Új privát üzeneted érkezett!

Evi,
Egy jo kenguru a baba gerincet megfeleloen tartja. 11 hetesen szerintem eleg nagyok vagytok mar a kenguruzasra! Petra biztos jelezni fogja, amikor mar nem erzi kenyelmesnek a dolgot!
Szaraz bor: Mikit szuletese utan eloirasszeruen olivaolajjal kenegettem! Tulhordtam, es ettol, vagy nem ettol, de remesen nezett ki a bore hetekig! MEg egy tanacs: ne hasznalj semmilyen bolti kozmetikumot a borere, max a gyogyszertari furdetokenocsot. De ha nem furdeted minden nap, az is segithet. Na, ezert az okossagert fogok kapni a fejemre, de sebaj. Csak Magyarorszagon divat a minden nap furdetes, Franciaorszagban is, Nemetorszagban is furcsan neztek ram emiatt. Mikit az elso idokben mi sem furdettuk minden nap (nem fogjatok elhinni, de 3 hetesen furdott eloszor!!!), de most mar o is csobban a nagykadban estenkent!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


sofka,
kar, hogy nem tudunk talizni! En csak egyedul tudok aludni, kulonben mindenre felriadok, es nehezen alszom vissza. Elkezd jarni az agyam, es teljesen felebredek! Borzaszto...es ne mondjatok, hogy akkor nem is voltam almos, meg aki faradt, az tud aludni.

Myssnia,
Talaltam neked egy helyet, ahol nevreszolo automatricat gyartanak: http://www.kinderaufkleber.de/ Egesz Europaban vallaljak a postazast. Itt Nemeto-ban szerintem rajtunk kivul mar mindenki kocsijan ott diszeleg a gyereke neve...hm...de a mi hatso szelvedonkon akkor mar nem nagyon lehetne kilatni...
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


zsuzsi! Ez a névreszóló autómatrica nálunk nagyon bejönne szombaton ötgyerekesként!!! Kép
Majd talizunk, és akkor beülünk vhova, fröccsözünk, vagy kávézunk, és hajnalig dumálunk. Mit csináltok Ti Németo-ban? És hol csináljátok? Fiadnak mi a helyzet a természetismeret problémáival? Tisztázódott a kétivarúság? Vagy nézzek utána...
És vmi nagyon személyes: A férjedtől is külön alszol? (Te is? Mert engem ezért macerálnak időnként.)
sofka
sofka
 
 

 
 

Hogy tetszene?


KépSZILARD ON TOUR


Zs.
zsuzsi74
 
 


Heppi,
Mi is csütörtökön megyünk 5 hós oltásra (ez is dupla).

Mariann,
Köszi az szemészt.

Gombóc,
Aranyos ZsombiKép Felvesszük a vőlegényjelöltek listájára.Kép

Sofka,
Depi ilyen szép napos időben? Mi lesz holnap (esőt mondanak)?
Vásárolni nekem is kellene, meg vasalni és takarítani...

Babajaga,
Majd keresek olyan képet, amin belenéz a kamerába, akkor látszik.

Toffi,
Az jó, ha csak egy feladat nem tetszett Zsombinak.
Azért köszi a próbát stift ügyben.

Toffi, Ellimamai,
13-án lesz Babaruha és játékbörze az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban. Voltatok már, milyen , érdemes megnézni (200 Ft a belépő)?

Zsizs,
De jó!Kép Nektek is jobbulást.

Momo,
Tejcsitánc nincs (esőtánc mintájára)? Drukk!

Anita,
Borogatást tegyél rá. Kúpot elég szuri után. Bár mi az elsőnél csak éjszakára adtunk, akkor popsiban 38-at mértünk.
Roni haja kb. 4 hónaposan kezdett el hullani. De nem csomókban, vagy ilyesmi. Csak a lepedőjén láttam, a haján nem. Mondjuk az is számíthat, hogy nem vágtuk le a haját csak elöl, hogy ne lógjon a szemébe. Szóval ő nem lett kopasz, még foltokban sem.

Zsuzsi,
Látom megint jól összejött.Kép

Csatlakoznék én is a zombi anyukákhoz. Roni ma eléggé nyűgös volt. Talán a hétvége viselte meg, vagy valami front járt erre, netán (Sofka elmélet) készül valamire, esetleg a foga jön (utóbbi kettő előbb-utóbb kiderül)? Ráadásul éjszaka 3 óránként kelt (vagy enni vagy sírva).

Na megyek. Jó éjt mindenkinek!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok Lanyok!

Ne depizzeltek ilyen tomegesen, mert letiltjak a topikot! Kép Na de komolyan, biztosan ez az oszosdi teszi, ne hagyjatok magatokat, komolyan!! Meg a bekat is befirkantom, hatha 1-2 mosolyt fakaszt?!
Kép

Zsuzsi
Szegeny Gyuri Kép Jo, hogy oda tud bujni! Kép Jazimak is dagadt az inye, de mar legalabb 1 hete es meg mindig nincs uj fog! Hat nemtom...

Sofka
Kis erot talajj valahonnan, aztan ha mar 1x elkezded a sort, megy az magatol meglatod. A 2x virslibe se halt meg bele mindenki, szoval csak semmi panik! Kép
Koszi a gratulat Kép O is lelkesedik. Annyira edes, kulonosen mikor sietunk valahova, ultetnem be a babakocsiba, mondom neki szokas szerint,hogy "csuccs", erre o jol kinyomja magat es percekig acsorog, legnagyobb oromomre. Na de lesz ez meg igy se... Kép

Anita
Szerintem amirol irsz, az a normalis anyatejes kaki, nem hasmenes. Oltas utan 1-2 oraval adtam en is a kupot. Jazit is megviselte a 2 honapos szuri.

Momo
Ugyes vagy! Hajra tejci! Kép Kép

Zsizsa
Orulok, hogy Minden ok Kép

Gomboc
Fotok nagyon joook! Mi is jelentkezunk. Bar latom lassan tuljelentkezes lesz. De mi megkuzdink erte! Kép

Maci2
Hogy van a szemed?

Andy, Toffi, Evi
Kepek nagyon jok! Kép

Lanyok
Jazi napkozben kb. 2 orankent eszik, normalis ez? Tok mind1 ,hogy szopizik v. fozelek v gyumi. Este mar atall a 3 orara, az ejszakat pedig siman kibirja. En ezt nem annyira ertem...
Ha mar a borapolasnal tartunk : kiscsaj iszonyat mond nyaladzik, tiszta piros potty az alla, arca. Mit javasoltok ellene? Nyalelzarast? Kép
Baratnom kolcsonkerte a kendonket ,hogy letesztelje majd,hogy erdemes-e vennie a babajanak, vagy nem szereti. Mar elore hianyzik! Kép Ma bele is dugtam Jazit, igy setaltunk nagyot. Timici- megtalaltam a meroszalagot....holnap igerem lemerem a kendot!!!!

Jazifurdis + egy Michelin reklamnak is beillo Jazicombik
Kép
Kép

Jo ejt es depi huuuussss!
Norka es aldogallka
norkini
 
 


Sziasztok!Kép

Alszanak, koppkopp.
Képzeljétek, hogy jártam. Szokásos heti mérlegelés, Maca mérlegre felcsap, én csak tolom a súlyt, tolom a súlyt, egyre feljebb, teljes extázisban, egészen 8 killáig! Sikoly Apasasnak, azonnal jöjjön! Eddig elmértük! Ez egy kis döbrögi! Fanfárok! Pompomlányok! Jön Apasas, fetreng a röhögéstől. Míg én a súlytologatással vacakoltam, a kisasszony megához vette a vízzel teli varázsitatókat, és vidáman lóbálta őket a mérlegen. Na ennyit a dicsőséges eredményről...

Réka,
nekem is azt mondta a gyerekdoki, hogy ne ültessem fel, de ha a srác kapaszkodva felhúzza magát, és úgy ücsörög, az már az Ő dolga, persze ne adjak neki túl sok lehetőséget, de ha úgy adódik, nem lesz semmi baja tőle. Ugyanezt mondta az állásra is, ne sétáltassam, lehetőleg olyan környezetbe tegyem, ahol nem tud felkapaszkodni, de ha már látszik, hogy nagyon akarja, akkor oké, lekötözni mégsem ildomosKép.
Amit viszont nem tanácsolt, az az, hogy mondjuk a szoba közepén felültessem. Mert ugyan a dereka elég erős egy idő után ahhoz, hogy megtartsa magát, de nem tanulja meg a mozdulatot, és ha elfárad, nem fog tudni lefeküdni. Erre a családban volt is példa, sógornőm mindig felültette a kisfiát, szegényke meg akkorákat koppant a parkettán, hogy jaj. És jócskán elmúlt már egy éves, mikor megtanult önállóan felülni.

Évi,
szerintem nyugodtan kenguruzzatok. 2 hónaposan már elég erős a gerince hozzá. képek nagyon szupik!Kép

Toffi,
lurkók édesek!Kép

Andy,
Márk csudajó kis pasi, milyen ügyesen hintázik már!Kép

Babajaga,
buli, de jó!Kép
Koszmó: én olaj+körömkeféztem, le is jöttKép.

Heppi,
ez szuper, akkor semmi komoly gond nincs!Kép Olyan szép idő van mostanában, hamar el fog múlni a taknyosság!Kép

Gombóc,
az én öreglányom gondolom szóba sem jöhetKép. Nagyot nőtt a srác, már kész férfi!Kép És a mosolya! Jó kis pasi lesz, majd nem győzöd számontartani az aktuális menyasszonyokat!Kép
Kéne egyet talizni, nemdebárKép? Ha majd túl lesztek ezen a rohangálósköltözködős időszakon, akkor kiötölhetnénk valami jó kis programot.

Sofka,
nálunk is virsli-napok vannakKép. Fogyitopic engem is érdekelne, nincs kedvem új nadrágokat venni, viszont még egy telet nem szeretnék kihúzni két rámjövő nacival.(ez most roppant magyarosra sikeredett) Mi a XIIkerben lakunk jelenleg, remélhetőleg már csak egy évig.

Kaska,
dehogy vagyok profi, csak a gyermekeim felé roppant magabiztosságot sugározva csinálom a hülyeségeket szép sorjábanKép. Ettől megszeppennekKépKépKép.
Egycici: Mac is folyamatos cicimkonnektben állt velem, de muszáj volt fejni, mert a másik srác anyukája egy orvosi műhiba miatt elég sokáig volt kórházban, és a tejét ki kellett öntenieKép. Így tudtuk csak megoldani, én végig azt szuggeráltam magamnak, hogy ikreket is lehet szoptatni. Mondjuk talán azért volt könnyű, mert a legelejétől erre álltunk rá, így a cicik is ezt a mennyiséget lőtték be maguknak.
Ürescici: nincs. Ezt én sem akartam elhinni, de sokszor volt, mikor Macóka rapszodikusan hol felébredt, hol nem, én meg azt találgattam, hogy fejjek, or ne fejjek lefekvés előtt. Persze sokszor volt, hogy még alig koppant a fejő az asztalon, már jelentkezett a kisasszony, engem meg levert a víz, hogy mi lesz. Kicsit később indult meg a cucc, de talált benne kajátKép.
Nap közben pedig azt csináltam, hogy A ciciből kapott, B kifej, ha jajgat utána, akkor A cicit nyammoghatta, B várakozott a következő bevetésre. Akkor B cici kölöknek, A kifej. Kifejt ciciből egyébként tapasztalatom szerint simán jól tudnak lakni, mert egy éhes bébike jóval hatékonyabb, mint az AventKép.

Momo,
nagyon tetszett a konfliktuskezelésed!KépKépKép

Zsizsa,
de jó, örülök, hogy semmi komoly!Kép

na megint kisregényt írok, pedig csak ezt az oldalt tudtam átvizsgálni

pusz,
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sofka,
Igen. Mikor Miki megszuletett, kikoltozott a kanapera. Csak hogy legalabb egyikunk tudjon pihenni. Ez akkor o volt. Aztan utanadobtam a gyereket is, mert o tud aludni akkor is, ha a gyerek nyerit, fekez, szuszog, nyeheg, stb, en viszont nem. Szoval bevackoltam magam a haloszobaba, de nemsokara cserelunk, o megy a haloba Mikivel, en meg a kanapera.

Azota nem kornyezeteztunk, kisebb gondom is nagyobb annal, pedig mindjart vizsgazik. Hogy hogy, azt nem tudom. Meg nem tisztaztuk a ketivarusagot. Ha jol emlekszem a fuzfa volt az egyik pelda a suliban, de hogy melyikre, azt nem tudom, az 1 v. a 2ivarura.

Apukam jon ki 19-en, es akkor lehet, hogy hazaugrom par napra szabira- csak Mikivel. Van egy csomo elinteznivalo, amit nyaron mar nem sikerult. Nem tudom masok hogy csinaljak ezt a homeschooling dolgot, de hosszutavon, felsos gyerekkel ez mar meghaladja a kepessegeimet...illetve energiamat.
Megyek alukalni.
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
Nagyon buli ez a matricirkalo dolog, nekem nagyon tetszik! Kép

N
norkini
 
 


Sofka
Most olvasom. Mindenki nem halt bele a virslizebe. Kép

Zsuzsi
Nem irigyellek! Semmi okosat nem birok mondani, asszem ha 1x sikerulne igazan kialudni magad, kicsit maskepp latnad a vilagot!
Amugy nappal Jazi sem alszik mar sokat. Max 2x fel orat. 1et de. masikat du. Szoval Miki peldajat koveti!

Zulu
Meres Kép

Norka a nyelvujito
norkini
 
 


Zsuzsi
Köszi a linket, nagyok király. Heni küldött nekem 1et, mihelyst lekopik, rendelek tőlük. Kép

Norka
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, micsoda combok. Kép
Nagggyon édi!!!!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Nokra
Szilárd is egész nap áll, nekem meg a hajam égnek... Mennyire veszélyes szerinted, ha mindig beveri a fejét. Mert a legtöbbször kivédem, de van, hogy nem sikerül. Kép
ÉS és is kérek egy jó alvást. MErt nekünk még nem volt átaldut éjszakánk!Kép

KAska
feláll, és elvan, de leülni és lereszkedni még nem megy annyira. Viszintesben meg sipít. Kép
Szóval nem az igazi.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Norka
Küldöm Jazinak a vőlegénytKép:
Kép

Jó éjt!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi, ha tényleg jól jönne némi magyarázat a kétsziküségröl, ird meg, hanyadik osztályos szinten kell, mert momentán itt lakik velem még egy hétig nyugdijas biológia-földrajz-környezet szakos anyucikámKép Szóval elsö kézböl irnék némi anyagot (ne várj azért regényt 5 hetes bébim melelttKép), de amennyi kell, megirom szivesen, csak tudnia kell,mennyire mélyen kell az anyag.

Amúgy jól vagyunk, hol tündéri édes éjszakánk van egy szopival, hol óránként csatlakozunk...De hát nekem sincs két egyforma napom,mért pont Ádámnak lenne??? Egyébként a múlt heti mázsálásnál direktbe meg lettünk dicsérve, 4100 g, 3880-ról egy hét alatt...Mondtam, hogy én tömöm...
Na, de azóta visszább vettem a pótlásokból, szerintem termelek én annyit, amennyi kell, csak azért jobban meg kell dolgozni...És tegnap megint csak produkált egy kakit magától kicsi fiam, napok óta elöször. Apró örömökKép..

Szióka
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok,

Evi24,
kepek tunderiek, szerintem nem gaz 11 hetesen a kenguru. Ha nagyon osszezuhanna a kenguruban a babad, vagy ordit, akkor azert halaszd meg egy-ket hetig a hasznalatot. Kép

Toffi,
a kepen miben furdik a Te Zsombid? Kismedence? Latom, a babygim-etek jol ki van hasznalva! Kép

Andy78,
jobbulast Marknak! Hogy O mar mekkora...Kép

Babajaga,
hazibuli. Kép Te sem tudsz mar felhotlenul szorakozni? Neked is mindig az otthonhagyott gyerkoc jar az eszedben? Anyasors...Kép
1. nincs szemesz ismerosom Kép
2. a tobbiek mar leirtak a koszmotlanitast...Kép

Maci_2,
arpa. KépKép Magatol nem mulik el? Nekem el szokott, vagy kamillateas borogatas.

Heppi,
takony Kép de az jo, hogy nincs komolyabb baj..Kép

Momo,
anyospajtas es ferjed haziaskodasa. KépKépKép Azert nem volt szep tole, hogy a nyakadba varrta volna anyosodat. Kép

Zulu,
ez a merlegelos sztori oltari! KépKépKép En benne vagyok tovabbra is a taliban (sorozes gyerkoc nelkul? Kép).

Zsuzsi,
megint depi Kép Csatlakozom Norka velemenyehez, egyszer egy hatalmas alvas? Elkuldod a pasikat egyutt valahova, Te meg szunditasz egy nagyot? Kép Le vagyok maradva, mi ez a kornyezetize, amit emlegettek?
A linket koszi, csucsjoooo!!!! Meg tudnad irni, hogy Mo-ra is elkuldik a matricat? Kb. mennyiert? Mert en rendelnek szivesen...vagy ez hazilagosan itthon kivitelezheto valahogyan? Koszi!

Norka,
micsoda hurkak! Tunderi!!! KépKép

Mano, Heni, Babajaga, Maci_2, Norka, es Zulu: megmutatom holnap reggel PocokUrnak lanyaitok fenykepet Aztan meglatom, kit valaszt (ha papirkepek lennenek, azt mondanam, kit ragcsal meg Kép)....KépKépKépKép

Mi meg delutan elmentunk utlevelet intezni a III. ker.-be. Direkt telefonaltam elotte, mikor menjunk, mikor nincs tomeg, babat viszunk, stb. Azt mondta az ugyintezo, hogy most. Odamentunk, erre mondjak, hogy masnap menjunk vissza, mert ma mar nem csinaljak meg nekunk (18-ig volt ugyintezes, a het tobbi napjan 8-tol csak 2-ig van). Ferjem kisirta, hogy o dolgozik, nem tudunk ide jarni, Zsombi miatt mindkettonknek itt kell lenni, stb. Na, vegul az ugyintezo megcsinalta Zsombi igenyleset es a FERJEMET, engem meg elhajtott, hogy holnap reggel menjek vissza...es 6 elott 5 perccel kizavartak minket (egy kerelem megcsinalasa pontosan 2.5 percig tartott, lemertuk), mert az ugyintezonek ment a vonata. Agyam megall!!! Azt mondta a no, hogy azert a ferjemet csinalta meg, mert o jar dolgozni, en meg ugyis raerek visszamenni holnap reggel. A hulye, ha a ferjem dolgozik, akkor szerinte kire hagyjam a gyereket? Mert kocsi nem lesz, babakocsival meg nincs olyan kozel az az okmanyiroda...KépKépKépKépKép Aaaaa, olyan duhos lettem, aztan olyan elkeseredett. KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Évi!
Zsuzsinak is nagyon száraz bőre volt, de rendbehoztuk. A titok: gyógyszertári fürdetőkrém és utána napraforgóolaj, mint testápoló. Kép

Andy!
Köszi az infót. Van valami előkészület, amit még itthon kell bevezetni? Pl.:hűvösebb vízhez szoktatás? Hány fokos ott a víz?
Márknak jobbulást. Kép

Virág! Orsoly!
Boldog évfordulót Nektek. Kép

Gombóc!
Zsuzsinak sincs még vőlegénye. Szerinted bírnák egymást? Kép Kép

Kaska!
Tudom, hogy te is optimista voltál, tessék visszatalálni hozzá. Kép
Egyébként, ha nagyon unatkozol, talizhatunk is. Kép
Nyugodtan fejd le a cickót, mert üres cici nincs, a tejci nagy része szopi közben termelődik. Nálunk is van, hogy Zsuzsi akkor veti rá magát a cicre, mikor éppen befejeztem a fejést és lazán jól lakik, max. egy kicsit többet kell dolgoznia érte. De ez még esetleg tejnövelőnek is jó. Kép

Heppi!
Jobbulást Nektek. Kép

Momo!
Nagyon helyes, had tapasztalja meg apa is, mit kell nekünk naponta csinálni.
Tejcihez Urtica homeobogyó, nekem bejött, mikor egy kicsit csökkent a mennyisége. Kép

Norka!
Béka Kép

Zulu!
súlymérés Kép

Gombóc!
Ne legyél szomorúúú!! Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi,
Jo, mar nem vagyok szomoru! Csak duhos ezekre a rendszervaltozas elottrol ittmaradt kovuletekre. KépKép

Zsuzsi kepet is megmutatom holnap Zosmbinak! Kép

Hurra, en vagyok az utolso! KépKépKépKépKép

Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Voltunk babauszin Kangiékkal, hát, nagggyon jó volt! Beki először nyüszizett, amíg tornázni kellett volna, de a vízben egyre vidámabb és bátrabb lett, pancsolt, csapkodott, nevetett. Amikor az elején belementünk és még új volt neki a dolog, látszott, hogy nagyon fél. Picit távolabb tartottam magamtól, hogy szokja a vizet, és az volt az aggódó kis arcára írva, hogy "ugye vigyázol rám???". Majd' megzabáltam, olyan aranyos volt!
Julcsi meg igazi felnőttes lábtempókkal próbálkozott, nagyon ügyesen Kép! Remélem Kangi nem haragszik, hogy helyette dicsekszem Kép.

Találtam aranyos írást informatikus feleségekről:

"Barátnő 1.0
Kérdés a technical support-hoz :

Kérdés: Tavaly Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem és az új program váratlanul elindította a "gyerek process"-t, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba is beinstallálja saját magát és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, úgy mint Éjszakaipóker 10.3 és Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indításukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik, nem is tudom kiirtani rendszeremből a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az UNINSTALL nem működik.

Tudnának segíteni?"

Puszi mindenkinek
miszike
 
 


Sziasztok!

Szerencsére Márk már gyógyuló félben ma már nem is kellett reggel kipórszívozni at orrát. Tegnap azért este elvittem a dokinénihez és megvizsgálta de nem talált nála semmit, azt mondta teljessen egészséges csak megfázott egy kicsit.

Magdi: Elég jó a víz hőmérséklete ha jól tudom akkor 37fokos ugyanugy amibe te is fürdeted a kicsit otthon. És nem lehet egyből bemenni a vizbe amikor oda értek először belekell csak neked ülni ugy hogy a pici az öledbe van és locsolod egy darabig miután megszokta jöhet a pancsi.

Az összes baba tündéri.
Kép

Na lépek sziasztok
Andy
andy78
 
 


Friss, ma reggeli kepek. Miki a fenykepezo USB kabeljet kaparintotta meg eloszor...

Kép

Kép

Myssnia, lehet, hogy otthon is van olyan ceg, aki vallal ilyen matricazast, de nem ennyiert (pl. ahol a cegautokra gyartjak a matricakat). Itt ez tenyleg "iparag", es mondom, szinte csak a mi autonkon nem diszeleg a kolykok neve!

Barbi,
Csucsszupi lenne, ha anyukad elmagyarazna Daninak itt a neten az 5.-es kornyezet anyagnak azt a reszet, ahol a novenyek jellemzeserol van szo. Sajna nekem is rosszul tanithattak anno, mert csak felnottkoromban kezdett tisztulni a kep! Az elmelet mar oke, de pl. a peldak hianyoznak. Mert en ugyan meg nem mondom csuklobol egy novenyrol, hogy 1 v. ketsziku, 1 v. ketlaki, stb.... Ez a "lakisag" foglalkoztat most a legjobban, a tobbi mar majdnem vilagos!
Erot veszek magamon, atnezem a konyvet, aztan kerdezek, jo?
Koszi a felajanlast!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


zsuzsi
NEm akarok már tiszta hülyének látszani, de Szilárd is az digigép Usb-ra csapott rá, de most már eldugom. Kép LEhet, hogy a gyerkők összebeszéltek? Mert egy csomó hasonló dolgot produkálnak a gyönyörűséges Mikimanóval!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


produkál Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Megnézegettem a képeket és csak ismételni tudom magam, minden babó tündéri!!! Kép

Köszönöm az ültetéssel kapcsolatos infókat, a pár nappal ezelőtti hozzászólásokat nem találtam.

Most várjuk a dokinénit éppen, érkezik a 4 hós szurival. Szerencsére Dönci kipihentnek tűnik, talán nem lesz nyűgős. Bár ő általában egész jól viseli, kiüti a kúp, egész nap alszik tőle, aztán lázmentesen ébred másnap. Remélem így lesz most is.

Depi mamáknak csak kitartást tudok kívánni és tényleg egy nagy alvás lenne a megoldás, ha valahogy megoldható. Persze ezt tudom mondani könnyebb.
egy kis depi rajtam is volt tegnap este, a gyerkőc születése óta először voltam este egyedül, de ezen is át kellett esnem. Férj minden hétfőn és csütörtökön énekelni van, 10 után ér haza. Tudom sokan vagytok ennél rosszabb helyzetben, de én még csak tegnap szembesültem az esti egyedülléttel.

Most megyek, rakok egy kis rendet, mielőtt dokinéni szól a GYIVI-nek. Kép

Ja, egy képet azért felrakok. Most a hidegben próbálkoztunk a sapkával, amit Dani nagyon utál, hát így néz ki nálunk ha sapkát kell felvenni.

Kép


Réka és szuritkapma Dodo
muki
 
 


Halihó,

Zsuzsi, Muyssnia,
csatlakozom USBport ügyben, Macnak is az volt a kedvence, tönkre is tette a gép kimenetét, mikor sikerült rövidre zárniaKép.

Réka,
látom, jártál a H&M-benKép. Macnak is pont ilyen kardigánja vanKép.

Norka,
Jázi tündérke!Kép

Miszike,
infósfeleségKép. El is küldtem Apasasnak.

megyek, mielőtt szétszedik egymást
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu!

Igen voltunk Kép, de most nem nagyon voltak igazán jó dolgok. A kardigánhoz van ugyanolyan színű body is Kép

Ja és akartam mondani, hogy jó a mérleges sztori Kép
Nekünk fordítva volt, néztem, hogy ez a gyerek fogyott, aztán láttam, hogy az egyik lábával az asztalon támaszkodik. A mi mérlegünk annyira rövid, hogy már születésekor épp, hogy ráfért.

Dokinéni még sehol! Várunk!
Nekem meg dolgoznom is kellene, ezért inkább netezek Kép

Réka
muki
 
 


Lányok!
Ti kóstoltátok már az USB kábelt?
Lehet, hogy finom és a gyerekeink tudnak valamit! Kép
muki
 
 


Sziasztok,
csak beköszönök megint, de nem bírom ki nélkületek Kép!!!

Depis lányok,
sok-sok vigasztalást küldök nektek, fel a fejjel, próbáljatok valami szépet találni magatok körül!!! Én is beteszem a kedvenc vigasztalóimat, tessék:
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anka tegnap óta dáj-dáj-dáj-ozik, akár jó kedve van, akár mérges, kiabál, hogy ádájdájdáj-dádádáj. Kis zabálnivaló.
Bocsi, de nekem most jóóóó kedvem van (Kép), Apa itthon van egész héten szabin, hurrrrrrááá!!!

Képek szuperek, Miki a gép előtt, hurkás Jázi, sapkarángató Dani, és a többiek is, akik az előző oldalakon voltak, mindenkit megcsodáltam ám! Myssnia, jó ez a Micheline-es kép! Kép

Puszi nektek, és küldök pozitív energiát:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Franyó
franyo
 
 


Hello Mindenkinek,

Anita77,
Az én lányom egész szép kis hajkoronával jött a világra. Már elmúlt öt hónapos, valamicske ki is hullott de inkább csak nőtt. Éppen tegnap mutattam apájának, hogy elől (ha előre fésülöm) szabályosan a szemébe lóg. Hát ennyit a babahajkihullásról Kép
Kéthós oltás nálunk abszolút tüntetmentes volt. Csak a DiPerTe oltásoknál mondta a doki, hogy szuri után 6 órával mindenképpen kúp. Ha hamarabb belázasodik, akkor lehet hamarabb is, de 6 óra után ha van láza, ha nincs - kúp. Szerintem gyereke válogatja, az enyém meg ugye mintagyerek Kép

Zsuzsi74,
Asszem nálam ugyanez az éber alvás jáccik be. A gyerek 3 hetes volt, amikor azt mondtam, nem bírom tovább. Akkor kiköltöztem a szobájából, hogy ne halljam minden egyes nagyobb lélegzetvételét, megfordulását stb. Ilyenkor ugyanis kipattant a szemem, felugrottam megnézni a gyereket, aztán meg kb 2 órán át forgolódtam az ágyamban, mert nem tudtam visszaaludni. Mióta kiköltöztem, csak a nagyobb nyüszögéseket hallom, meg persze a sírását, de ilyenkor apát ébresztem, átmegy a gyerekhez és ketten megoldják a dolgot. Így nem kell kimásznom az ágyból, ergo nem helyezkedek függőlegesbe, tehát nem ébredek fel teljesen. Nálunk nagyon bevált, mert apája, kb 20 sec-en belül el tud aludni akármikor, akárhol.
Jaj, jó hogy sofka eszembe juttata az egyivarúság - kétivarúság kérdését. Tehát: vannak növények, amelyek külön virágban "termesztik" a női, és külön a hím ivarú képződményeket. Vagyis az egyik virágban csak porzók, másokban csak a bibe fejlődik ki. Ilyenkor egyivarúnak nevezzük a növényt, hiszen egy virágban csak az egyik ivar jelenik meg. Ahol ugyanazon virágon belül van porzó is meg bibe is, az kétivarú (pl. rózsa). És akkor itt kezd bonyolódni. Mert ha a különnemű virágok ugyanazon növényen megtalálhatók, akkor egylaki (egy helyen laknak), ha viszont két külön növényen, akkor kétlaki. Magyarul: ha egy fán vannak virágok, amik csak bibét tartalmaznak, de vannak olyan virágok is ugyanazon fán, amik meg csak porzót tartalmaznak, azok egylakiak (sajnos példát most nem tudok hozni). Viszont vannak növények, amik csak porzós virágokat hoznak, és egy teljesen másik növényen meg csak bibés virágok vannak, ezek a kétlakiak. Remélem, értehető, de ha nem, írj, és akkor próbálok példát is keresni, OKÉ???

Zulu,
Mérés Kép Mi ezt egyszerűen megoldottuk, ugyanis digitális mérleget vett apa (nem én kértem!!!). Ez olyan okos kis gép, hogy a memóriájában őrzi az utolsó mérést (pl szopi előtti 5800g) és a következő mérésnél (szopi után 5950g) ha végzett, és ki akarod kapcsolni, akkor 10g pontosságra megmutatja, hogy mennyi a gyarapodás: ez esetben 150g. Így azért elég eccerű, viszont méregdrága, mert apája vagy 20 rugót adott érte Kép

Gombóc,
Útlevélügyintézés hasonlatos a eü-höz. Nekem pénteken kell visszamennem (harmadszorra), TALÁN akkor kiveszik a varratot a lábamból és letudtam. De az az igazság, már nem számítok semmi jóra Kép

Andy78,
Ezek szerint takony ügyben egycipőben járunk. Drukk nektek is. Sajnos az én dokim mondta, hogy félévesen ezeket a taknyos betegségeket elég nehezen vészelik át a gyerkőcők, az is lehet, hogy akár 2 hétig is ilyen lesz, viszont ha láza nincs, nincs miért aggódni. Úgyhogy nyugi, IGENIS MEG FOGUNK GYÓGYULNI!!!

Magunkról nem nagyon tudok sok újdonságot mesélni. Ma az én babóm is elég nyügi volt, mert 7-kor ébredt, evett, aztán meg 8-tól 9-ig sírt. Sehogy sem volt jó neki, se az ágyában, se nálam, se a kezemben, se játék, se ringatás, semmi nem volt jó. 9-kor már annyira kibuktam, hogy letettem az ágyába, hogy ha neked így jó, akkor üvölts. 10 percen belül bealudt. Pedig úgy sajnáltam szegénykémet, mert a sírás miatt még a taknya is megindult, szóval kétszer porszívóztam is (ami már nagyon nem teccik neki). Most meg mint egy kisangyal úgy jáccott a kiságyában, aztán eccercsak csönd, és már alszik is (a kiságyában kereszbe fexik, a két lába pelustól lefelé kilóg a rácson - olyan cuki). Pedig a számgép itt van az ő szobájában, és még így sem vettem észre, csak néhány perce Kép Persze egyből lefotóztam, csak még nincs képkicsinyítő progim, így meg nem tudom ide csatolni a legújabb alvási pózt Kép Én meg a gép mellől eszem a házhoz hozott gyrost Kép tisztára úgy élek már, mint valami netőrült fiatal Kép
Jaj, majd' elfelejtettem. Képzeljétek, reklámarc lesz a lányom. Kép Ez most nem vicc! Tegnap apája levideózta, ahogy hanyatt fekve gőgicsél, meg hogy 4kézláb előre-hátra hintázik, meg ahogy a számgép billentyűzetét csapkodja. Na ebből lesz 3 "kisfilm" annak a reklámcégnek, ahol dolgozik. A gőgicsélésre vmi olyasmi duma lesz, hogy: kommunikálni szeretne? segítünk! A hintázósra, hogy: szeretne a megfelelő időben rámozdulni az eseményekre? segítünk! A billentyűzetesre meg, hogy: interneten szeretne hirdetni? segítünk!
És mindez olyan emilben küldhető kisfilm lesz. Ha majd kész lesz, akkor küldhetek is nektek,ha kéritek. Szerintem tök nagy ötlet, mert ugye emilben mindenféle "hülyeséget" továbbküld az ember az ismerőseinek, meg barátainak.

Asszem más hírem nincs Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,

en is csak bejelentkezem, meg van egy kis melom, bar csak proba melok, ... igaz allandoan elrontom a fordito programot, s tobbet toltok a javitgatasara tett kiserlettel mint egyebkent... Kép
A rendorsegi ugy megoldodott, nem lesz belole polgari per Kép nem kell tobbet maszkalni sehova, raadasul egy viszonylag kedves rendornonek kellett "tollbamondani vallomasomat", eddig eleg normalis rendorokkel talalkoztam, Kép kellemes csalodas.

Norka
Ha kolcsonkernel egy fogorvosi nyalelszivot Kép?
Majd ha egyszer hosszabb idore megyunk Pecsre mi is talizhatnank, a multkor elbaratnoztem es elszomszedoltam az idot. Ebnocimrol ne is beszeljunk... Talan oktoberben megyunk.

Gomboc Kép
szegeny, eleg b. egy noszemely volt az ugyintezo, sikerult vegul bemenned?

Barbi
de jo, hogy helyrejott minden, ha nem muszaj ne adj potlast.

Na dolgozok mert gond lesz
Sziasztok
Zs es A
zsurlo76
 
 


Pusszancs!
Megvagyunk, még mindig nem vagyok százas. Tegnap, mint Miszike írta, bébiuszi vaolt a program. Julcsi is nagyon élvezte, és valóban kajakra nyomta a lábtempót. Esetleg vízilabdás lesz Kép
Aztán ahogy beültettük a hurciban az autóba, elaludt. Meg is mutatom:

Kép

Szerintem irrtó vucces KépKépKép
Aztán már a fürdőkádban nekiállt szopizni, de azt a képet most nem teszem fel Kép
Végül a korona: reggel fél 6-ig aludt, sztán szopi, aztán még fél 8-ig!! Hurrá! Hurrá!
Ma sütőtökpürét eszkábáltam, kérem, tegyék meg tétjeiket, hogy csak simán az előkére folyasztja majd, bubit is fúj bele vagy a falig köpi?!

Sofka Kép
megyek én, mendegélek mindenfelé, de attól meg elfáradok (kondim, mint meztelencsigáé a kocsonyában) Kép

Heppi Kép
kisfilmet én kérek, kérek, kérek majd!

Franyo Kép
dajdajozó Anka KépKépKép

Myssnia Kép
cingárfenék cuki!!! KépKépKép

Réka Kép
szurihoz drukkdrukk!

Most nem írok többet, mert megpróbálok enni valamit. Elaludt a szőnyegen a kis ravasz egyedül, már egy órája alszik, csoda történt! Lehet, hogy még ez is az uszi? Hurrá! Hurrá!

Pussz
Éheskangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Sofka, nálunk is az a helyzet, hogy én jobban el bírom viselni az anyósomat, mint a saját fia. Ezért is volt olyan nagy bünti a férjemnek a vasárnapKép Ja és Timi slusszpoénként az egész virágállványt felborította, amikor az apja úgy érezte, már nem lehet rosszabbKépKépKép
Azért bírom a pasik gondolkodásmódját, hogyha már elköltöztem, nem is vagyok házasKép Hál' istennek én ilyen meglepit nem kaptam, viszont az én párom meg a túlzások nagymestere. Ja, és kerekíteni is remekül tud, pl az 1 az már 100Kép

Zsuzsi, nem hangzik valami jól a családi helyzetjelentésedKép Kívánok mielőbbi morcmentességet nektekKép
Miki nagyon helyes kábelrágcsálás közbenKép Zsebi újabban iratmegsemmisítőnek érzi magát, így a szám.gépem még nincs veszélybenKép

Zulu, a méricskélés nálunk is így zajlik, a gyerek keze-lába mindíg megkaparint valamit, csak hogy anya örülhessenKép

Norka, Jázi hurkáit nehéz lenne lepipálniKép Nehogymá betiltsák a topikot, inkább nem depizek.
Depiről jut eszembe, múltkor mondtátok, hogy legjobb ellenszere a vásárlás, de mit csináljak én itt a falu szélén??? Még a csomagküldő szolgálat futárjai is alig találnak rámKép

Franyó, akkor neked most háváj vanKép Örülök, hogy jó a kedved, ha akad egy kis felesleg, küldhetsz erre isKép Képzeld, megjött a fa etetőszékünk, Timi nagyon élveziKép

Magdi, szedek én Urticát is ,de sajna a fáradtság nem éppen tejserkentőKép
Már múltkor is akartam írní, irígylem a pozitív hozzáállásodat. Nekem még fejlődnöm kell, ha még egy babát akarok, különben megőszülök, vagy gumiszobát kapok a pincébenKép

Gombóc, Zsebi is szívesen jelentkezik a versengők sorába, és lassan indulhat is a "Nagy Ő" játékKépKépKép
Magyar ügyintézés...brrrKép

Rólunk: ma voltunk méreckedni, hát rekordot nem döntünk a 7200 grammal és 68 centivel, de azért megjárja így félévesenKép
Ma elkezdték nálunk a földmunkákat, indul a házbővítő projekt, Apuci kicsit idegbeteg, mert sok intéznivalója akad. De tudom, ő ezt szereti, úgyhogy kéretik nem sajnálniKép
Én egy kicsit aggódom a nagy felfordulás miatt (pl éjjel nem kéne kilépni a konyhaajtón a 2,5 m mélységbeKép), de örülök, hogy már körvonalazódik az álmunk.
Lányok, nálatok nem fordult elő, hogy a hozzátápi elején nagyon felborult a kakitermelés? Mert szegény Zsebit teljesen megkavarták a gyümikKép Ugyan alig eszik belőlük, de az eddig naponta kakiló gyerekem van, hogy 8-9 napig csak erőlködikKép Hétvégén végül bevetettem a glicerines kúpot is, mert annyira szenvedett. Mit lehet ilyenkor tenni? A szilva és a sárgabari nem jött be és a Hohes-c-s trükk is csak egyszer aratott sikert.

És egy kép az öltözködő Timiről, igaz, anya zoknija az áldozatKép
Kép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Remélem már semelyikőtök sem depis!!!

Zulu
mérlegelős sztorin jót nevettem Kép

Norka
húúú, azok a Jázi-combik.. KépKépKépKépKép

Gombóc
okmányiroda Kép mikor tudsz elmenni a sajátodat intézni?

Miszike
örülök, hogy Bekinek tetszett az úszás Kép és hogy Julcsinak is (ez Kanginak szól Kép)
informatikus sztori tetszett Kép

Réka
megkaptátok a szurit? Dani hogy viselte?
sapis kép jó Kép azért lesz egy-két csatád a télen, ahogy látom

Franyó
depiűző gif-hegyek Kép
daj-dajozó Anka édes lehet Kép

Kangi
hagymasapkás kép cuki Kép
mi lett a sütőtökpüré sorsa?

ezek az USB-s gyerekek... KépKép

na idáig jutottam, most frissítek, és majd biztos kiderül, hogy egy cosmót írtatok azóta Kép

TEGnap elmentünk az Auchanba, Danit addig anyósra bíztuk. Erre 1 óra múlva telózik anyós, hogy Dani annyira sír, hogy nem tudja megnyugtatni. Olllyan sz.r érzés volt, hogy nem vagyok mellette Kép Tiszta ideg voltam, gondolhatjátok, téptünk haza ezerrel, de szerencsére mire hazaértünk már megnyugodott.

visszaolvasok és még jövök, Dani most alszik Kép

Andi
psandi
 
 


jéé, csak Momo írt azóta, akkor ezt gyorsan átolvastam Kép
Momo, öltözködő Timi nagyon aranyos! Kép
a Manóéknál bevállt szőlőlét nem próbáltátok kakicsalogatásra?

Andi
psandi
 
 


Momo,

Hál'a jóistennek, nem csak én hordok ilyen zoknikat Kép

Bár apósom a Bonduelle-nek dolgozik, ahol a legfőbb főnök egy bizonyos Bönoá Bonduelle, aki Micimackós zokniban, Csőrikés nyakkendőben, és Saxoo öltönyben nyomul az üzleti tárgyalásokon. Szóval ők MÁR megtehetik, mi meg MÉG hordhatunk ilyesmit. Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Momo Kép
öltözködő kiccsaj Kép Kaki: nekünk is bekavart, de nem a gyümi, hanem a krumplifőzi. Ezért nemcsak délelőtt, hanem délután is adok neki barackot, hogy ne senyvedjen annyira szegényke. De nálunk azért minden nap van kaki.

Andi Kép
köszi a bókot Kép A sütőtökpüré pár kanállal lement, ezért utána belekevertem egy keveset krumpliba (hogy igazi főzi legyen, mert állítólag a pucér püré gyümiszámba megy), így már a nyelvvel kitolom, nyállal keverem, előkémre folyókáztatom figura jött be Kép De azért bele is ment, bár nem sok Kép

Apacukának holnap szülinapja. Vettem neki ajándékot, bár gyanúzom, hogy egy normális feleségnek örülne a legjobban ... majd igyexem Kép

Pussz
Kangi és sütőtökötevett Julcsi
kangi
 
 


Sehol senki? Kép

Árvakangi
kangi
 
 


Kangi,

Én most vagyok egy pár percig Kép

Apának boldog szülinapot!

Te már tapasztalt hozzátápis vagy, úgyhogy kérdezlek: honnan tudod, hogy amit evett főzit az elég-e neki? És ha úgy gondolod, hogy nem, akkor adsz neki cicit? És előbb a cicit, és utána a főzit, vagy fordítva?
Hétfőn ugyanis, amikor vittem a gyereket a dokihoz a taknya miatt, akkor kérdezte, hogy mit eszik, én meg mondtam, hogy csak táp, esetleg ha nagyon nem akar enni, akkor gyümis tejberizs (kb kéthetente eccer ezt jácca velem). Erre ő kiakadt, hogy már egy csomó mindent kellene ennie (ezt elengedtem a fülem mellett Kép ), de három hét múlva már neki is el kell kezdenie, mert szerinte a főzikből kapja meg a nyomelemeket, vitaminok nagy részét, ezért is lenne fontos majd ennie (nem mintha most sovány lenne). Meg a taknya miatt is jó lenne ennie egy kis gyümit (de még nem akarom). Szóval te hogy csinálod? Egyébként mások tanácsaira is kíváncsi vagyok. Ha pl már gyümis tejberizset elfogadta, és szeretnék neki mást adni pl répát, akkor hogy legyen? Egy kanál répa, a többi táp, vagy lehet rizs is? És honnan tudom, hogy mennyi az elég? Jaj, olyan nagy gondban vagyok már előre! HELP!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi Kép
Auuccs, édi vagy, én, mint hozzátápiguru, haha! Kép
Elvileg úgy van, hogy előbb adsz szopit, aztán kipótolod főzivel. Nálunk (a nemnagyonnövő súly miatt javasolta valszeg így a védőnéni) előbb a főzelék, aztán a szopi. Na most. Honnan tudom, hogy elég neki? Hát onnan, hogy fujjog, nemkellanya, cicitaggyá', fejforgatás, bubifújás, zoknis láb főzelékes szájbavétele zajlik.
Ekkor vagy földhözvágom a főzeléket kanalastul és idegrángva körbenyargalászom a lakásban, vagy sem.
Többnyire nem.
És MINDIG megkínálom cicivel, és ő mindig el is fogadja, naná, hiszen egész végig azt akarta. Viszont, mivel kispociban azért általában van már némi főzelék, előfordul, hogy csak iszik, de a zsírosát már nem szíjja ki.
Szóval nem nagyon vagyunk ám mesterek Kép
Apagratulát nevében is köszi Kép

Ami meg a bevezetést illeti, hát, mi eléggé tökölősek voltunk, de állítólag így kell: egy héten egyfajtát, először egy teáskanálnyit, aztán 2-t, aztán 3-at, negyedik nap 40-50 millit, többi napokon már amennyit kíván. És utána mindig szopi.
Mi ugyebár az amennyit kívánnál buktunk meg mindig, mivel soxor az 50 millit sem kívánja a kis cingár drágám Kép

Asszem ennyi.

Pussz
Okostóni Kangi és Fürdésbenelfáradtésmáralszik Julcsi
kangi
 
 


Kangi,
Erdekes, Miki is ezt jatssza. Eloszor csak mosolyogva kikop, aztan ha hulye anyja nem erti, hogy nem kell, akkor buborekot is fujunk belole edesen, aztan mar messzebre kopjuk, es a kovetkezo falatnal ide-oda rangatjuk csukott szankat. Majd benyulunk a szankba (ket kezzel), kikanalazzuk ami bent maradt, es mindket terdunkre rapacskoljuk, majd a maradekot, ami belulrol beszennyezte a szankat a zokniba toroljuk. 40-50 mili, haha, hol vagyunk mi meg attol?! Oszibarackbol esetleg csuszik annyi, de masbol?
Holnap kiprobalom a cukkinit. Bar tuti nem fog neki izleni, na de majd akkor belereszelek egy oszibarackot!
Mikinek husit is szoktam adni. Mult heten foztem egy jo kis pipilevest, 1 egesz csirkevel, a husijat osszeturmixoltam, es lefagyasztottam jegkockatartoban. Nalunk mindig szopi utan van hozzatapi, a fozi v. gyumi utan meg egy kekszet is kap a ded, mert azt legalabb szereti! Viszont inni nem akar, mar mindent probaltam adni neki, de nem kellett.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

Kangi,
bealudt JulcsiKép. Igen, az uszi jót tesz az alvókának, Mac is akkorákat dundál utána, hogy csak na!Kép

Andi,
hát igen, ez nehéz, de ugyanakkor azért jó érzés isKép. Én ma már azzal szembesültem ma a játszón, hogy a 3 éves minipasi közölte, hogy "anyaaaaa, ide csak fijúúúk jöhetnek!Kép. Egyszer ez is eljött.

Zsuzsi,
MikitáplálásKépKépKép. Gondolom azért Téged nem szórakoztat ennyireKép.

Momo,
zoknisképKép.
Kaki nálunk is ritkult, de én ennek roppant örültem, mert Mac napi min. 6x székeltKép. Most beállt egyre. Körte esetleg? Az jól hajt.

Nálunk ma megvolt az év hisztijeKép. Tegnap kezdődött, mikor Malacka annyira ordított éjjel, hogy felébresztette Macot, aki másfél órát énekelt-ordított felváltva, mindezt úgy hajnali kettőigKép. Majd reggel 7-kor Malacka hisztijével indult a nap, mivel az idegeim ficnikben hevertek, rácsaptam a fenekéreKép. Aztán meg ettől készültem ki, hogy milyen hülye idegbeteg liba vagyok, nem tudom kezelni a problémát, ehelyett rácsaptam a kölökre. Azt hiszem, szaksegítséghez fogok fordulni, valami stresszoldó cucc jó lenne.

Aztán innen már jobb volt a nap, elmentünk játszóra, meg nagyizni.
És:

Kép

még jövökKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Réka, Zulu
Jó látom, hogy egyforma tuti jó pulcsijuk van a gyerkőcöknek? Hol van H&M?

Kangi
Julcsi édi, a szájján látszik, hogy nagyon alszik!
Lehet, hogy az uszitól aludt ilyen jól?
Mert akkor nekünk is jól jönne egy fél napos uszás. Kép
Boldog szülinapot Apának!

Főzelékevés nálunk is mindig átöltözéssel végződik.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Norkini,
A szemem eddig nem javult, sajnos.Kép
KépekKép

Zulu,
MérlegelésKép

Zsuzsi,
1ivarú az a virág, amelyiknek csak porzója vagy csak termője van (pl. fűzfa), 2ivarú amelyikben van termő és porzó is.
1laki az amin a termős és pozós virágok egy növényen vannak, a 2laki amin külön növényen van a két virág.
KépekKép

Barbi,
KakiörömökKép Ismerős.

Gombóc,
AZ előző árpám kb. 2 hónap alatt múlt el.Kép
ÜgyintézőkKép

Miszike,
Jó hogy Beki élvezte az uszit.

Andy,
Gyógyult MárkKép

Réka,
KépKép

Györgyi,
Merre vagy?

Babajaga,
Az igért képek. Ezeken látszik, hogy "összenéz".
Kép
Kép

Franyó,
Örülök, hogy jókedved van.Kép

Heppi,
Kisfilmek jöhetnekKép

Kangi,
KépKép
Sütőtökpüré sikerrel járt?
Lehet, hogy Roninak is kellene usziba járni, akkor talán végigaludhatnám az éjszakát.
Apacukának boldog szülinapot!

Momo,
KépKép
Kis arányosKép
Próbálkozz szilvával lehet aszalt is, vagy szilvalével (Hey-Ho).

Psandi,
Tényleg rossz érzés lehetett.

Kangi, Zsuzsi,
Lassan mi is elkezdjük a hozzátápit. Most már tudom mire számítsakKép

Zulu,
Lehet, hogy ez hisztis nap. Nálunk is max. 1/2 órát volt el a kiscsaj, utána hiszti.

Gyerekszobából sírást hallok, remélem nem ébred fel.

Maci_2
maci_2
 
 


Helló Lányok!

Depi.....hát még nálam is van,de már javul a helyzet!
Most egy kicsit jobb már a kedvem mert végre kiderült mikor is megyünk haza!

TALI:

Szóval most pénteken hajnalban repülünk haza (fapaddal) és egészen 27.-éig otthon leszünk!
Tehát TALI!!!!!!!!
Törjétek a fejeteket kinek mikor jó és még ebben a két napban megkellene beszélni,mert nekünk otthon nincs netünk.Úgy nagyjából megirom melyik időpontok lennének jók nekünk,és akkor mindenkit szivesen látunk nálunk,Dunakeszin!!!!KépKépKépKépKép


Mariann & Marci
Mariann
 


Heppi! Mindig bírtam a bonduellet, pedig nem is turűdtam, hogy micimackós a főnök zoknija. Holnap rohanok bébirépát venni.
Zulu, Réka, mennyit kóstál egy ilyen kardigán? Zulu, és a nagyobbaknak való ruhák? Eldöntöttem, hogy a gyespótlékból kiöltöztetem a lányokat. Vmi tuti szerkót kapnak. Nem turkálóst, nem kínait, nem tescost, hanem olyan belevalót!
Kangi, nem tudom kóstolgattad-e, de a sütőtök magában olyan finom, hogy én nem krumpliznám össze. Lányaim hosszú időn át azon éltek (na meg anyatejen). Ne parázzatok már az etetéstől. Majd csak megtanulnak bánni a kölkök a késsel villával, addig meg úgyis gyesen vagyunk, miért ne szoptatnánk? Marcipán ma beburkolt két kiskanál szőlőlét. Szerintem tetszett neki, mert tátogott még. De a várt eredmény egyelőre nem született meg.
Ma felavattuk a hordozókendőt. És éljenek a természeti népek!!! A postán nem a szerencsétlen ügyet intézők fenekét látta a gyerek, alá tudtam írni az átvételi elismervényt, (szívesen tettem, megjött a gyed), az iskolában nem félt a kölyök, és sehol, de sehol nem tapperolták össze.
A kötés módja pedig nyolcas volt. Ilyen nincs ugyan a leírásban, de kötöttem egy nagy bogot a cuccra, aztán csináltam belőle egy nyolcast, két karikát egymásra hajtottam, abban vittem a kölyköt, kicsit oldalt, csípőre támasztva. Mikor fáradtam, előrehúztam, hasonlóan a kenguruhoz. És mindketten nagyon elégedettek voltunk. (Elli, még a babakocsinál is jobban slankít, és a Pamela aAndersonnal vetekedő méretű didik takarásba kerülnek.
Na azért sétálni nem így megyünk...
Zulu, Mac nagyon helyes. Ti apátopk nem tudna átvenni legalább egy éjszakát? Vagy a nagyi? Hidd el, nyolc óra folyamatos alvás csodákat tenne. (Legalábbis nekem minden porcikám erre vágyik, de a férjem nem ébred fel a gyerekekre, így ő nem tudja áétvenni a műszakot.)
Zsuzsi, minden együttérzésem. Nem eszik, nem alszik, és még mászni is csak úgy... Gyönyörű a kis informatikus. És hidd el, tudja mi kell neki. Ha jól sejtem azt akarja mondani, hogy keksz és őszibarack. Na meg a cici. Mi van a Halloweennel? És mi az az otthoni iskola? DAni itthon vizsgázik, ott kint nem is jár suliba?
heppi, szerintem ha répát akarsz adni kölöknek, ne pótold ki tejberizzsel.. Inkább táppal. Az valahogy olyan lenne, mintha hagynád spenót helyett krémest enni. Hogy van a lábad? Vígasztal, ha tudod, hogy János-kórházban sem jobb a helyzet? Múltkor reggel nyolcra rendeltek be, doki fél 11-kor került elő. Mindenki nagyon aranyosan érdeklődött a piciről, de nem zavarta őket, hogy úszol a tejben. Azóta pofátlan vagyok. Nem a stílusom, de még mindig járunk, és különben sose végeznénk.
Momo, lányod ügyes is, szép is. Tiszta anyja, nem?
Psandi, ha legközelebb elmentek, mondd anyósnak, hogy oldja meg a helyzetet, ne telefonozzon! nincs is szörnyűbb ennél az őrült aggódásnál.
Kicsit irigy vagyok az úszkálásért, de amellett hogy nem nagyon futná az időmből, hát habtestemet sem tenném szívesen köüzszemlére fürdőruciban. Pedig tegnap óta diétázom. Ma már nem olyan erősen, mert tegnap éjszaka óránként akart enni a kölök. Lehet, hogy nem volt elég neki a két pár virsli, egy kiló paradicsom kombináció? Ma kiegészítettem lencselevessel.
Na jó éjt, már így is egy kilométer amit írtam.
sofka
sofka
 
 


Maci 2!

Nem igazán megitélhető fényképről,de szerintem nem !!!!NYUGI!!!!!!!!!!!

Mariann
Mariann
 


Sziasztok!

Rám nem depi jött, hanem őszi álmosság. Olvasok szorgalmasan, de mire írásra került volna a sor....Kép

Jázinak (Norka) boldog 7 hónapos, Petrának (Leszter) boldog 5 hónapos szülinapotKépKépKép

Julka ma oltással ünnepelte a szülinapjátKép 1lőre egész jól viseliKép 6180 grammal nyomul, 64 cm. Dokinénivel azon nevetgéltünk, h úgy adja elő ezt a minisúlyt, mintha Döbrögi lenneKép

Sikerült bepaszírozni Andris karatéját, szolfézsát, csellóját, csak éppen minden du. megy valahováKép Mármint kísérgetjükKép Julka valahogy kibírja, de Zsuzsival mit csinálok??? egyedül nem marad itthonKép

NorkaKép éppen ma kérdeztem dokinénit a nyáltól cserepesre száradt pofiról, aszonta, hogy alvás közben próbáljuk körömvirág krémmel kezelni. Lehetőleg a szemébe ne menjen.

Száraz bőr: nálunk Andris volt extra száraz, Balneum Hermal olajat kellett a fürdővízbe tenni. A másik kettőnél elég a fürdetőkrém+néha gyógyszertári babaolajjal masszázs.

ZsuzsiKép depi+nembeszélés felnőttelKép Mostanában én sem Férjjel beszélgetek, hótfáradt, ami energiája van, a kölykökre fordítja. Legoparát belémültetted, végiggondoltam, hogy a lakás tele van Julkára veszélyes játékokkalKép+ {angry}

SofkaKép Férj Dunatévés, mezőgazdasági szerkesztő. Ezért nem adtam én soha kistermelői zöldséget a gyerekeknekKép Ki kövez meg a különalvásért? Mi mindig külön aludtunk, ha volt rá lehetőségünk (én későn fekszem, ágyban olvasok, Férj extra korán és extra korán kel), mégis összehoztunk 3 gyereketKép

Urszila+ma fix 5 hónapos Julka

Kép
urszila
 
 


Maci2,
Szerintem sem! Kép A vaku ugyanott villan mindket szemeben, tehat csak optikailag csaloka Roni szeme!
Az 1laki, 2laki dologra tudtok nekem peldat mondani?

Sofka,
Gyurival megegyeztem, hogy Halloween-ig nem megyunk a Walmartba, vagy ha igen, akkor nelkule.
Dani jar suliba, de itt most megint otodikes, mert tavaly csak fel evet jart, es meg a nemet sem ment tul jol. Otthon viszont, ha levizsgazik, akkor marad az osztalyaval hatodikban! De energiaim mar fogytan, apja ugyan vegyesz es programozo matematikus is egyben, de pedagogiai erzeke a szamegyenesen nullatol balra keresendo.
Mar csak az kene, hogy meg DAni is itthon legyen egesz nap! Neha mar igy is azt kivanom, hogy keruljek korhazba, vagy mittomen, csak legyen mar egy kis nyugi es csend, es hagyjanak beken! Kép

nem futja tobbre ma
faradt Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Maci2,
én sem látok semmi különöset, persze nem vagyok szakértő. De meg ha van is valami icipici gond, akkor biztos, hogy könnyen korrigálható, ha ennyire nem feltűnő most sem. Na ezt most jól megaszondtam, bocsánat, kicsit fáradt vagyok.

Sofka,
kardigán ára passz, sajnos már nem emlékszemKép, mivel a szokásos negyedéves nagybevásárlás egyik szerzeménye. De bizti nem volt drága, mert Apasas felügyelte az akcijótKép.
Éjszaka: a gond az, hogy a beste kölök nem igazán fogadja el a palackozott anyatejetKép, éjszaka különösképp rigolyás a szentem. Na meg Mali, aki mint egy sziréna zendít rá éjjelKép. Szerencsére azért nem ez az általános helyzet, csak most valahogy tetőzött a fáradtságKép, ami főleg abból ered, hogy 9 hónapja egy perc nyugtom nincs reggel 7 és este 11 között, mert Dávid nem alszik, Maca is egyre kevesebbet, és így együttes erővel tudnak gitározni az idegeimen, mintegy napi 16+x órában.

Myssnia,
mi az SCS-ben vettük, még nyáron. Azt hiszem, itthon még nincs H&MKép.
Szerintem vegyél Szilárdnak egy uszibérletetKép.

Csajok, izé, tudom hogy a csajszi szépügyesokos meg minden,(szerényzuluKép) de a kép mögöttes tartalma, hogy ÁLL!KépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Urszila
Es kepzeld, ma reggel egyedul voltam wc-n kb. 2 percet, mire visszamegyek Miki ragozik. Hat mi volt a szajaban? Egy Lego-urhajos bukosisakja! Kép Nem voltam am kicsit sem ideges!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,
most csak gyors bejelentkezes, nem akarom rontani a hangulatot. Kép

Ejjel nem aludtam, ZSombinak valszeg jon a foga, igy ugy dontott, hogy szamara hamar vege az ejszakanak. Igy reggelre hullanyugos lett, en meg hullafaradt. Aztan Apajanak is dolgoznia kellett volna, de nem tudott a nyekergo gyerkoctol. Nekem muszaj volt elmenni utlevelet ugyintezni, igy itthonhagytam egy ordiba gyereket meg egy nyugos Apajat. KépKép

Este meg gondoltuk, ezt a sz@r ma reggeli dolgot ugy tesszuk "jova", hogy kocsival elmegyunk a Harmashatahegyre Zsombit setaltatni kozosen. HAzafele jovet egy hulye Suzukis elbambult, elsobbsegadas helyett kiszaguldott elenk, es baromira osszetorte a kocsinkat (a magaet meg meg jobban). KépKépKép Nekunk szerencsere jol tompitott a kocsi, nem lett bajunk, de a teljes eleje a szelvedoig minden osszetort. Es ket het mulva mennenk nyaralni, most nem tudom, mivel megyunk (ha megyunk ezekutan)....KépKépKép
Aaaaaaa, miert kell mindig tortennie valaminek velunk. KépKépKép Megyek, bevackolom magam egy sarokba es nem jovok ki par napig. KépKépKép

Gombóc, aki osszerittyentette magat. KépKép
gombóc
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?