Miért kell a gyereknek produkálni magát az nst-n??
Nem a szívhangot nézik a méhösszehúzódások vonatkozásában?
Elhagytam a fonalat...
Gordon annyira utálta azokat a nyomi tappancsokat a hasamon, hogy ahányszor rámtették, addig rúgta, míg abba nem maradt a vizsgálat
az jobb??
Nekünk csütörtökön lesz a ctg, sajnos Érden, mert a Szentimrés ctg gép javítóban van, a szülésznőm mondta. Az érdi ctg-s nő az egy elég fura szerzet, a múltkor ki volt akadva egy kismamira (pont időpontot kértem, akkor hallottam) és elég hülyén beszélt vele, mert a gyerek állandóan elmászott a hasában. Nem hülye az a gyerek, ezért miért kell a kismamival veszekedni???
Kimostam ma a cumisüvegeket és kész a szoba!!! Mindjárt fotózok is nektek!
Egy-két napja napjában többször "behúz" a hasam, keményedik, kicsit fájdogál, de nem durván. Gordonnál még odáig voltam ezektől, most inkább csak rálegyintek: edz a pocim.
CSAK ERŐS IDEGZETŰ 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!! :
Próbálgatom a gátamat kicsit feszíteni a kezemmel gátmasszázs közben, ahogy a szentimrés szülésznők egy előadáson mondták a és közben ellazítani a gátat. Csak közben rájöttem, hogy ez nem buli, mer egyrészről fáj
, és amúgy is kutyából nem lesz szalonna, sose voltam egy hangversenyterem
, egy-két pasim megpróbált bekéredzkedni több ujjacskájával, nem tudom hányig sikerült, de az öklös variáció nekem sose volt meg
... (mondjuk apa sose panaszkodott emiatt
) ha ebből indulok ki, akkor vajon van esélyem elkerülni a gátmetszést??
Mondjuk, ezerszer inkább nyessék, mint hogy ezután meg beugorjon a hangversenyes variáció.. istenments!!! Aztán cserélhetem le a vibrátor készletemet kétkarnyi vastag kékeresekre??? NANEMÁ!!!
Szóval maszom magamat rendületlen de ilyeneken törpengek.
Nem ér lecseszni érte!!
Ja, a témához még egy adalék, azért nekem az megmaradt az előző szülésről, hogy amikor a gyerkő bújik át és feszít, az mit tagadjuk, fáj. Készüljetek lányok erre az érzésre tudatosan, mert ilyenkor a fájdalomra egyrészt feszíteni kezdesz, ami ront a helyzeten, másrészt pedig nem szabad a tolást abbahagyni (a francokat nyomom én oda a gyereket ha ott ez ennyire sz@r..
). Szóval tudatosítsátok, hogy ezen a feszülésen (a szülésznő ütemezésével!) át kell nyomni.
Meg ég, ha így belejöttem, elárulom még egy majrémat nektek, sokáig marhára paráztam attól, hogy sosem voltam egy erős hasizomzatú egyén (két felülés már kipurcantott mindig..
) és attól paráztam, hogyan fogom így kinyomizni a kölköt. Végül is, ha abból indulok ki, az előzőt is kikönyökölték belőlem.... Aztán amikor ezt bevallottam a szülésznőmnek, azt mondta (és ettől a pillanattól kezdve én nem félek!) hogy eszembe se jusson nyomkodni, a méh maga dolgozza ki a csemetét, mindenfajta erőltetett nyomkorászás nélkül!