Sziasztok!!
Reggel irtam egy szép hozzászólást, de elszállt...
Próbálkozom ismét...
Kacika!
öööööö......
kellemes szülés= problémamentes szülés....
Csaszi?? brrrrrr én féltem és szerencsére megúsztam, kibújt rendesen...
Mennyivel másabb a mostani babavárásod???
NIta!
Máténak gyógyulást!! Nálunk is voltak órás várakozások a magánrenbdelőben, mert sokan nem kértek időpontot. A doki meg nem küldött el senkit. Most már viszont csak időpontra lehet menni, szigorítottak...
Didó!
Mindenképpen kérd ki másik doki -dokik véleményét is!!!!! Én a műtét után is és a szülés után is sokáig véreztem. Állítólag nem kóros, igyál sokat, nehogy kiszáradj. Nekem ezt mondták. Görcsöl is vagy csak vérzel??
Igen, ősz óta próbálkozunk tesóval, talán most sikerül....
Köszi a drukkot!
Csucsu!
Szívemből jött....
Alíz!
Elküldtem!! Problémamentes szülést! Milyen szülést tervezel?? Lassan Petinek szülinapja lesz
Erika!
Mágenheim Ritához jártam a szakrendelésre. Nagyon rendes volt, csak rosszul esett, h a műtét után nem jött be hozzám. A nővérek mondták, h hazament, de a zárómat megírta. A kontrollon aranyos volt. A műtétkor kaptam egy karszalagot és a kontrollon ( 1 hónap múlva asszem) még rajtam volt. Valahogy nem voltam képes elengedni angyalkababámat. Ott a kontrollon kicsit ápolta a lelkem és közös megegyezéssel megszabadított a karszalagtól...emlékezetes...
Örülnék, ha találkoznék Vele valamikor, talán emlékszik rám és büszkén mutatnám neki a fiamat...
Úgy gondoltam, ha jönne vukk, akkor tesztelnék. Ha nem, akkor 20-a körül. Kicsit fájdogálok és félek, h megjön....
Krumpliprósza (tócsni, lapcsánka)
Reszelt nyers krumpli, egész tojás, pici liszt, só, bors. összekeverni, kis lepényeket sütni serpenyőben. Mi fokhagymás tejföllel szeretjük.
Ha már süti, tegnap láttam a spektrumon, Jamie Olviver csinált egy habcsókos finomságot...hmmmmmmmm névnapomra, vagy húsvétra megcsinálom és megmutatom....