Új privát üzeneted érkezett!

sziszike szintén semmi pedig majdnem egy idős a kisbabánk...
Vendég
 


Sziszike, nekem se jött még meg.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Üdv!

Sziszike!
Nekem sem jött meg... Beninél több, mint 1 évig nem volt...

Ági!
Ne izgulj, én Enikőm sem ilyen szupercsaj, mint pl. Fanni...
Forog, de ezerrel és ennyi. Beni annó nem is forgott, egyből mászott, igaz, hogy hátrafelé...

Éjszakáim továbbra is szörnyűek... vagy 2-től 5-ig vagyunk fönn vagy óránként ébredünk, vagy a kettő együtt... :shock:
Ma is fél 6 tájban eljutottam odáig, hogy nem bírom, kész, feladom... már elkezdtem volna sírni, de végül visszaaludtunk...

Kép
Kép
pfranciska
 
 

 
 

Kép Kép Kép
Kép
rákapott a banánra :lol:
Vendég
 


Totál depi hangulat szállt meg. Fáj a fejem, semmivel nem haladok, csak kijjebb-bejjebb.

Sokszor keltem éjszaka, Ati tiszta nyűgös ma, voltunk sétálni, és még kint akartam hagyni aludni, de a szembe szomszéd nagyi elbénázta a riasztót :evil:

Sziszike
Mensim nekem sincs. De nem is hiányzik.
Kengurut még csak itthon próbáltuk fel egy rövid időre, de Ati nem volt tőle elragadtatva.

Én már nem aggódom, hogy mit nem tud az én kis Atim, és azért sem, amiért még nem bújt ki a fogacskája. Olvasom a suttogót, és ég a pofám :oops: :oops: Hogy mondhattam olyat korábban, hogy még "csak hasról hátra fordul". Majd fejlődik szépen a maga ütemében.

Viki
Fanni zabálni való!!!! :lol: :lol: És annnnnyira, de annnnyira ügyes!!!
Én úgy etetek, hogy előke a nyakba, deréktól lefelé pelussal letakarva Ati, kezében kanál vagy másik pelus, és így is ott rodeózom a kezei között. A legjobb, amikor kaja közben az öklét teszi a szájacskájába, akkor még azt is ki kell onnan varázsolni :lol: Mindenesetre ezzel a módszerrel kevesebb a foltos ruha.
Valentin nap - aromafürdő otthon, utána egy szupi masszázs, valami dögös új cucc estére neked :wink: De jó ötlet előtte a mozi és/vagy vacsi is.

Csokinyuff
Kaja után nagyjából mi is így nézünk ki :lol:

Márkanyuka
Mi is feltankoltunk, csak nekünk a hippesek jönnek be. :) Ott is akció van.

Dincuska
Taknyosoknak jobbulást! Olyan helyes csajszi Emmácska :D

Pattogo
Kaja - nem könnyű eset Lala.
Szobor - már a férfiak sem azt mondják, amit gondolnak?! :lol:

Sabine
Tudom nem vagy egy szószátyár, de olyan régen írtál bármit is magatokról. Nem úgy volt eredetileg, hogy hamarosan visszamész dolgozni?

Mennem kell....

mikegirl
 
 


Mikegirl: Ne legyél már türelmetlen, a kisfiúk amúgy is lustábbak! amikor meg nekiáll majd kúszni mászni, nem győzzől futkosni utána, a 8-9 hónapos (Fanni és Levi) gyerekek anyukája mindig mondja hogy örüljek hogy Hangus még nem mászik. Ők már mindent elketreceztek otthon. Nyugi, nyugi!!!

Valentin nap: nem birom annyira ezt a napot, mert ne csak a mai nap szóljon a szerelemről.! azért én is készülök vmivel (hajam és fazonom már rendben van :D)

Menszesz: megnyugodtam akkor :D

Én is amúgy úgy érzem néha h nem haladok semmivel, aztán meg rájövök hogy tök sok haladtam ahhoz képest hog ya fél szemem mindig Hanguson van!

Kép
sziszike77
 
 


Menzesz: nekem még nincs. Meglepő, mert Vivi születése után 2 hónapra megjött. Ráadásul nem is védekezünk.. khm-khm... :roll: 8) :lol: :lol: :lol:

csokinyuff: :lol: :lol: látom Maja is szépen eszik.. :lol:

Hoztam 3 friss képet ha nem bánjátok. Lala bugyiban volt. Ráadásul ezt a bugyit Vivi tavaly nyáron még hordta... :lol:

Kép
Kép
Kép

Na megyek sziasztok. Holnap viszem a lányokat tanácsadásra.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha lara édes:)
és mikor kezdte el fogni a talpcskáit?
maja pl forog egy nap kétszer háromszor kegyeskedik ezt csinálja 3 hete nem tudom hogy birjam rá hogy forogjon...
a lábait még nem tudja megfogni felülni meg másik forumon láttam hogy egy héttel idősebb baba felült de szerintem maja még messze van attol... :shock: :roll:
Vendég
 


most nézem johogy lili fel bir ülni....
nincs olyan nagy feje mint az én majának már alap hogy az elrántaná....
arrol nem is beszélve hogy a hasa miatt még kelj fel jancsinak is rossz lenne ugyanis felkelni nem tudna... igaz az a tepsi feneke igazán megtarthatná :oops: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pattogobolha! Emi feje is ugyanúgy néz ki hátulról!!!! :lol: Meg egyébként is kicsit hasonlítanak! :D Mindkettő gyönyörű! :D :lol:

Menzesz: sajnos nekem már 2 hós kora óta van, de legutóbb nagyon erős is volt...szenvedtem brühü

Franciska! Jajj, horror éjszaka... :shock:

Mikegirl! Nekem is vannak ilyen napjaim, a mai egész jó volt. Emma aludt rendesen, tudtam mellette takarítani is. :D Meg olyan szép napsütéses idő volt, mi is kistartoltunk a kendőben. :D

Valentín nap: Hááát, már kapott 2 pulcsit, de azt amúgy is. Még nem tudom, mi lesz, finom vacsi, gyertyafénnyel, ilyesmi. :D

Csokinyuff: Emi 5 hónapos korában kezdte fogdosni a lábacskáit, azóta eljutott arra a szintre, hogy be is tudja kapni. :lol: Ha ránk gondoltál, hogy mi felülünk, akkor az így nem igaz, mert csak ülni tud egyedül! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


[quote="mikegirl"]S írta:mikegirlabine
Tudom nem vagy egy szószátyár, de olyan régen írtál bármit is magatokról. Nem úgy volt eredetileg, hogy hamarosan visszamész dolgozni?


Március 3-tól fogok dolgozni, heti 3 napot...
Vendég
 


és mi újság veletek sabine? gyerekek hogy vannak? mostanában csak egy-egy mondatot irsz

Hangának a kedvenc eledele a lábujjai lettek, legalább nem kell körmöt vágni :D

Kép
sziszike77
 
 


ja és ha valakit érdekel SZAKDOGÁT IROK :D most!!!!

Kép
sziszike77
 
 


Csajok, még érdemes megvenni a súttogó első kötetét? Vagy ebben a korbán inkább már csak a 2.-kat?

Kép
mona76
 
 


most fejeztem be a szakdoga írását, most nagyon belelendültem :D

Szerintem érdemes megvenni most is Mona, bár lehet hogy te is úgy jársz vele mint Eszter. Engem felidegelt a könyv, mert olyan mintha mindenre azt irna "ha nem megy igy, akkor próbáld úgy" köszi akkor meg minek olvassam el, ezt magamtól is megtudom csinálni.
ha akarod én szivesen kölcsönadom!
Megyek alszom, a lányom 9 óta húzza a lóbőrt, apa még vadászik. Jó kis család mi :D:D:

Hanga holnap lesz Fél éves! Na ebből lehet látni hogy mennyire szalad az idő!

Kép
sziszike77
 
 


Mi úgy néz ki betegek vagyunk.Bálintot 23.15 39.6 szedtem ki az ágyából.be kúp ,engedtem vizet ...erre utolsó kúp volt és kikakilta :oops: adtam panadolt majd 15 perc víz és azóta most mérte, 38,6 mondjuk ha ebbőé 0.5 levonok akkor már jobb,de nagyon ideges vagyok.Végre elaludt a kezemben.Csak úgy tüzel a kis pofija......... :cry: :cry: :cry: fogától lehet ilyen lázas?este már érezhető volt ,hogy áttörte az ínyét,pici él volt ott.
Így jól indulunk a holnapnak,reggel mentem volna oep-be intézni,hogy kapjak pénzt.De így nem merem anyumra hagyni,és orvost is ki kell hívnom ,ő meg 9 körül szokott jönni. :x :oops:
salala nagyon jó az élet :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
jucu
 
 


jucu maja is nagyon megszenvedett az első fogával. napokig menta hasa és egyik nap ő is elérte a 38 fokot, szinte egy hétig mérnem kellett a lázát.
Én napközben egyszer panadolt adtam neki ha nagyon fájt éjjelre kupot de azt ő is rendszeresen kikakilta...
Vendég
 


Jó reggelt!!!!

Sziszike
Hajrá, szakdoga!!! :lol:

Mona
II. kötetet érdemes már csak. Az kb. 8 hónapos kortól használható. (Kb - gyerkőce válogatja, ki-hol tart a fejlődésbe.) Az I. az újszülött korról szól, azon meg már túlvagyunk :lol:

Csokinyuff
[quote]. írta:..nem tudom hogy birjam rá hogy forogjon...

Én is tettem hasonló kijelentéseket, és tegnap írtam, hogy szégyellem már magam érte. Ez ébresztett rá, hogy nem szép dolog:
"Nem elég, ha ismerjük gyermekünk vérmérsékletét;ugyanilyen fontos, hogy el is fogadjuk. ....Szülők.....Nem értékelik, amit látnak......Bizonyos kijelentések jelzik, hogy a szülőnek nehezére esik elfogadnia gyermekét olyannak, amilyen. ....Teljesítménykényszer:.....mindig összevetette kisfia fejlődését azzal, amit a könyv írt......Mindig aggódott valami miatt: mosolygás, átfordulás, felülés. /Suttogó II./
Hát én pont ilyen voltam. De most már nem aggódom, és nem sürgetem Atit. Csodálom Fannit, de elfogadom, hogy Ati más, és azt is, hogy ő kicsit lassabban fejlődik.
És persze mindezt nem bántásból írtam :wink: Csak továbbadok valamit, amit én is úgy olvastam, és szerintem a hasznomra vált. :)

Pattogo
Azt tudod, hogy így készül a legtöbb kistesó? :lol: Az én ismeretségi körömben is van pár. :wink: [/b]

mikegirl
 
 


Pattogo
Gyönyörű szép kislány Lala.

Csokinyuff
Majácska is biztos hamarosan rátalál a lábikóira :lol:
Azt tudod ugye, hogy nem hasizomból fog felülni? :lol: A gyógytornász mutatta, hogy négykézlábra fog majd állni, aztán a popit hátra majd oldalra tolja, és már ülni is fog :)

Sabine
Srácokra ki vigyáz? A nagymami?
Ahogy Sziszike is kérdezte, mivel és hogy telnek a napjaitok? Felipe és Valentine hol tartanak a fejlődésben?

Ati tapogatja a lábikóját, de bekapni még nem jutott eszébe :lol: Mi még nem raktuk lejjebb a kiságyat, és amikor ott van, és messziről odanézek, nem látok mást, mint két harisnyás lábacskát térdtől, az égnek meredve :lol: Zokni- és harisnyaráncigálás megy ezerrel :lol: :lol:

Jucu
Bálint jobban van? Doki mit mondott?

mikegirl
 
 


Jó reggelt :)
Sajna kórház tábla még mindíg aktuális nálunk -sikerült múlt szerdán a 3 csajszi után nekem is benyalnom :( Eddig csak az én kis vírusgazdám kecmergett ki belőle ő ma már oviba is ment mi még dögrováson-valami lehetetlen vírus mert 1-2 nap láztalanság után újra belázasodunk -Abbabell 2 napja jól volt erre éjjel megint 38 fokos láz meg persze nem alvás.. :( ..én meg a magam 39-ével botorkáltam a hónom alatt a dedekkel orrot szívni etetni meg amit csak kell..
Jucu fogacska szerintem nem csinál ilyen magas lázat az inkább hőemelkedéssel max 38 körül tetőzik.. -lehet nektek is valami fincsi vírus :?
Mozgással nálunk roppant megosztottak a hölgyek Berni egy ideje kizárólag szálfa derékkal üldögél mint egy kis ülő buddha Annabell meg mászik mint a csík és mindketten nagyon boldogok a tudományukkal... :roll:

Kép
Kép
panni7
 
 


Abbabel :) :?: :?: -na megyek megmérem a lázam .. :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Sziasztok

:cry: :cry: iszonyú éjjel......dokinő most ment el nemrég.
Füle rendben, de vizeletmintát kell vennem, ha reggelre is ilyen magas láza lesz.Most pedig 3 óránként felváltva panadol és noramizo...vagy germicid lázcsillapítás.Vírusos torokgyuszi egyenlőre.Sehol nincs el tömzsi csak kezembe és ott is 10-15 percet szunyál sírások közepette........szóval alvás semmi sem volt.
Én annyira kivagyok....sajnálom szegényt ,lóg keze lába.................
Ráadásul nekem reggelre megint megjött.Ez is aggaszt.....2-án múlt el :twisted: :shock: lehet valami bajom van?

Kép

Kép
jucu
 
 


köszi csokinyuff,mikegirl,sziszike,panni...... remélem hamar rendbejön töki és ti is Panni.Ügyik a lányok.Most így betegen is virgoncak?
no mennem kell eddig volt alvás kezemben

Kép

Kép
jucu
 
 


Jucu jobbulást, szerencsére mi nem vagyunk betegek!

Csajok kaptam két nagy zsák, de tényleg nagy zsák mesefilmeket videokazettán. Átakarom másolni DVD-re őket,nem tudtok benne segiteni hogy hogy kell???
Szivesen átmásolom utána mindenkinek, vagy kölcsönadom másolásra

Kép
sziszike77
 
 


Hello!

Már 1 hete akarom írni....
Leko: Ti merre vagytok?
Tud róluk vki vmit? Kiderült már, hogy ténnyleg tejallergiája volt Csaninak?

Jucu: Jobbulást! Lehet, még nem álltak be a hormonjaid!:( De azért mindenképpen menj majd el orvoshoz!!!

Sziszike: Nekünk olyan dvd lejátszónk van, amire rá kell csak dugni a videót és rögtön írja dvd-re! Mi az összes régi családi filmet másoltuk, mikor megvettük! Ha esetleg van vkinek a közeletekben...
DE ha gondolod én is szivesen segítek!

ülés: Sebi is feláll már egyedül, ha van mibe kapaszkodni pld. kanapé...de felülni még nem tud :D Ha felültetem, onnan löki magát előre négykézlábra, aztán térdre és onna áll fel:D na persze kb 5 másodpercre :D

mamiblue
 
 


Jó reggelt!

Jucu nagyon sajnálom! Gyógyuljon meg minél hamarabb!

Mikegirl: azért itt más baba is csinál olyanokat, mint Fanni :wink: Ne írjátok mindig Fannit, mert már nem merem feltenni miket csinál :wink: Nem tudom, hova siet. De tényleg, addig örüljetek még nem mászik :wink: Most egész nap a lakás különböző pontjaiból szedem össze, és mindig oda megy ahova nem kéne (számítógép, konektor, ruhaszárítóba kapaszkodik, függönybe kapaszkodik) Ja, és mellesleg már annyiszor beverte a fejét, hogy aggódok :shock: Naponta legalább 3-szor eldől és még nem tanult meg esni. Próbál mindenhol állásba felkapaszkodni, de ha nem jön össze, nem a popsijára huppan le, hanem egyszerüen eldől és persze beveri a fejét :?

Na megyek, megküzdünk egy fél üveg gyümivel.

horvviki
 
 


mamiblue: akkor csak a menetét mond el léci, mert úgy néz ki hogy felvevős dvd- az van nekünk is :D
Köszi

aztán ha sikerült szivesen továbbadogatom őket

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk tanácsadásról. Lala: 8470 g 70 cm. Vivi 3 évesen 14 kg és 98 cm.

Jucu, Panni: :( jobbulást mindél előbb. :)

Találkoztam a rendelőben egy szintén 6 hós kislánnyal. Ott állt az anyukájával szemben.. :lol: :lol: Modtam is h lehidalok milyen ügyesek a mai gyerekek. :D Tegnap mondta a dédi, hogy az ő korában a 6 hós babákat még pólyázták... :shock: :shock:

Jajj tegnap Lala elkezdte bővíteni a szókincsét. Eddíg csak a heő volt a menő, de most.. Tye-tye-tye :lol: :lol: És ezt jóóól megmondta a boltosnéninek is.. :lol:

Sziszike: :D:D Apának már rémálmai vannak a szobortól. :D Azt álmodta, h lány ikreket szültem neki. :lol: :lol: :lol:

csokinyuff: kb 2 hónapja fogdossa és eszi a talpait. De Vivi anno mindezt 7 hósan kezdte. Gyereke válogatja. :) Az egyik unokatesóm 1 éves koráig semmit nem csinált a hátonfekvésen kívül. 1,5 éves korára viszont elindult. Ne siettesd. Majd megcsinálja ha akarja. Majd fogsz te még rohangálni a csajszi után. :wink: :lol: :lol: [/quote]

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!
Kiscsibém alszik már 2 órája a teraszon én meg palacsintát sütök!
Viki! Lilike is folyton esik.párszor már ő is beverte a buksiját! De meg sem kottyan neki ! Csak ritkán sírja el magát pl.ha orra esik az nem tetszik neki. Képzeljétek olyan jól jártam a c und a-ban. vettem Lilinek 2 overallt !Darabját 890 ft-ért. El sem akartam hinni hogy ennyibe került. 5000-ről volt leárazva. Kiárusítás volt a téli cuccokból. Gondolták már senki nem vesz téli ruhát.Igaz már én sem akartam venni neki de ennyi pénzért,ha csak egy hónapig hordja akkor is jó. Esetleg majd jó lesz a 2. gyerkőcnek!Na megyek mert felkelt a főnökasszony!

KépKép
dudu_84
 
 


dudu én is vettem az én majámnak meg a barinőm ikerinek is!
jó üzlet volt!
én ilyet vettem 8) Kép
Vendég
 


na én meg totál dvd másolási lázban vagyok! összesen60 darabvideokazetta van, ezeket próbálom most megokositani.

Tök ciki hogy ez a lap az én lószaros dumámmalkezdőik !!!!

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike: Hát az attól függ milyen! Miénkre rá kell csatlakoztatni a videót! Elindítani, másikon meg a felvevőt megnyomni, aztán meg a vinyójára, onnan meg kiírni megint 1 gomb! De szerintem férjed tudni fogja!:D
Én sem szeretem , ha a lap tetején vagyok:D
Ha összeírod mik vannak, akkor én szivesen válogatnék belőlük! Imádom a régi meséket, gondolom azok is vannak köztük. Mi egy csomót megveszünk dvd-n, meg régi magyar filmeket is!

Ismerősem ikrei 17 hónapos korukban kezdtek el egyedül járni! :roll:

Viki: Egyetértek! Én is örültem, amíg Sebi csak ült, most viszont mindig előrelöki magát négykézlábra...bár még szerencse, hogy mászni azt nem tud!:D

mamiblue
 
 


Sziszike, kérünk listát :lol: , mazsolázunk belőle, megírod nekünk, mi meg csinálunk neked egy kis zsebpénzt :lol: .Én is imádom a régi meséket :lol:

Kép
mona76
 
 


szinte csak Disney mesék vannak, van egy-két klasszikus is (Süsü, Szaffi, Vuk).
Holnap elvileg megjön a DVD irós cucc, aztán napi 3 darabot áttudok elvileg irni, azzal szerintem 1 hónap alatt végzek :D:D:D (az elszánt anyuka) és utána adom a listát

Kép
sziszike77
 
 


Kép Mi így esszük a lábunkat Kép

KépKép
dudu_84
 
 


Csokinyuff én meg ezeket vettem! Kép Kép

KépKép
dudu_84
 
 


ugyanaz mint a tiétek!
:D :D :D

KépKép
dudu_84
 
 


Sziszike
Csatlakozom Monához. Mazsola + zsebpénzgyűjtés :lol:

Milyen ügyes Lili. :lol: :lol: :lol:

mikegirl
 
 


dudu igen :D
én kéket nem vettem. Majának különben is van még kettő.
meg volt olyan baba rozsaszin is szekszárdon kicsit nagyobb olyat vettem az ikreknek.
megérte az bizti....
Vendég
 


sziasztok.

valaki tud segíteni, hogy mit kell letölteni az elektronikus adóbevalláshoz? hogy telepítsem? kész vagyok nem indul el semmi. grrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany

Innen keretprogram + a bevallások részből a megfelelő (nekem 0753; de ezt megírta az apeh a levélkéjében, vagy kiküldte a kitöltendő nyomtatványt, és azon ott a szám)

mikegirl
 
 


bocsesz, ez csak a kitöltő program

az elektronikus bevallás az más :oops: :oops: Ügyi vagy Pattogo, hogy elintézted, én lusti voltam az okmányirodában regisztráltatni magam :oops: :oops: :oops: Talán majd jövőre.

mikegirl
 
 


abev 2006-ot töltsd le és utána pedig a a 753-as nyomtatványt és utána hivd be a nyomtatványok közül és máris nyomtathatod


SZIVÁS A VIDEOKAZETTÁS BULI!!!!!!! KÓDOLVA VAN :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sziszike77
 
 


Szia Pattogo!

Szívesen segítek, ha gondolod!
Írj egy telszámot priviben!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


csajok, ti kaptatok ebben a hónapban családit? Nekem azt mondta a munkáltató, hogy már a magyar államkincstár küldi, és 10.-éig ők is útalják. Na de nem jön :x

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk, köszi mamiblue! :) Olvasgatlak benneteket rendszeresen, de vizsgaidőszakom volt, meg Csani is egyre elevenebb, folyamatosan igényli a társaságomat, ha meg alszik akkor tanulok :shock:

A gasztroenterológia kivizsgálásra több mint egy hónapot vártunk, de semmivel sem lettünk okosabbak. A tünetek teljesen elmúltak, de kiderült, hogy nincs egyáltalán olyan vizsgálat ami 100% biztonsággal kimutatná a tejallergiát. A tesztek max 60% biztonsággal tudnák, de mivel lassan két hónapja szigorú tejmentes diétán vagyok ez még kevesebb lenne. Egyetlen megoldás a provokatív teszt, azaz, hogy egyenesbe kapná Csani a tejet, de erre egy éves korig várnunk kell. Addig én diétázgatok de van haszna is, már kevesebb kiló vagyok, mint mikor terhes lettem.

Én is azok táborába tartozom akik főzőcskéznek a babának. Egyenlőre mivel csak kóstolgatás megy még nem fárasztó. Szombatonként kimegyek a biopiacra és bevásárolok. Vettem már édesburgonyát, répát, almát, sütőtököt, banánt. Ezek közül csak a banán aratott osztatlan sikert. :) A többire fintorog, a száját se nagyon akarja kinyitni. Nem lesz egyszerű.
Nyomatjuk még a Sinlacot -na azt imádja, mondjuk én azt is többnyire cumisüvegből adom neki. Most már mi is szinte ingyen kapjuk egy speckó tászerrel együtt.

Nagyon cukik a topikbabák!! Elképesztő produkciókat mutatnak be! :)

Csani is lassan ül már, térdkézlábból kiül oldalra, és úgy játszik.
Küldök majd pár fotót!

dudu, csokinyuff! nekünk is ilyen overállunk van, csak narancssárga. Úgy néz ki benne, mint egy űrhajós. :)

Képzeljétek jövő héten indulunk boardozni Ausztriába! A tavalyi szezon teljesen kimaradt nekem, azaz voltunk de én csak a pálya szélén meg a hüttében gettóztam. Már úgy várom, és nagyon remélem addig egyikünk sem betegszik le! :roll:

leko
 
 


Sziasztok!

Leko!
Tényleg rég voltál, jó, hogy minden oké veletek. És irigykedem. Mi nem megyünk sehová :( Bár el sem tudom képzelni 2 gyerkőccel...

Mi is voltunk ma "tanácsadáson", Encsi 7300 g, Benedek 3 hónaposan volt ennyi :)
Most többre nincs energiám, kívánok mindenkinek nyugis éjszakát!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

leko
 
 


leko cukik a képek az utolso a legjobb :D

életképek ma :D Kép Kép Kép Kép
éjjen maja ma jelzett és sikerült a wc-be ment a kaki is!!!!! Kép
Vendég
 


csokinyuff -Szekszárdon is laktok vagy a környékén??? -mert nekem az a szívem csücske ..Bátaszéken Alsónyéken nem vagy ismerős :) ?

Kép
Kép
panni7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?