Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa nincs pocak vagy nemtudod?

Kedden egy hete műtöttek mert elhalt az infulenza miatt. De ha meg tudtad és azért kérdezed hogy hogy vagyok akkor meg semmi kül. Nincs se vérzés se fájdalom. És tuti hamar babás leszek. Mostanság én ororzom el a laptetőket :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Sajna hallottam, hogy már nincs babó :cry: Azért kérdeztem, hogy rendbe jöttél-e már azóta és mikortól lehet megint akcióznotok :?: :?: :?: Laptetőre én is pályáztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok!
Akkor először is a képekkel kezdeném! mert hogy már haza is értünk...... busszal kellett kimenni, igy már fél 9-kor ott voltunk, és nem is kellett 9-ig várni! :) Rögtön jött egy aranyos hölgy! Remekül végigvizsgált 20 percig legalább! Adatokat (kopony, arccsont, combhossz) is mért, de azokat nem nyomtatta ki! Szerintem átküldi a védőnőmhöz, és lehet ő fogja odaadni! De azt mondta a nő, hogy minden a legnagyobb rendben van. A szíve is szépen dobogott!
Ja, a lábát mindvégig zárva tartotta! :D Kis hamis..... még véletlen sem láttouk meg micsoda! De mondta, hogy olyan fokhagymagerezd pici popsija van, hogy biztos lány :) !
Szóval a képek!

Kép babó hason :)

Kép oldalnézet

Kép egy bukfenc

Kép és ismét hason :)

d.dodó

Ja, uh szerint kicsit "lefokoztak" még csak 17+6 vagyok, de vonalzót igy hagyom..... júli 11-re irt ki a nő!!

Kata!
megy neked is a drukk.... majd gyere a beszámolóval!

magika!
Jobbulást! Lehet tényleg nem árt, ha elmész dokihoz!

Gabi!
Jó lesz nektek egy kicsit kikapcsolódni!!!!

d.dodó

Dodo!

Hatalmas gratula neked.
Orulok, hogy minden rendben.

Magi
Vendég

Most bejelentkeztem 4D-re este 5-re.

Majd ott megnezik, hogy minden ok.

Ugy is szerettem volna is meg nem is.

Igy most eldolt.

csak meg azt nem tudom, hogy ki visz el.

Magi
Vendég

Szisztok!
3 hetes a bébim Csak még olyan pici,hogy az uh-n nem látni de ott van mert nagyobb a méhem és a méhnyakhártyám megkérdeztem tuti ott van Kb olyan október közepe szóval valószinü a pontos kiírás okt 13lesz Most egy kicsit megynyugodtam 2hét múlva mennünk kell kontra akkor már tuti látni lehet.

Dodó!Nagyon édes a babád.És szerintem is lány :wink: Bár nincs fiam de Zsófi nunija olyan dagat volt,hogy én azt hittem fiú lett mondta a doki a pociba kicsit vastagabb szóval ha fiú lenne tuti látni kelet volna zacsit :roll: :lol:

Magika!Menny el dokihoz!!!!Inkább feleslegesen mint,hogy baj legyen!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Viki!
NAGY-NAGY GRATULA!!!Jó egészséget és sok-sok tejcit Eszterkének.Várjuk a beszámolót és a képeket is persze!!

Nóci!
Ne szomorkodj,majd a következő hónap majd a tiéd lesz!! :wink: Tudom nagyon nehéz,de muszály bízni!!

dodó!
Szép a babókád!!Gratulálok és örülök,hogy minden rendben van veletek.

Kata!
Kicsit irígykedhetek? :D Örülök,hogy ti is jól vagytok.Vigyázz magatokra

Magi!
Várunk vissza az UH-ról,biztos minden rendben van.Próbálj pihizni.

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!A következö a hónap a tied lesz :wink: Mikor kellene megjönnie?Dokihoz mikor mész?

Magika!Mi volt az Uh-n?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Megjottem UH-rol!
Minden tok rendben.
A lepeny teljesen jo allapotban van, jo a keringes is.

A baba is jol van.
Igaz nem sokat fejlodott.
Harom het alatt 340 grammot hizott.

Vagy elozoleg merte el az orvos.

Jelenleg 1850 g.

Dobok egy par kepet:

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

MAgi: Tündéri :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

6,3 cm a talpa hossza.

:lol: :lol: :lol:

Furi, mert Zolinak 7 cm-es cipocskeje volt es jo volt ra vagy egy honapig.

Magi
Vendég

Sziasztok

Képzeljétek el ma voltam fodrásznál, nekik 3 gyerekük van (fiúk) és még január elején mikor voltam akkor mondta a Jámos hogy olvasta az újságban a horoszkópot és februárra gyermekáldást írt,és hogy rögtön én jutottam eszébe mert hogy mi is akarunk negyediket, és hogy én meg az ő felesége mindig egyszerre vagyunk terhesek. És hát a felesége decemberben nem védekezett, mert nem ment el a nőgyogyihoz gyógyszerért. Na erre ma úgy fogadott hogy nekünk negyedik? Na persze nyeltem a könnyeimet mert neki januárban nem mondtam hogy elment a baba. Aztán most sor került rá, nagyon sajnálta majd közölte náluk viszont jön a negyedik,és hát októberi lesz, szóval a horoszkóp megírta:)) úgy hogy mondtuk is hogy akkor a következő én leszek:) na remélem így is lesz.

Magika nagyon édes a csöppség, örülök hogy minden rendben van. Vigyázz magadra.

dodo neked is nagyon édes a csöppség, irigykedem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Magika!De jó,hogy minden oké :lol: :lol: És Kata tisztára olyan mint Zoli oldalról :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Mutattam a takcsineninknek es O is azt mondta, hogy tiszta Zoli!

Na igy benne sem lesz belolem semmi! :shock:

Ha nem en szulnem megkerdeznem, hogy kitol is van? :lol:

Magi
Vendég

magika!
Nagyon szépek a képek! Örülök, hogy minden rendben!

Gabi!
Ne keseredj el, ebben a hónapban összejön, én érzem.... a multkorit is megéreztem, emlékszel.... (csak a "kimenetele" nem volt jó! ) ! Na, de most nem igy lesz!!!

Edoci??

Betti????? Olvasol minket? :?: :?: :?: :?:

Jaj, sikerült apával végre megegyezni a nevekben!!! :) Szóval Erik és Laura lett a befutó!! :) De apa azt mondta ugyis Erik lesz :lol: !

d.dodó

Dodó nem vagyok elkeseredve, tényleg nagyon örültem a János hírének, nagyon régóta járunk már hozzá, bartátaink is. Most már 11 éve. De tényleg reménykedem hogy jövőhéten már 3-an jövünk haza.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Nem akarom elkiabalni, de ma mar kevesbe kohogok.

Vera!
A Genesisbe voltam.

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Dodó
köszi a hiányolást,vagyok,csak ez a betegség teljesen lestrapált engem is és Mátét is. :oops: De jó hogy már meg van a nevetek is! :D Mind a kettő szép! :D

Magi
Örülök hogy jobban vagy! :D
(tényleg olyan a csajszid mint Zoli) :oops:

Gabi
Biztos ti lesztek a következők és megy a drukk hogy a jövő héten tényleg 3-an gyertek haza! :D

Kata
Hogy vagy?

Ibici
Mi újság?
3 nap múlva teszt? :D

edoci

Sziasztok!

Gabó vagyok, szeretnék csatlakozni.
2 kislányom van, Dana 7. és Laura 6 éves, a kis pocaklakó meg még nagyon picike, no de hamar megnövünk mi is :)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Vera! Mi ujság veled? Mikor mehet legközelebb az akciozás? Mikor lehet zizgulni?

Magika! Nagyon aranyosak a képek!!!!! :D :D

Kata! Még akkor tényleg nagyon pici a babod, de öszinte lehetek veled?? Nagyon irigykedem!!! :wink: De azért hidd el nagyon szurkolok és sok-sok gratula nektek! :D Vigyázz magatokra! :!: :!:

Tgabi! Üdv köztünk! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!Ma olyan szép idö volt,hogy elmentünk a Tropikáriumba :lol: Jó volt de kicsit elfáradtam :)

Edoci!Köszönöm jó vagyok.Örülök,hogy ti jobban vagytok.Máté eddig nem is ment óviba?Hétfön már megy?

Dodó!Klassz így a vonalzód :lol: :wink:

Gabó!Üdv köztünk!Megkérdezhetem mikor volt az utólsó mensid?

Nócika!Hát még tényleg picike :oops: Nem sokár neked is lesz babád majd meglátod.

Lányok!Szerintetek baj az,hogy nem émelygek egész nap?Zsófinál egész nap szarul voltam most csak néha inább farkas étvágyam van annyit birok enni :oops: Ja és néha olyan érdekesn féj a lábam hajlatában(a hasam alatt a csontnál nem tom mi az) olyan mint ha meglenne húzodva az csak nem a méhem.úgye?Jaj azt hittem a másodikkal nem leszek ennyire parás de az vagyok :oops: Közbe meg anyum is lecsesz,hogy ne agyaljak meg agódjak állandóan minden rendben lesz Zsófinál is az volt,meg régen Uh se volt akkor mit csináltam volna igaza van csak annyi rém hírt hallottam,hogy olyan hülyeségek járnak a fejembe.Lököt vagyok mi?A másik,hogy hogyan számoljam a terheséget?A mensi szerint 5+3vagyok a doki szerint 3hét valahány nap.Az tény,hogy a peteéréskor már elméletbe 2hetes kismama vagyok a mensi szerint.De akkor,hogy számoljak?A védönö úgy is a mensit vezsi alapul.Nem?Az is tuti,hogy a babát 3hete hoztuk össze akkor volt a pém.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata! Legyen neked igazad, de én már nem görcsölök rajta!! Ez a hónap valahogy nagyon kikészitett! :cry: de majd ugy is tul leszek rajta és majd jön a babo is mikor ö ugy érzi, hogy jönni akar! No Görcs No számolgatás ,de az biztos, hogy 18.-án elmegyek az uj dokinénihez! Mikor lesz uj vonalzod? :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Miért váltasz dokit?Én is sokat görcsöltem akkor tényleg nem is sikerült.Vonalzót még nem szeretnék majd ha már láttam a dobó szívét meg a doki mond pontos idöt mert még nem tudta megállapítani :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
dodó!
Szépek a nevek.A Laura nekem is tetszik.

Gabó!
Üdv. köztünk gyere majd sűrűn.Gondolom kisfiút szeretnétek?

Kata!
Nyugodj meg nem lesz semmi gond!!Az anyukádra tessék hallgatni,mert egy anyának mindíg igaza van.Egy anya mindíg csak jót akar a gyerekének!!!

Magi!
Szépek a képek,szerintem is hasonlít Zolira a babó!Némi közük van egymáshoz :wink: :lol: :lol:

Edóci!
Teszt??Hát nem is tudom.Majd,ha késik.Pecsételő vérzés még mindíg nincs hálelúja!!! :lol: :lol: Gondoltam rá,hogy lehet most bekever,hogy azért 1 hónapig semmi akció ugye nem volt.Leht,hogy késnifog.Cicikéim nagyon feszülnek,de szokott mencsi előtt.

Móni!
Hogy érzed??Hogy vagy?

Gabi!
Merre mentek a jövő héten?Szorítok nektek nagyon.Jó lenne beleférnénk az októberi topikba :wink: :lol: :lol:

Viki!
Gyere,ha haza jöttetek!!Várunk nagyon!!

Kép
Kép
a.ibici

Nem bánnám,ha megvárta volna apát a PÉ-m :wink: :wink: Szerdán voltam 14.napon,de a vasárnap nem túl messze van hozzá.Hát-ha,majd meglátjuk.

Kép
Kép
a.ibici

Nócika

Szerdától már lehet kekszelni és akkor megyek a szövettanért. De nem hiszem hogy ebbe a ciklusba összefog jönni több dolog miatt is. Az egyik az hogy ugye most volt a műtét. A másik meg az hogy még mindig beteg vagyok de gyógyszert szedek.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok csaszik!

Kata84!

Nekem Jan.09. volt az utsó menszim. Valentin napon megyek dokihoz. Ő majd kitalálja mekkorák vagyunk.
Elvileg 4 és fél hetesek most.
Egy progi szerint OKt. 15.-re leszünk kiírva.

a.ibici !

Igen nagyon szeretném, apucival együtt ha picifiú lenne, de mindegy tudjátok... csak egészséges legyen!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Gabó!Azért kérdem mert én a saját számításaim szerint okt 13-ra várom a babát :lol: :lol: Pénteken nem birtam magammal és elmentem a dokihoz ő azt mondta nekem 3hete fogant és most nem tudom,hogy számoljam mert mensi alapján holnap lesz 5hetes :roll: Neked 28napos a ciklusod?Szerintem is mindegy csak egészséges legyen.Te is parázol így az elején?Mert én nagyon para anya vagyok :oops: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibica!Annyira jó lenne ha neked is nemsokára lenne egy zebrás teszted :wink: Aranyos vagy,hogy nyugtatsz néha rámtör az agódás de szerintem ez a hormonok miatt is van :oops: A lábamnál valószinü meghúztam mikor úgy parkoltunk,hogy ki kellett mászni :? Az jó jel ha nem barnázol :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata84

Nem mernék rá megesküdni, hogy 28 naposak a ciklusok.
Néha rám is rámtör egy két rossz érzés, dehát igykszem elhessegetni.
Nekem is a rosszullétek hiányoznak, igaz a második csajszival egyáltalán nem volt , de az szerintem csak azért lehetett mert még nem áll vissza a hormonháztartásom az eredetibe, hiszen akkor a nagyobbik csak 3 hónapos volt még.

Én azzal nyugtatom magam, hogy még fiatal kismamák vagyunk, és eztán lesz még csak az émelygés meg a többi buli...

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Gabó!Én is így vagyok vele :D Zsófinál 6-7hetesen indult be a "buli"most még semmi bajom(4-5hetesen) bár annyit birok enni,hogy hihetetlen meg finyás vagyok ha thai tészta akkor az és semmi más :oops: :oops: Jó korán jött a kisebbik lányod.Remélem nem haragszol meg de terveztétek a 2.lányod?

Többiek merre vagytok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Oruljetek, hogy nincs rosszullet.
En meg mostanaban is szoktam hanyni, a vashiany miatt meg szokott verezhni az orrom. Szoval tessek orulni, hogy nincs tunet.

Igaz azert szerencses is vagyok, mert nem hiztam mar egy honapja, nem is nott a hasam sem semmit.
Igy nem nyom a kisteso sem.
Jol van a gyomrom, tudok jol enni, nem faj a bordam sem.
Nincs gyomorsavam sem es hihetetlen jol alszom.
REggel kicsit mindig megilyedek, hogy megvan meg a hasam, mert majdhogy nem hason is alszom. :shock: :shock: :shock:

Viki!

Kerunk majd beszamolot es eletjelet magadrol.

Magi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Tgabi: Üdv köztünk :lol: Gratula a gyerkőcökhöz :wink: És persze a pocaklakóhoz is (amiért piszok irigy vagyok rád...is :roll: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismamák: Vigyázzatok magatokra és ne gondoljatok semmi rosszra, csak pozitívan hozzáállni mindenhez :!: :!: :!:

Leendő kismamik
: Ti sem parázni, csak próbálkozni....meg lesz az eredmény hamarosan :!: :D :!: :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok, babák!

Kata84!

Igazad van nem terveztük a Laurámat! De ha már így alakult ragaszkodtunk hozzá. :)

Nektek műkszik rendesen a vonalzótok?
Nekem 2 napja nem számol rendesen, erre mindíg csinálok másikat :cry:
HELP!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Tgabi: Az ényém semakar műkszeni :cry: :cry: :cry: NAgyon gonosz dolog tőle, nem :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Mindjárt mennem kell a Bettiért a suliba. hétvége jó volt, jó idő volt, sütött a napocska.
Kint voltunk a telken.

Hát sajna azt mondták a ház érdeklődők, hogy még gondolkoznak rajta.

Engem most ez a closty kikészít, tiszta idegbeteg vagyok tőle, és fáj a cicim is.

Már csak a holnapi nap van.

Kata ne izgulj nem lesz semmi baj, próbálj pozotivan gondolkozni, az nagyon fontos. Én azt szoktam mondani hogy ha folyamatosan a rosszra gondolunk akkor az tuti megfog történni. Önbeteljesítő jóslat. Tehát semmi rosszra nem gondolni, csak a jóra, nincs semmi baj a babával.

Tuti hogy nálam is közre játszott az hogy sokszor gondolkodtam hülyeségeket. De mindegy múlton nem rágódom, hogy mi lett volna ha.......
Előre nézek, és mindjárt itt a közép idő.

Ibici ha nem jön közbe semmi akkor Sopronba megyünk a Hotel fagusba ott még nem voltunk, csak hallomás alapjn megyünk, remélem nem bánjuk meg. Mi mindig Földvárra szoktunk menni, csak ahova szoktunk nyáron ott belső medence nincs. A másikban meg teltház van. Így maradt a Sopron.

Kép

gabi1

Sziasztok!
én is vagyok.... csak ma nagyon aktív voltam, és még csak most ültem le!! :) hétvégén is sütöttem.... szombaton francia krémest, vasárnap kenyeret :) ma csak takarítanom kellett, meg bablevest főzni! :)

tgabi!
Üdv közöttünk!

Bettivel mi lehet??? Aggódom!

d.dodó

Gabi!Köszi a nyugtatást.Igazad van arra gondolok,hogy minden rendben van.Hol laktok most?És hova költöztök?Bocsi de erre nem emlékszem :oops: :oops:

Vonalzó ne is mondjátok a nöivonalas folyton leáll :evil: :evil: lehet és is kicserélem majd :)

Dodó!De ügyes vagy és milyen aktív :lol: Bettiért már én is agódóm nagyon eltünt remélem nincs semmi baj.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Ibica!
Koszi kerdesedet, a mensi elojeleivel kuszkodok :? Epp felfaltam egy fel doboz csokit, azt hiszem most nem fog kesni :P
Nalad mi van? Tesztelsz holnap v varsz?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Kata most Szigethalmon lakunk, ezt áruljuk, és Halásztelken építkezünk ahova május elején költözünk.

Móni menszi:( sajnálom.

Betti? Én is aggódom, mi lehet vele?

Ibici te mikor tesztelsz?

Kép

gabi1

Gabi!
Jó pihenést nektek.Biztos nagyon jó lesz.Reméljük már hárman jöttök haza!!!

Móni!
Sajna a helyzet nálam is hasonlóan alakul.A pecsételés is megérkezett :cry: :cry: Úgy,hogy ez a hónap sem a miénk volt.Igazábol nem tuodom mire vártam 1 hónapig apa nélkül.Na mindegy.Késni biztos fog az tuti kérdés,hogy mennyit.

Kata!
Nyugi,nyugi,nyugi,nyugi!!!!!!Nyitsz októberi topikot??

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Sajnálom,hogy már pecsételsz :( Ne szeretnék oktoberi topikot nyitni(babonából).Majd nyit valaki de én ide szeretnék írni :) Dokihoz mikor mész?Február a tietek lesz :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Minden kedves kismaminak kívánom, hogy a rossz gondolatokat hessegesse el mert az nem valami jo, ha mindig titta para sem a babonak sem nektek nem tesz jót :!: :!: :!: Ugyhogy mindig csak elöre!

Zsuzska! Nemsokára 14.-e! Naon kiwi vagyok már mit mondanak! remélem mindenképpen írsz, hogy mi zu!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Már én is teljesen be vagyok sózva.... de most valahogy úgy érzem, hogy minden okés lesz.... nagyon jól érzem magamat :lol: :lol: :lol: És korábban volt PÉ-m most.... de no para, mert szombat óta akciózunk és csak egy hangyányit a babó miatt..... inkább csak az örömszerzés élményéért:-) Szóval azt jiszem, hogy tényleg ez az én hónapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doki után jövök és elmesélek mindent :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Most vettem észre, hogy átváltott a vonalzóm! :lol: Szóval megint eltelt egy hét.... immár a 20.-at kezdem, azaz a félidőt! Most csináltam két pocifotót... fel is rakom mindjárt.... most már hétről-hétre látványosan nagyobb. És ma is egész délelőtt míg suliban voltam mocorgott Manócska :) Már most tanulja a svédet ő is! :lol:

a.ibici!
Sajnálom, hogy már barnázgatsz! Kép 19. hét

Kép 19. hét

d.dodó

sziasztok!!
Merre tűntetek ma??

d.dodó

Sziasztok! Egy pár aranyköpés:
-A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel
ébren tart.

-Szerintem azok a férfiak akiknek ki van lyukasztva a fülük,
alkalmasabbak a házasságra. Ismerik a fájdalmat és vettek már ékszert .

-Az élet folyamatos harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

-Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert,
akkor 16 ujjunk lenne.

-Egy papban és a karácsonyfában egy a közös: a golyók csak dekorációk.

-Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket.

-A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

-Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az anyós meg áramot.

-Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.

-Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.

-A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

-Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában
élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van.

-Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák
és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy
lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte
benneteket emberek.

-Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Talán az élet
mégsem való mindenkinek!"

-Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről. (Woody
Allen)

-Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne
mondd ki.

-A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
ingyen mogyoró miatt.

-Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló pénzt
adna vissza neked taxira.

-Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna:
"Hé, a Porschés Ferivel feküdjek le inkább, vagy az
alacsony-koleszterinszintű Bélával ?"

-Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat,
amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.

-Idegenvezetés:
..és ha hölgyek egy pillanatra abbahagynák a csevegést, hallani
lehetne a Niagara vízesés fülsiketítő robaját.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodo: Cuki a poci :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X