szép estét!
Próbálom behozni a lemaradásom...
Anna, akkor gyógyulófélben? A viszketés nem lehet száraz bőr miatt? Nekem akkor szokott... de csak tipp.
Niki, hajrá, vasalni ide s lehet jönni...
Bármikor....Mindig akad...
Reméljük Kata nem pöttyösödik be!
Judit! Puzzle-m van nekem is, de amit te kinéztél, az nagyon szép!!!! Sztem vágj bele!
Évi, férjed hazaért? Merrefelé szokott menni? Vagy gondlom ez hülye kérdés, biztos mindenfelé...
Ditke! Husi mikor kerül a terítékre? Nagyon szép Zsófi, nagyon formás! Éjjelek? Fogak?
Szilbee! Mi volt dokinéninél? Mi pletyiztünk már előtte neki, bocsika!
Mondtuk, hogy ma ti is mentek, Dáviddal...
Mi csak a vasat nézettük. 1 üveg Maltofer után Szabi 112-es hemoglobinja lecsökkent 101-re...
De azt mondta, nem vészes, határérték körül vagyunk. Hát, gondoltam, a gyerek nem nevezhető fáradékonynak, az tuti!
Szamóca, olyan szépeket írtál megen!!!
És én is Bálint ZSuzsánál voltam.
Ő ad ep-s számlát is, lehet, azért drágább, mert adózik...
Katlina, melyik Robinak hiányzik az öltöny?
KisRobi majd anyukád öléből nézi végig a nagy eseményt?
Ja, ez a "gyerektépős" stori izgi... De amit a dokitok mondott!!! Apám....Inkább no comment!
Hajvágás: no, kiderült, nem is csak gyerekeknek való ez a hajnyiró, csak náluk is lehet már használni. Philips a márkája, de csk kölcsönkértük, mert mielőtt beruházunk egybe (15.000 Ft körül van), inkább kipróbáltuk. De nagyon bejött, Apa őrült mód élvezte, Szabi már kevésbé...
Erika, sztem is nappal több pürés dolgot adj, és ha éjjelente éhesebb, akkor a Milupa szép álmokat! pépét szokták ajánlani, mert az rizs alapú, és ezáltal laktatóbb. De van még ilyen Jó éjt! papi, még utánanézek, ne írjak már hüleséget! Ami nálunk bejött, hogy közvetlen elalvás előtt kap még egy kis tápszert SZabi, ezzel reggelig húzza (no nem mindig....!)
De lehet, hogy te kellesz neki...
No ezt elküldöm, és visszaolvasok!