Sziasztok!!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KEDVES SZAVAKAT, VIGYOROKAT!!!!
magam sem hittem, h igaz lehet. Egyenlőre sírunk-nevetünk. Bence megkérdezte: biztosan nem járt le a teszt szavatossági ideje??
Mit kell nézni rajta...pasiiiiiiii
Még nem gondolkozom hogyan tovább egyszerűen csak örülök. Ősz óta voltak nehéz napok, alig hiszem el, h igaz.....
Monti!
Én is így látom, Már amikor nedvesedett a csík, azonnal kijött a tesztcsík- Azt hittem az a konroll, de nem
Én is aggódtam, aztán 9 nappal késett Ábel..NYUGI!!!! .
Alíz!
Még örömködök, aztán meglátjuk. Ábival 9 hetesen mentem előszőr, most biztosan korábban. A vonalzóm nem valós, hiszen 42-48 napos ciklusaim voltak. Kb. 10 nappal fiatalabb a baba, mint a vonalzó.
Vera!
Természetesen neked is drukkolunk! Olyan megható a vonalzódon a felirat...
Nagyon szeretem a "pirosgombócot", de ritkán főzök, mert a férjem nem szereti. Jóétvágyat a családnak!!!!!!
Juca!
Hálás vagyok a szavaidért. Igazad van!!!!! Köszönöm a zebrát. Tényleg jó lenne tábla....
Kacika!
Az átírásban benne vagyok!!
Erika!
Úgy tűnik nekünk a wellnes hoz szerencsét. Ábel Parádfürdőn, tesóka Balatonszemesen fogant.....
Én is csak vigyorgok, ölelkezünk Bencével....
Erika, Linácska, Csucsu, KISLIBUS, Nita, Lyndee, Vera., Didó, Mazsomka..........kövessetek! Nagyon várunk benneteket a kismamik táborában! (bocsi, akit kihagytam!!!!!!)
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!