Új privát üzeneted érkezett!

encsike: nagyon-nagyon sajnálom a történteket. ezen izgultam, hogy ebben a topikban ne történjen ilyen, de sajnos ezt nem lehet befolyásolni. Nálam nem volt semmi jele, hogy baj lenne, nekem a 12. heti UH-n derült ki a múltkor hog ymár nem él a baba. A műtét után még fogsz vérezgetni pár napig, esetleg hétig, de az normális. akkor kell orvoshoz fordulni, ha esetleg élénk piros és sok vér jön a műtét utáni napokban. amúgy nekem 42 napra jött meg a műtét után, és az első mensi után már nem is jött meg, mert megint terhes lettem. Nekem a dokim direkt azt mondta, hogy amint megjön először utána már lehet is megint próbálkozni. De az ember úgyis érzi, hogy fel van-e már készülve újra, illetve a méhnek is regenerálódnia kell és csak akkor fog újra befogadni egy babót, ha minden rendben odabent. Azért szoktak 3-6 hónapot ajánlani a várakozásra, hogy lelkileg feldolgozd az eseményeket. Ilyenkor az a legfonotosabb, hogy a párod melletted álljon és mindenben támogasson, és hogy tudjatok beszélni a dologról. Én a műtét után először nagyon jól voltam, aztán mélypontra kerültem. Végül sikerült újra összeszednem magam, elkezdtem jógázni, meg gyógyteákat inni és azóta minden OK.
Viszont mivel mi egy idős terhesek voltunk, most kicsit én is elkezdtem aggódni......szerintem el is megyek a jövő héten UH-ra valahova, csak hogy megnyugodjak teljesen.
Nyugodtan gyere és írj, ha úgy érzed. Egyébként van egy topic itt a babaneten, én is írok oda, mert ott mindenki átesett ezen és nagyon kedvesek a lányok, sokat segítenek. A topik neve Élet a vetélés után. Nézz be hozzájuk, ha gondolod!

mazska: nekem is szokott néha szúrkálni oldalt. Ilyenkor mindig kicsit megijedek, de igyekszem nem állandóan ezen parázni. Ma megyek dokihoz, azért tőle is megkérdezem ezeket.

aprooka: az a rakott brokkoli érdekelne engem..... :lol:
lei
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép hetet!
Nekünk a jó idő miatt a reptéren telt a hétvége, amíg a párom az oktatóval repült és sétálgattam, olyan szuper idő volt.
Pöttöm, holnap jösz tornázni? Hogy van a fejed? Remélem meggyógyultál.
Niki, milyen volt a mangalica buli? Én nagyon szerettem volna kimenni, de senkit nem tudtam rávenni, lusta egy társaság...

KépKép
columbine
 
 


Encsike!
Borzasztóan sajnálom ami történt Veletek! Nagyon drukkolok, hogy hamar összejöjjön a másik babó és minden a legnagyobb rendben legyen a következő terhességednél!!!!!!!!!

Kép
Kép
györesz
 
 

 
 

Sziasztok:) Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!

Ági,

Nem sokat vesztettél az illatokon kívül a mangalica buliból...
Sajnos olyan őrületes tömeg volt, hogy elég nehezen viseltük. Km hosszú sorok mindenhol, és persze úgy mentünk ki, hogy otthon nem ettünk semmit. Soha többet nem indulok el úgy otthonról!
Így beálltunk a hot-dog-os sorba, mert az volt a legrövidebb, aztán ittam egy kis pohár forralt bort, mert nagyon megkívánta, és utána hazamentünk:)

sniky
 
 


Sziasztok!

Ági!


Minden erőmmel azon vagyok, hogy holnap végre megmozgassam minden tagomat :lol:
Szerinted mikor lenne érdemes találkoznunk? Priviben cseréljünk számot esetleg, hogy könnyebb legyen a kommunikáció...

Fejem jobban van, köszi az érdeklődést, picit fájdogál csak, de ezt már megszoktam.
Szombaton levetítettük a 4D-s mozit a nagyszülőknek, nagyon tetszett nekik. Mondjuk azt láttam anyósomon, hogy nem 100%-ig boldog, amiért kisfiú...ő mindig is a lányát szerette jobban. De ezt kapja, ezt kell szeretnie. A lényeg, hogy nekem összejött, amit szerettem volna :lol:

Tegnap viszont semmi erőm nem volt, csak szédelegtem, és alig akaródzott kikelni kettőkor az ágyból. 95/60 volt a vérnyomásom. Babó nem emelt rajta semmit :cry:

pöttömpanni
 
 


A sárgarépatorta receptjét megtaláljátok a mindmegette.hu oldalon "sárgarépatorta egyszerűen" címmel. Én egy kicsit átalakítottam, így lett belőle pite:) raktam bele kb. 15 dkg aprított diót + finomliszt helyett grahamlisztet és a tojásfehérjéket külön felvertem, hogy lazább legyen a tésztája.

Fincsi lett, de a tanulság az, hogy nem érdemes a liszttel kísérletezgetni, mert nem jön fel úgy a tésztája, tömör, lapos maradt, na meg a tepsi is nagyobbacska volt, mint amihez a recept készült.

Viszont kolleganőmnek van egy isteni receptje, ahogy megkapom, átküldöm nektek, azt már érdemes kipróbálni:))

sniky
 
 


tompa fejfájással én is küzdök sajna egy pár napja, viszont este megyek jógára, az tuti helyrerak, már nagyon várom!!!

Megy ma vki uh-ra, illetve a héten?

sniky
 
 


Íme a tuti recept:)

Sárgarépatorta:

Hozzávalók 16 szelethez: 25 dkg sárgarépa, 25 dkg őrölt mandula, 6 tojás, 16 dkg cukor, 1 nagy reszelt citrom héja, 1 evőkanál citromlé, 5 dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, 2 evőkanál csersznyepálinka, vagy rum, én rum aromát szoktam hozzá adni, 1 csipet só.

A forma kikenéséhez: margarin, zsemlemorzsa

A díszítéshez: 20 dkg porcukor, 2-3 evőkanál citromlé, és esetleg marcipánrépák, vagy egész megtisztított mandulák

Sütés: 40 percig 180 fokon, max 26 cm átmérőjű tortaformában

Elkészítés:
1) Megtisztítjuk a sárgarépákat, lereszeljük finomra őket. Összekeverjük a citromhéjjal, a citromlével, és a cseresznyepálinkával vagy rummal, a mandulát ledaráljuk.

2) A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tortaformát kivajazzuk és beszórjk zsemlemorzsával.

3) A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájukat habosra verjük a cukorral (én szoktam egy kis vaniliás cukrot is beletenni). Hozzákeverjük a lereszelt sárgarépát, a darát mandulát (itt néha teszek bele egy kevés (!) darált diót is), a lisztet és a csipet sót. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd végén óvatosan belekeverjük a tésztába (inkább beleforgatjuk).

4) A tésztát beleöntjük a sütőformába, elsimítjuk és kb 35-40 percig sütjük.

5) Ha kész, a tetejét bevonhatjuk cukormázzal, vagy egyszerűen megszójuk vaniliás cukorral.

sniky
 
 


Niki, köszike a helyzetjelentést, így legalább nem fáj annyira a szivem, pedig imádom a jóféle disznócuccokat és végre tudok kajázni normáisan, de ezek szerint nem sokat vesztettem.
Ha szeretitek a sárgarépás cuccokat, van egy szuper krémleves receptem, akit érdekel elküldöm.

Pöttöm, szám megy priviben, szerintem 16:10- 16:15 körül lenne jó találkozni a kórház főbejáratánál, hogy legyen helyünk még öltözni meg letenni a törülközőt. Hátha egy kicsit a légzőgyakorlatok javítanak a fejeden is!

Ti hogy álltok a mindenféle egzotikusabb gyümölccsel? Én nagyon ennék mangót, avokádót meg ilyesmit, de úgy parázok, hogy valami vegyszerrel vannak kezelve. Lehet hogy hülyeség?

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Lányok!
A Ti dokitoknak van szülési tarifája??? Érdekelne, hogy ez mostanába milyen határok között mozog!
Most tudtam meg, hogy az enyémnek is van, de még nem tudom, hogy mennyi, a csaj aki írta egy másik topikba csak annyit írt, hogy elég korrekt!

Mi szombaton voltunk 12 hetes uh-on! Pöttömke 55 mm és nagyon kis ficánka!!!!

Kép
Kép
györesz
 
 


Sziasztok!

Lei, szerintem nálad semmi gond nem lesz! Nekem vérzett is, úgyhogy végül is jele is volt... meg előtte héten sokat fájt a hasam, de olyan görcsölősen... de a dokim rá se bagózott... azt mondta, hogy szerinte minden rendben...
Nekem azt mondták, hogy 3 hónapot kéne várni egy újabb baba vállalásával... 6 hét múlva kell mennem kontrollra, remélem azt mondják, hogy minden oké, és lehet próbálkozni miután megjön :)
Eddig én is jól voltam, de tegnap estére eléggé elromlott a kedvem... egyszercsak elkezdtem sírni, de nem tudtam pontosan hogy miért, de annyira hiányérzetem volt/van...

Remélem veletek minden oké, és már a hányingerek is elmúltak :)

Szép napot Nektek!
encsike87
 
 


Szia Encsi! Örülök, hogy benéztél. Remélem egy kicsit jobban érzed már magad, bár biztos nagyon nehéz most, nem csoda, ha hiányérzeted van. Remélem, hogy gyorsan összejön a baba és elfeledteti veled egy kicsit.

Györesz, szülési tarifára azt szokták mondani, hogy a magánrendelés ára *10. Szóval ha 7000.- egy rendelés akkor 70000.- a szülés. ez nem törvényszerű, de nagyjából megáll.

Niki, én csütörtökön megyek 4D-re, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen és a picikém megmutassa mi van a lábacskája között.
Nevek megvannak már nektek? A miénk, ha lányka, Lili lesz, ha fiúcska, akkor Zalán Bendegúz. De még elképzelhető, hogy választunk még egy lánynevet. Jó, ha tud választani amikor nagyobb, hátha pont nem tetszik neki az egyik.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Sajnos a dokim nem ismert meg, így most olyan kicsit futószalagosra sikeredett a vizsgálat. Majd felhívom pár nap múlva és kérek időpontot magánosba.
Képet meg elfelejtettem kérni annyira izgultam a nyaki redő miatt.

Valaki megírná nekem, hogy melyik weblapon vannak a normális érték táblázatok?
Mert kaptam ugyan leletet, de már értelmezni nem volt idő és szeretném leellenőrizni magam is:
Placenta bal oldalfal, nincs kóros elváltozás.
Clr: 58mm
BPD 22 mm
Nucha 1,2 mm ( ez a nyaki redő)

Ha minden igaz akkor örülhetek mert minden rendben, ugye? :lol:

Beleki: Migrénem nekem is volt két nagyon erős, nekem viszont szuper rá az algopiryn.
Anyósom doki és elvégezte a 2 éves homeopátiás továbbképzést. Hétvégén lesz családi banzáj, majd rákérdezek, hogy mondjon bogyót. Csak kérlek még pénteken figyelmeztess, hogy el ne felejtsem!!

Csenge, tényleg nagyon furi lehet az a paradicsomleves.

Lei: A rakott brokkoli:
Lehet magában és lehet köret is.
Sós vízben félig puhára főzöd, majd ráöntesz saját kreációs mindenfajta jót:
Nálam bevált a tejföl, bele 2-3 tojás, kis szerecsendió és sok-sok reszelt sajt. Édes Anna is lehet egy fajta variációs, de nem feltétlenül fontos.
Ezt aztán sütőbe teszed, de nem sok időre, épp, hogy a tojás megsüljön és a teteje kissé megbarnuljon a sajttól.
Lehet felváltani a tejfölt tejszínnel is, illetve lehet vegyesen is a kettőt.
Amogy tetszik. Minél több lötyi, annál fincsibb, de akkor emelni kell a tojásadagot is persze, hogy azért összeálljon.
Ja, és a fentebb leírt csoda ízbomba természetesen ezt is nagyon feldobja.
Tavasszal, nyáron mehet bele karikázott paprika, pritamin papriika, paradicsom ízlés szerint.
Én néha vegás kedvemben vagyok, akkor egymagában eszem. De mellé sima olivaolajon sütött, kis szerecsendiós, vagy kakukkfüves csirke/pulykamellfilé nagyon fincsi.
Jó étvágyat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Elköszönök mára, mert megyek nődokihoz mindjárt, utána meg védőnőhöz. majd holnap jövök hozzátok.
Üdv
Lei
lei
 
 


Ági,

Nagyon szorítok, biztos minden rendben lesz:) én úgy tervezem, hogy addig el nem jövünk onnan amíg ki nem derül, hogy kukis vagy nunis Prüntyőkénk van:)

sajnos fiúnévvel még mindig bajban vagyunk, Fercinek akármit mondok, egyik sem tetszik.... ha lány lesz, akkor Kovács Zengő Dorka lesz a neve, ez mondhatni 100%....

Apróka,

Örülök, hogy minden rendben, sajnos nem tudok olyan oldalt, ami megerősíthetne az értékeket illetően. Azt hiszem talán Lei írt egyet egy pár héttel ezelőtt.

sniky
 
 


szia Lei,

További nagyon kellemes napot neked!

sniky
 
 


Szerintetek ha egy orvosnál nem kérdezek rá a tarifára és Ő sem mondja magától akkor mi van??? Muszáj rákérdeznem? Csak mert én nem szeretnék!!!!!!!!

Kép
Kép
györesz
 
 


A méretek a www.mamanet.hu
oldalon vannak.

pöttömpanni
 
 


Györesz!

Én is ebben a szituban vagyok, nem tudom mennyi a tarifa, még kismamával nem találkoztam (vagy a kis poci miatt nem azonosítottam be :lol: ) a váróteremben, akitől lehetett volna érdeklődni. Viszont nekem császár lesz, így gondolom az drágább, mint a sima szülés, de mennyivel???

pöttömpanni
 
 


Ebédszünetben kiszaladtam az elefáni bababoltba, ami diszkontnak hirdeti magát a neten. Több boltjuk is van. Persze a honlapon nem írnak árakat...nem véletlenül, drágább volt az a babakocsi, amit kinéztünk, mint a Brendonban. Az pedig jó teljesítmény :evil:

Ez a címe, ha vki már esetleg keresztül esett rajta keresgélés közben:
http://babadiszkont.echt.hu/

pöttömpanni
 
 


Pöttöm!
Hát én lehet, hogy nem fogok rákérdezni, ha nem mondja magától, mert lehet, hogy csak akkor mond tarifát ha konkrétan rákérdznek, vagy ez hülyeség! Kicsit szar érzés, mert ki tudja, hogy épp hogy lesz akkor pénzünk, még a magánrendlés is néha sok! (lakáshitelt törlesztünk elég keményen :( , de dokit váltani meg nem akarnék emiatt, mert eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!

Kép
Kép
györesz
 
 


Györesz! Jó taktikának tűnik ez a hallgatás :D
Lehet, hogy én is alkalmazni fogom :lol: :lol:

pöttömpanni
 
 


Esetleg az asszisztenst érdemes suttyomba megkérdezni. Én ezt találtam ki, hogy majd egyszer csöndben megkérdezem, hogy mégis hogyan vannak a tarifák. Bár én úgy láttam, hogy a doki nem szégyellős, mivel magánrendelés, kerek perec adja a számlát.

KépKép
columbine
 
 


Pöttömpanni, én még régebben néztem azt a boltot, el is akartunk menni... de akkor azért nincsenek kint az árak :)
Bár ha összejön a baba, én tuti mégegyszer sehova el nem megyek a 13. hétig! még a neten sem fogok nézelődni :)

Egyébként nem tudtok valahol olyan bútorboltot, ahol lehet normális áron kapni francia ágyakat meg szekrényt? Tegnap láttam egy egész jót a Scontoban, de mire ágyrácsot meg matracot is veszünk, már nem is olyan jó :( Hátha találok valahol jót.... Legalább ezzel is elfoglalom magam...
encsike87
 
 


Szerintem jobb tisztában lenni az anyagi résszel, minthogy szülés után koppanjon az ember. Így lehet előre spórolni... :cry:

panna1
 
 


Encsike!

Nem szabad babonákkal foglalkozni...én is megfogadtam tavaly a vetélés után, hogy nem regisztrálom magam fórumon eddig meg eddig...aztán végülis jó volt hozzátok csatlakozni. Hidd el, hogy nem ezen múlik! Bízni kell, és ahogy Niki mondja, pozitívan hozzáállni. Sajnos a terhességek 40%-a végződik így manapság. Ahogyan a fiúk termőképessége is nagyon leromlott ebben a mai rohanó világban.

Fel a fejjel, és 6 hét múlva tessék a babaprojekt édes részére koncentrálni, ha érted mire gondolok :wink:

pöttömpanni
 
 


Panna, mit értesz az alatt, hogy szülés után koppan az ember? Ha a doki nem mond tarifát, akkor magára vessen, és örüljön, hogy annyit kap, amennyit szán neki az ember, ugye...éljen a TB fizetés :D

pöttömpanni
 
 


Jaj, képzeljétek, voltam a Bécsi úti Christina Moda-ban. Az eladó néni nagyon kedves, türelmes volt. Az akciós cuccokból vettem is egy narancssárgás gatyót+ barna kismamafelsőt. Kitaláltam, hogy az egyik esküvőre jó lesz. Mindezt 4000,- Ft-ért. Nem bírtam otthagyni :lol:

panna1
 
 


Pöttöm, köszönöm a címet. megnéztem.
Ott a heteket a mensitől számolják vagy a pocaklakástól?
Mert én pont egy héttel le vagyok maradva, vagy épp 1 héttel nagyobbak vagyunk Prücsivel, a táblázat szerint. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Én se szeretném megkérdezni a tarifát a dokitól, de jó lenne azért körülbelül tudni... talán a kórházas topic-okból meg lehet tudni majd ezt az infót.

Migrén: nekem a magnézium segít, de folyamatosan kell szednem. Mondjuk megkérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem a Magne B6-ot 3*2 adagban végig. Mondjuk én csak 2*2 szoktam bevenni, néha este el is felejtem. De azóta szerencsére nem fáj a fejem és ugyanez volt a helyzet az előző terhességem alatt is, azzal a különbséggel, hogy elég sokáig tartott, amíg sikerült ezt kideríteni és addig elég sokat fájt a fejem.
Vendég
 


Pöttöm! Igazán nem is szülés után, de ha mondjuk közvetlenül a szülés előtt 1-2 héttel jön rá a doki, hogy jé, még nem beszéltünk anyagiakról, és benyög egy 150ezres díjat, akkor mit csinálsz? Nyilván elküldöd a fenébe, de nem biztos, hogy találsz olyan dokit, aki közvetlenül szülés előtt elvállal. Akkor marad az épp ügyeletes doki. Ami nem biztos hogy rossz, mert sok olyan sztorit olvastam már, hogy az ügyeletesnél szült vki, és sokkal jobb volt mint a saját dokija. De ezt ugye nem tudhatjuk.
Én rákérdeztem a dokimtól, és kínosan érezte ugyan magát (egy kicsit én is), de végül csak kimondta, hogy mennyit gondol. Mondta, hogy volt már úgy, hogy vkimondta, hogy ezt nem bírja anyagilag, és kb félidősen átment méáshoz. Nem problémázott rajta, sőt ő ajánlott az adott kórházban (ahova a kismama tartozott) dokit az illetőnek...

panna1
 
 


Csenge,

Igazad van szerintem is, én sem beszéltem még anyagiakról a dokimmal, de most csütörtökön megyek hozzá és rá fogok kérdezni, hogy mire számítsunk, mert tényleg nem mindegy, hogy 70-et v. 150-et mond.

Jobb ezt előre tisztázni.

sniky
 
 


De sztem is igaz az amit Columbine írt,hogy kb a magánrendelés tízszerese a szülési tarifa :evil: . De ha nem külsősként dolgozik a dokid a kórházban, akkor mondjuk illene olcsóbbnak lennie...

panna1
 
 


Nálunk a doki azt mondta, hogy nincs külön tarifája a császárnak. Ugyanaz, mint a "sima" szülés. És tól-ig tartományt adott meg...

panna1
 
 


Sziasztok Lányok!


Vagyogatok,de most inkább csak csendesen, mert simán tudnék szerepelni egy zombis filmben smink nélkül.. :? Nekem is a béka popsija alatt van a vérnyomim; szinte Somát alig tudom ellátni.. :cry: El vagyok kicsit kenődve, mert mikor fog helyreállni a világrend; de próbálok optimista maradni!!
Drukkolok az uh-khoz!!
Lányok, tud valaki topikot nyitni? -Biztos-hiszen ez is itt van.. :lol: :lol: :lol: Szóval arra gondoltam, hogy ezeket a fincsi recepteket be lehetne írni egy külön topikba-pl. 2008 aug babácskák receptjei, vagy vmi hasonló, mert sokkal könnyebb lenne megtalálni... csak egy 5let...

Majd jövök!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Az én dokim még nem szakorvos, és elég "olcsó", eddig 5000Ft/alkalom. De azt mondta márciusban emelés. Akkor gondolom 50 lenne a logikus. Azt mondom ezt még simán kifizetjük, és még pluszban hozzá az alapítványi szobát, ha lenne hely. Bár azt mondta, hogy arra nekem lehet foglalást tenni a programozott császár miatt.

pöttömpanni
 
 


Ha márciusban emel, akkor biztos a szülés is emelkedni fog :(

panna1
 
 


Igen, majd arányosítok az emelt árhoz:)

Sziasztok, én mentem haza.

Szép estét mindenkinek!

pöttömpanni
 
 


Pöttöm! Én még nem gondolkozok ilyen különágyas szobán, mert még azt se tudom, hol fogok szülni. :roll:
Lassan azért szeretném, ha kidrülne...remélem egy hónapon belül a dokim is kitalálja mi lesz vele. A szoba kérdés így kórházfüggő is. Van ahol azt mondják, hogy jobb külön, van, hogy azt mondják jobb, ha vannak szobatársak. Persze attól is függ, milyeneket fogsz ki...

panna1
 
 


Mákszem!
Az ötlet jó, de nem tudom, hogy kell topicot nyitni. :(

Az időjárásban lehet vmi. Én is álomkóros vagyok egész nap, a páromnak meg 3-4 napja fáj a feje. Nem nagyon, csak úgy egy bogyónyira. Én szerencsére nem vagyok fejfájós. Mondjuk mióta babó van, azóta alacsonyabb a vérnyomásom. Biztos ezért is aludnék egyfolytában.

panna1
 
 


Panna!
Én voltam integrált teszten, de ott nem mondtak semmit a kórházi AFP-ről, hanem amikor a dokim beutalt a 16. heti vérvételre, akkor mondta, hogy azt nem kell akkor nézetni, mert az integrált teszten úgyis nézik. Szóval most úgy állok, hogy 18-án megyek a kórházba, ahol mindenfélét néznek majd a véremben kivéve ezt, aztán másnap, 19-én meg az integrált második fordulója lesz, ahol megint megszúrnak. Két nap egymás után. Micsoda hét lesz.

Mégegyszer írom, hátha érdekel valakit, hogy holnap indul az Uzsokiban 5-től ingyenes szülésfelkészítő, kéthetente szerdán lesz, mindig 5-től fél 7-ig. Én megyek, az tuti.

szuszu
 
 


Jó reggelt!

szuszu- Sajna, nekem az uzsoki messze van, és Somát mire lepasszolnám..nem jön össze.. :(

sniky- már én is izgatott vagyok miatattok!! :D Hányra mentek?
Utána mindenképp jelentkezz!!!!

Mi ma vendéget várunk; régen nem volt senki, az influenzajárvány miatt; de most aztán lesz zsongás.. (3 gyerek :lol: )

Megyek készülődni! Szép napot; innen bentről szép is! :)

Kép

Kép
mákszem
 
 


csajok! ti már tapasztaltak vagytok.ma megyek előszőr védőnőhöz:kell neki pénzt adni?
vagy h. múködik ez?
köszi előre is.....

Kép
winona
 
 


winona- szerintem nem kell. Mikor Somi megszületett, és kijött házhoz, akkor adtam neki egy szép bonbont, meg egy üveg női piát; nagyon örült neki szemmel láthatóan; na azóta sem láttuk... vagyis, én most láttam, mikor elmentem a kiskönyvvért. Szerintem most semmiképp ne adj; lássuk mit tud, és ha "lerakott valamit az asztalra" akkor meg honorálhatod, ha szeretnéd. Ez az én véleményem... Többiek? Merre vagytok???

Kép

Kép
mákszem
 
 


winona: nem kell adni a védőnőnek pénzt!!!!!!!!!! Neki az a dolga, hogy segítsen. Mondjuk a szülés után van, aki ajándékcsomagot szokott adni a védőnőjének, feltéve, hogy rendes és kedves volt vele addig. De pénzt nem szoktak adni....
lei
 
 


Szép napot mindenkinek!

Ez a védőnő dolog, jó kérdés, én egyszer voltam eddig nála, és felajánlotta, hogy legközelebb kijön házhoz. Én egy kicsit úgy értettem, hogy akkor illene valamivel honorálni. Szerintetek a pénz miatt mondta, hogy kijön? Olyan kínos ez a hülye hálapénz ügy, az ember lánya mindig csak találgathat, hogy most mi a jó vagy mi nem..

KépKép
columbine
 
 


Szisztok!
Na, votlam dokinál, védőnőnél, meg háziorvosnál. A dokim kicsit rossz passzban lehetett, mert csomó mindenről nagyon konzervatívan vélekedett, pedig nem szokott ilyen lenni. Furcsa volt. Viszont a védőnő aranyos, jövő héten meglátogat minket orrhon egyik reggel. Gondolom felméri a lakáskörülményeket, meg a párommal is bezsélget kicsit. Legalábbis remélem, hogy csak enyi lesz.
A házidoki meg beutalt a laborvizsgálatokra, holnap reggel 7-re mehetek éhgyomorra vérvételre. Hát nem tudom, hogy fogom bírni, mert ma reggel is volt róka koma. Most valahogy pár napja megint rosszabb a gyomrom, többet hányok, pedig már kezdtem örülni, hogy múlófélben van a dolog. :(

A receptes topic jó ötlet, ki tudná megnyitni?

panna: ugye te is a MArgit-ban szülnél, ha jól tudom? Azt hsizem 16 ággyal fogják megnyitni március 1-én a szülészetet. Nekem a dokim adott pár doki nevet, hogy nézzek utána itt a neten. De majd szerintem ajánl valakit konkrétan egy hónap múlva, mert akkor már tudni fogja, mely doktorok lesznek a Margitban végülis.

columbine: sajnos a dokim azt mondta, hogy ne akarjak most még tornázni, vagy jógázni, inkább örüljek, hogy ez a baba jól megtapadt. Inkább pihenjek sokat. Szóval még szerintem várok legalább egy hónapot a tornával. Pedig szerettem volna már menni nagyon. :cry:
lei
 
 


Winona!

Bennem fel sem merült. :oops:
Senki nem mondta, hogy kellene és eddig nem is hallottam ilyenről

Jaj, tudom ciki, de most rámsóztak egy csomó melót és nincs időm visszaolvasgatni, az agyam meg lyukas mostanában. Szóval nem emlékszem pontosan kinek is volt migrénje...(Tegnap a doki kérdezte, hogy hány éves vagyok és teljesen lefagytam 2 mpre. Annyira el voltam foglalva azzal, hogy jó legyen a nyaki redő eredményem, hogy az agyi aktivitásom kb a 0-val volt egyenlő. :lol: )

Tehát: Beleki, neked van migréned, ugye?
Megkérdeztem anyósomat. Azt mondta, hogy addig nem tud bogyót mondani, amíg nem tuds részleteket: Hogy fáj(szúr, tompa, nyilall,görcsöl, stb.... melyik oldalon, mekkorra kiterjedéssel?
Ezek mind kellenek, hogy hatásos bogyót mondhasson.

Mákszem, jó szórakozást, biztosan tuti lesz!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Nem emlékszem :oops: :oops: , hogy mit mondott a dokim mikor kell menni APF vérvételre. A 16. héten, vagy ha már betöltöttem a 16. hetet.
Ti tudjátok?
Nem akarom e miatt felhívni.
Köszi

Szép napot mindenkinek!
Kitti

Kép
kollibry
 
 


Veronika!

Ha itt vagy valahol. Voltál a múltkor tornán, mert nem tudtam, hogy jössz, csak utólag olvastam vissza a fórumot :oops: . Ne haragudj, hogy nem mentem.
Tegnap voltál?
Csütörtökön biztos, hogy megyek :wink: . Te?

Kitti

Kép
kollibry
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?