Sziasztok,
na védőnő ma lemondta a talit, mert közbejött vmi, úgyhogy csak szerdán jön. Ma be akarok jelentkezni UH-ra, már nagyon várjuk Istivel, hogy lássuk a kis picurkát. Remélem már kalimpálni fog a kis lába és a keze, mert szerintem elöbbre vagyok, mint a vonalzó mutatja
! Ez majd úgyis kiderül pontosan!!!
Vicky, Ex, Andy, Gab: mindenkinek a babója aranyos, lehet, hogy most én is töltök le friss képeket Marciról és dobok fel néhányat, olyan régen töltöttem fel már úgyis.
Benianya: koncert, ahogy leírtad nagyon szupi lehetett, nálunk is nagy kedvenc
!!!
Akiknek 4-5 éves gyerekeik vannak, nem tudom, hogy Blankát érinti-e még, szoktatok bábszínházba járni???
Nálunk Szombathelyen nagyon menő, sokan viszik a gyerekeket!!! Csak azért kérdezem, mert erről nem igazán volt szó eddig, tudom, hogy a mi picurkáink még picik hozzá, ezért érdekel, hogy ahol vannak nagyobbak, ott jellemző-e???
Én már alig várom, hogy vihessem Marcit úszni
! Nálunk 3 évesen lehet beiratni a gyerekeket, szerintem Marci élvezni fogja, imádja a vizet.
Viera: ha jól emlékszem Zorán is jár úszni. Ilyenkor hogy zajlik az egész??? Mármint az öltözködés, az, hogy megvárod-e és ha igen, akkor hol vagy addig, amíg úszik Zorán??? Nekem ezek még nem tiszták, de biztos, ha odakerülök, akkor minden megy simán.
Pil: hasmenéssel kapcsolatban egyetértek Vieraval, Marcinak kb. másfél hónapja volt olyan hasmenése kb. 10 napig, hogy minden nap kb. 8-10 kakis pelust cseréltem. Én nem vittem dokihoz kb. 1 hétig, mert gondoltam elmúlik, na meg persze gondoltam, hogy nem igazán tud vele mit kezdeni, max. székletminta az ÁNTSZ-be és mire megállapítják mi volt a gond, akkor már túl leszünk mindenen, de aztán amikor el kellett utaznunk, elötte átvittem és ahogy vártam, mondta, hogy elmúlik magától, közösségbe ne nagyon vigyen, de nincs vele teendő. Én is adtam néha normaflourt, de aztán ennyi. Egyik napról a másikra elmúlt. Mondjuk hozzáteszem, hogy azért nem izgultam, mert Marcinak nem volt láza és hőemelkedése sem, nem igazán hajlamos a betegségre.
A te helyzeted persze más, hiszen néhány nap és már szülsz is és én sem szivesen hagynám otthon betegen a kislányomat.
Na megyek, eszek vmit, talán jövök még.