Sziasztok!
Jöttem én is kicsit.
Szépen megszaporodott a társaság, nemmondom.
No nem baj, van még vagy 5-6-7 hónapunk hogy megismerjük egymást.
Nekem jó pár napja teljesen elmúlottak az émelygések, róka koma sem volt, most meg már szerintem nem is lesz.
Viszont, szombaton nagylányosan azt gondoltam hogy nekem reggeli nélkül is menni fog a takarítás, aminek az lett az eredménye hogy majdnem elájultam mosogatás közben. Szóval ezzel már nem próbálkozok, ha éhes vagyok, enni kell. Valamitől a gyereknek is meg kell nőni.
De egyébként is jobb a szervezetnek is ha többször keveset eszünk, uh. ez miatt nem vagyok hajlandó aggódni.
Luca!
Szerintem ha eddig nem volt róka, akkor mostmár nem is lesz. Hiába, rendesen viselkednek a babók. A kilók miatt se aggódj, meg vagyon írva hogy a terhes nők tömegének nőni kell, másként nem megy a dolog.
Főleg ha két lakó van.
Csajszik!
Akik sokat járnak orvoshoz, UH-ra, stb.
Ti az egész terhességeteket így szeretnétek végigcsinálni hogy gyarkan ellenőriztetitek magatokat? Vagy mondjuk a 14. héten megnyugszotok hogy már minden rendben lesz?
Én nem tudom, lehet hogy nem helyes az én gondolkodásom, de ahhoz képest hogy mennyire türelmetlenül vártam a Babót, annyira nyugodt vagyok most. Érzem már hogy velem van, bár még nem mozog, de érzem hogy ott lakik a hasamban és nekem ennyi elég.
Várom a 25-ét, de csak azért hogy láthassam baba formában és nem azért, mert rettegek hogy valami baja lehet.
Szóval csajok, szerintem relax.
Berakták oda alaposan a gyerököket és legkorábban szeptemberben fognak onnan kijönni, uh. nem lesz semmi baj.
Rólam:
A múlt héten összeírtam A-Zig hogy mit kell majd a babának beszereznünk. Elég szép kis lista lett.
Én a gyűjtögetők nagy nagy táborába tartozok, uh. hamarosan kezdetét is veszi a cucc gyűjtés.
Legszívesebben babakocsit vennék most, de asszem az még egy kicsit ráér.
Láttam most a Lidl-ben tök király fonalakat elég jó áron, uh. lehet hogy valami kötött-horgolt dolgot is elkövetek a babának hamarosan. Nekem kell a program, akkor nincs időm rágni magamat hülyeségeken.
Bagzer!
Basszus, ez elég gáz.
Én is elmondtam a múlt hét pénteken hogy mi a pálya. Hááát, nem örült annyira a főnököm, de ez sem érdekel. Be akart vonni egy hosszabb távú munkába, én meg mondtam neki hogy oké, május végéig tudom vállalni.
Ő azon akadt fenn hogy mi az hogy a szülés előtt "csak úgy" elmegyek TP-re. Nem tom egyébként mit gondolt, hogy a 2 várandós kolléganőmmel egyetemben, innen visz majd minket el a mentő szülni... vagy mi. Minden esetre érdemes volt szólni, ugyanis így azonnal ráálltak arra hogy találjanak a helyünkre embert. 2-2 hónap eltéréssel, mindhárman távozunk
és eléggé hiányozna a csoportnak az a 3 ember kiesés.
Holka!
Jó pihenést Nektek! Tök jó hogy a mamik tudnak segíteni!
Winona!
Szerintem sem kell neki pénzt adni. Ő olyan mint a körzeti orvos, neki sem kell perkálni ha beteg vagy.
Milyen volt?
A.m.!
Szerintem sem mérvadó hogy kinek mekkora.
Amikor még az első UHja volt mindenkinek, akkor elcsodálkoztam én is, hogy két hasonló korú magzatnál hogy lehetnek komoly eltérések, de szerintem ez ilyen. Nem egy napon estünk teherbe, és nem is ugyanúgy nőnek a babáink, ráadásul ahogy a lányok is írják, szinte egyik napról a másikra képesek kétszeresükre nőni a kölkök.
Petra!
Gratula a kuttyokhoz!
Tudom hogy még most eléggé "kolbászkák", de ha raknál esetleg fel képet róluk, az tök jó lenne.
Lehet hogy idén tavasszal már nekünk is lesz kutyánk. Nagyon várom. Csak előbb kerítést kell intéznünk.
Pá mindenkinek!
Monee