvétem.
Vér meg miegyebek...
Én csak egyszerűen kaparom a falat, és (már bocsi az őszinteségért) de úgy bírnám ki akkor csak, ha ülnék a vécén eleresztett izmokkal. Komolyan mondom, gondolkodtam, hogy tena ladyt rakok magam alá, és úgy fekszem az ágyba. Szerencsére már rég volt ilyen, de nem is kívánom magamnak.
momi!
Jajaj! Indult újra a projekt. Gondolkodtam, hogy 1. ciklus, vagy 3. , de maradtam az újrakezdésnél, már csak babonából is.
Ricsi nagyon ari, eléggé csábos a mosolya!
Én ugyan nem vagyok gyakorló anyuka, de nekem az az elképzelésem, hogy ahogy tudom, viszem a babát társaságba. Szerintem sosincs túl korán, Ricsire meg már tuti ráfér, ahogy így írod. Tényleg semmi lehetőség nincs nálatok valamiféle összejövetelre? Itt a fórumon sem találtál kisgyerekes anyukákat a környékről? Csak van valami közelebbi megoldás, mint a buszozás...
Főzésért is irigyellek!
De jó volna már egy saját konyha...
kiscsillag!
Kitartást!! Az jó hír, hogy megjött!
Vagy nem...
Hipp-hopp és itt a nyár!!