Sziasztok!
Sajnos a dokim nem ismert meg, így most olyan kicsit futószalagosra sikeredett a vizsgálat. Majd felhívom pár nap múlva és kérek időpontot magánosba.
Képet meg elfelejtettem kérni annyira izgultam a nyaki redő miatt.
Valaki megírná nekem, hogy melyik weblapon vannak a normális érték táblázatok?
Mert kaptam ugyan leletet, de már értelmezni nem volt idő és szeretném leellenőrizni magam is:
Placenta bal oldalfal, nincs kóros elváltozás.
Clr: 58mm
BPD 22 mm
Nucha 1,2 mm ( ez a nyaki redő)
Ha minden igaz akkor örülhetek mert minden rendben, ugye?
Beleki: Migrénem nekem is volt két nagyon erős, nekem viszont szuper rá az algopiryn.
Anyósom doki és elvégezte a 2 éves homeopátiás továbbképzést. Hétvégén lesz családi banzáj, majd rákérdezek, hogy mondjon bogyót. Csak kérlek még pénteken figyelmeztess, hogy el ne felejtsem!!
Csenge, tényleg nagyon furi lehet az a paradicsomleves.
Lei: A rakott brokkoli:
Lehet magában és lehet köret is.
Sós vízben félig puhára főzöd, majd ráöntesz saját kreációs mindenfajta jót:
Nálam bevált a tejföl, bele 2-3 tojás, kis szerecsendió és sok-sok reszelt sajt. Édes Anna is lehet egy fajta variációs, de nem feltétlenül fontos.
Ezt aztán sütőbe teszed, de nem sok időre, épp, hogy a tojás megsüljön és a teteje kissé megbarnuljon a sajttól.
Lehet felváltani a tejfölt tejszínnel is, illetve lehet vegyesen is a kettőt.
Amogy tetszik. Minél több lötyi, annál fincsibb, de akkor emelni kell a tojásadagot is persze, hogy azért összeálljon.
Ja, és a fentebb leírt csoda ízbomba természetesen ezt is nagyon feldobja.
Tavasszal, nyáron mehet bele karikázott paprika, pritamin papriika, paradicsom ízlés szerint.
Én néha vegás kedvemben vagyok, akkor egymagában eszem. De mellé sima olivaolajon sütött, kis szerecsendiós, vagy kakukkfüves csirke/pulykamellfilé nagyon fincsi.
Jó étvágyat.