Sziasztok!
Mi most kezdtük a napi 3 kajálást, délelőtt gyümit, főleg almát kap 10óraira. Nekünk van barack, körte, cseresznye és szilva fagyasztva. Én ezeket kombinálom. A körtét mezei zöldségesben vettem ősszel
mondjuk még mindig jobbnak tartom, mintha most venném tél közepén...a többi az okés, ill. saját termés. Viszont a banán úgy tűnt ahányszor adtam, kicsit meghajtotta
pedig elvileg fog, ha jól tudom. Aztán olyan horror sztorikat hallottam a banánról, hogy inkább nem is adom, állítólag vegyszeres lötyiben áztatják, hogy ne érjen meg, míg ideér
ill. a csirkékről sem jobbakat meséltek (hormonok, antibiotikumok) így azt is hanyagoljuk, amíg nem jutunk ki vmikor biopiacra, s ott szerzek majd be. Bár ha belegondolok én megeszem, aztán meg szopizik, úgyhogy ki tudja.
Doo, nem tudom én még barackkal fagyasztva nem találkoztam boltban, de ki tudja.
Úgy tűnik Zita súlya megállt. Nem hízik, sőt az itthoni mérleg szerint még ici-picit vissza is esett, bár talán a múltkor kaja után mértük, most meg előtte.
Gondolkodom valamin (amit meg is enne) talán sinlac, csak abban jól tudom, hogy van cukor??? És csak receptre lehet??
Mi az ágyról való leesések ellen azt tervezzük, hogy leköltözünk a földre a matracokkal. Átmenetileg. Letennénk a miénket, és vennénk mellé Zitának is egy uolyan magasságút, mert a kiságyban lévő kókuszmatrac más magasságú, mint a miénk. Aztán az jó lesz Neki később egy ágykerettel, vagy ha más nem, nagyszülőknél úgyis kell majd valami később. Most ez a terv. Úgyhogy jó nagy hely lesz, 160+90-es matracok
mondjuk Zitának elég nagy a helyigénye, forog, gurul álmában. Én meg annak nem vagyok híve, hogy Apát kitelepítsük máshova...hármónknak meg nem elég a 160 cm. Igazából nem is az éjjeli alvásoknál félek, hogy leesik, hanem nappal...ha már feláll, mászik, és én kint vagyok pl a konyhában, már nem lesz akadály a mostani párna és takaró hegyek
Riella, olyan jó ajánlatot tettél Nikinek, én kapva kapnék rajta
4 fog egyszerre az nem semmi
Zitának 2 jött egy napon, de elég is volt szegénynek.