Új privát üzeneted érkezett!

Hihi, ha a 100dik oldalból indulok ki, lehet már el is indult az útjára? :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Erika!

:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Még egy kérdés: a 35-36. napon is volt pár csepp vérzés. Nem tudom piros vagy barna...a beágyazódástól??!!!!

ANNYIRA AKAROK TIRZUST!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
most már légyszi tényleg lőjjél el egy tesztet, csak a kedvemért. :lol:
Tali mindegy, hogy hol van, az én férjem bárhová, bármikor elmegy, sőt!!!! Szombaton közölte, hogy ne csak Pestig menjünk, hanem Bécsig. Persze... Na jó, én is benne lettem volna, csak ne kellene ahhoz annyi benzin a kocsiba...

Vera,
jóslót mikortól érdemes csinálni? Korábban, mint a rendest? Ma a 6. dpo.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika!

Oké. Tali. Hát akkor szeretgessétek egymást jó sűrűn, sosem lehet tudni. :wink:

Zsuzsu!

Egyképpen tudhatod meg, addig csak találgathatunk.

tjuca

Lina!

Korábban, de azért annyira nem. Olyan 10. naptól. 12-en már mehet a hcg is bátran. :lol:

tjuca

sziasztok.Vera én is talizok veled szivesen.CSepeli vagy ugye?
Én Halásztelki:)
De összehozhatjuk a babarandit valamikor ha gondolod.
Lányok lenne egy kérdésem:a szövettani leletért nagyon fontos elmenni,kel valamihez és mennyire sűrgűs érte menni?
Én a jövőhéten tudok csak értemenni az nem nagy baj ugye? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mától számítva 4 hét (jó lenne addig kihúzni), és a kezemben tarthatom Manócskát. Már nagyon várom!!!!!! :D :D :D
Vendég

ppetike:tök jó neked,hogy nemsoká karodban tarthatod Petike kistesóját.Sok Boldogságot és jó egészséget kívánok neketek,így előre is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ppetike, Te már időzített bomba vagy mostantól! :lol:

Juca, még mindig huncut-túltengés van azóta is... :oops:

Kép
zmimi

Meggyőztetek:

Kép

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

felhívtam Bencét, pityergünk..

KÖSSSZZZZZZZZI CSAJOK, IMÁDLAK BENNETEKET!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zmimi:te,hogy érzed magad?
Én mikor a fiammal voltam terhes és mondta otthon,hogy időzitett bomba vagyok mert bármikor jöhet a baba,minden nap minden percébe mindenki azt kérdezte:jól vagy még nem kell menni?
néha már nagyon unalmas volt. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzsukismami............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu mondd hogy zeszteltééééééllll

Kép

Kép
napsugár035

látom már bocsi, nagy magy grat

Kép

Kép
napsugár035

zsuzsu:nagy nagy GRATULA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

zsuzs:olyan jó lehet neked most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu: Gratula :) :) :) :) :) :):)
Kicsit nem jövök és utána rögtön jó híreket olvasok . De jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok: Taliban én is benne vagyok. :)

Kép
csucsu05

szia csucsu:na milyen volt a mai munka?gondolom mész pihizni?
majd beszélünk.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsu! :lol: :lol: Hatalmas gratula! :lol: :lol: Ez aztán a határozott, egyértelmű, minden kétséget kizáróan kétcsíkos! :lol: :lol:

Sugi! Nagyon örülök, hogy minden rendben van. :lol: Van egy rossz hírem: a 12. hét után sem szűnik meg a para, csak mindig más lesz a rémkép. :? Nálam most az van soron, hogy jajj, nehogy elmenjen idő előtt a magzatvizem. :?

Bocsi, most csak ennyi telik tőlem. :oops: Rohanok!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Zsuzsu72!

Gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor mész dokihoz???
Vendég

montananak igaza van,megnyugodni nem igazán lehet mindíg lesz valami amitőll épp trtani fog az ember.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsaa. Gratulaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: remélem 3 hét múlva én is beállok ide ilyennel. De legkésőbb 6 hét múlva. :lol: :lol:

Na okkés. akkor: hol?mikor? Ezek a kérdéseim. Ha eljönnétek hozzám akkor tiétek a lakás. És lenne üccsi meg hami .

harivera
Budapest XXI. kerület

hát én nem tudom ,a héten nekem tuti nem jó.jövőhét inkább.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is szeretnék töltött paprikát csinálni paradicsomszósszal
most töltött dagadót csinálok épp,még mindíg sűl :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu!

Gratulálok a zebrás teszthez! Na kár lett volna még egy hetet várni nem?

Kép

tjuca

tjuca:tök cuki ez a zebra :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsi, AAAANNNYIRA ÖRÜLÖK!
Hatalmas gratula :!:

Szép lassan átírhatjuk a topik címét, mert mindenki kismami lesz :lol:
Vendég

Nita!

Köszi. Ez amolyan topikzebra már. :lol:

Tudom kellene eszkábálnom táblát, de büdös lusta disznó vagyok. :x

tjuca

majd csinálsz táblát ha akarsz...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu :D :D :D
Szívből Gratulálok a hatalmas boldogsághoz!Aki mer az nyer!! :wink:

KépKép
lyndee

Zsuzsu,
itt is gratulálok!!! Tényleg annyira örülök :lol:

És akkor most én jövök???
Utána Dreika...
Utána...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ppetike,
Nagyon izgi! :D

Zsuzsukismami :D ,
Egész délután/este Te jársz a fejemben, annyira örülök! Ilyenkor mindig én is nagyon optimista leszek. :) És ma kaptam egy feng-shui-s szerencsehozót is, meg Jónás nap, meg fiam is 3 éve fogant … :roll:

KépKép
dreika

Sziasztok!!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KEDVES SZAVAKAT, VIGYOROKAT!!!! :D

magam sem hittem, h igaz lehet. Egyenlőre sírunk-nevetünk. Bence megkérdezte: biztosan nem járt le a teszt szavatossági ideje?? :D Mit kell nézni rajta...pasiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Még nem gondolkozom hogyan tovább egyszerűen csak örülök. Ősz óta voltak nehéz napok, alig hiszem el, h igaz.....

Monti!
Én is így látom, Már amikor nedvesedett a csík, azonnal kijött a tesztcsík- Azt hittem az a konroll, de nem :D :D
Én is aggódtam, aztán 9 nappal késett Ábel..NYUGI!!!! .

Alíz!

Még örömködök, aztán meglátjuk. Ábival 9 hetesen mentem előszőr, most biztosan korábban. A vonalzóm nem valós, hiszen 42-48 napos ciklusaim voltak. Kb. 10 nappal fiatalabb a baba, mint a vonalzó.

Vera!
Természetesen neked is drukkolunk! Olyan megható a vonalzódon a felirat...
Nagyon szeretem a "pirosgombócot", de ritkán főzök, mert a férjem nem szereti. Jóétvágyat a családnak!!!!!!

Juca!
Hálás vagyok a szavaidért. Igazad van!!!!! Köszönöm a zebrát. Tényleg jó lenne tábla.... :D

Kacika!
Az átírásban benne vagyok!! :lol:

Erika!
Úgy tűnik nekünk a wellnes hoz szerencsét. Ábel Parádfürdőn, tesóka Balatonszemesen fogant..... :D Én is csak vigyorgok, ölelkezünk Bencével....

Erika, Linácska, Csucsu, KISLIBUS, Nita, Lyndee, Vera., Didó, Mazsomka..........kövessetek! Nagyon várunk benneteket a kismamik táborában!
(bocsi, akit kihagytam!!!!!!)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ZSUZSUKISMAMI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Miezarondaocsmányvonalzó???????????????????????????Én vnem csináltam ilyent!!!!
Vendég

Nem kell...
Vendég

Ez nem normális ez a vonalzó.Először megállt, majd átváltozott szörnyeteggé. :twisted:
Vendég

Zsuzsu,
megríkattál.

Luca,
az én régi LaFemmésem is meghibbant.

KépKép
dreika

zsuzsu:remélem én is mihamarabb követhetlek,csak odafent is ezt akarják :wink:
luca:szórakozik veled az a vonalzó?! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggel!

Zsuzsukismami! :lol:
Annyira örülök Neked!Hogy vagy?

Többiek?Kismamik, jól vagytok?Sugi, Vukot még ott eszi a fene?
(Kezedek aggódni, tegnap egész jól voltam....)

Aliz, hajrá a célegyenesben!Jaj, de jó Neked!Hamarosan a kezedben tarthatod a kis kincsedet!

Többiek, hogy vagytok?Meglátjátok, lassan Ti is felül szerepeltek Juca táblájában!

Tényleg, Juca, ha egyszer lesz egy icipici időd és kedved, légyszi, légyszi.... :oops: Én még nem láttam magam felül... :cry:
Bocs, nem akarok pofátlan lenni, csak szépen megkérlek...Tudom, mennyire szarul vagy...
Vendég

Dreika, ez jó, hogy fiad 3 éve fogant!

Szerintetek abban lehet valami, hogy a tavaszi babám akkor fogant, amikor a nagyobbik lányom, most meg akkor, amikor a kicsi?Mindegyik csak pár nap eltéréssel.
Elsőnél utolsó vérzés ápr.20, most ápr. 16.
Másodiknál utolsó vérzés december 25, most dec 21.
Lehet, hogy ez a Jónás- módszer lényege?Hogy akkor volt olyan a holdállás?Bár a táblázat szerint nem akkor van Jónás-napom, de nem tudom pontosan a születésem percét.

Érdekes, nem?
Vendég

Luca,
én sem tudok nagyon sok mindent a Jónás módszerről, de az biztos, hogy a Holdállással hozza összefüggésbe a fogamzást. Most nálunk is elvileg 5 nap különbség van.
Úgy gondolom a napokban mi mindent megtettünk a cél érdekében :oops: :lol: , remélem ez 2 hét múlva egy 2 csíkocskában látszik is majd. :D

KépKép
dreika

Dreika, látszani fog.Ez teljesen biztos. :wink:

Lina után Te is zebrát tesztelsz majd. :lol:
Vendég

Szerinted nem kevés a napi 1 utro? Mától kell szednem, de inkább 2x1et szednék.

KépKép
dreika

Zsuzsuuu!!!! Ez ám a hír! :D

Nagyon-nagyon örülök! (ugye, a felfokozott huncut-hancúr kedv...az JEL!) :wink:

Gratu! :D :D :D

Nita, igen a Juca -féle zebra az a köszöntő Jucától a friss kismamiknak!

Én már megint náthás vagyok... NEM HISZEM EL!!!
Eddig havonta, úgy látszik most 2 hetente...gyakorlatilag folyamatosan...elegem van! :evil:

Tegnap megint voltunk a kh-ban szüléses-előadáson. A fájdalomcsillapításról volt szó. Hát eddig világrahoztam 2 gyermeket teljesen természetesen, ez az előadás csak megerősített abban, h ezután is ezt az utat választom.

Pedig a doki nagyon istenítette az epidurált, majdhogynem tukmálta. Kösz nem.

Arra jó volt, h tök részletesen elmondta, /diavetítette, h h történik, h hat stb. Érdekes volt.

Monti, nekem is néha eszembe jut a korai magzatvízes dolog...
bár nekem egyik szülésem sem így indult "csak" fájásokkal. Bízzunk benne, h minden rendben megy, és a babák addig maradnak a helyükön, ameddig az szükséges ahoz, h egészségesen megszülethessenek! Ámen.

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?