Sziasztok!
A babák eszméletlenek.
Komolyan.
Viki el vagyok ájulva. Doki, védőnő nem esett le a székről, mikor megmondtad, h mit tud Fanni?
Dincuska: Mindíg mosolyogtok? Jelzem meg van rá minden okotok. Gyönyörű.
Jucu: csodás kispasi Bálint. Az a nyaklánc...
mona: Dani tündérke.
sziszike: Hanga is gyönyörű. Rubens imádná
:D:D Kis husi
pupu: azok a szemek apám
eszméletlen.
csokinyuff: milyen gyönyörű kislány. És apuka nem kíváncsi rá?? grrr. Pedig gyönyörű.
dudu: magától ült fel? Ügyees.
és édes.
Lala is próbálkozik, de eldől..
nora: Regi is milyen kis gömbölyű.
és mindenkinek gyönyörűséges a babája.
napirend nálunk még mindíg nincs normális... Mandala után szabadon vagyunk...
Bár fogjuk rá.
7-8 körül kis kaja, azán alvás
10-11 körül megint kis kaja
13-14 körül kaja és kb egy órás szunya
17-18 körül megint kaja, aztán megint egy órás szunya
21-22 körül kaja és nyűgi meg kicsi alvás
23-tól egy fél órás sikongatós örülés aztán alvás 1-ig.
3-4 körül ébredés kaja visszaalvás
5-kor még egy kis kaja és alvás 7-ig.
és egyész nap ébren van 10-20 perces megszakításokkal. Bár egyre kevesebbszer alszik.
És ami röhej. Anyatejen kívül semmi folyékonyat nem hajlandó. Gyümiből csak a banán. A többi az általában rajtam landol. Az üveges bébiételt meg nem enné. Már az üveg látványától is sírvafakad.. A tejpépet szintúgy kiköpi. Viszont a szikkadt kenyérhéjjat imádja, meg mindenbe beleenne amit mi eszünk. Csináltam múltkor krumplistésztát. Nem túl fűszeresen. Hááát. Kétpofára kajálta a krumplit belőle. A husilevesemet szintén. Most komolyan. Egyre kevesebbet akar szopizni.
Mit csináljak? Adjak neki a miénkből, ha nem túl fűszeres. Ja próbáltam bébiételt főzni.. pl alma, paradicsom, meg krumpli meg ilyesmi.. Nem kell neki. Viszont már nem lehet előtte enni, mert kivágja a biztosítékot a hisztijével, h neki is kell. Na? Erre varrjak gombot..
És még egy kérdés. Vivinek szombaton lesz a szülinapja és aznap lesz Lala is fél éves. Kaphat egypinduri csokitortát? Szerintetek?
Na megyek odarakom az ebédet.