Winona, szerintem sem kell pénzt adni védőnőnek, bár az ajándék szülés után nem rossz ötlet, ha tényleg elégedett vagy vele. Az hogy kimegy házhoz nem jelenti azt, hogy adni kell neki valamit, ez hozzátartozik a munkájához, fel kell mérje az otthoni körülményeket. Persze biztos vannak olyanok, akik szívesebben mennek házhoz, meg lustábbak
vagy mondjuk lelkesebbek vagy kevésbbé lelkesek. Nálunk pl a szomszédasszony azon panaszkodott, hogy mindig a nyakára jár a védőnő, pedig már harmadik gyerek, mindent tud és unja, hogy mndig jön
biztos nem adott neki semmit. Ilyen is van (ez lesz a miénk is
)
Lei te szegény, remélem hamarosan múlnak a rosszullétek! Nekem már csak émelygésem van és esténként főleg nem kívánok enni.
Columbine, még én is gondolkodom, hogy mikortól menjek tornázni, holnap töltjük a 12 hetet (hurrá! már nagyon vártam), úgyhogy lehet, hogy jövő héten, de még nem biztos.
Panna, én úgy emlékszem, hogy csak jóval később kellett cukorterheléses vizsgálatra menni. Különben otthon elkészítheted a cukros vizet magadnak és érdemes egy fél, egész citromot is beletenni, mert úgy sokkal ihatóbb, ezt szokták is ajánlani. Nem kell ott maradni két órát, csak vissza kell menni két óra múlva és addig mást nem ehetsz, vigyázz nehogy rosszul legyél közben! Elég émelyítő az a trutyi.
Beleki, én voltam intim torna tanfolyamon és nagyon jó volt. Az, hogy gyakorlom, enyhe túlzás... néha igyekszem pár egyszerű gyakorlatot csinálni ha eszembe jut. Ezért is volt jó a kismama jóga, ott mindig volt intim torna is.
A bába válaszol nekem is megvan és vannak jó dolgok benne. Elő is kellen vennem nézegetni.
Már megint főzés, jobban mondva sütés téma: szoktatok kenyérsütőgéppel kenyeret sütni? Én nemrég sütöttem vele először és most szeretnék magos, félbarna, rozsos, stb kenyerekkel próbálkozni, csak még nincs semmi tapasztalatom se receptem. Ért valaki közületek ehhez??