sziasztok
Nahát, ezek a babák egyre szebbek, gratula mindenkinek (egyetértek Juttával, minden baba aranyos, de a topik babák kiemelkedően szépek).
Macs, zsibbadás... Hát nekem szülés után egy héttel kezdődött, és azóta is tart. Ráadásul mindkét kezem, éjszaka nagyon gáz, Marcókot néha nagyon nehezen fogom, de pl. a legdurvább mindig fürdés után (melegvíz?). A hajszárítás kész katasztrófa, sokszor pedig alig érzek a ujjaimmal. Először megijedtem, de utánaolvasgattunk, valószínű a helytelen testarttás, tehát ahogy Móni is javasolta, masszír, csontkovács.
Gömbi, hát én is csak azt tudom mondani, hogy szrni rá, mások mivel fikázzák az embert. Émmá eljutottam arra a pontra, hogy egyáltalán nem is parázom semmin, mindenkit meghallgatok, de azt teszem, amit jónak látok (pl. Marci már egy hónapja minden délelőtt két szopi között vagy almát vagy banánt eszik - rá kamillatea úgyhogy nincs szorulás sem) és este pedig a szopi mellé kap tejpépet. Sőt, most már rá kell állnom a "főzőcskézésre" is, mivel pár napja igen sírós és úgy néz ki azért, mert nem elég neki a tejci.
Viszont hadd dicsekedjek, olllllan kis ügyes a kölök, forog oda-vissza, mindig EGYEDÜL alszik el (ez nálam nagy szó, mivel úgy gondoltam, az én gyerekem tuti képtelen lesz egyedül elaludni, memámééé lennék én olyan szerencsés
).
Móni, Marcók is motorozik ezerrel - ha sír, sokszor én is azzal nyugtatom le
. Ezen felül pedig be nem áll a szája (nem csoda, én se vagyok egy szótlan-merengő természet...) Anyós-sztori? (a csiga szuper
)
Hát lányok, most már biztos, hogy júniusban költözünk párom után Angliába, úgyhogy lassan neki kell ugranom kiárusítani az összes cuccunkat (mivel semmit nem viszünk magunkkal - egyedül a könyveim és a poharaim /"gyűjtemény"/ lesznek mlp-vel utánunk küldve). Novemberben, amikor eladtuk a családi házat, akkor már megváltunk jó pár bútortól, most viszont a világon mindent el kell adnom... Jó kis menet lesz ez júniusig....
Úgyhogyha bárkinek szüksége van bármire, ami háztartással kapcsolatos (ebbe beletartozik a turmixgéptől-porszívón át a bútorokig minden, csak szóljon
- minden cucc max. 3 éves)
Jah... mégbabatéma.... hát Gábor már mondogatja a harmadikat, merhogyugye még egy kiccsaj beleférne.... csak hát: franccccse akar még egyszer szülni....
(Amúgy bocs, hogy ilyen ritkán jelentkezem be, de sajna én eléggé béna vagyok, rosszul osztom be valószínű az időmet, így ritkán érek rá...
)