Sziasztok!
Alszanak, koppkopp.
Képzeljétek, hogy jártam. Szokásos heti mérlegelés, Maca mérlegre felcsap, én csak tolom a súlyt, tolom a súlyt, egyre feljebb, teljes extázisban, egészen 8 killáig! Sikoly Apasasnak, azonnal jöjjön! Eddig elmértük! Ez egy kis döbrögi! Fanfárok! Pompomlányok! Jön Apasas, fetreng a röhögéstől. Míg én a súlytologatással vacakoltam, a kisasszony megához vette a vízzel teli varázsitatókat, és vidáman lóbálta őket a mérlegen. Na ennyit a dicsőséges eredményről...
Réka,
nekem is azt mondta a gyerekdoki, hogy ne ültessem fel, de ha a srác kapaszkodva felhúzza magát, és úgy ücsörög, az már az Ő dolga, persze ne adjak neki túl sok lehetőséget, de ha úgy adódik, nem lesz semmi baja tőle. Ugyanezt mondta az állásra is, ne sétáltassam, lehetőleg olyan környezetbe tegyem, ahol nem tud felkapaszkodni, de ha már látszik, hogy nagyon akarja, akkor oké, lekötözni mégsem ildomos
.
Amit viszont nem tanácsolt, az az, hogy mondjuk a szoba közepén felültessem. Mert ugyan a dereka elég erős egy idő után ahhoz, hogy megtartsa magát, de nem tanulja meg a mozdulatot, és ha elfárad, nem fog tudni lefeküdni. Erre a családban volt is példa, sógornőm mindig felültette a kisfiát, szegényke meg akkorákat koppant a parkettán, hogy jaj. És jócskán elmúlt már egy éves, mikor megtanult önállóan felülni.
Évi,
szerintem nyugodtan kenguruzzatok. 2 hónaposan már elég erős a gerince hozzá. képek nagyon szupik!
Toffi,
lurkók édesek!
Andy,
Márk csudajó kis pasi, milyen ügyesen hintázik már!
Babajaga,
buli, de jó!
Koszmó: én olaj+körömkeféztem, le is jött
.
Heppi,
ez szuper, akkor semmi komoly gond nincs!
Olyan szép idő van mostanában, hamar el fog múlni a taknyosság!
Gombóc,
az én öreglányom gondolom szóba sem jöhet
. Nagyot nőtt a srác, már kész férfi!
És a mosolya! Jó kis pasi lesz, majd nem győzöd számontartani az aktuális menyasszonyokat!
Kéne egyet talizni, nemdebár
? Ha majd túl lesztek ezen a rohangálósköltözködős időszakon, akkor kiötölhetnénk valami jó kis programot.
Sofka,
nálunk is virsli-napok vannak
. Fogyitopic engem is érdekelne, nincs kedvem új nadrágokat venni, viszont még egy telet nem szeretnék kihúzni két rámjövő nacival.(ez most roppant magyarosra sikeredett) Mi a XIIkerben lakunk jelenleg, remélhetőleg már csak egy évig.
Kaska,
dehogy vagyok profi, csak a gyermekeim felé roppant magabiztosságot sugározva csinálom a hülyeségeket szép sorjában
. Ettől megszeppennek
.
Egycici: Mac is folyamatos cicimkonnektben állt velem, de muszáj volt fejni, mert a másik srác anyukája egy orvosi műhiba miatt elég sokáig volt kórházban, és a tejét ki kellett öntenie
. Így tudtuk csak megoldani, én végig azt szuggeráltam magamnak, hogy ikreket is lehet szoptatni. Mondjuk talán azért volt könnyű, mert a legelejétől erre álltunk rá, így a cicik is ezt a mennyiséget lőtték be maguknak.
Ürescici: nincs. Ezt én sem akartam elhinni, de sokszor volt, mikor Macóka rapszodikusan hol felébredt, hol nem, én meg azt találgattam, hogy fejjek, or ne fejjek lefekvés előtt. Persze sokszor volt, hogy még alig koppant a fejő az asztalon, már jelentkezett a kisasszony, engem meg levert a víz, hogy mi lesz. Kicsit később indult meg a cucc, de talált benne kaját
.
Nap közben pedig azt csináltam, hogy A ciciből kapott, B kifej, ha jajgat utána, akkor A cicit nyammoghatta, B várakozott a következő bevetésre. Akkor B cici kölöknek, A kifej. Kifejt ciciből egyébként tapasztalatom szerint simán jól tudnak lakni, mert egy éhes bébike jóval hatékonyabb, mint az Avent
.
Momo,
nagyon tetszett a konfliktuskezelésed!
Zsizsa,
de jó, örülök, hogy semmi komoly!
na megint kisregényt írok, pedig csak ezt az oldalt tudtam átvizsgálni
pusz,
Zulu