Sziasztok!
Mi újság, mi újság? Nálunk is elég sok tennivaló akad egy napra, ezért sokszor olyan fáradt vagyok, hogy bár szeretnék leülni a gép elé, de semmi kedvem.
Tegnap voltunk a Budai Egészségközpontban az első ultrahangon! Csúcs volt!!! És hogy miért?
Mert drága kisfiú három nap után úgy gondolta, hogy ő pont az ultrahang közben szeretné kikaksizni magát!!!
Két pelus csurig lett kakival, annyit kakilt.
A fejét nézték éppen, mikor már láttam rajta azokat a bizonyos jeleket, amikor is elkezd nyomni. Eszméletlen volt, én totálisan jót nevetgéltem. Majd 10 perc után, mikor sikerült végre minden nemű dolgot elintéznie, lepukizta az ultrahangos nénit, mikor vizsgálgatta a fenekét és a combjait.
Majd utánunk jött egy kislány, aki 6 hetes volt, hát az a gyerek úgy ordított, mintha a fogát húzták volna. Amint Csabi meghallotta, ő is rázendített, amint kiértünk az ajtón, abbahagyta! Biztos valami titkos beszéd volt ez kettejük között.
Sikerült a zárt csípőket nagyjából kitornáztatni belőle, de van még némi kisfokú redőasszimetria. Én így ránézésre nem is mondtam volna, hogy ez gond. Annyit jelent, hogy ha hasrafordítjuk a gyereket és kinyújtva összezárjuk a lábait, a csíkocskák a lábakon máshova esnek. Én erre azt mondtam volna, hogy másképp hízik a gyerek, aránytalanul, de úgy tűnik, hogy ez mégis fontos dolog!
Máskülönben jól vagyunk, bár keveset alszik a drágám. Nálatok is drasztikusan lecsökkent az alvási időszakok ideje?
Éjjel 7 órát biztosan végig tud aludni. Így tudom, hogy ha 22-kor ettünk este, akkor reggel 5 és 6 között kelés van. Ma is ez volt. Utána még 10 percet aludt, azóta fent van. Most éppen a feje fölött lógó zöld elefánt piros zsiráf és kék zebra köti le.
De hihetetlen, hogy ilyen sokat fent van.
Lassan jön a fogunk! Sajnos.
Már bent van az inyébe alul elől a kettő, szépen ki lehet venni a fogakat. Remélem még egy hónapunk van bőven, mert apa ezt már vagy egy hete mondja, de neki nem hittem el. Tegnap szüleim itt jártak, és anyukám is észrevette, úgyhogy tényleg igaz.
Nekem is nagyon tetszenek a képek! Van nekünk is jópár feltéve, ha gondoljátok belenézhettek. Nincs kedvem mindig kicsinyíteni képeket.
http://picasaweb.google.hu/sz.beatrix
Kinga!
Fel a fejjel, biztos, hogy nem lesz semmi probléma! Még mindig amondó vagyok, hogy kinőheti, hiszen folyamatos fejlődésben van! Nem tudom, hogy mivel tudnál neki segíteni, hiszen ez belső szervi dolog, de nézz utána interneten, hátha találsz valami jó praktikát erre vonatkozólag!
Puszi mindenkinek!