Sziasztok!Ma olyan szép idö volt,hogy elmentünk a Tropikáriumba
Jó volt de kicsit elfáradtam
Edoci!Köszönöm jó vagyok.Örülök,hogy ti jobban vagytok.Máté eddig nem is ment óviba?Hétfön már megy?
Dodó!Klassz így a vonalzód
Gabó!Üdv köztünk!Megkérdezhetem mikor volt az utólsó mensid?
Nócika!Hát még tényleg picike
Nem sokár neked is lesz babád majd meglátod.
Lányok!Szerintetek baj az,hogy nem émelygek egész nap?Zsófinál egész nap szarul voltam most csak néha inább farkas étvágyam van annyit birok enni
Ja és néha olyan érdekesn féj a lábam hajlatában(a hasam alatt a csontnál nem tom mi az) olyan mint ha meglenne húzodva az csak nem a méhem.úgye?Jaj azt hittem a másodikkal nem leszek ennyire parás de az vagyok
Közbe meg anyum is lecsesz,hogy ne agyaljak meg agódjak állandóan minden rendben lesz Zsófinál is az volt,meg régen Uh se volt akkor mit csináltam volna igaza van csak annyi rém hírt hallottam,hogy olyan hülyeségek járnak a fejembe.Lököt vagyok mi?A másik,hogy hogyan számoljam a terheséget?A mensi szerint 5+3vagyok a doki szerint 3hét valahány nap.Az tény,hogy a peteéréskor már elméletbe 2hetes kismama vagyok a mensi szerint.De akkor,hogy számoljak?A védönö úgy is a mensit vezsi alapul.Nem?Az is tuti,hogy a babát 3hete hoztuk össze akkor volt a pém.