Totál depi hangulat szállt meg. Fáj a fejem, semmivel nem haladok, csak kijjebb-bejjebb.
Sokszor keltem éjszaka, Ati tiszta nyűgös ma, voltunk sétálni, és még kint akartam hagyni aludni, de a szembe szomszéd nagyi elbénázta a riasztót
Sziszike
Mensim nekem sincs. De nem is hiányzik.
Kengurut még csak itthon próbáltuk fel egy rövid időre, de Ati nem volt tőle elragadtatva.
Én már nem aggódom, hogy mit nem tud az én kis Atim, és azért sem, amiért még nem bújt ki a fogacskája. Olvasom a suttogót, és ég a pofám
Hogy mondhattam olyat korábban, hogy még "csak hasról hátra fordul". Majd fejlődik szépen a maga ütemében.
Viki
Fanni zabálni való!!!!
És annnnnyira, de annnnyira ügyes!!!
Én úgy etetek, hogy előke a nyakba, deréktól lefelé pelussal letakarva Ati, kezében kanál vagy másik pelus, és így is ott rodeózom a kezei között. A legjobb, amikor kaja közben az öklét teszi a szájacskájába, akkor még azt is ki kell onnan varázsolni
Mindenesetre ezzel a módszerrel kevesebb a foltos ruha.
Valentin nap - aromafürdő otthon, utána egy szupi masszázs, valami dögös új cucc estére neked
De jó ötlet előtte a mozi és/vagy vacsi is.
Csokinyuff
Kaja után nagyjából mi is így nézünk ki
Márkanyuka
Mi is feltankoltunk, csak nekünk a hippesek jönnek be.
Ott is akció van.
Dincuska
Taknyosoknak jobbulást! Olyan helyes csajszi Emmácska
Pattogo
Kaja - nem könnyű eset Lala.
Szobor - már a férfiak sem azt mondják, amit gondolnak?!
Sabine
Tudom nem vagy egy szószátyár, de olyan régen írtál bármit is magatokról. Nem úgy volt eredetileg, hogy hamarosan visszamész dolgozni?
Mennem kell....