Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek! Nagyon szupi estén vagyunk túl!
Megfigyeltem valamit! Amikor kipróbáltuk a Sinlacot, meg a jó éjt papit a gyerek éjszaka szinte 2 óránként kelt fel enni. Ma éjszakára belenyomtam anyatejet, cickózott és képzeljétek el este 9től reggel 3ig aludt, majd egy pici cickó és utána reggel 9kor ébredt újra, utána még egy picike hempergés, szóval 11kor ébredetünk meg mind a 3an, apa ma reggel is kitett magáért ágyba kakaó, meg friss kakaóscsiga. Most dúl a szerelem, biztos most kezdi értékelni hogy örökké elmehetek szó nélkül vadászni.
Múlthéten „elengedtem” 2 napra a zempléni hegységbe vadászni, hát attól kezdve én félisten voltam a szemében. Pedig én nem azért engedem, hanem azért hogy engedje ki a fáradt gőzt. Azért mégiscsak ő „tart” el bennünket, a két kezével keresi a kenyeret :D, hajnalban kel és éjszaka jön. Jó persze amit mi végzünk anyukák az sem piskóta, de muszáj hogy azt higyjék hogy ők a családban a fejek (mi nők vagyunk a nyakak) csak ezt ők nem tudhatják :D

Dudu: Gratulálok a Lilikének nagyon ügyes!

Ma nagyon fincsi ebédet csináltam a picinek, még én is fullra megkivántam, ő meg bevert belőle egy nagy Aventos poharat, azóta meg húzza lőbőrt.

Na a recept: 1 répa, 1 krumpli, 2-3 levél saláta, 3 kis szelet csirkemell, zellerszár és bele 1 kis kanál méz, ja meg kb 50 ml anyatej! Összeturmixolni és máris kész, úgy láttam hogy izlett neki nagyon.

Mona: neked a párod jár vadászni???


Na megyek szakdogát irni, vasalni és egyéb háziasszony teendőket ellátni :D

Szép napot mindenkinek

Kép
sziszike77
 
 


Hello!

Dudu: Még jó, hogy kitaláltatko vmit, mert nincs az outletben! Nekem úgy tünz, hogy szinte nincs is semmi, bár azért jó sok pénzt elköltöttünk:) :roll:

Hát...milyen jó föziket írtok, én azért az 5-6 kanálért amit megeszik nem pancsolok! Meg az a bajom, hogyha nem biopicaon veszem,akkor ki tudaj mi van benne!:(

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Én is úgy vagyok, ahogy Mamiblue a kajával. Amíg nem eszik rendes mennyiséget Fanni, nekem sincs kedvem külön főzni rá.

Sziszike: mi is kipróbáltuk azért a Sinlacot, és nekünk se jött be. Kelünk rendületlenül :? (Csak nálunk a csak anyatej sem jön be...)

Dudu: gratula az üléshez! Mi ma már kb. 3-szor döltünk hanyat ülésből. Szegény fejecskéjét már egy csomószor beütötte. Nem tudok elég gyors lenni :( Még az a szerencse, hogy a szivacs puzzle-ra dől...

horvviki
 
 

 
 

kb 5 perc alatt megházom a répát, a krumplit stb. és odateszem rotyogni, aztán turmixolás ez az egész maximum 20perc. Én meg úgy vagyok a bébikajákkal, hogy hogy a franca áll el benne a csirke, pulyka hús, ha nincs benne tartositószer?! Nálam ennyit a bioról :D

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike: Fogalmam sincs, de ha lenne benne, nem írhatnák rá, hogy nincs benne:) Nekem az még a legnagyobb gondom, hogy ami sok sz@r-t én megeszek, az ugyanúgy átmegy szegénykémbe az anyatejjel:(

mamiblue
 
 


sziszike,igen jár vadászni,most is ott van. Én is inkább megcsinálom a babónak a kaját,mindig több adagot,és teszem a fagyóba :lol: .

Kép
mona76
 
 


én is megcsinálom neki, azért igy látom hogy mi van benne, nekem ez biztosabb. Tény hogy a sok szar amit megeszünk a tejben is benne van, de azért mióta babát vártam, meg amióta szültem nagyon odafigyelek hogy miket eszem. (csoki:D:D:D:)

mona: nekem is ott van :D, neked merre felé jár?
lehet hogy együtt vannak????:D:D:D:D

Kép
sziszike77
 
 


Lányok sajnálom,de van tej szinte minden babának készűlt tápszerben, csak a HA-ban nincs.
Nekem már csak egy Mildipépem van itthon,merrt a többit eladtam,de a tartalma:
36% gabona-rizsliszt Ez van a si8nlakban is
22,9% SOVÁNY TEJPOR,
CUKOR
11,2% demineralizált savópor (tejből ) Ez valami roncsolt-károsodottat jelent,mást nem találtam
növényi olajok
vitaminok.

Ugyan úgy benne van mindegyikben.Csak ha nem alergiás a baba,akkor nem törődnek vele.
Valószínűleg én sem foglalkoznék vele,ha nem lenne ekcémás és nem tiltottak volna el ezektől.Direkt felhívta rá a figyelmemet a doki.

Tudom,hogy nem jó hír.Nem azért írtam,hogy bárkinek elvegyem a kedvét. :lol:
tuza edit
 
 


Ja és nem sárgul be a 3 nap répától :lol: :lol:
Imádja.
Hol krumplival,hol csirkehússal,van, amikor zöldborsóval.Nagyon szereti, mert édes.
A favorit az a rizs almával,vagy banánnal.Azt bármikor.
tuza edit
 
 


Van egy levél Cerazettem kéri valaki?????
tuza edit
 
 


Sziszike,párom Cserhátsúrányban van,jó messze tőlünk :? . Milyen mókás lenne ha együtt vadásznának :lol:

Edit,hogy csinálod a rizs? Főzés után turmixolod, vagy főzés előtt megdarálod?
Danus már alszik is,ma jól lefárasztották,voltunk a mamánál, dédinél, itt volt a sógornőm :D

Kép
mona76
 
 


az kb az én férjemétől 5 km-re van, hol tag? priviben tárgyaljuk léci gyorsan ezt meg :D:D

Kép
sziszike77
 
 


ja, én a tartősítóra gondoltam!

Mona, Sziszike: Milyen kicsi a világ!:)

mamiblue
 
 


Szijja lányok!!!


Látom, jó kis lavinát indítottam el a nyafogásommal, miszerint karcsúsodik a büdzsé ezévtől.... :cry:
Nem baj lányok! Jövő héttől mi is sztrájkolunk, mint a vasutasok! A büdös francba! Fizeted a rohadt drága vonatjegyet, utazol a mocsokban, veszed a horror-árú vonatbérletet, ezek meg sztrájkolnak....!!! Hát ja! Ők megtehetik, mert az ő munkájuk nem létét megérzik az emberek! De mi hova mehetünk, mert nevetségesen (áh, inkább siralmasan!) kevés a pénzünk????!!!! Mi mivel sztrájkolunk? Hja, tényleg! Nem adunk a gyereknek enni, nem cserélünk pelenkát a fenekén... max ezzel!!! Röhej! Sír az állam pofája, hogy több ember hal, mint amennyi születik! De mit csinálnak azzal, aki gyereket szül? Pallóra rakják! Azon túl, hogy nevetséges pénzért nevelgeted a jövő generációját (teszem hozzá: majdani adófizetőket az államnak!!!!), még a munkahelyedről is szépen kitesznek, mihelyt a védettséged megszűnik... Most őszintén: mjit gondoltok, hova vesznek pl. engem fel? 9 éve itthon vagyok, nem beszélek csak magyarul (mondjuk azt remekül!!!! :twisted: ) és van NÉGY pici gyermekem, akit nem vesznek fel bölcsibe, mert nincs hely, oviba is csak akkor, ha nincs teltház.... de mondjuk oké, felveszik... de akkoris kicsik, állandóan betegek lesznek, mert tuti, hogy így lesz ha közösségbe kerülnek... szóval na mit gondoltok, hova kellek? Asszem nem nehéz a válasz..... van két évem kitalálni valami magánválallkozást (amit szintén agyonvágnak az adókkal.....).....
Hagyjuk is, mert csak idegbajos leszek!

Mona: nem sírtál egyedül.... én is Veled sírtam... csak én hétfőn.... de ugyanezért.... :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jucu: belevaló csajszi vagy, megoldjátok ezt a gondot is! Nehéz egy kicsit, tudom.... Légy jó anya, házicseléd, barát, hallgatóság, üde, friss, kívánatos.... ne légy fáradt, mísz, undok, unalmas, morcos, kialvatlan, slampos, rosszkedvű, bánatos..... egyszóval légy az álomNŐ minden téren!
Hú, még leírni is hosszú, nem még kivitelezni! Csak hát... ugye ők leteszik a melót mondjuk du. 4-kor, hazajönnek, söröcske és távirányító.... mi meg non-stop ellátjuk a gyerekeket, a háztartást... és jön a duma: hát, igazán nem értem... itthon vagy egész nap.... és még erre sem volt időd? :shock: Vagy, ami nálunk szokott lenni: Miért nem fekszel le ha alszanak a gyerekek? Hi-hi, ez jóóó! Azért édesem, mert akkor tudok teregetni, főzni, mosni, vasalni, mert akkor nem kell a kicsi fiadat a karnisról meg a tűzhely tetejéről leszednem!!! Azért! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="tuza edit"][ írta:tuza editcolor=darkred]Van egy levél Cerazettem kéri valaki?????[/color]


Igeeeeeeeeeen!!!! Hátha nem kötött rendes csomót a doktorbácsim..... :twisted: Báááááár, amennyit mi apával egymásra találunk mostanság.... asszem egy eseményutáni is megteszi.... :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jucu: Bálint annyira szép! A legalsó kép alapján annyira el tudom képzelni olyan 20 éves kora körül! Eszméletlen helyes pasi lesz belőle! Hmmm... Mesike is szép kis csaj lesz... csak úgy ajánlanám figyelmébe kedves nászasszony... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mona: miért mondják Danira hogy kancsi? Nem is! Annyira szép szemei vannak, hogy hihetetlen! Kis csibész lesz, az már látszik rajta!

Sziszike: Hanga pont olyan a polifoamon, mint egy aerobic oktató! Hát, anyukám asszem nem csinálnám utána azt a lábemelést.... :wink: :oops:

Kis pupu: Mondd csak, melyik postás járt a környéketeken? Elküldhetnéd hozzám is.... :wink: ezek a szemek, amiket erre a gyerekre csináltatok! Hihetetlen!

Csokinyufff: Maya nagyon szép! Csak ismételni tudom...

Dudu: ugye csak photoshoppal csináltad, hogy így ül? :wink:

Hát kész vagyok! Mesike még hason is ordít, nem még hogy ülni, mászni, térdelni, mint sok topic-baba???!!!! Áh, csajok, kész vagyok!!! Komolyan mondom, ilyen nincs! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala,örülök hogy ismét vagy :wink:

Kép
mona76
 
 


Mona: mi van Te sem alszol? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: :?: :?: :?: :?:
Nem akarlak bosszantani...., de nálunk jön a TAVASZ! :P :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Megyek babát ébreszteni, mert szétdurran a cicim... jó éjt lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


na ma jöttem tegnap elmentünk anyosékhoz szörnyű volt...
edit nem sinlacot irt fel hanem humana Ha vackot...
ma is dobok egy két képet immáron két fogacskás lányomrol:) :wink:
Vendég
 


Edit, melyik az a sárgarépa bébikaja, amelyik finom? Azt sajna nem tudok itthon csinálni, mert nem termett.

Csokinyufff, jöhet a fogacskás kép :) Eszternek se híre se hamva a fognak még mindig :( (bár Apjának 1 évesen nőttek csak ki...)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


agnesboly: Én csinálom :cry: :lol: :lol:

Mandala:Nagyon szívesen elküldöm neked,de most az egyszer nem értek veled egyet.
Teljesen meg fogod zavarni a szervezetedet.
Mire védeni kezdene,már abba is hagyod a szedését.Ezzel nem fogsz jót tenni magaddal.

Amúgy meg szerintem jobban kéne bíznod az orvosodban.Különben védekezhetsz még vagy 20 évig.

De ennek ellenére ,ha kéred, dobj egy privit címmel és már küldöm is.

csokinyufff: Nekem azt is szerette Alex :lol: :lol: (BÁr mit nem )
tuza edit
 
 


[quote="mandala"][ írta:mandalab]Sabine: :?: :?: :?: :?:
Nem akarlak bosszantani...., de nálunk jön a TAVASZ! :P :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:


Itt meg tombol a nyár... szabadság, lazítás :lol: :lol: :lol:

Domingo 10/02/08 8:39 18.4º
Vendég
 


Sziasztok!

Éjszaka megdöntöttük az éjszakai kelések számát... Tényleg, nincs ilyen pont a Rekordok könyvében? Mert tuti bekerülnénk.... :? Sajnos ezzel a második foggal nagyon megszenvedünk, és még mindig nem bújt ki...

Sabina: egy gonosz kérdés: ok, még tombol a nyár, de mikor kezdődik nálatok a hideg idő?

Nekem most pihi van. Fanni nagypapával sétál :lol: , apa meg dolgozik. Én itt vagyok anyuéknál, jöttünk Fannival ebédre :lol:
Itt van két unokatesóm is, Fanni egész délelőtt a kislánnyal játszott. Nagyon édesek együtt :lol:, rakok fel róluk képet:

Kép Kép

horvviki
 
 


[quote="tuza edit"][ írta:tuza editb]Mandala:Nagyon szívesen elküldöm neked,de most az egyszer nem értek veled egyet.
Teljesen meg fogod zavarni a szervezetedet.
Mire védeni kezdene,már abba is hagyod a szedését.Ezzel nem fogsz jót tenni magaddal.


:D :D :D Csomót kötött rám a doki a csaszinál. Poén volt, hogy szeretném a bogyókat. . . :lol: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: :evil: :evil: :evil: Pedig már azt hittem megyünk bele az őszbe, kezitcsókolom... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Viki: mondom, hogy irígykedek! Fanni milyen ügyes!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="mandala"][ írta:mandalab]Sabine: :evil: :evil: :evil: Pedig már azt hittem megyünk bele az őszbe, kezitcsókolom... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:


Majd április környékén jön az ősz... :wink:
Vendég
 


[quote="horvviki"]
írta:
horvvikiSabina: egy gonosz kérdés: ok, még tombol a nyár, de mikor kezdődik nálatok a hideg idő?


Június-augusztus között van tél... olyan 5-10 fok van olyankor... :cry:
Vendég
 


Mandala: egyik ismerőst elkötötte a doki, 9 hónapra rá ikrei születtek :D:D:D

horvviki: sajna a második fogacskával mi is nagyon megszenvedtünk, bár szerencsére nekünk ez egy éjszaka volt, amig át nem törte az inyét. Javaslom a nurophent, meg a dentinoxot. Nálunk ez akkor bevált, de tény hogy az a néhány óra szó szerint orditással telt.

Mi ma az erdőben voltunk kirándulni, nagyon élvezte Hangus, a kenguruban elaludt az édes baba!

nagyon sokan elvannak tűnve? hol vagytok?

Kép
sziszike77
 
 


Képzeljétek Dani reggel óta megállás nélkül magyaráz, da-da, ja-ja, nya-nya, ada-ada, gá-gá-gá, aja-aja, hát megzabálom :lol:

Kép
mona76
 
 


Hello!

Sziszike: Gondolom ő nem örült ennyire neki! :)

mamiblue
 
 


Szép estét!! :lol: :lol:

Pénteken közös uszi hármasban, aztán kihasználtuk ezt a két napot, és együtt töltöttük. :D Közös vásárlás, filmnézés, még olvasni is tudtam!!, romantika, egy barátunk is eljött szombat este vacsira, főzőcske - új recepteket próbáltam ki, és még magammal is tudtam foglalkozni. Szóval volt minden. Alvás nem nagyon, mert mostanában Ati sokszor kel éjszaka. Mondjuk egy pár dolgot ki kellett volna vasalnom...hááát ez elmaradt, de jelentem nem szaladt el, és senki nem csinálta meg helyettem :lol: Szóval lesz alkalmam pótolni.

Olvasás - ma elkezdtem a Suttogó II-t. Az elsőben is okos dolgok voltak, és ettől is ezt várom. Gondoltam így talán befejezem, mire időszerű lesz :lol:

Atinak én sem főzögetek :oops: Tök jó bébikajákat lehet kapni. Ha én állítom elő, akkor igencsak szűk a választék a védőnő által adott tábla szerint. Husival továbbra is megvárom a 7. hónapot. Már alig több, mint 2 hét :lol: Tejcim már kevesebb van, ha a gyümi és a főzelék után vagy előtt tejcire vágyik, az tápival megy. Reggel, este és éjszaka cicizés van.

Na megyek zuhanyozni és hajat mosni, és akkor tökéletes lesz minden :D
Szép álmokat, nyugodt éjszakát!!!!!

mikegirl
 
 


[quote="sziszike77"]M írta:sziszike77andala: egyik ismerőst elkötötte a doki, 9 hónapra rá ikrei születtek :D:D:D


:shock: :shock: :shock: :shock:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Kérem szépen akkor már most jelentkeznék.... ki tud eladó IKARUS buszt? Volánnál ismerős esetleg? Hova teszek az autóban 6 gyereket???!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hát lányok... én főzőcskézek manólánynak.... én mán csak ilyen kis perverz vagyok.... báááár, ma dobozos kaját kapott.... mer' abban vót egy kis "őrült" gabona is.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt Lányok!

Hol van mindenki ebben a szép időben??? Nekem már tavaszi hangulatom van, vissza ne jöjjön a tél, mert akkor irtó mérges leszek!

Lenne egy kérdésem: ti készültök valamivel Valentin napra? Apát meglepném valamivel, inkább valami program félével...(a szivecskés ajándékokat nem igazán díjazza). Mozi, vacsi? Valakinek más ötlet?

horvviki
 
 


Egyébként elegem van a kajálásból. Most tizóraiztunk Fannival. Egy fél üveg áfonyás alma után totál át kellett öltöztetni, ruhát beáztatni, majd kimosni... Két variáció van, ahogy etetem:
a) lefogom a kezeit, hogy ne tudjon kapálozni...
b) kipróbálom, hogy milyen gyorsan tudom elrántani a kanalat, ha elkezd repdesni a kezeivel... (na ezt a képességemet még fejlesztenem kell, eddig még mindig ő győzőtt...)

horvviki
 
 


Sziasztok!

Viki! Pont most füstöl ugyanezen okok miatt az én fejem is...ja, de lehet hogy már lángol! :P 4 garnitúra ruha tegnap... Vettünk etetőszéket, de így se jobb a helyzet! :roll: Fanni nagyon édes a kiscsajjal! :D

Mikegirl! Örülök, hogy ilyen szép hétvégétek volt! Sándor is meg manó is taknyos nálunk, de azért az mindig csodás, ha együtt vagyunk. :lol:

Sziszike! Mi is mentünk volna kirándulni, de takonykór... :( Viszont én is kivittem a kendőben, nagyon élvezte, a visszafelé úton már durmolt! Csak az elején nem tudta, hogy is kéne elaludni a kendőben, és mindig hátravetette a fejét, mintha vízszintesen akarna feküdni... :lol:

Csokinyuff! Nem dobtál képet... Pótold! :D

Repítek én is pár fotót!
Kép
Kép
Kép
Kép

dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

A babák eszméletlenek. :D Komolyan.
Viki el vagyok ájulva. Doki, védőnő nem esett le a székről, mikor megmondtad, h mit tud Fanni? :lol:
Dincuska: Mindíg mosolyogtok? Jelzem meg van rá minden okotok. Gyönyörű. :D
Jucu: csodás kispasi Bálint. Az a nyaklánc...
mona: Dani tündérke. :D
sziszike: Hanga is gyönyörű. Rubens imádná :D:D:D Kis husi
pupu: azok a szemek apám :shock: :D eszméletlen. :D
csokinyuff: milyen gyönyörű kislány. És apuka nem kíváncsi rá?? grrr. Pedig gyönyörű. :D
dudu: magától ült fel? Ügyees. :D és édes. :D Lala is próbálkozik, de eldől.. :lol:
nora: Regi is milyen kis gömbölyű. :D
és mindenkinek gyönyörűséges a babája. :D

napirend nálunk még mindíg nincs normális... Mandala után szabadon vagyunk... :roll: :lol: 8) Bár fogjuk rá.
7-8 körül kis kaja, azán alvás
10-11 körül megint kis kaja
13-14 körül kaja és kb egy órás szunya
17-18 körül megint kaja, aztán megint egy órás szunya
21-22 körül kaja és nyűgi meg kicsi alvás
23-tól egy fél órás sikongatós örülés aztán alvás 1-ig.
3-4 körül ébredés kaja visszaalvás
5-kor még egy kis kaja és alvás 7-ig.

és egyész nap ébren van 10-20 perces megszakításokkal. Bár egyre kevesebbszer alszik.
És ami röhej. Anyatejen kívül semmi folyékonyat nem hajlandó. Gyümiből csak a banán. A többi az általában rajtam landol. Az üveges bébiételt meg nem enné. Már az üveg látványától is sírvafakad.. A tejpépet szintúgy kiköpi. Viszont a szikkadt kenyérhéjjat imádja, meg mindenbe beleenne amit mi eszünk. Csináltam múltkor krumplistésztát. Nem túl fűszeresen. Hááát. Kétpofára kajálta a krumplit belőle. A husilevesemet szintén. Most komolyan. Egyre kevesebbet akar szopizni. :cry: Mit csináljak? Adjak neki a miénkből, ha nem túl fűszeres. Ja próbáltam bébiételt főzni.. pl alma, paradicsom, meg krumpli meg ilyesmi.. Nem kell neki. Viszont már nem lehet előtte enni, mert kivágja a biztosítékot a hisztijével, h neki is kell. Na? Erre varrjak gombot.. :P :lol:

És még egy kérdés. Vivinek szombaton lesz a szülinapja és aznap lesz Lala is fél éves. Kaphat egypinduri csokitortát? Szerintetek?

Na megyek odarakom az ebédet.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja.. Apától kaptam egy fából faragott afrikai termékenység istennő szobrot.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok

Mandala
Úgy legyen :)

Remélem mindenkinek kellemesen telet a hétvégéje :P
Mi apjával szombat 19-től kettecskén voltunk vasárnap reggel 9-ig./akkor már menni akartam BÁlintért,bár délig nyugiba maradhatot volna/
Este elmentünk egy farsangi buliba a szomszéd házba.Mit ne mondjak nagyon jól sikerült. :D
Fiam aludt anyumnál,igaz a franciaágyon ,mert a járókába nem akart elaludni.
CSak 1× kelt 2 körül inni picit, utána reggel 6 kajcsi/ami itthon nincs ilyenkor soha/ és aludt még 7-ig.
Szóval jó volt kicsit kettecskén lenni.

Dincuska
Emma baba nagyon ügyi ,hogy egyedül ülcsizik.
Nekem még eldől dömpike ,de ami késik nem múlik :wink:
Viszont nagyon szépen gyigyizik négykézláb és tarzanordítással kiséri. :D :D :D

Pattogó
Köszi a dícséreteket, csak a kép kedvéért kapta nyakába a láncot apukájától,mert az egyik barátja mindig azt mondja
"drága tesvérem mikor kap a rómeó artistát a nyakába?"
és addig mondogatta míg képet kapott róla. :lol:
Nálunk is ez a helyzet tömzsikénél.Asztalnál ülünk ,ő is velünk az etetőszékbe,és előtte eszik akkor is kinézi a hamit, kiabál érte és nyalja a kis száját/édes nagyon/ olyankor mindig adok egy falatot csak ,hogy a "péterkéje" megnyugodjon.
Sztem a csokitorta még nem kéne,de ha megnyalja az ujjad semmi baja, és mondom sztem nem.Inkább babapiskótából csinálj neki vmit./mondjuk gyümivel /
no megyek csajok mert mosogatás vár,és összepakolok kicsit amíg alszik a bébi.
Sétáljatok nagyon szép idő van.,mi délelőtt kiélveztük már :):):)):

Kép

Kép
jucu
 
 


pattogó!
Igen magától ült de nem fel hanem le. mert nem hasból hanem négykézlábról! De a lényeg hogy egyedül csinálta! :D
Dincus! Ti mindíg mosolyogtok? Édesek vagytok így együtt!
Viki! Fanni nagyon cuki a kiscsajjal!
Az az igazság hogy nem győzök visszaolvasni,de majd csak sikerül előbb vagy utóbb!
Sabine és Mandala már én is hiányoltalak benneteket!
Csokinyuff még nem üdvözöltelek,de örülök,hogy ránk találtál!Nagyon szép a kislányod!
És persze minden baba gyönyörű!!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!

Délelőtt voltunk egy nagyot sétálni. Voltunk Rossmann-ban is, ahol most akciósak a Kecskeméti bébiételek: 149 Ft. De most nézem a blokkon, hogy az 5 hónaposak akciósak, vettem is egy rakással. De mikor itthon leltároztam, akkor láttam, hogy a gyümi viszont fogyóban van, úgyhogy egyik nap megint kiruccanunk.

Dincuska: nagyon édi Emmácska, az utolsó kép pedig szenzációs!

Pattogóbolha: szóval termékenység istennője. Ez nem célzás akart lenni a 3. gyerkőcre? Hajrá!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


márkanyuka: A röhej az, hogy apa nem akar több gyereket... :lol: :lol: Mindegy, ha bejön akkor esetleg kölcsönadom annak aki kéri.. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Pattogó, tökjók a képek a webalbumon :) tiszta kishölgy a Vivi, Lala meg kis husis baba :)

Nálunk is hétágra süt a nap, Eszter kint alszik, szóval minden nyugodt-békés. Függönyvarrásom szépen halad :)

Hát, nem tudom, látom, miket csinálnak itt a Babók.. Eszter ezerrel hasal meg tempózik hason, sőt 1-2 cm-t halad is, de ülésnek semmi nyoma... :( Fogról meg ne is beszéljünk...

Jucu, remélem, rendbejön a kapcsolatotok!! Nagyon szorítok Nektek.

Na lépek, kisasszony felébredt.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Mi is sétáltunk egy nagyot. nagyon jó idő lett :lol:

Pattogo: a védőnéni nem hitte el, hogy mászik :lol: Meg kellett mutatni neki. Telefonban csak azt kérdezte, de hogy rendesen szabályosan mászik??? Mondom, hogy lehet szabálytalanul mászni? :shock: :lol: De aztán amikor kijött múlt héten hozzánk, Fanni megmutatta a tudományát :lol: Egyre biztosabban ülünk, de mi is úgy, ahogy Duduék. Négykézlábról huppanunk le ülésbe :lol: Anyára meg mindig a frász jön, hogy mikor dől el... mert azért még van olyan is... (De ha jól tudom Panniék is már másznak :lol: )

Fanni is megőrül azért a kajáért, amit mi eszünk... Ha valami étel van a kezemben, spurizik hozzám :lol: Akkor mindig azt hiszem, hogy hirtelen járni is megtanul, csak hogy kaphasson belőle :lol:

Dincuska: Emma és a mosoly :lol:

Ma reggeli kép:
Ha ezt apa látná... kapnánk Fannival :lol: :lol: :lol:
Kép

horvviki
 
 


Ma egész nap az OEP-es lószart intéztem. Tök röhej hogy ez nem megy automatikusan, mondjuk a születési anyakönyvi kivonattal elindul minden és kész. Na nem bosszankodom. A mellem majd szétdurrant Hangus reggel 8kor szopizott utoljára, aztán 10kor az indulás előtt lenyomtam egy üveg gyümölcsöt és most evett újra. Elhatároztam hogy napközben "éheztetem", mert most megnézem hogymennyit bir. Ezt most csak úgy kell elképzelni hogy amig nem kezd el sirni hogy éhes, addig nem adok neki enni. Ezek szerint ő kibir 7 órát is, tehát lehet hogy igy majd este is többet tud aludni. Ez egy új taktika :D Bár most éjjel jól aludt 9kor leraktam kelt 2kor és 8kor. Tehát ez nem rossz :D

Spektrumon megint megy az embergyerek sorozat, most megrendeltem a DVD-n, ha kell majd vkinek szóljon átirom neki (ha már megjött)

Amúgy kinek nem jött még meg a menszesze szülés óta? mostmár kezdek aggódni, mi van ha ???? :D:D

Pattogo: én a barinőmtól 2 évvel ezelőtt névnapomra kaptam egy ilyen szobrot és érdekes 1 hónappal később már nem is menstruáltam :D (vigyázz vele :D:D)

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?