Új privát üzeneted érkezett!

Elküldve: 2008 Február 09 Szombat - 21:02

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Még egészben. Sajnos. :-(

Most értem haza CTG-ről. Az okés volt. Megvizsgált a szülésznőm azt hittem megszülök, de nem érdekelt , mert abban bízom, hogy ez is egít. Ez erősebb volt 2X , mint amit a doki csinált. Hát igen a nők keményebbek. Még mindíg igaz rám az 1 újnyi tágultság ja és a méhszájam, is fel van puhulva. Ez nem tudom mit jelent mondjuk. Összességében minden okés volt. Azt is mondta a szülésznőm, hogy engedjem el a babát. Mármint pszihésen. Ebben teljesen igaza volt. Én is úgy érzem, hogy jó nekem így. De most elkezdtem a magamra hatást.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Dombi, Csibe,

nagyon édik a lányaitok. Mind a kettő szépséges. És ti is jól néztek ki. Remélem hamarosan én is tehetek fel képeket. :-)

Bingii, Lego,

sajnos a tegnapi vizsgálat nem segítette semmit. Most kaptam egy nagyobb adag vizsgálatot hátha ez már döfi lesz. Bár mondta a szülésznőm, hogy jöjjünk haza apa essen nekem+meleg fürdő és hátha. Majd meglátjuk belefér-e a ma estébe mindez. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bocsi a tigrises ruciért :) De Dorka és Szaffi is gyönyörű... :) Itt tényleg minden baba gyönyörű!

Köszi Lorcsi az úszást!
Mecsek tea: igen, gyogyóban kapni, cukrosra csinálom, 4dl vízzel kb. 1 púpozott evőkanál cukor. igen lehet adni a babának és nekünk ettől minden nap van kaki, több adagban, így nem olyan fájdalmas. akkor adok neki, mikor épp keveset szopott, vagy már nyüglődik, de még várnék a szopival. úgy napi 20-40ml-t változó. és ha csuklik isezt adom neki. üvegből! én nem fogom kanalazni neki, sem pohárból... nem egész nap szívja, úgyhogy nincs gondunk a szopival.

Az én fiam most fürdött evett, és most tv-t néz... :)

Legus mi van veletek? Írj, hogy telnek a napjaid! hogy bírod?
Vörösbegy is hanyagol minket!
Norma? Sleepin? Sagi?...

Betty: szólt az uram, hogy kerestél msn-en, de én akkor még szoptattam... ált egész nap megy a gép, úgyhogy így nehéz eltalálni, hogy mikor kapjuk el egymást. A ti napjaitok hogy telnek?

Vikci drukkolunk!

Kép
Kép
Kép
konkri

Vicki,mi kipróbáltuk a szülésznő javasolta "praktikát" a párommal a kiírt napon és utána két nappal.Nem jött be. de most már nem kell sokat várnod!
ndombi

Hajrá Vicki, remélem megindul neked is hamar, sima szülést neked, és sok örömöt a babához, szorítok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Tüneményesek a babák :D

Mi jól vagyunk szopizunk ezerrel meg alszunk, kakálunk néha sírunk, szóval a szokásos babás dolgok :D Szopi még kicsit káoszos, állandóan cicizni akar, de nem bánom majd rendszereződik idővel.

Nektek mennyit híztak a babák az első hetekben?

Lányom még álmában is a ciciért imádkozik :lol:

Kép
Kép
Vendég

Vikci! Lenyűgözöl, még mindig benn van babád!!! Egy nap nem sok, ide vagy oda...képzeld, tsókám három egész hetet várt a babájára pluszban!!!!! elég durva...
Nem minden szülésznő durva.... Geréb Ági úgy vizsgált meg nemegyszer, hogy utána kérdeztem, mikor kezdi már el... és nem túlzok.... egyszerűen nem értem, hogy csinálja... :shock:
elengedés.... én is megkönnyeztem szülés közben Pannikát, mikor éreztem, el kell engednem. s utána mindjárt kibújt. Konkrétan át kellett élni, mert az ember óvja, védi 9 hónapig, aztán nem megy sitty-sutty az az elengedés.... megértelek...
jól emlékszem, Neked megvan a bába válaszol, ugye? rémlik valami, hogy ír, mivel lehet segíteni az elengedést... talán Pulsatillával? nem vagyok benne bizonyos....

Többieknek jó babázást, mindenki gyönyörű!!!!
Bocsi de ha visszaolvasok minden úszik itthon, már 8 oldallal le vagyok maradva...

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Hello Lányok!

Nálunk is úszik a lakás, pedig a párommal igyekezünk, de mégis :lol:

Mi 1 hete szenvedünk a hsafájással, péntekenvoltunk dokinéninél, mert a para bennünk van a kórház óta, hátha mégis szervi a baj alapon.
Dokinéni is simán kizárta a gyomorkapu szűkületet (miután 1 hét eltelt és a baba alig bukik, nemhogy hány), kaptunk a pocakra papaverin..valami cseppeket, ez úgy tűnik hatásos.
Továbbá újabb tápikat immár laktóz érzékeny babáknak. Megelőzendő a hasfájást. Nincsen semmi kiütésünk, nem hiszem, hogy ez lenne a baj. Ráadásul nem is laktatja csórikámat.. :lol:

A mai nap a legszebb eddig, nincsen sírás, van jkedv, emelgetjük a fejünket-mellkasunkat, úgy tűnik, hogy a fordulással is bearátkozik. Ha jól kifárad, akkor már aludna, gyorsan lehoztam a levegőre, alszik,mint a tej.

A babák nagyon szépek...volt valami a levegőben (is) amikor ŐK fogantak, tuti!! :D

Ja, dokinéni még azt is mondta, hogy már nem is nagyon küld a Heim Pálba babákat, mert ..... :roll: Szóval ha azt mondták,hogy oda nem mehetünk többet, akkor nyugodtan mehetünk bármelyik babaklinikára.

Pusza mindenkinek, Vicki megy a szorítás!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szorítást.
Még mindíg semmi. Ja tegnap elmondta a szülésznőm,hogy hogyan van az indítás. Felhejeznek egy lufit tele vízel az ugye tágít és ha az agyat sikerül jól becsapni akkor elindulnak a görcsök de ha nem akkor kapok oxitocint.
Éjjel meg most is nagyon fáj a keresztcsontom. Olyan , mint amikor megvan. Kisugárzik a lábamba is meg a pocimba.
Elkezdtem a magamra hatást is, hogy lesz ami lesz mindent elfogadok. Rá kellett jönnöm, hogy hiába terveztem én el jól. hogy elindul a baba és itthon leszek az 5-10 percesekig, meg kádazok labdázok itthon. Ha nem így lesz azt is el kell fogadnom, mert ezzel fogom elrontani a szülésemet. A szülésznőm is mondta, hogy ezekből vannak a rossz emlékek a szülésekről, mert mindenki eltervezi és ha nem úgy sül el akkor egy kudarcnak fogja majd fel.
És ezt szerintem teljesen igaz. Emberek vagyunk próbálunk valamit elképzelni az elképzelhetetlenről de ezek miatt csalódunk.

Dombi,

szegény párom már teljesen ki van meg én is. Hiába minden. De addig is jól elvagyunk. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci! Az én orvosom is javasolta a szexet vakulásig, én meg mondtam neki, hogy semmi hatása. erre ő felvilágosított, hogy ezt rosszul képzelem el. Nem úgy müködik, hogy összebújunk aztán megindul, hanem ezzel szpéen telik a pohár, amíg meg nem kapja az utolsó cseppet. Ha pedig mégsem segít, akkor legalább jól érzitek magatokat. Én öszintén szólva kicsit félek is, hogy mi lesz, ha letelik a 6 hét. Ben után olyan voltam, mint a sivatag és egyáltalán nem volt kellemes. Most abban bízom, hogy mivel most a jó úton távozott a kishölgy, ez hátha segít a helyzeten. Már bocs, hogy ilyen dolgokról írok. Esetleg igyál még egy olyan förtelmet, hátha most már segít.
Éjjel nagyon megijedtem, szerintem Maja hányt, rengeteg jött vissza belőle. Teljes sötétségben voltunk, feküdt melllettem és evés után hirtelen minden vissza, azóta nem volt semmi. Viszont egy órával az eset után úgy bekakilt, hogy rögtön eláztatta az ágyat. Azt hiszem ezután alapból 2 réteg pelenkát teszek magunk alá.
Konkri, talán te kérdezted, hogy mikorra szívódik fel a varrat. (ha mégse akkor bocsi). Engem 2 helyen varrtak, mind2 csak felületes esztétikai, 1-2 öltés, nem tudom, számít-e. Kvül a kisajkaknál már semmi nincs, de bent a hüvelyben még ott vannak. Úgyhogy szerintem tök változó. Szerencsére nem érzem.
Nagyon szép az összes baba, ez az április úgy tünk tényleg jó hónap volt.
Különben csak azért kérdeztem a Dmest, mert a dokinőm egyfolytában paráztat, hogy 6 hétig ne nagyon lássa senki, mert nagyon sok a beteg. Én ezt túlzásnak tartom, csak kiváncsi voltam, más hogy látja.
Más babának is vannak pattanásai? Szegény Maján most kijött néhány.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok!

Nálunk a tegnap délután volt jó kis káosz. A délután/esték amúgy is nehézkesebbek, mert akkora érik be a napi hasfájás... Most is felnyekereg álmában szegényke... :(

Köszönöm a MÁK-os tippeket. Majd kifilózom, mi lesz. Ma reggel sikerült szpoi után még 95-öt (!) lefejnem, így van mit vinnem magammal, de 3,5 órát 100%, hogy nem várok ki.

lnd: rajtunk is most jöttek ki a patik... És baromság a 6 hétig senki se lássa!!! Mi már voltunk vásárolni is, meg anyóséknál is. Miért kéne azt a gyereket a széltől is óvni?

Mindig annyi mindent akarok írni, és mire idejutok, elfelejtem... :? Lehet jegyzetelni fogok...

BABATALI????? Olyan kíváncsi vagyok a sok szép drágaságra!!! Olyan kár, hogy Blongyival sem sikerült a tali... :(

Rakok képet, ha nem baj... :oops:

Kép
Kép
sleepin

A gondolkodó ember:

Kép

Fürdés után, kaja előtt...

Kép

Ma vagányan:

Kép

Ja és képzeljétek. Tegnap előtt leraktam az ágyra hasra Bendét és úgy, hogy a jobb keze picit nyújtva volt felfelé. Addig szenvedett, míg átfordult!!! :shock: Először megállt félúton, nézett nagyokat, hogy most mi történik, majd rúgkapált tovább és átfordult. Persze ez még nem olyan komoly átfordulás, de ebben a gyerekben annyi energia van, hogy borzalmas. A fejét már több hete tartja hasonfekve... Ki hol tart ilyenekben, mert ha mi így folytatjuk, felköthetjük a gatyát. :? :)

Kép
Kép
sleepin

IND,

köszike. Remélem valami segít. Igen ez igaz, hogy addig is jól elvagyunk. De már egy kicsit kivan a ...tudod :-) Már ilyeneken gondolkodtam, hogy más pózicióból kéne. na de mindegy.
Mintha távozóban lenne a nyákdugóm is. Hátha lesz ebből valami. Na de nem élem bele magam. Majd lesz ami lesz. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Ja még valami:

Babaúszás: A mi környékünkön sajnos megszűnt. Ha valaki tud valahol és mennének, szóljon, ha nincs nagyon messze tőlünk, csatlakoznánk szívesen!

Kaki: Nálunk sincs minden pelusban, ha van se sok. Reggel szinte sosincs, délután/este szokott lenni, ezért is szenvedős az az időszak. Szerintem ne hőmérőzzetek, csak ha nagyon muszáj, inkább próbálkozzatok folyadékkal. Édeskömény vagy ánizsmag-tea. Muszáj megtanulniuk pukizni és kakilni. Nem igazán fáj nekik, inkább furcsa. Még csak most alakul az emésztésük. Inkább mellkasra Vele, és nyugtatni kell. A cumi is sokat segít ilyenkor, mert megnyugtatja és ellazul.

Vikci, szorítok, hogy beinduljanak az események!!! :)

Teszek még egy képet, mert ez olyan vagány és nem bírom ki (BOCSI!!)

Kép

Kép
Kép
sleepin

Slepin,
mi is megyünk babaúszásra 3. hónaptól. X. ker. Borsika utcához mit szólsz? Kalovits módszerrel oktatnak, a www.nandu.hu -n van róla bővebben. Édi Bende.

szex: nem vártuk ki a 6 hetet :roll:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Sleepin, nekünk is van ilyen I love mummy-s pólónk, de én még csak rugikat adok rá, mert egyik naci se jó a felsők alá, még várok 40dkg-t a súllyával... (most 4,6) Akkor jó lesz rá a farmer is. Meg van egy csomó dzsekink, olyan jó lenne, ha már nem csak fél órára tolhatnám ki, hanem többre is.
Nagyon menő Bende baba.

Babaúszás: szerintetek mi lenne, ha kipróbálnám, hogy a mi kádunkat teliengedem vízzel és ott pancsizzon jobban - a sima fürcsi 2-3 szoros idejét? Persze fognám és játszanék vele közben.
Mert ugye én arra gondolok, hogy az uszi kifárasztaná, de a védőnő szerint heti egy úszás a jó.

Én most szigorú lettem, Marcusnak napi két normális alvást kell produkálnia legalább - egy délelőtt és egy délután, bár sztem ez is kevés, mert 3 alvás kéne! De most arra gyúrok, hogy a kettőt be tudjam állítani. A szigorúságom abban nyilvánul meg, hogy ha sír sem veszük ki az ágyból, csak bemegyünk és megnyugtatjuk. Már így is az éjszakát velünk tölti, ahhoz képest, hogy ebben meg jó volt korábban és éjfélkor, 3kor és 6kor kelt - most meg össze-vissza, de a nap nálunk így 10kor kezdődik.

Panda! nagyon édi Panda baba is! és üdv a rendszertelen életűek klubjában :wink: pár hét és jó lesz minden! Én már azt várom, hogy mikor alusszuk át az éjszakát...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jah, kösz a varrat infót, nekem az "belső" bár ott van közvetlenül a bejáratnál. Próbáltam kicsomózni :oops: de nem tudtam kiszedni, remélem tényleg kiesik. de nem fáj.

Marina, jó Neked a szexxel, pedig csak 1 nappal vagyunk lemaradva... hááát én picit félek tőle. És én még picit vérzek, de nem minden nap és valami víz folyik még. és valahogy a méhszájam még nem olyan mint volt.

Legus, hol vagy?

Csajok: tudom, hülyeség, de annyi beteg babát látok most a tv-ben... ha valami baja lenne, az mikor derül ki? pl - autizmus, törpe növés, vmi szellemi fogyatékosság...?

És nektek milyen színű a szem? nekünk még mindig sötét.

Kép
Kép
Kép
konkri

konkri! Nekem is a bejáratnál van és én csk azután érzem, hogy macerálom. belőlem is folyik vm vízszerű, először megijedtem, h nem tudom tartani, amikor pisilnem kell, de tudom, úgyhogy nem tudom, ez mi lehet.
mmajával mi már több órán át kint vagyunk , ti is maradhattok már.

Az autizmus kb 3 hós kortól állapítható meg tuttira, de ne nézz ilyeneket és ne is gondolj erre, a fogyatékosság elég hamar nyilvánvaló

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek óriás gratula a babákhoz!
Vickinek külön drukk, mert egyrészt ő az uccsó, másrészt meg egy idősek lettünk volna :wink:

Szeretnék kérdezni valamit, amiről egyiktek sem ír!
Mi van a papákkal? Változtak? Hogyan viszonyulnak a picihez, milyen feladatot vettek át? Rohannak haza babázni?

EGyébként nagyon édes, mókás dolgokat írtok össze! Nagyon sokat kacagok rajta :D
Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!!!!
boo

Sziasztok!

Konkri,
mi keddan voltunk hallásvizsgálaton,akkor déltől 2-ig van,nem voltak sokan,max 5 percet vártunk Nóri végigaludta az egészet,pont sétaidőbe mentünk:)Valami kütyüt bedugott a fülébe,az kattogó hangokat bocsájt ki a dobhártája meg reagál rá,ez a normális.
Meg csengőt tett a kutacsára,erre reagált.
Msn-t valamikor összehozhatnánk:)
Vannak rossz napjaink,tegnap előtt szegénykém annyira sirt,nem tudtam megnyugtatni semmivel,aztán kiderült hogy nem tudott kakilni aznap és az feszítette,de adtam neki kamilla teát és ugy néz ki segitett.
Tegnap pl tök nyugodt volt délelőtt,uh tudtam mellette dolgozni.Tök érdekes pl a porszívót szereti,sőt elalszik rá.

Szex:hát mi se birtuk kivárni a 6 hetet már egy hete :oops: :oops:Nekem simán ment,sőt azóta is:) :oops:
(mondjuk nekem hasi sebem van)

Babaúszás a "közelbe" Várgesztesen van,úgy tudom.

KépKép
pocok81

Ezt találtam,igaz májusi infó:
Várgesztes,Villa park,tel.:34/494-494
Elég húzos ára van mondjuk:2200 ft/fél óra
De ezt meg kell kérdezni,azóta változott biztos.

KépKép
pocok81

Hello!
Babaúszás: csak szakember jelenlétében!!!
Mi jártunk a Vinivel,és mindenkinek ajánlom!!! Sohasem voltunk fülfájósak és a gyereknek azóta sem megy bele a víz az orrába, akármennyit is van víz alatt.

Szex: hááát, egy hasfájós babával nem egyszerű...lassan belepuposodunk a cipelsbe :lol: már az is jó ha megmasszírozzuk egymás fájós hátát, vállát!! :D

Apuka szerep: nálunk mindent csinál, etet, pelenkáz, főz,mos, takarít, sétáltat, büfiztet. Azt hiszem én szerencsés vagyok, mert igazi melegszívű apukája van a gyerekeimnek. Sohasem húzza ki magát a teendők alól, a nagyobbal is szívesen tanul vagy legyen bármi amit közösen lehet csinálni.

Babaképek: én imádom nézegetni :oops: Au meg természetes,hogy a büszke anyuka mindenkinek meg akarja mutatni, hogy épen,hogyannevetett, vagy bármit is csinált.
Vendég

na, babaúszáshoz még annyit,hogy hatalmas élmény amikor behúzzák a babát a víz alá, elájulsz az aggodalomtól, aztán meg attól, hogy a babád mennyire ügyes, meg sem kottyan neki sőt még élvezi is.
Vendég

Konkri: nem tudom mikorra kéne kiesnie, de egy belső varratom még nekem is van és hiába piszkálom nem akar kijönni....viszont a gátvarratom egy hete mikor odanyúltam egyből megadta magát....szerintem vhogy más az öltés és ezért nem jön ki könnyen.
Én is arra gondoltam, hogy ha majd már fürödhetek akkor viszem magammal Maját a kádba :lol:

Sleepin: nagyon kis vagány Bende :D Itt a Kispesti usziban úgy tudom, hogy van babaúszás de majd vmikor elsétálunk arra és megnézem.

Szex: már nem vérzek de még kicsit jön vmi és ugye egy belső varrat is van még, úgyhogy nem merek, pedig már a falat kaparom olykor :shock:

Boo: én párom pl. szó nélkül kijár most dohányozni, elmegy bevásárolni, pelenkáz, fürdet...mindenben segít tul.képpen :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire akarja majd csinálni a dolgokat....

bingii

sziasztok, babák szépek!!!!
babaúszás: mi feb 22-én jelentekzünk be és márc 6-án indul a buli.

7végén Kecsón voltunk 3 napot, gyerek jól bírta az utat, a nagyikat, dédiket, a környezetváltozást és mindent.
A déli kaja kiváltva pürével! :lol: A vacsi félig kiváltva pürével! :lol: A gyerek meg 2480-ról 5700... :lol: :oops: :roll: És piszok ügyes, erős, forgolódik stb...hát nem koraszülött az tutti.

És olyan vagány, ma sétáltunk Kecsón és farmerban meg pulcsiban volt, hát igazi kiccsávó! :lol: Ja és tudja magáról!!!
Vendég

ja és még valami, mensizek, ez már a 2. szülés óta és aminek örülök, hogy 28 napra jött meg az előzőhöz képest, tudom, ez nektek nem nagy szám, de nekem aki néha hónapokig nem mensizett, meg meddőségi kezelésre járt no peteérés és mensi miatt, na nekem nagy szám!!!És tök örültem neki!!!!Remélem, nem volt hiába, hogy szedtem a gyógyit végig, ami miatt teherbe estem, remélem, meggyógyított örökre!
(Andi te tudod miről beszélek... :cry: )
Vendég

Konrki,
Ilyenre még gondolni se szabad, teljesen egészséges a babád és kész!!! Csak rá kell nézni és látszik :wink: Én az éjszakákra nem panaszkodom, ennél rosszabb soha ne legyen :D csak néha jön a pocifájás, na az elmehetne a sunyiba :?

Lafi,
Gratula a 28 naposhoz :wink: örülnék én is ilyennek nagyon, a laza 90 napos ciklusaimmal :? de még pár hónapig szívesen kibírom mensi nélkül :D

Boo,
Nálunk nagy a változás, lelkes apa lett belőle :wink: fürcsizésnél, pelusozásnál segít, ha ringatni kell az az ő feladata nem hagyja nekem :D takarítást is ő csinálja, de azért segítek neki mégis én vagyok a szakember :lol:

Sleepin,
Bende nagyon vagány :lol:
Vendég

Szisztok!
Én apaváltozásról nem nagyon számolhatok be így a harmadiknál. De sokat segít a férjem mindenben, és a nagyobbakat is ő rendezi reggelente, meg délután megy Bencéért a bölcsibe. A jövő héttől nem tudom még, hogy csinálom, majd kiderül.
Nekünk megint sza@r éjszakánk volt, nem aludtunk 2-től 4ig. Folyton cicizni akar Szaffi, de már így is túl sokat eszik, állandóan visszafelé jön, a cumit meg nem nagyon díjazza. Végül 5 kor evett hajnalban, és nem raktam vissza az ágyába, így legalább aludtunk mind a ketten.
Olyan nehezen alszik el, most is másfél órát nyüglődött evés után. Nincs valami jó trükkötötk?
SZex: Na nekem még gondolni sincs rá erőm, de most szerencsére a férjem is azt mondja, hogy túl fáradt ahhoz, hogy hiányozzon neki. De nekünk még korai is lenne.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nálunk is segít mindenben a párom,pelenkáz, éjjel egy felkelést is bevállalt,viszont mondta,hogy elmegy 2 x 5 napra kutyakiállításra DÁniába meg Svédországba május elején meg végén. (dolgozni,mert kutyákat képez) viszont szerintem ez nem korrekt velem szemben. +baromi keveset van otthon.reggel 6-kor elmegy és este 8 körül ér haza,de napközben 2-3 órát otthon van. hétvégén meg délre jön. sajnos szolgáltató iparos...nektek mennyit vannak otthon a pasik?
ndombi

Sziasztok!!!

Pár napig rosszalkodott a netünk... :?
Konkri
Kössssssz a hiányolást. :wink: Csak vagyogatunk,Dorkám pár napig lázas volt,most lekopogom láztalan...remélem Hédit messze elkerüli (mármint a láz-mert Dorkát nem tudom levakarni róla).
Tünemény kiscsajaim vannak,imádom Őket.Féltem a féltékenységtől,de szerencsére elkerül minket. Hédi pedig jó baba,2-3 óránként eszik,majd szunyál.Bár előfordul,hogy órákat cipelni kell... :lol:
Már megint paráztatod magad!!!Ejnye!!!Egyszer kiverem a feneked!!!Nincs és nem lesz semmi baj!!!!
Levegőztetés:mi szombaton bő 3 órát voltunk kint az udvaron,Hédi végigaludta.:) Ha süt a nap,nincs szél és pára nyugodtan kint lehet a baba.

Babaúszás:Dorkával mi is jártunk,szintén a Kalovits féle uszira...pártolom és ajánlom.Most nem biztos,hogy eljutunk,nehéz lenne 2 gyerekkel egyedül.... :lol:
MAjd meglátom...De aki nem tud menni otthon a kádban is jókat lehet pancsizni,a merülés meg...húúúú...izgalmas nagyon,de nem kell egyből ezzel kezdeni. :lol:

Sleepin
Nagyon szuper kispasid van.:) Imádom az ilyen szereléseket.:) Hédit már én is inkább ilyenekbe öltöztetem,mint rugiba. Ráadásul a rugiban mindig összekeveredik a lába,a gatyók zokinival sokkal kényelmesebbek-bár a zoknik inkább combfixek még. :lol:

Hófordulós Babákat Isten meg Anyukájuk éltesse!!!Kívánok minden szépet és jót!
Egyetlen kismaminknak (vagy már nem????) pedig drukkolok!!!

LAfi
Örülök a jó hírnek,remélem lesz eredménye....tényleg mikorra tervezitek (?) a tesót?

Boo
A párom elég elfoglalt ember...nálunk sajna nincs ennyire rákattanva a "babanevelésre",de a nővérkével általában ő foglalkozik.Együtt alszanak,most APA lett a minden....:):( Úgy vettem észre,hogy az én uramdrágám a még ennyire picur bébivel nem tud mit kezdeni,nézeggeti,ringatja,beszélget vele,de ennyi...Kell pár hónap...Ráadásul a hétvégék is most elmosódtak...szombat du suliba jár,vasárnap meg focizik....ez 3-4 hónapig még így lesz.:(
Mi így állunk,kell egy ellenpélda is. :shock: :D

No mit akartam még....
Varratok:belsőket nem érzem,külsőket kiszedte doki,amikor hazajöttünk (2 volt).Szex még nem volt,én kivárom a 6 hetet (ha kibírjuk :lol: )
Vendég

Hogy mennyit tölt itthon???? :lol: Hát napközben 2x10 percre hazafut... :lol: Reggel 7kor megy és este (változó) 7-8-9kor esik haza... :? A hétvégét meg írtam...Ennyi adatik,de DOLGOZIK! ÉS emiatt nem is kínzom magam,nem szapulom,hogy legyen velünk,mert tudom,hogy 2 gyereket kell eltartani,a munkahelye meg egész napra leköti...

Csibe
Már az is nagy segítség ha a nagyokat rendezi,én is örülök ennek!:) De meglásd menni fog egyedül is,pláne hogy nálatok Dani már segíthet Bencénél is.
Most látom majdnem egy napon születtek a tesók. :wink:
Vendég

Bingii,
én a kispesti usziba nem vinném, nekem a két nagy oda jár úszni, de nem tartom elég melegnek, tisztának, viszont klórosnak annál inkább.
Az a nő tartja a babaúszást is, aki a gyerekeimnek az úszást, ő tök jó fej, nekem az uszival van bajom...

Nézzétek meg a www.babauszas.hu -t, vannak vidéki helyszínek is.

Apaváltozás: nagyon sokat!! Most, hogy ez a korának tudható-e be (46 lesz), vagy annak, hogy ő az első gyereke, akit látott megszületni nem tudom, sztem mindkettő. Totál aggódik, fürdet, büfi, dajka, minden.

Beadatjátok a rotavírus elleni oltást? 6 hetesen kell az első, rá két hétre a második. Fosós hányós nyavalya, Tomival 1 hetet dekkoltunk a László kórházban miatta, majdnem kiszáradt.
Érdekes, hogy kell vinni a gyerekeket hallásvizsgálatra, ultrahangra, nekünk megcsinálták a koriban, nem kell sehová menni.

Kép
marina74

Mi beadatjuk, kedden kapja meg, de nekünk azt mondta a doki, hogy tök mindegy mikor így holnap kapja meg, ja és megkapja a 2 hónapos oltását is...szegénykém. :cry:

Lego, kistesó ühüm....nemtom sok mindentől függ, szóval seretnék megint terhes lenni, olyan jó volt és hátha tán még szülni is fogok, remélem, mert szeretném táélni, de legalábbis a magzatvíz eltávozását, szóval ha találok valami karrier előmozdító munkát, mert a régibe nem akarok visszamenni, akkor csak 5-7 év múlva, ha meg nem találok, és vissza kellene mennem, akkor azonnal....
Vendég

Marina,
Nálatok nincs 6 hetes koponya és hasi uh meg csipőszűrés? Nálunk is megnézték ezt a kórházba, de kell menni 6 hetesen is ellenőrzésre.
Vendég

Hahó!

Én már ritkábban fogok tudni jönni, férjem visszament melózni igy hármasban nyomjuk. Eddig jó :). Bár Boti még nem igazán akar egyedül játszani, kicsit elszokott tőle. VElem viszont nem cirkuszol, kicsit féltem ettől, de tudja kinél mit lehet, szerencsére.

Bingii: sztem mindenképpen jó ha tornázol, a szex is jobb tőle állítólag, ha más nem arra :)

Tejci egyelőre elég, úgy tűnik, most a 3 órákat egész jól kibirja! Éjjel 1x 4-et is, tök jó. Próbálom 30 percre levinni a cicizést, egyelőre 50-nél járunk , mert kb 20 perces szünetet tart az első ájulás és a még kérek érzet megjelenése között.

Nekem amúgy hót pöttyös az arca, sztem tejkiütéses. A jobb szeme meg váladékozik, gyanús a könnycsatorna elzáródás, de majd dokinéni megmondja. Anyatejet tettem bele, attól jobb lett de nem múlt el.

Kaka nekünk most 6-ról lement 3-4-re, juhhé :). És mi is 2-es liberozunk, mivel a köldökcsonk még megvan :) és ráadásul ahogy nézem keményen tartja magát, pedig elég durván ápolgatom, hátha az segit .

Kép
Kép
normajeane

Vikci: ma még nem irtál, csak nem?? vagy vizsgálatok vannak?

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Ma két órára megyünk a dokihoz. azt mondta, hogy ma még nem lesz indítás. De holnap szerintem mindenképp. Bár ma megint lesz vizsgálat. Mondjuk abban már nem hiszek, mert ugye már volt háromszor.
Majd meglátjuk mit mond. Este majd jövök.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandi,
nem tudom, nekem dokinéni nem mondta, megkérdezte volt-e uhu, zárót megnézte, ennyi. Csípő sztem lesz nekünk is.

Norma,
Barni arca is hót pöttyös, ezért érdeklődtem múltkor, hogy hogyan tisztítjátok az arcukat, mert én kezdtem aggódni, hogy esetleg nem jól csinálom. Azt olvastam azóta, hogy az anyai hormonoktól is lehet.

Apa: hajnali ötkor megy, általában fél nyolckor jön fürdetésre, mióta Barni mevan, előtte a fél10-es busszal jött. Gáz, de ez van, valakinek dolgozni is kell.

Kép
marina74

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! Ahol poló van rajta, ott rugi és body is van alatta, csak fölé még felvettük. :)

Ezt a fürdés dolgot már én is akartam kérdezni. Több helyen hallottam, hogy nagyon jó a babáknak anyukával együtt fürödni, mert emlékezteti Őket a benti létre. Melegvíz, Anya szívverése stb... Szerintetek? Még úgy sem fürödhetek (6 hét...) bár szexelni sem lehetne... :lol: Mondjuk én még azt is kihagytam, ugyanis még mindig vérzek!!! :shock: Nagyon kicsit, de még van... Már nagyon kezdem unni...

Alvás: ÍSzerencsére nálunk minden alvás ott fejeződik be. Ha büfi (+pocinyugi) közben elalszik, akkor is oda teszem le. Kivéve ha én is elalszom... :oops: Ha nem alszik el és nem sikerül álomba ringatnom, akkor is leteszem, ha nagyon keservesen sír, kiveszem, de ha nem, csak nyekereg hagyom, bemegyek néha megsimizem stb. de hagyom. Ált. bealszik.

Vikci, szurkolunk hogy ne kelljen indítani!!! Mellesleg nincs elszámolva a terhességed?

Kép
Kép
sleepin

Ja, babaúszás, Bingii a KISPEST BAROMI JÓ LENNE!!!! Jönnétek Ti is?

Pandi: Nekünk a vákum miatt a kh-ban megcsinálták az UH-t így nem kell mennünk. Csípő csak vizsgálat volt, UH márciusban lesz és utána kell visszamenni a dokinénihez.

Rota: Még fogalmam sincs róla, mennyi is az annyi? Ha jól tudom jó drága.

Kép
Kép
sleepin

Most nézem, hogy mikor Marcell született potypgtak itt a gyerekek napról napra - nekem ez az idő kiesett... :)

Apuka: mindent megcsinál, a gyerekkel is, a házimunkában is és még szeret is :)

Pöttyök: nyugi, tejtől van. amíg nem fertőződik el, addig semmi gond.

Mi nem megyünk semmilyen uh-ra, mi csak hallás és csípő vizsgálatra megyünk. ??? mi alapján szelektálnak?

Blo: most már tudom hogy álljon az ember a Heim Pálhoz, pedig azt hittem, hogy az jó kori.

Kép
Kép
Kép
konkri

mi egyáltalán nem megyünk sehova, volt a kórházban uh, csípőszűrést meg a dokibá fizikálisan nézi kéthetente....
Vendég

Nektek van úgy hogy kevesebbet eszik a baba egész nap, mint kéne? Marcus ma fele adagokat eszik, mint máskor...
Ez mitől lehet? És nyügi is.
Segítsetek, most nem tom mi van. Ez nem kaki és nem hasfájás, már éjjel óta ilyen étvágytalan. ja és nem is lázas.

Kép
Kép
Kép
konkri

Heim Pál: Anyum mesélte,hogy látott egy riportot a kórházról és egyáltalán nem voltak jó véleménnyel.
Az az igazság, hogy amíg bent voltunk addig a nővérek is nagyon kedvesek voltak, figyeltem,hogy az ápolásra szorulóbabákkal mennyire jól bánnak. Hogy aztán szakmailag mennyire jó, nem tudom.
Mi inkább arra gondoltunk,hogy minél tovább kell bent maradnunk ,hogy a kórház jobban járjon az OEP-nél vagy nem tudom. A mostani helyzetben lehet,hogy ez sem megvetendő.
Az is igaz, hogy a dokinénit egész nap hajtottam, mindig volt valami kifogás, gondolom az időhúzás miatt is.

Csípőszűrés: nálunk volt UH-os csípő-, koponya-, hasi, meg fizikális csípő.
Vendég

Konkri, te sem vagy mindig éhes :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma azt mondta a dokim, hogy holnap után indít. Szerda reggel találkozunk a kórházban. Megvizsgál és majd eldönti mi lesz. De szerintem megindítja. Így még van egy nap hátha. Bár énmár úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. :-)

sleepen,

április 28.-án volt meg utóljára. És az esküvő után összejött vagyis peteéréskor ami május 14.-e volt. Április 28-tól számolják a 40 hetet. És így február 4-re voltam kiírva. Sajnos ez van.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok,

Hu Vikci drukkolok neked, hogy ne várja meg Mátéka a holnapi napot, hanem induljon el ma.

Lafi gratulálok a 28 napos ciklusaidhoz, hát igen én is tudom milyen nagy szó ez. Remélem nálam is rendeződik ez a dolog. Gondolom te most is szeded a meforált, nekem a Tüü azt mondta, hogy szülés után 6 hónapra kontroll és majd meglátjuk a továbbiakat. Bár mostanában folyamatosan kekszeket zabálok, nem lesz ez így jó. Tényleg te hova mész baba úszásra? Mert ahogy nézem közle lakunk egymáshoz és ha jól tudom itt a Pólusnál van babaúszás.

Kis segítség kellene, aki adott már a babájának infacolt az hogy adta. Minden szopi előtt 3-4 napn keresztül? Vagy csak alkalmanként?

Minden baba gyönyörű, ha nem bánjátok én is rakok képet.

Kép
Kép

Kép
andi1975

A lexebb :)

Kép

KépKép
lorcsi

Sziasztok!

Andi Lorcsi :) Milyen édesek ezek a lányzók! Gyönyörűszépek... Hihetetlen milyen szép babák vannak itt... :)

Vikci, Látom még mindig egyben. Szegénykém... Kitartást még egy picit.

Lányok, lehetséges az, hogy nem múlt el a szülés utáni vérzés, és megjött? Mert már nem igazán vérzés volt és most megint az és nagyobb a mennyiség is és görcsöl a hasam és zabálok (ami akkor szokott lenni amikor megjön). Szóval szerintem ez az. Aminek örülök, mert legalább látom a végét...

Apa: nekünk is baromi sokat segít. Amiben csak tud, kiveszi a részét. Az állatokat teljesen átvette (persze amit tudok én megcsinálok, de ha nem tudom Ő megcsinálja). Amíg nem tudtunk kimenni bevásárolt, most együtt megyünk. Együtt sétálunk minden nap (ha épp úgy dolgozik). Pelenkázni még nem pelenkáz, még túl törékeny neki Bende ahhoz, hogy csak úgy felemelje a lábát... Még nem tud úgy hozzányúlni. Meg a böfiztetést átvállalja néha. De pl az Ő mellkasán nem alszik el Bende. Mondtam már páromnak, tegyen be 2 zokni a cicijéhez, és tuti megnyugszik ott is. :lol:

Jajj, majdnem elfelejetettem, BOO!!! Örülök, hogy benéztél és írtál!!!! Gyere sűrűbben!!!!

Na megyek, befejezem a tegnap elkezdett nagytakarítást!

Kép
Kép
sleepin

Andi, a Pólusba megyünk a 15kerbe!

Andi, Lorcsi, szépek a babáitok!

Sleepin, simán lehet, nekem 5 hetesen volt meg először!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?