Sziasztok!!!
Pár napig rosszalkodott a netünk...
Konkri
Kössssssz a hiányolást.
Csak vagyogatunk,Dorkám pár napig lázas volt,most lekopogom láztalan...remélem Hédit messze elkerüli (mármint a láz-mert Dorkát nem tudom levakarni róla).
Tünemény kiscsajaim vannak,imádom Őket.Féltem a féltékenységtől,de szerencsére elkerül minket. Hédi pedig jó baba,2-3 óránként eszik,majd szunyál.Bár előfordul,hogy órákat cipelni kell...
Már megint paráztatod magad!!!Ejnye!!!Egyszer kiverem a feneked!!!Nincs és nem lesz semmi baj!!!!
Levegőztetés:mi szombaton bő 3 órát voltunk kint az udvaron,Hédi végigaludta.
Ha süt a nap,nincs szél és pára nyugodtan kint lehet a baba.
Babaúszás:Dorkával mi is jártunk,szintén a Kalovits féle uszira...pártolom és ajánlom.Most nem biztos,hogy eljutunk,nehéz lenne 2 gyerekkel egyedül....
MAjd meglátom...De aki nem tud menni otthon a kádban is jókat lehet pancsizni,a merülés meg...húúúú...izgalmas nagyon,de nem kell egyből ezzel kezdeni.
Sleepin
Nagyon szuper kispasid van.
Imádom az ilyen szereléseket.
Hédit már én is inkább ilyenekbe öltöztetem,mint rugiba. Ráadásul a rugiban mindig összekeveredik a lába,a gatyók zokinival sokkal kényelmesebbek-bár a zoknik inkább combfixek még.
Hófordulós Babákat Isten meg Anyukájuk éltesse!!!Kívánok minden szépet és jót!
Egyetlen kismaminknak (vagy már nem????) pedig drukkolok!!!
LAfi
Örülök a jó hírnek,remélem lesz eredménye....tényleg mikorra tervezitek (?) a tesót?
Boo
A párom elég elfoglalt ember...nálunk sajna nincs ennyire rákattanva a "babanevelésre",de a nővérkével általában ő foglalkozik.Együtt alszanak,most APA lett a minden....
:( Úgy vettem észre,hogy az én uramdrágám a még ennyire picur bébivel nem tud mit kezdeni,nézeggeti,ringatja,beszélget vele,de ennyi...Kell pár hónap...Ráadásul a hétvégék is most elmosódtak...szombat du suliba jár,vasárnap meg focizik....ez 3-4 hónapig még így lesz.
Mi így állunk,kell egy ellenpélda is.
No mit akartam még....
Varratok:belsőket nem érzem,külsőket kiszedte doki,amikor hazajöttünk (2 volt).Szex még nem volt,én kivárom a 6 hetet (ha kibírjuk
)