Bocsi a késésért, de itt volt az anyukám és olyan gyorsan telt el az két nap és ilyenkor kell 1 havi dolgot megbeszélni bepótolni míg nem találkoztunk! Bár elkezdte kérdezgetni, hogy miért nem rakok háztartási kekszet a gyümibe , hogy tartalmasabb legyen akkor leállítottam szegényt !
Timi
Boldog Hófordulót Lillusnak és gratula az ácsorgáshoz !
Helga
Boldog Hófordulót Áronnak így megkésve is !
Sno
Nem semmi történet a te csomóddal sem !
Gratula Sebinek a járáshoz !
Jelentem a hétvégén Tomi is elkezdett járni, keresztbe, hosszába a szobába ami nem semmi, mert 6 méter hosszú és négy méter széles ! Nagyon édes mindig keres valamit amibe kapaszkodva feláll, és elkezd rohanni, nem sétál, hanem rohan !
Most már rájöttem lehet, hogy ezért kelt fel éjszakánként mindig egyszer az ugrásszerű fejlődés miatt !(Suttogó)
Lora és Sno
Brigi és Sebi is rohan ? Vagy csak az én gyerekem ilyen türelmetlen, hogy nem szép lassan megy hanem rohan !
De nagyon tetszik neki, hogy jár, mert nevet miközben megy !
Ágiboldi
Normál szüléssel vagy császárral született az óriás unokatesó ?
Biciklit nem hozott magával ? Írni olvasni nem tud még ?Hi-Hi-HI !
Gratula nekik !
Schöpfiről annyit, hogy Tomi bennt se tejet, se tápot 3 napig (míg nekem be nem indult) nem kapott, csak csipkebogyi teát, a súlya is sokat csökkent !
Dana
Nálunk sem mérné a védőnő Tomit csak 2-3 havonta a dr-nőhöz ad időponot, de én kérek be hozzá ídőpontot a gondozóba és leméretem, mert én kíváncsi vagyok rá ! Hát azért vannak nem ???????????????????
Tomi sem akart tegnap nagyon aludni nappal annyira belemelegedett a járásba, de aztán du-ra olyan fáradt volt, hogy állandóan felbukott még a saját lábába is és majdnem elájult a fáradtságtól !
Lorca
Tényleg drága fénykép lehetett !
Nanica
Én még ma is néha bajban vagyok, hogy miért sír, mikor hasa tele, nem fáradt, nem szomjas és mégis nyüszi, akkor jön Helga munkaterülete az időjárás amire ráfogom, avagy a foga téma ! Hi-Hi !!
Pelenka téma:
Megvettem a Libero 5+, mivel négy plusz nincs, de ebből is kifolyik a pisi, pedig ez 10-16 kg-ig van !!! Pedig megvettem belőle a legnagyobb 112 db-os kiszerelést, egyre jobban kezd elegem lenni a LIBERÓ-ból !!! Most azon gondolkodom mi legyen a következő fajta, mert még egyszer nem veszek Liberót semmilyet !!!!!!
Bioptron lámpa
Anyukámnak van, mikor szülés után a császár sebét lámpáztam akkor jöttem rá, hogy nekem semmit sem ér, de a sinusitis max.-re (arcüreg gyull.) sem !!!Van infrám, az sem egy nagy durranás !
A meleg sónál jobb az arcüregre és a fülre nincs !!(sztem)