Új privát üzeneted érkezett!

Ilda, lökött vagy! Miért idegesítenél bárkit is?
Ez tényleg nagy mák, h. Te könnyedén tudsz Elina nélkül mozogni.
Egyébkén nekem is csak egyszer-egyszer lenne igényem, mert én is szeretek Emmával. Meg már úgy megszoktam, h. mindig velem van.
Végülis én vele jövök-megyek.

Hjajj lányok, ez az esküvő téma egyelőre tök izgi, de gondolom a nagy szervezés, intézkedés már kevésbé lesz. Akkor csak idegeskedni fogunk.
Most találtam egy k...va jó helyszínt, gyönyörű, de szerintem horror ár.
Doo, Te biztos ismered, Angol kert/Pálmaház.
Ja, meg Mocsán ismered a WF Szabadidőparkot?
Ez a kettő van most talonban, de egyikről sincs még pontos infó.

Na most én lövöm le magam.:)

Kép
niki30

Ági, jók voltak a poénok, nekem az orális a kedvencem, már olvastam őket régebben :wink:

Ilda, azért jó, hogy leírod ilyen is van, mert egyrészt örülünk neked, másrészt mindenki láthatja hogy ilyen is van és lehet reménykedni, hogy egyszer a mi gyerkőceink is átalusszák majd az éjszakát :wink: :lol: Mondjuk én nem panaszkodom...

Lorci, kitartást, tényleg susizz napközben! Jobb tanácsot nem tudok adni mint amit Gabi , Bogyra és Bringa adtak, de azon agyaltam, hogy Ricsike az egyik leggyorsabb tempóban fejlődő babuci itt mozgásilag, lehet hogy ennek az ára az éjszakai gyakori ébredés, nehezen tudja feldolgozni a bukója ezt a rohamléptékű iramot.
Azért gondoltam erre, mert Bringa is hasonló cipőben jár, és hát a topik másik már majdnem totyogója a mi kis Napsugarunk... akkor viszont úgy néz ki ez az ára a gyors fejlődésnek. Viszont ha így van, amint megemésztette mindezt, újra jól fog alukálni :)

Niki, már szervezitek is az esküvőt?
pici76

Pici, ezt meg kell h. cáfoljam. Emma még nem totyog, ennek ellenére k...va szarul alszik.:(
Na ezt mivel magyarázod? :D
Én sejtem. Nincs külön szoba neki és minden neszre felébred.

Kép
niki30

Hát, csak tesómék elhúzták ezzel a Pálmaházzal a mézesmadzagot.
De elég drága. Viszont gyönyörűű. Brühhhüüü.

Az időpont van kitalálva és a helyszínen dilemmázunk, egyébként pedig semmi infó még.
Ja, és a ruha szalon, ami fix, mert csak ott lehet olyat, amilyet én szeretnék.

Kép
niki30

Pici!már én is gondoltam erre,1szer már írtam is,h talán ettől ilyen zsizsike :roll: ,de azért tegyük hozzá,h ad1:előtte azért volt ugye a kórházasdi(mondjuk ott állt fel először :roll: el sem hisze,nem volt még öt hónapos akkor :shock: ),ad2:a két említett gyermek mamija is eléggé hajaz 1másra :shock: ,már ami a szorongásokat és kattogásokat illeti :roll: :oops:
azért én meg vagyok győzödve róla,h kiváltó ok ide vagy oda,hasonlóság anyukák közt ide v oda,a korai fitnessnek igenis van köze ehhez :roll:
ezért is gondolom,h mivel az esővel és az utolsóval nem nagyon lehet mit kezdeni,marad az,h legalább anya legyen nyugis! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Niki!remélem nem haragszol,de én úgy látom az igazán cudar éjszakáitok azóta vannak,amióta megpróbáltad éjszakára elválasztani Emmát,és kb.a negyedik napon megbetegedett szegénykém :cry: akkor visszaadtad neki a cickót és valószínű most nem nagyon tudja mi van :shock: legalább két hétig volt taknyos szegénykém....akkor persze az "életmentés"miatt nem zavart,h felkelt csak,gyógyuljon meg,most,h hál'isten nem beteg már nem tudod úgy kezelni,talán ezért zavar annyira....de ő meg nem tudja,h mivan.Sajna ezt is nagyon megértem,mert én is éppen,h elkezdtem volna Lilit átprogizni,jól meg is fázott és nemhogy előbbre jutottam volna,nagyobb lett a zűrzavar,mint előtte volt! :shock:
De elmúlik,isten bizi! :wink: :lol: csak úgy látszik a számunkra rosszabb dolgokat valahogy könnyebben megszokják és sokkal de sokkal nehezebben szoknak le róla :roll: de leszoknak!Lili is leszokott az éjszakai ébredésekről.este 7től nyomja és mostanra már úgy elkapatott,h a reggel 6-tól kapok sokkot. :shock: decemberben a fél karomat oda adtam volna azért,h átaludjon egy éjszakát! :wink: :lol:
a külön szoba meg relatív....nagyon fáj ám az a néhány méter,ha mégis menni kell! :oops: és ha éppen nincs jó passzban,akkor tök mindegy,h van-e mocorgás vagy nesz,tök kussban is felébred!nappal megy a tévé vagy a rádió,de ha megszólal a kaputelefon és olyanja van,akkor felkel rá.máskor meg az sem zavarta,h panelt bontottak alattunk :shock:

Kép
bringababa

Niki, mi kb 4 hete költöztünk át a saját szobánkba, addig ZSófi szobájában aludtunk.
Az első héten tök jól aludt Zsófi, volt hogy meg sem ébredt reggelig :shock:
A második héten és a harmadik első felében ment az éjszakázás... volt hogy 2 órán át fent volt, igaz nem sírt csak nyögött, de nekem az is elég volt.
Azóta 2-3 szor ébred éjszaka, de simi és cumivisszaadás után alszik.
Szal persze leképzelhető, hogy néha valóban a zajra riad fel amit ti okoztok, de én nálunk nem véltem felfedezni semmi összefüggést az egyszobába alvás és a gyerek nyugalma közt :roll: :?

Egyébként nálunk is a decemberi betegsége után kezdődött az éjszakázás, hol xarabb hol jobb, szerintem ez nagyon jó meglátás amit Bringa írt, hogy aszongya
"csak úgy látszik a számunkra rosszabb dolgokat valahogy könnyebben megszokják és sokkal de sokkal nehezebben szoknak le róla "

És Niki, azért valljuk be Emma is elég rohamléptekkel fejlődött pár hete, nem? Ha jól emlékszem elég hirtelen kezdett el forgolódni aztán meg mászott is már pár nap alatt, hiszen emlékszem a kis szoknyás képére, ahogy mászott az ágyon :D olyan édi volt :)
Ha van esetleg linked, szívesen megnézném milyen rucit néztél ki magadnak :)
pici76

Na most jól megmagyaráztuk neked Niki, miért nem alszik Emma :)

Bocs ha sok voltam :oops:
pici76

Ha esetleg valaki nekem is el tudná magyarázni, miért nem alszik ZSófi, megköszönném, mert más gyerekénél úgy látszik van ötletem, csak a sajátomnál nincs :lol: :lol:
na jó csak vicces kedvemben vagyok, bocsi, eldugulok :wink: :D
pici76

Niki!én is bocs,ha sok(k) voltam,remélem nem haragszol?! :oops:

Na és akkor lássuk csak Pici!!!!!!!!!!!!!
hmmmmm,hát,szóval Zsófi talán azért nem alszik,mert.........mert,mert SÜTIT AKAR SÜTNI AZ ÉJSZAKA KELLŐS KÖZEPÉN!! :wink: :lol: ehhez van kedve és kész!
meg még az is lehet,h meghallotta anyukája munkába állási szándékát,valahogy olyantájt volt,nem? :roll: és most így próbálja nem tetszését kinyílvánítani! :lol:
viccet félretéve,nyolc hónapos,talán elkezdődött nála is a szeparációs bigyó...de ez már Doo reszortja,meghagynám neki! :wink:
Doo!nehogy te is kiközösítsd magad,nagy szükségünk van rád!!!! :lol:

Kép
bringababa

sziasztok

még élünk, és jól vagyunk. az egyetemről majdnem kirúgtak, át kellett mennem másik egyetemre, itt most megint van esélyem hogy hamarosan ledoktoráljak.

az éjszakai kelések nálunk is nagy problémát okoznak, főleg nekem, hogy nem tudok aludni napközben. Amúgy napközben - bár nem sokat - de jól alszik a gyerkőc. Én már túl vagyok kiakadáson, hisztin, mindenen, mostmár csak röhögök és elképzelem, ahogy majd 18 évesen is köztünk alszik, sőt még a pasija is:-)))) Mondjuk érdekes, hogy mikor éjszaka dolgozok, akkor kevesebbet ébred, és gyorsabban visszaalszik, a párom ki se veszi az ágyából. Szóval bizti én rontottam el a gyereket. Viszont ugyi én speciális vagyok, mert pl. a múlt héten reggeltől estig dolgoztam, szóval csak alvó gyermeket láttam és mikor lefeküdtem szinte vártam, hogy mikor sír már fel, hogy magamhoz vehessem. Dehát ez az én speckó helyzetemből adódik.

Engem még az örökös hajhúzás tesz a sírba. Állandóan tépi a hajamat, nem tudom mi lesz így a bölcsibe, mehetek majd mindig szülőire, hogy a gyerekem tépi a többiek haját. Ötlet??? Már tanítom neki a simogatást, amit élvez is, de ahogy elengedem a kezét tépi a hajam. Sőt felállásnál a hajam használja kapaszkodónak. Még jó, hogy dús a sörényem.....

No lépek, mert nemsoká indulás van dolgozni.

Szép napot nektek!

MÁrti
stella2007

Jó reggelt!
én a pofozkodásra kérnék tippeket.tanítom neki én is a simi-simi simit,de ehelyett üti-vágja a fejemet :evil: :twisted: :evil: pláne,ha szemüvegben vagyok :roll: nagyon idegesítő,mert tényleg fááááááááááááj :evil: :oops:

Kép
bringababa

Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok képért de régen voltam.
Este tudok csak írni,mert jönnek hozzám próbálni,puszilok mindenkit.

KépKép
riella77

Az utoló képen olyan ,mint én ennyi idős koromba:)))Tesóm fényképezte,és szerinte mintha én lennék.

KépKép
riella77

Stella, Bringa, ötletem nincs... csak szolidaritani tudok.
Zsófi is imádja tépni a hajam, és állandóan véresre van karmolva az orrom ha nem vágom heti kétszer a körmét. Sallert csak azért nem kapok, mert nem alszunk együtt :wink: Viszont a szemüvegem mindig elmarja és tépné le.
Szerintem ez is életkori sajátosság, emlékszem unokaöcsi pont ilyen volt ennyi idősen, ennyi maradt meg a kiskorából számomra.... hogy mindig tépte a hajam... (én akkor 18 voltam)
és majd kinövik, ne aggódj Stella, nem maradnak így!

Bringa, köszi a megoldást, vagy legalábbis a próbálkozást :wink: :lol:
pici76

Sziasztok!

Milu harap! Ez sokkal rosszabb. Mint egy kis pitbull ráharap a vállamra, rázhatom, rángathatom, rácsimpaszkodott és nem ereszti.

Kicsit off voltam, de a szemem rajtatok tartottam! Én is azon dolgozom, hogy valamivel kiegészítsem a konyhapénzecskét, és jött a nagy ötlet: dvd bizniszt indítottam :) Szóval drágaságaim (tudom kicsit korai), de gyerekfilmek minden mennyiségben! Újdonságok, mi korunkbeliek, tessék csak tessék!!!
Eredeti lemez, bontatlan csomagban, és kicsivel a piaci ár alatt. Készül az oldalam, de én nem vagyok olyan ügyes, mint Bogy... :( nem tudok feltölteni több100 filmet. Szóval ha érdekel valami, szinte mindent meg tudok szerezni. (Nem csak gyerekfilmet tudok hozni, de én elsősorban erre álltam rá.)

Egyébként az éjszakázókat vígasztalja, hogy tényleg nem marad így a helyzet. Mi már rendesen alszunk ám egész éjszaka. 6 körül eszik egyet, aztán még 8-ig visszadől. Visszaállt anyakímélő programra.
Belegondoltam a "gyorsan mozog sokat" okfejtésbe, szerintem lehet benne valami. Milka is 6 hónaposan támasztotta fel magát a dohányzóasztal mellé, mára már napi 20x járja körbe kb 100 leüléssel kiegészítve. Ettől egy élsportoló is kidőlne, sokszor nézni is fárasztó. Ezeknek sosincs izomláza?

Niki, milyen ruhát szeretnél?????

Csilla
Vendég

Riella, nagyon szépek a képek! Igazi babás kis arca van MArtinnak, nagyon szépen ül, nekem is az az egyik kedvencem amikor úgy ül hogy a térdén vana a keze, olyankor igazán zabálnivalók :) A másik meg amikor beszívja az alsó ajkát, pont így ahogy az első képen :D
Zsófi is nézegeti velem a laptopot, és mikor meglátta MArtin képét közölte hogy bab, asszem próbálkozik a babával :) olyan édi :)
pici76

Sziasztok Csajok!

Pici, Bringa, én csak örülök, ha segítetek az okfejtésekkel, miért is nem alszik jól Emma. Egyáltalán nem veszem zokon, sőőőt....kösziiii :D
Mindegyik magyarázatban van valami.
Csak az a szar, h. ezt csak ők tudják, miért nem alszanak jól. És idegesítő, h. velünk ezt nem közlik egyértelműbben. :cry: :D

Most viszonylag jól telt az éjszaka. Éjfélkor cicizett, majd fél 3-kor, aztán fél 6....és innen már nem is emlékszem. Ilyenkor hajnalban/reggel sűrűbben kel. De éjfélig is van, h. tök sokszor megébred, főleg amikor még mi is fenn vagyunk.
Na meg tényleg a mozgásbeli fejlődés is nagy-nagy szerepet játszik valószínű. A sok ingert sem mindig tudják feldolgozni.

Nyugi, csajok, Emma is üt vág. Ez a legújabb nálunk is. De ezek szerint ez életkori sajátosság.
Én is mondom neki mindig, óvatosan, nem ütjük anyát, stb....

Csilla, Pici! Linea Raffaelli ruhára fáj a szívem. Azok annyira szépek. Nálunk csak egy ruhakölcsönző árulja, és ők is csak párat hoznak be belőle.
Ha valakit érdekel. Álomszépek.
[url]
http://www.linearaffaelli.be/flash/[/url]

Kép
niki30

Martin mennyire cuki! Tényleg jó ez a fekete-fehér kép.

Kép
niki30

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki! Nálunk dettó ez a helyzet éjjel nem akar aludni. Nappal bárhol,bármikor egyedül :D
Éjjel meg visit de biztos hogy nem mindig a foga fáj ami még nincs :lol: ,hát már én is kivahgyok.
Néha vannak csodák ,mikor csak enni kel fel de sajna ritkán.

Reméljük majd változnak és később angyalkák lesznek!!!

Kép
bóbita3

Akkor itt mindenki együttérez mindenkivel! Jól van. :D

Kép
niki30

Niki!én nem nézem meg,mert csak irigykednék :oops: úgy útálok már forever menyasszony lenni............. :evil: :twisted: :evil:
:lol:

Igen Niki,enegem is ez zavar,h nem mondják meg :shock: pedig én tényleg leültem vele dumizni :roll: :wink: :lol: oszt semmi....

Ezt a verekedést remélem hamar dobja,mert néha már majdnem visszaütök :oops: 1általán nem vmi kedves arccal szokta ezt művelni :evil: :twisted: :evil:

Csilla!pont akkor írtál,mikor gondoltam rád,hiányoltalak! :wink: :lol: és mikor elolvastam,amit írtál,mit csinált Lili?na,mit?belémharapott fogápolás közben :shock: nem is kicsit....

Kép
bringababa

Csak gyorsan,mielőtt jön a következő,Niki megnéztem az oldalt ahol a ruhák vannak,ha esetleg nincs a kölcsönzőben az a model,amit Te szeretnél,kép alapján bármilyen ruhát megcsinálok a te méretedben,és ígérem,olcsóbb lesz,mintha kölcsönöznéd,és nem utolsó szempont,hogy Te vennéd fel eöszőr,nem pedig egy többször mosott ruhát kapnál esküvő előtt két nappal,ezt szakmailag bővebben le tudom írni,hogy mi a különbség egy frissen varrt ruha tartása,esése,anyag minősége között,és egy kimosott között.
Egyszer van az ember életében ilyen nap,szerintem a ruha egy olyan kérdés ami egy ara életében a legfontosabb,és egy kimosott taft ha megfeszülnek, se lesz olyan mint egy frissen készült.A legjobb barátom esküvőjén a menyasszony kölcsönözte a ruháját,és elbasszintották,pénteken 6órát ült a kölcsönzőben,mire rávarrták,a lagziba este 11 kor láttam az első mosolyt az arcán,annyira megviselte a dolog.....gondolkodj rajta,most is egy kép alapján készítem egy spanyol cég ruháját egy lánynak,múlt héten volt próbálni,és azt mondta ez szebb még mint az eredeti,pedig ugyanezt felpróbálta szalonba is,csak nem tetszett neki a háta,és ezért varratja meg,ja és 60 ezret spórol rajta,nem mindegy.
Ha érdekel priviben megbeszéljük,.nagyon szívesen segítek,persze csak ha igényt tartasz rá,nem kötelező !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este jövök

KépKép
riella77

Riella, de édes vagy! Köszönöm, h. írtál.
Írok privit.

Kép
niki30

Emmának áttört a 2. foga alul. Egész nap alig eszik.

Kép
niki30

Niki, álomszép ruhák, de nem láttam menyasszonyit köztük.
Bakker, Riella, én meg már férjhez mentem, és nem tervezek több esküvőt magamnak, na mindegy...hátha egy más alkalommal :)

Látod Niki!!!! Hát ezért ment a nyüszi :D talán :? :lol:

Bringa, hát ha uttálod, akkor hajrá mennyegző :wink:
pici76

Pici pedig vannak ott menyasszonyiak is.
A BRIDAL COLLECTION-ra menjél rá. Ott vannak.

Kép
niki30

Niki írtam privit

KépKép
riella77

Pici ,ezek szerint a menyasszonyi ruhádat már nem én tervezem,de még a divatbemutatón beleszerethetsz valami finomságba,lesz belőlük bőven :D :D :D :D

KépKép
riella77

Még van egy kis időm,pótolgatok

Dóri,ha még olvasol és Doo utólag is Boldog Névnapot!
Hófordulós babucikat Isten éltesse,és hát azt hiszem nyugodt éjszakákat kívok nekik és az anyukáknak is!
Szenvedünk ezerrel Martin golyónak 4 foga jön egyszerre felül,kölnböző stádiumban kibújva,óránként kelünk éjszaka,és akár mennyire én írok a legmeghatóbban a fiammal való kapcsolatomról,ezt nem tudom szépen megfogalmazni,mert ez valami BRUTÁL!!!!!!!!!!!!
Folyt.köv

KépKép
riella77

Pici!a téma jegelve :oops: éppen nem aktuális a dolog.........

megint megy a spektrumon az embergyerek című műsor,nézzétek nagyon jó!

Kép
bringababa

Drága kicsi Emma,hát fogat növesztett a drága! :D különben már arra is gondoltam,h nagyon ügyesek ezek a babók,az utolsó előtti pillanatban-még mielőtt megőrülnénk :shock: -produkálnak valamit,aminek végül betudható az éppen aktuális nyügi :wink: :lol: kis okoskák :lol:

Kép
bringababa

Bringa, miért későn szólsz, mikor már vége?!
Ezt a sorozatot hajtom.
Nem tudjátok honnan lehetne beszerezni?
Embergyerek.

Kép
niki30

Hello!

Leirom a kedvenc szorakozasat Elinanak:
Apajaval negykezlab masznak, fogocskaznak, bejarva az egesz lakast.
En meg itt potyogok...he-he-he :D

KépKép
horilda

Niki, ajánlom magamat :lol: Embergyerek ügyben :wink:
Szépek a ruhák, hogy találtál rájuk?

Riella, én is megkereslek előbb-utóbb. Valami egyszerű de különleges estélyi kéne, bár most Milu miatt ép nem nagyon járunk ilyen helyekre. Aztán meg a következő baba miatt nem fogunk :roll: na jó, 5 év múlva jelentkezem :D

Bringa, hát hiányoztam? Te drága! Mikor toljuk össze a gyerkőket?

Ilda, helyesek lehetnek. Nálunk a legújabb játék, Milu ül a szobában és kinyitja az ajtót, de amikor benégykézlábaznék, gyorsan becsukja. Aztán megint kinyitja. Nagyokat kacag közben.

Csilla
Vendég

Cscsi, ez is jol hangzik!

Csajok, Ti mikortol adtok tejtermeket? Pl. joghurt, kremturo uzsira...tenyleg mas otlet?

KépKép
horilda

Nálunk már vagy két hónapja kapja a joghurtot. Imádja. Semmi baja tőle. Krémtúrót most hétvégén kapott először, annyira nem volt oda érte.
Pedig szerintem isteni.

Kép
niki30

Niki, gyonyoruek ezek a ruhak!
Ilyenkor ugy erzem, barcsak vissza mennenk az idoben, mikor meg elegans szonyakban/ruhakban jartak a nok!

KépKép
horilda

Niki, ezeket uzsira lehet adni, ugye? Eleg, mint a tejpep, nem?

KépKép
horilda

Igen.
Joghurt: Uzsira, reggelire is szoktam tejpéppel keverve vagy 10 óraira.
Krémtúró: uzsira, 10 óraira lehet

Kép
niki30

engem is elkezdett érdekelni ez az uzsi-tízórai téma. nálunk tejpép nem jöhet szóba az allergia miatt. ami eddig volt, az a kukoricapehely vízben áztatva (ez kedvenc), meg sütőtök karika (ez is, de kicsit felturbózza a székletét, úgyh azt ritkábban kap), esetleg banán. gesztenyét próbiztam még cserivel, de az nem jön be annyira. van még vmi ötletetek? esetleg őszibarackot lehet vhol kapni fagyizva? (nem járok boltba, ezért nem tudom) mert azt még nem próbáltam. jó lenne szélesíteni a gyümi repertoárt, mert gyakorlatilag csak banánt kap. (alma kiüti, körte necces ezek miatt a nyavalyás vegyszerek miatt, pedig azt szeretné, cserit, meggyet annyira nem komázza)
Vendég

ja és sztem sok ébredés biztos h szorosan összefügg a mozgásfejlődéssel: enyém annyira mozgásfejlődik álmában h folyton rámegy a rácsokra, azért ébred fel, ha meg már mellettem van, állandóan húzigálnom kell vissza, de ha nagyon bealszom, lemászik az ágyról (álmában!) - már v 5-6x leesett :shock: :oops: :oops: ki vagyunk párnázva már körbe-körbe (mármint az ágy), de azért asszem veszünk egy leesésgátlót. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mi most kezdtük a napi 3 kajálást, délelőtt gyümit, főleg almát kap 10óraira. Nekünk van barack, körte, cseresznye és szilva fagyasztva. Én ezeket kombinálom. A körtét mezei zöldségesben vettem ősszel :roll: mondjuk még mindig jobbnak tartom, mintha most venném tél közepén...a többi az okés, ill. saját termés. Viszont a banán úgy tűnt ahányszor adtam, kicsit meghajtotta :shock: pedig elvileg fog, ha jól tudom. Aztán olyan horror sztorikat hallottam a banánról, hogy inkább nem is adom, állítólag vegyszeres lötyiben áztatják, hogy ne érjen meg, míg ideér :twisted: ill. a csirkékről sem jobbakat meséltek (hormonok, antibiotikumok) így azt is hanyagoljuk, amíg nem jutunk ki vmikor biopiacra, s ott szerzek majd be. Bár ha belegondolok én megeszem, aztán meg szopizik, úgyhogy ki tudja.
Doo, nem tudom én még barackkal fagyasztva nem találkoztam boltban, de ki tudja.

Úgy tűnik Zita súlya megállt. Nem hízik, sőt az itthoni mérleg szerint még ici-picit vissza is esett, bár talán a múltkor kaja után mértük, most meg előtte. :roll: Gondolkodom valamin (amit meg is enne) talán sinlac, csak abban jól tudom, hogy van cukor??? És csak receptre lehet??

Mi az ágyról való leesések ellen azt tervezzük, hogy leköltözünk a földre a matracokkal. Átmenetileg. Letennénk a miénket, és vennénk mellé Zitának is egy uolyan magasságút, mert a kiságyban lévő kókuszmatrac más magasságú, mint a miénk. Aztán az jó lesz Neki később egy ágykerettel, vagy ha más nem, nagyszülőknél úgyis kell majd valami később. Most ez a terv. Úgyhogy jó nagy hely lesz, 160+90-es matracok :D mondjuk Zitának elég nagy a helyigénye, forog, gurul álmában. Én meg annak nem vagyok híve, hogy Apát kitelepítsük máshova...hármónknak meg nem elég a 160 cm. Igazából nem is az éjjeli alvásoknál félek, hogy leesik, hanem nappal...ha már feláll, mászik, és én kint vagyok pl a konyhában, már nem lesz akadály a mostani párna és takaró hegyek :roll:

Riella, olyan jó ajánlatot tettél Nikinek, én kapva kapnék rajta :D 8) 4 fog egyszerre az nem semmi :shock: Zitának 2 jött egy napon, de elég is volt szegénynek. :cry:

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.17 13:43-kor.

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.17 13:43-kor.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Viktóriának utólag, Milunak pedig mostan kivánok boldog hófordulót!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Uzsikérdést érdeklődve olvasom, nálunk is aktuális.
Sinlacot valóban receptre adják, de nincs benne cukor. Fagyasztott barackot már vettem, de 1. rajta van a héja, 2. kiolvadva is kőkemény. Nem jött be :( Hippből beszek üvegeset, azt használom. Gyümölcsből a banánt, körtét, almát, meggyet és mandarint adom neki.

Niki, megnéztem az Embergyerekj dvd-t: 3 lemezes és 4990 pénz. Nem olcsó...

Csilla
Vendég

Niki, én megkaptam karira az embergyerket DVD-n, szal úgy is meg lehet venni. 3 lemez, 300 perc :)
Amikor először prószáltam csak a koktélrucik kiírást láttam, de most bejöttem a menyasszonyi rucik is, jó ízlésed van Niki :D Gyönyörűek!!!

Barackot lehet fagyasztva venni, láttam amikor a fagyasztott meggyet vettem :)

Ági, a Sinlacban nem hozzáadott cukor van, hanem természetes eredetű cukor. A rizsliszt van részben szőlőcukorrá alakítva benne.
Én főzit sűrítek néha vele, vagy tízóraira gyümivel adom.
A legjobban állítólag a tejpép "hízlal", mármint az a legkalóriadúsabb.

Nagyon cukor Zita, tényleg az jutott eszembe, egy ilyen kicsi baba hogy tud ekkora tálat összemaszatolni :wink: :lol:

Vanda , mi újság Bálinttal? Szeme rendbejött?
pici76

éljen a 8 hós Milu! :D

igen Vanda, hogy van Bálint csillagszemű babád?

sztem Zita azért olyan súlyban van h neincs mi miatt aggódnod! enyém most pénteken volt 7900 - és én tök örültem neki!! :D tudom, nem nagy súly, de egyenletesen gyarapszik - ha nem is rohamléptekkel. és megnyugodtam h 1 éves korára azért nyilván el fogjuk érni a 8 kg-t és az azért már OK sztem. bár nem egy olyat is hallottam, aki 1 évesen csak 7 kiló vmennyi volt, szal az se baj feltétlenül, főleg pici súllyal születetteknél.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?