Új privát üzeneted érkezett!

eszterxx: nem lehet könnyű, pláne aki megszokta, hogy kocsi van a feneke alatt. A vásárra nem néztek ki? Vagy www.hasznaltauto.hu ? Újat ne vegyetek, annyit megtanultam, fél Komló autónepper volt. (többek között az ex is) Meg az ilyen becseréltetem, mert hú de jól járok vele. Na az a legnagyobb lehúzás! Amúgy a kombi autóktól én is rosszul vagyok, Robi is mindig azzal jön, hogy az a jó, mert belefér minden. De ronda is, meg én amúgy sem vezettem 10 éve, szép is lenne egy kombival újrakezdeni. Mindegy, most sajna nincs lóvé, hogy vegyünk nekem egy kocsit, majd talán az ősszel, nem akarok újabb hitelt. Meg kicsit parázok is, Pest tök más, mint Pécs! Jöhetne a villamos :lol: Hogy van a pocakod? Mármint a lakója?

Most lehet megint csak feleslegesen aggódom, de én tegnap, meg ma sem éreztem annyit mozogni a babát! Ilyenkor mi van?

Beus: együttérzek, mi is mindig a pénz miatt vitázunk, meghogy minek költöztünk ide, ennyi hülye hitelbe belementünk....stb. Aztán ha nem azon, akkor a családon :?

mni: már csak 1 napot kell kibírnod. Bizti holnapra elszáll a haragod, ha újra egymás karjaiban lesztek! szép tőled, hogy elengedted, én azt hiszem ezt nem tettem volna meg! :wink:

judit (kis dagitársam), te is nagyon szép voltál a fotón! Majd versenyzünk, ki fogy le hamarabb! Én itt nagy mérgemben benyomtam egy doboz vaníliás karikát, meg 1/2 doboz Carte D'ort. Most chips fog jönni, okos voltam, mert gondoltam, hogy édesre sósat fogok kívánni :wink:

Melinda, én mostanában úgy kelesztek -nagyon bevált-, hogy 50 fokra állítom a sütőt és berakom letakarva a tálat. 45-50 fok az optimális hő, a legjobb, ha a sütő aljára egy tálba kis vizet raksz. (onnan jött az 5let, hogy a kúton hasonlóképp működik a kelesztőgép)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aggódok! Rettenetesen fáj a hasam alja, ott ahol a császármetszés volt. Szinte alig bírom a hasamat, és nagyon feszít, néha csak totyogni tudok. Félek, hogy valami baj van. Hegszétválás vagy ilyesmi!???!!!?
Állandóan fogom, próbálom tartani a súlyát, de annyira feszít...... :( :(
Akinek volt már császár érez hasonlót?
Vagy tudtok erről valamit?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Az autópiacban nem bizom, túl sok ott a nepper... amúgy én is jártam több autókereskedővel, szerelőkkel, nepperekkel... azt sem hiszem el, amit kérdeznek :lol:

Hasznaltautót végignéztem mind, holnap megyünk Mezőkövesdre megnézni egy 10 éves Toyotát. Vidéken és magánszemélynél lényegesen olcsóbb, csak olllllyan lehetetlen szineket találnak ki némelyek... élénkzöld, biborlila, püspöklila... miért nem lehet valami emberi szine annak az autónak???

Ja, és új kocsira nem is gondoltam, 900 és 1.2 közt keresünk, azon sokat bukni nem lehet de még azért autó.

Hát, igen, egyrészt hozzászoktam a kocsihoz, másrészt ha kiköltözöm a pasihoz, onnan anyukámék 3 órára laknak tömegközlekedéssel, azt sem ők, sem én nem fogjuk tudni bevállalni. ÉS mindez mind Budapesten belül!!! Pécsre hamarabb le lehet szinte érni :lol:

Nem baj, a költözés még arrébb van, addig majd csak lesz valami...
Bár, egyre jobban tartok attól is, hogy milyen lesz a gyerekkel egyedül itthon. Az első héten még itt lesz, de a nagyok azért rettenetesen hiányolják, ha másfél napot nincs otthon, úgyhogy úgyis rohan hozzájuk is. Én meg most már kicsit kezdek berezelni, hogy milyen is lesz ez egyedül, de inkább egyedül, minthogy a szüleim esetleg ide költözzenek. Ők jöjjenek, látogassanak, menjenek... és jöjjenek a barátok is!!!! Na, valahogy igy képzelem az átmenetet...

Most rohanok, holnap estig nem leszek netközelben, holnapra is gyönyörű napsütéses vasárnapot és Mzx, nem ér nélkülem szülni!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Juditkecskemét!

Nekem csak zsirleszivás volt, aminek az egyetlen "előnye", hogy egy helyen túlszedték a hasamon és ott lett egy bemélyedés, ahogy a hús hozzánőtt közvetlen a bőrhöz. Na, ez amikor terhes lettem, csak muszáj volt nyúlnia, én azt hittem, ott fog szétszakadni.

Egy idő után megkérdeztem egy dokit, ő azt mondta, hogy az emberi bőr hihetetlen csodákra képes, de szétszakadni a bőr nem, ettől ne féljünk. Meg kellett várnom, mig a hús és a bőr szétvált, nem volt egy leányálom (hivhatnánk egyszerűen pokolnak is, de úgy voltam vele, hogy az én hülyeségem volt a zsirleszivás is, a gyereket is én akartam, akkor vállaljam...), de tényleg nem tudott szétmenni.

Próbáltam mindent, kenegettem, hogy puhább legyen meg ilyenek, de őszintén szólva a világon semmit nem használt...

A császármetszésre is azt mondják, hogy a legritkább esetben, de csak szüléskor tud szétmenni, egyébként semmi esély rá. De ezekben Jim és Pati jobban otthon vannak.

Ja, Jim, jelezném, hogy ezzel az egész hajcihővel 40 dekát sikerült fogynom, értelme semmi nem volt, de téged nem veszünk be a bálna klubba, arra még sokat kell gyúrnod!!! 9 hónapos terhesen 80 kilo körül... kiscsibe :lol:

A baba mozgásáért ne aggódj, sokkal kevesebb helye van, rúgni már nem nagyon tud, csak nyujtozkodni!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Csütörtök óta nagy rohanásban vagyok, de azért néha rátok kukkantottam.

Szuper, hogy mindenki milyen nosztalgikus hangulatba került. Majd én is előkaparok egy esküvői fotót. Csak a scannelt, nem olyan klasz, és 10 éve még hol volt digitális fotózás... :D
A tornaverseny a kislányomnak egész jól sikerült. A csapat nem lett benne az első háromban, de nagyon szépek voltak.

Pati!

Kép

Kölyök!
Jó, hogy újra van neted, és érződik az írásodon, hogy boldog vagy. Ezekszerint nem viselt meg a költözködés. A dúlával kapcsolatos dolgokat majd megpróbálom összeszedni neked, és röviden leírni.

Niki!
Kitartás, pont én is így beduzzogtam, régen, ha egy napig "nem volt ideje". A gyerekek ezen sokat változtattak.Már csak egy éjszaka. :D

Jim!
Jó hullámzó a hangulatod, de ezt eddig id tudtuk, hogy egy temperamentumos nőci vagy. :lol:
Nekem is a fejmérete volt kiugróan nagyobb a multkori mérésen. Engem is aggaszt, hogy kiférjen. A fagyi jó ötlet, így télvíz idején nem is ettem.
:( Egyedül vagyok én is, lehet, hogy nekem is fagyi után kellene néznem. :oops:
Nálunk is anyósoméknak van egy tanyájuk, klassz, de én is sokszor halálra unom magam, ha együtt vagyunk ott. A férjem olyankor mindig tök jól elvan az apjával stb... Nem sajnálom tőle, csak néha tényleg nagyon unom magam.

Beuska!
Sajnálom, hogy ily rosszul alakulnak a dolgaitok. Az adóbevallást tényleg időben jó feladni, mert ilyenkor elég hamar megküldik a pénzt. Aki a határidő lejártakor küldi, annak tényleg várni kell 30 napot, mert legtöbben akkor adják le. Mi hiányzik még a babónak, vagy neked?
Tegnap este egy ismerős házaspárnál voltunk vendégségben, és ott viz-gáz szerelő a férj, és pont ezekről a problémákról kesergett, hogy mennyi kintlévősége van, amit nem tud hogy behajtani. Mondta ,hogy legszívesebben odavinné az ügyfélhez a két fiát, ho9gy magyarázza el neki, hogy miért nincs most pénz olyan dolgokra amire tavaly volt. :?

MzX!
Hihetetlen, hogy ennyire kevés van hátra., drukkolok, hogy addig mindent el tudj rendezni amit még szeretnél. Lakás stb.. Mikor tudtok beköltözni kb.... Nekem 5 hónapos volt a lányom, 22 hónapos a fiam amikor először költöztönk. Utólag magam se értem, hogy hogy ment a dobozolás, pakolás a két pici mellett, mondjuk a tejem az meg is sínylette rendesen.

Esztertxx!
Nem kell kombi autó egy babához, megnyugtathatod a párodat. Úgy emlékszem nem túl nagy babakocsit vettél.Az egyéb cucc se olyan sok. Na persze, egy két hetes nyaralásra nem lesz egyszerű az összepakolás. :lol:
Én továbbra is a Susuki Swifttel fogok nyomulni a három gyerekkel, majd meglátjuk, hogy férünk majd. Persze az is fontos a választásnál, hogy az lesz e a fő autó, vagy csak második neked meg a babának. Mi alapján írtad, hogy a következőt Kistarcsán akarod szülni?????
Remélem én most jól döntöttem ,hogy azt a kórházat választottam. Csak azt sajnálom, hogy közülünk senki nem szül ott. :( :( :(

Zsu!
Na látod milyen formás kismami lettél így a végére.

Már iszonyú sokat írtam, hát így jár aki sokáig nem ír, és még így is bocsánat, ha valakivel nem "törődtem." :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

juditkecskemet: ha továbbra is nagyon fáj, szerintem menj el dokihoz! Max azt mondja, semmi baj! Állítólag szülésnél repedhet szét a császár, emiatt sem szeretnek sima szülést levezetni, aki volt már császáros. Lehet az a gond, hogy túl nagy a te kisbabád is, helyezkedik és amiatt fájogat. (különben nekem csaszi után több, mint 1 évig fájt a sex is, mert ott belül a méh is ugye meg van vágva, szóval ha a méhszájig elért a ......., akkor rohadtul fájt!)

eszterxx: remélem, mihamarabb találsz autót, Suzukit gondolom nem akarsz, de 1 milláért már vannak elég jó Wagon R plus-ok.(hogy kell írni?????????????) Ne is mondd, én 2 kölökkel leszek itthon egyedül, kocsi nuku, szerintem be fogok zizzenni. Pláne, hogy a család, barátok meg rohadt messze. Majd néha boldogítalak benneteket :wink: Amúgy Komlón lakik anyum, oda 2 óra alatt simán le lehet érni, Siófokig nagyon király, hogy van pálya. Pécs 15-20 perccel több.
na rakok fel képeket.
Vendég

Sziasztok!

Ismételten sütöttem egy nagy adag fánkot, mert úgy megkívántam. Az előző 3 adagból én 1 db-ot ettem. 1/3-át a családom a 2/3-át meg bevittem a suliba!
Most sem let kevés 31db amiből már 6-ot a gyerekekkel bepusziltunk. Még azért hétfőn este sütök egy adagot az óviba is, hiszn kedden farsangja lesz a lányomnak!

Jim!
Az előző két terhességemmel én is nagyon kívántam a fagyit. Most a sütiket. Legjobban a kedvencemet a mákosházit, de az a baj, hogy én egy helyet tudok Bp.-en ahol kapni is lehet. Szerintem isteni finom. Nyami!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! De azért nem kell sajnálni, valahogy mindig megoldjuk a problémát, és senki sem szenved a családban hiányt. Nem éhezünk. Illetve ami nagyon fontos azt mindig ki tudjuk fizetni. Most per pill a lakásfelúhjítás toltuk ki. Azt mondta a férjem, hogy 3 nap alatt meg tudja csinálni, csak mani kell hozzá. Igaz anyának extra igényei vannak! Az pedig pénzbe kerül. Ezért is örülnék, hogy ha minél később születne Alexa. Mondjuk március 21. a tavasz első napja!

Judit!
Vigyázz magadra. Van fogadott orvosod? Ha van akkor hívd fel mit mond!

Eszterxx!
Mi is akarunk nekem kocsit venni, hiszen 3 gyerekkel már nem fogok tudni tömegközlekedni. Nekünk is az anyagiaktó függ. Mikor lesz rá pénz. Tavasszal vagy nyáron még nem tudni. Mi is max 10 évesbe gondolkodunk, de megkímélt állapotút keresünk. Fontos, hogy hány km-van benne illetve a felszereltség. Ami biztos, hogy nem kombi, de nagy legyen a csomitartója, illetve legyen rajta vonóhorog, 5 ajtós legyen. És a legfontosabb max 1400-as, hogy ne legyen sok a kötelezője, hiszen két kocsit fentartani a mai világban nem semmi. Pláne úgy, hogy lakáshitel és mind a két kocsin hiel lesz. Sajnos másképp nem megy, mivel még van 2 lassan 3 gyerekünk.
Ezek után meg megyünk az adósok börtönébe! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim!

Vaniliáskarika.......
Csak egy 40grammos Milka mikuláscsokit találtam. Remélem a gyermekem megbocsájtja, hogy fölfaltam a tutta nélkül. :oops: :oops:
Jön a nyuszi úgyis. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim, dehogy engedtem el, nem vagyok ám olyan rendes! :( Csak 3-4 napra ment volna, de közben kiesett a társaságból egy autó, így 3 autó helyett csak 2 autóval mentek 9-en, szóval haza is kell hoznia a többieket. Máskor nem engedem el nélkülem az biztos!!!

KépKép
KépKép
mni

Pumperka!
Én eddig mindig így adtam be és így is 30 napra utalják.
Olyan fontos dolgok nem.
Pl:Babónak:
Textilpelenka
Pelenkázó szivacs
Babakád
Meg ilyesmik

Nekem:
Papucs
Hálóing
Ja és egy elektromos mellszívó mert az enyém bekrepált és csak egy avent kézim van.

Illetve az összes cuccunk lent van Miskolcon, amit csak akkor tudunk felhozni, ha kész a lakás! Király!!! :cry: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Milyen édesség hiányban szenved mindenki! :) Ejnye, ez nem tesz jót a kilókank! :lol: Én mandarint akartam enni, de annyi mag volt benne, mint a gránátalmában... utálom a magokat! Ezért benyomtam én is egy kis Manner nápolyit. :) Valamit viszont még vacsorázni is kellene... :(
Mártiék most biztos nagykanállal esznek! :) De jó Nekik! Kép

KépKép
KépKép
mni

Bocs, csak közben telefonált anyukám. Na, akkor el kezdem rakni a képeket. A méreteket lusta vagyok begépelni, de arról is van jpg file 8)

Kép

Már 2 cm-es a kukija!!!!!!!!!!!
Vendég

Látom mindenki tömi be az édességet, én meg itten vedelek, apa vett nekem "sör tartalmú üdítőitalt", csak 1,4%-os, citromos és nagyon finom!!!!

Pumperka, nekem is swiftem van, apának meg dízel kombi astrája, enyém a kicsikocsi, övé meg a bálnavadász.... :lol: :lol: :lol:

Apa ma rafkós volt, hazament motort simogatni, a telefonját meg itthon felejtette, és jött az sms, hogy tankolt, na egyből lebukott, hogy ment egy kört a kútig, meg vissza. Tuti meg se mondta volna, ha nem nézem meg a telefonját... :evil: Mondtam neki, sehova ne menjen telefon nélkül, mert bármikor indulhatunk a kórházba... :lol:

Na megyek dögleni, mert kipurcantam. Egész nap takarítottam, meg mostam, aztán kibattyogtunk a pincékhez, jó kis hegymenet. Mondtam is, hogy ezekután már csak kocsival vagyok hajlandó kimenni. :roll:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jééé, Jim, apáé is ekkora!!! :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

pumperka: :wink: :wink: :wink: Van bajom, tényleg. Elég hülye tudok ám lenni, néha magam is meglepődöm. De az a jó, amilyen hirtelen jön, úgy is megy:))))))) (mindenesetre most Robi felé még megy a duzzogás)

Beussal majd együtt ülünk a sitten. Kérek fánkot!!!! Komolyan, nem tudom, mi lenne, ha Robit vmi érné, mehetnék az utcára 2 gyerekkel, még belegondolni is rossz. (az életbiztosításánál a kedvezményezett a húga...) Mindenen jelzálog. Shell miatt 8 milla jelzálog anyósék házán, a régi pécsi lakás miatt 8 milla lakáshitel (+jelzálog anyósék nyaralóján) és a budakeszi lakásunkon 10 milla hitel + ennyi a jelzálog is rajta. Na ehhez mit szóltok? :shock: Nem is gondolok rá inkább! Ezért nem akarok most kocsit, mert nem akarok több hitelt. De az is vicc, ha én nyiffanok ki, az anyai rész Milánra eső részénél a k....g ex rendelkezhetne felette!
Vendég

bosek: most a pocaklakó 2 cm-esére gondolsz vagy a másikra, amit judikecskemetnek említettem? :lol: 8) :wink:

Na, rakok fel más képet is:

Kép

méretek

Kép

mosolyog
Vendég

Hát a kétcentisre!!!! :lol: :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nagyon édi a kis pofija!!! :D Úgy látom, Te sem húzod 40 hétig!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

a száját bírom, olyan kis csókos:

Kép

eszterxx, mzx: nekem orrplasztikám volt. 4 órán keresztül szabtak altatásban. Nem bántam meg. Az igaz, a régi orommal is jártam versenyekre, de én így jobban érzem magam. Anyám meg tesóm is átesett rajta, de azt már meséltem, hogy zsidók vagyunk, képzelhetitek......mondjuk az enyém annyira nem is volt ronda, mint tesómé. Nálam az volt a baj, hogy állam sincs, így annyira nem csökkenthette a méretét. SZTK-ra ment, (zsebbe kért 100-at) Pécsett van egy nagyon jóképű, nagyon jó orr-fül-gégész szakember, ha kéri vki, adom a számát :wink:
Vendég

Jim !

Nekem a BPD-re 32+0-n mérték a 8,9 cm-t. Ami ugye a leleted alapján 36. hétnek felel meg. Hát remélem csak elmérte a doki, mert, ha óriási lesz a fejecskéje a 40. hétewn már biztos nem tudom kitolni. Csütörtökön kiváncsi vagyok mit mér... :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim:nagyon jó a kép!!Tényleg nevet!! :lol: Cuki!!

Az én dokim is múltkor lemérte a pici kukiját és csinált egy aktfotót :wink:

jim,Beus:én is megyek majd veletek a börtönbe... :wink: ismerős szitu...Én is mindig azon agyalok,mi lenne ha a férjem kibukna...nekünk is jelzálog 10milla a házon,mivel 3 éve építkeztünk és persze hitelt kellett felvenni.Ott van a kocsink,persze az is hitellel(3 milla)áruhitelek,életbiztosítások,rakat csekk....és mi is tervezzük hogy veszünk tavasszal-nyáron egy másik kocsit(a mostani marad az enyém mert az jó nagy a 3 gyerekkel-Citröen Berlingo.Szal mi apának akarunk valami sz@rt...minél kisebb köbcentist,hogy ne legyen drága fenntartani.)Szal megértelek titeket,mi is szotunk a pénz miatt összezörreni.....de valahogy mindig van...!!

Rakok fel képeket ha nem baj... :? :wink:
Kép
Kép
Kép

Olika szobájából részlet :wink: Bár aludni úgyis mózeskosárba fog a mi szobánkba 4 hós koráig :wink:
Kép
Kép
Itt a komód majd kiekrül és ide jön a pelenkázó,csak azt még a Krizsike bitorolja szobájában :wink:
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

Bosek, csak neked!!!!!!!!!!! (a hátsó vagyok én :shock: )
Vendég

Ezeket a felvételeket elnézve megállapíthatjuk, hogy teljesen kész vannak. Csak hát még a tüdőcskéket kell érlelnünk egy kicsit.
Jim!
Úgy irigyellek! De valahogy már csak eltellik ez a pár hét és akkor én is újra láthatrom, élőben. :D :D :D

Pété!
A Lívia nekem sokkal jobban tetszik, mint az Amira. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

panny: legalább nem fogunk unatkozni a böriben, jól elleszünk hárman!
Jó nagy a pocikád neked is! Szép a babaszoba, én még nem tudok fotózni, mert ott még mindig nincs rend. A baldachin függönyt még nem mertem kimosni, szerintetek nekiállhatok már? Kézzel vagy géppel? A függönyöket is mindig elb...om, HELP please!!!!

Jó lesz, ha kibékülök az urammal, halálra fárasztalak benneteket 8)
Vendég

teljesen készen. Bocsi!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: bírd ki!!!!! Neked ott a gyönyörű 2 gyermeked is, nekem meg az 1 szem Milucim megint messze van :cry: :cry: :cry:

Reménykedjünk, nem lesznek olyan nagyfejűek, Milánnak a 38. héten 100-as BPD volt :shock:
Vendég

Hát nálunk is gáz lenne ha apa kidölne. A fizum pont annyi volt amennyi a hiteltörlesztésünk. És még azon kívüll mennyi minden van még.....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

és igen, pété, jobb a Lívia!!!! Lívia, Lilla, Linett, Lili nekem nagyon tetszenek.

Egy utolsó kép és eltűnök:

Kép

sexy Milán
Vendég

Hali mindenkinek!
Hogy Ti milyen állati hülyeségeket írtatok ma!!!
Szétröhögtem magamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltam a varrónőnél, kész a rácsvédő is, olyan szép lett, ugyanolyan anyagból, mint a függöny. Szerdán meglesz a falvédő és a maradék képek a gyerekszobába, akkor majd megint fotózok Nektek.
Dolgoztam is, de elég lightosan.

Mér akar mindenki már szülni itten???? :shock: :shock: :shock:
Ma apával megbeszéltem, hogy dolgozzon nyugodtan, márc. 1 előtt nem jön a ded! 7-re vagyok kiírva, reális. Ahogy Ügynöknőnek, nekem sincs (nyugalmi állapotban) egy árva jóslóm sem. Ha agyilag bekattanok, akkor görcsöl, de az nem jósló... hacsak azt nem jósolja, hogy mindjárt eldurran az agyam...... :roll:

Édes az anyám, kijelentette ma, hogy jön hozzám 2 hétre, ha megszültem. Háááát, kétélű az ötlet. Egyrészt a lehető legjobb lenne, mert rengeteget tudna segíteni, különösen Gordonnal kapcsolatban, másrészt pedig sejthetően sok volna kettőnk között a súrlósás. Asszem erre még visszatérünk...

Érdekes dolog ugrott be: annak idején, amikor anyu jött és fogta a kicsit, mindig örültem, mert olyan "anyaszaga" lett a gyereknek. Amikor anyósom fogta, akkor olyan idegen szaga lett és akkor azt utáltam, alig vártam a fürdetést. Azt hiszem, túl minden szimpátián vagy tudatosságon(!!!!), ez színtiszta genetika!! Ősi, ösztönös érzések. Nem tapasztaltatok ilyet?

Jimm, az idegtől (Robi) is kevesebbet mozoghat! Te, szép ez a gyerek!!! Milyen volt a Csillánál?

Mi lehet az esküvősökkel???

Eltemették a nagybátyámat. Körzeti orvos volt Tabon és a környező településeken 40 évig. Kicsit szerethették, ha 1500 ember volt a temetésen és csak a koszorúkat több mint fél órán át vitték a sírhoz :shock: Jó és egyszerű ember volt, Orvos és nem Doktor Úr. Húzott fogat a kocsmában két feles után Józsi bácsinak (hogy ki itta a két felest? :wink: ). Bízom benne, hogy orvosként továbbviszem azt a mentalitást, amit tőle tanultam. A temetésről már előzetesen kitiltott a családom, a poci miatt.... de sokat gondoltam ma rá.
Ahogy Anna (a dúla) fogalmazott, ilyenkor egy gyerek születésével oda-vissza nyitva van a kapu. Az unokatestvérem (nagybátyám fia) kislánya sincs még fél éves. Akrhogy is, ezek érdekes dolgok....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jim:én gépben mostam ki a baldachint,de a miénk nem kényes anyagú.Neked milyen van attól függ...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati:jól ismerem Tabot,mellette van egy Karád nevű település,sokat nyaraltam(meg pasiztam :oops: )ott tinédzserként...
Sajnálom a történteket :( :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jimm, azzal a motoros gádzsival mi volt közöttetek? (mármint a fotózáson kívül) :wink:

Ja, Zsunak tartozom: BANYEK! ANyám, ez a pocifotó olyan, amit felraktál, mintha újságból vágtad volna ki. Nem is vagy Te terhes, höhöhöhö.... :twisted:
Amúgy meg a véleményem???
CSÚNYA, RONDA, CSÍKMENTES, HÁJMENTES, ZSÍRTALAN, KISSEGGŰ!!!!!

Brühühüüüüüüüüüüüüüü :cry: :cry: :cry:

:lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Én még nem szülhetek, színházjegyünk van 23-ra. :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Visszajöttem, mert látom, írtál Pati!

Csilla is meg az uh is szupi volt! A bátyjád miatt részvétem, habár én nem szeretem ezeket a szavakat. Nem tudom miért. Te érzed legbelül, és majd engedd el, mikor eljön az ideje. Biztos nagyon sokan szerették, mint ahogy téged is!!!!

panny: függöny anyagú a baldachin, mindjárt keresek egy linket, ahol meg tudod nézni.
Anyagösszetétel: huzat: 100% pamut, töltet: 100% poliészter, baldachin: anyaga 100% poliészter, díszítése 100% pamut

brendon oldalról szedtem a képet, más a mintája, de az anyag ugyanilyen!

Kép
Vendég

Pati, hüüüüüüüülye!!!!! Te kis perverz, miket gondolsz, mi???!!! :D Azt mondta a fotós, érzékien fogjam a derekánál!
Vendég

Huha Csajok!

Én mit röhögtem rajtatok! :lol: :lol: Vagyis az irományaitokon! :lol: :lol: :lol:

Azt szokták mondani, hogy "A pénz nem boldogít, de idegileg megnyugtat!" :? :lol: :lol:

Vagy segít a boldogtalanságot luxuskörülmények között eltölteni? :roll: :lol:

Nagyon szépek vagytok a fotókon. De főleg a vőlegények tetszenek! :lol:

Jim!
Az a mocis fotó isteni! Jó nők vagytok.

Bosek!
Ma én is édességzabáló napot éltem. Már reggel 4 :shock: csokis-meggyes muffin indítottam :?

Panny, Zsu!
Pocakok nagyon csinosak! :D

Hát egyre nehezebben viselem a fizikai terhelést! :? Pedig még sok van a végéig! :lol: :lol:

Kicsinál egy főzés és takarítás. :roll:

Apajelölt ma kiszanálta az erkélyen a tároló részt. Egész nap pakolt. Dobálta ki a cuccokat!
Nem vagyunk hörcsög tipúsú emberek és ráadásul évente 2-szer tutti szanáljuk a lakást a sok cucctól, de még igy is annyi kacat van :roll: :shock: döbbenet :shock: :?

Cuppantás! :D
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat és a megnyugtatást! Ha nem múlik a fájdalmam, biztos telefonálok a dokimnak.
Jim!
Nekem nem fájt a szex, de a hasam egy része olyan érzékeny, és egyben érzéketlen is :? :? Vagyis eddig. Mert most nagyon fáj. Hallottam hogy egy csaj sálat kötött a nyakába és a hasát azzal tartotta. Már nekem is eszembe jutott.
Nagyon arik az UH képek, irígy vagyok. Én nem voltam 4D-s UH-on. Olyan szépen látszik az arcocskája.

Nimródnak nagy vesetágulata van. Tudtok erről valamit? Állítólag nem olyan veszélyes, csak ha megszületik vizsgálni kell....

Ma Szegeden voltam suliban (kemény 1 óra hosszát). De elég volt. Nem megyek májusig az biztos. (pedig kéne).

Ma én is ettem egy kis csokit, meg banáncsipszet. Már nem érdekel hogy gyümölcsnapokat kéne tartani. :oops: :oops: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Jim! Mutattam a paromnak Milanol keszult kepet, h ilyet szeretnek :) , bar a gyerek mar keszen a hasban es meg az is lehet, h kislany :roll: ! Nagyon hasznos volt a tablazat es az en gyerekem is nagyfeju, batyam is az volt, de mekkora feje volt, most izgulok rendesen :( ! az en adataim a 34.hetben BPD 8,8; HC 32,6; AC 28,8; FL 6,2!

Zsu! Juheeee, neked is kisbabad lesz :lol: ! Nagyon helyeske az a pocak!

Niki! Nana, h merges voltal, h en milyen hisztit szoktam lecsapni, pedig Mario 8-tol 5-ig dolgozik, van ugy h 2szer is hazajon es min. 5szor felhiv, ha nem, jujuuuujjjjjjjj, na netudd, h mit kap....na jo ezek a terheshormonok :oops:

Mi nem szoktunk penzen ill csaladon veszekedni(szerencsere), de ritka egy hisztis p...a vagyok, naponta elbogom magam, h milyen csunya vagyok, na es amilyen feltekeny, lassan szegeny gyerek TV-t sem nezhet, remelem, h ez is a szules utan megvaltozik!
Nekunk van 2autonk egy Peugeot(ez kicsi) es egy Jeep(na ez oriasi)., de mivel en nem tudok vezetni, igy nagy hasznat veszem :roll: , most meg eldontottem, h megtanulok, erre apuci, h na jo de ezeket az autokat nem hasznalhatom, vesz nekem vmi ujat, de a babat nem hordhatom magammal :roll: , mondjuk en nagyon felek Londonban vezetni..

Kép Kép
rima

Jim!

Küldök egy kis fánkot!
Kép

Igaz ezt nem én sütöttem. Sajnos már megint csak 2db-ot ettem a 31-ből. Mert este vendégek állítottak be, így megint nem maradt nekem. át így jártam. Majd hétfőn este, akkor sütöm a következőt.

Pati!
Őszinte részvétem.
De már megint megnevettettél. :lol:

Panny!
Nekünk is Berlingónk van. Én nagyon szeretem olyan jó nagy, és sok minden belefér. Nekünk eddig ez volt a munkás és családi autónk, de már apa egy kicsit tönkretette a belsejét. Melegburkoló, így a sok gép ragasztó lakk. Haj aj egy kicsit viseletes belül. Azért szeretnénk nekem egy jobbat, hogy akkor az enyém lesz a családi autó, de a férjem azt mondta, hogy még egy citroen nem kell.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hajnali 2 van, én meg itt olvasgatok, mert nem tudok aludni :( . Valami van a szememmel, mert folyamatosan könnyezik. Most, éjszaka kezdődött, és potyognak a könnyeim állandóan, de komolyan! :( Remélem ez is valami terhességi akármi, nem kaptam el valami fertőzést. :roll:

Jim, Pumperka
, Erik is nagyfejű volt, illetve lehet, hogy most is az, ezt már nem tudom megítélni objektíven. Mindenesetre imádnivaló buksija van :). A feje miatt a születés előtt egy héttel 3500 g-ra tippelték, aztán alig 3 kiló lett. Az újszülöttsapka a kutacsánál véget ért :lol: ,úgyhogy gyorsan le is cseréltük egy nagyobb méretűre. Remélem Laura "normál" fejméretű lesz, mert egy lánynál azért csak cikibb, ha nagyfejű, nem?

Jim, én a függönyöket is géppel mosom, az enyém egy kis alap gép, de van rajta finommosás program. Azon szoktam 30 fokon betenni, annak viszonylag szolid a centrifugálása, és mosás után közvetlenül, még nedvesen visszaakasztom a helyére, így a súlyánál fogva kisimítja magát, úgyhogy vasalni sem kell.

Beuska, sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak. Én biztos a megrendelő orra alá dörgölném azt, hogy el is kellene tudnom valamiből tartani a családot, de a férfiak nehezen hozzák ezt szóba. Azt tudtam, hogy a cégek körbe-körbe tartoznak egymásnak és a szakembereknek, de a magánszemélyek sem fizetnek?

Köszönöm a drukkokat, azért egy picit remélem még tényleg bent marad a Picúr. Bár már nagyon szenvedek, de az is lehet, hogy a doki minden jóslatát, a jeleket, no meg a saját megérzésemet meghazudtolva úgy kell majd kicsalogatni a kiscsajt a 41. héten! Akkor meg majd úgy irigyellek majd Benneteket, hogy vége a sok kényelmetlenségnek, és már a kezetekben tarthatjátok a babáitokat! :wink:
Ma egyébként egy csomót rohangáltunk csempéért (még jó, hogy pihennem kellene..), no meg az építkezésen voltunk, ahol lépcsőztem egy csomót. No meg mi is veszekedtünk egy sort a csempén :lol: :wink: ! Keményedtem is időnként, de ma nem volt olyan vészes. Remélem tényleg megvárom a szüléssel a jövő hét pénteket, hogy "mindent" el tudjak intézni a lakással kapcsolatosan.

Eszterxx,
jajajj, akkor mostmár tessék lassan valami hajlandóságot mutatni a szülésre, mert egyedül nem akarok bevonulni a kórházba!!! :D
A streptococcushoz kenetet vettek, a jövő pénteki CTG-re meglesz annak is az eredménye. Vérvételre kedden megyek, arról is meglesz a lelet, de ha bármit találnak a kenetben, akkor azt már nem biztos, hogy lesz idő kikúrálni :roll: .
Nem tudsz valami barátnőt beizzítani, aki segítene az első napokban? Nem lesz könnyű egyedül. Tárazz be rengeteg kaját, vagy kajarendelő céges étlapot, plusz minden babaholmiból (pelus, törlőkendő) vegyél rengeteget, mert az első hetekben még a babával nem lesz tanácsos kimozdulni.

Autó: a lakáscsere miatt pont kapóra jött, hogy kapott céges kocsit a párom, így el tudtuk adni a sajátunkat. Most persze sajnálom, olyan jó kis járgány volt (3 éves Toyota Corolla 19e km-rel), és valószínűleg az utód meg sem fogja közelíteni szegényt. :cry: Ráadásul a céges Focusban a párom el sem fér Erik ülése előtt-valahogy jóval kisebb a belső tere, mint a Toyotának, pedig kívülről egyforma nagyok), úgyhogy érdekes lesz...Remélem a babahordozó kisebb helyet foglal, hogy legalább a vezetőoldalon normálisan el lehessen férni. Autót mi is akkor fogunk venni leghamarabb, amikor nyár végén megkapjuk a bantól a lakáshitelt. Direkt többet kértünk, hogy a lakberendezésre, no meg az autóra is pénz. Addig pedig megy majd a huzavona, hogy kinél legyen az céges autó, mert két ilyen picurkával nem tudnék tömegközlekedni.

Hitel: én is állandóan azon parázom, hogy mi lesz, ha a párommal valami történik. Gyakorlatilag minden keresetem elmenne a hitelre meg a rezsire -ha egyáltalán lenne akkor munkám-, kajára már nem is futná. A most megvett nagy lakást meg nem lehetne eladni, mert a gyámügy képviselné a gyerekek érdekeit, és az ő "örökségük" felett én nem rendelkezhetnék. Szörnyű gondolatok, de sajnos soha nem lehet tudni, hogy mi lesz... :cry:

Juditkecskemét, menj el a dokihoz, azért nézesd meg, és feküdj, amennyit csak tudsz, hátha akkor nem fáj annyira!

Pumperka, csak nyár végén fogunk költözni, szerintem, akkor kb. fél éves lesz Laura. Még nem is gondolkoztam azon, hogy mennyi meló van a költözéssel is... Már az is elég lesz, hogy a Construmán legkésőbb ki kell választanunk még pár akciós dolgot, ami április elején van. Nem hiszem, hogy otthon fogom tudni hagyni a másfél hónapos gyerekt arra az időre, úgyhogy vele kell majd megoldani a nézelődést, plusz közben megállni valahogy megetetni :roll: .

Bosek, hú, ezeket a dolgos-túrázós napokat már hanyagolni kellene! Vigyázz magadra!

Pati, biztosan nagyon jó ember lehetett a nagybátyád! Sajnos az én rokonságom nagy része elviselhetetlen. :(

Pété, nagyon szép a Lívia!

Képzeljétek, a barátnőm két napja szült, túlhordta, meg kellett indítani, és gátvádelemmel sikerült neki megszülnie a picit, aki több, mint 5 kilós! :D Szóval még van remény a gátmetszés elkerülésére! Holnap ki is faggatom a szülésznőt, ha megyünk hozzá megismerkedni, hogy mik a tapasztalatai.

Na, közben már 3 óra, és még egyáltalán nem vagyok álmos. Na majd holnap meglesz ennek a böjtje! :roll:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Bocsi, nem volt időm jönni pár napig. Csak gyorsan olvastam vissza.. Én is sárkányosodom, és tágra nyílt szemekkel-ártatlanul nézek állandóan szét, hogy most mért nem ért a világ??? pláne a közeli családom?????????

Pénteken volt nst, minden okés, semmi összehúzódás, nagy foci volt odabent, jól van babóka.. most elhúzok, mert bár reggel van, már megérkezett a derék-has-hátfájós kombináció.

Márti,
ha túl vagytok a nászéjszakán :D , kérjük a beszámolót az esküvőről!!!

szép napot!!!!!!!!
Manna

KépKép
kmanna

Jim:sztem is modhatod gépben,főleg ha van a gépeden direkt kímélő program.Én is úgy szoktam hogy kicenrtizett állapotban visszaaggatom és kilógják magukat.

A motoros kép nagyon szexi,megmutattam a férjemnek is...csak lesett és mosolygott... :wink:

Beuska:én nagyon szeretem a Berlingot,a miénk még csak másfél éves és(lekopogpm)nagyon jó kis kocsi,semmi baja (eddig)A miénk annyira nincs lestrapálva(bár a gyerekek tudnak alkotni ... :wink: )Az enyém marad,mert szeretm vezetni és praktikus a 3 gyerekkel(még kinyitva is belefér a nagy babakocsi :wink: hátulra)

Fánkot kenyérsütőben keleszted??

Juditkecskemét:a barátnőm kislánya is vesetágulattal született augusztusban.Nekik annyi a teendő,hogy rendszeresen menni kell kontrollra(UH-val nézik)...tul képp ennyi...Azt mondtáknekik,hogy akkor lehet esetleg gond ha nő benne a tágulat....de amúgy semmi gáz.Nekik speciel fél év alatt nem változott a mérete.Ja még azt is mondták,hogy ha beteg(megfázás vagy ilyesmi9akkor jobban oda kell figyleni antibiotikummal hogy ne panghasson benne a vizelet.Egyébként nagyon sok embernek van és semmilyen tünet,gond nincs vel egy életen át.

Mzx,Pumperka:nekem is a Krizsike elég nagyfejű volt :wink: és mégis gátvédelemmel simán megszültem...Asszem Olika is veri az átlag felső szintjét,már most látszott az UH-n... :wink: :wink:

Rima:mostanában én is kiakadok ha a férjem nem hív fel "csak"napi3x....és "kiakadok"ha nem küld minden nap egy sms-t...Tiszta hülya vok... :oops: :? :wink:

Aranykavics:nálunk a férjem ilyen "gyűjtögetős"típus...a garázsban van "egy-két" cucc..... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim:modhatod=moshatod :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Jim,
köszi a kelesztési tippet!
Annyira tetszik, ahogyan mosolyog a picikéd, helyes fiúcska lesz ő is, mint Milán! :D
A mocis kép nagyon vad! :)

Panny,
mekkora pocak! :) :shock:

Mi nyáron szeretnénk kocsit venni, használtat, aminek elérhető az ára. Párom a 10 év körüli Toyota Carina-kat nézegeti, azt már 900 ezerért meg lehet venni és állítólag elég megbízhatóak. Szeretném majd én is vezetni a kocsit, csak előbb meg kéne tanulni. Gondolom szoptatás után el tudom kezdeni, akkor jobban tud az apja vigyázni rá, amíg én tanfolyamon vagyok. Jó lett volna előbb levizsgázni, de nem volt rá lóvé. :(

Márti,
gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek! Amint tudsz, gyere a beszámolóval! :)

Szép vasárnapot!

Melinda

Kép
melinda80

Panny!

A mi berlingónk 8 éves. Megkímélt állapotban vettük 58e km-el 5 évesen. Sajnós azóta a férjem nyúzza és közel 140e km van benne. Én is szeretem vezetni. Ég és föld egy normális autóhoz képest, pedig kívülről kb. egyformák, de a berlingó belülről óriási és nagyon kényelmes. Most volt vizsgáztatva így amit kellet kicseréltünk rajta. Szélvédő, lengéscsillapítók (Bp-i utak tönkretették!) hátsó fékmunkahenger, fékek, olajcsere, tolóajtó zárja stb. Levizsgáztattuk és 2 nap múlva behalt az injektor elektronikája, amit külföldről kellett megrendelni és jó 3 hetet vártunk rá, így karácsonykor kocsi nélkül voltunk. Szóval eddig semmi baja nem volt és imádjuk! De hát ennyi km-nél már elő kell jönnie a hibáknak. A szélvédőnkre felpattant anno egy kő és már teljeen végig volt repedve, muszály volt kicserélni, mert a vizsgán nem ment volna át.

Mzx!
Szegény, úgy sajnállak, hogy nem tudsz aludni, én akár napközben is egész nap. Igaz ma hajnalban igen aktív volt Alexa a férjem meg is jegyezte. Minden hajnalban jön és fogdossa a pocimat vagyis a lányát!

Jim!
Olyan édes a kisfiad pofija. A motoros képen meg bombázó vagy. Szerintem is kimoshatod finom programon. Kb.400 vagy 600 fordulaton centizd és akkor még vasalni sem kell. Úgy ahogy a többiek írták.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na írtam egy hosszút és elszállt!!!!! :evil: :evil: :evil:

Jim, csecse kép, tuti valami motoros magazinban volt mi??? :wink:

Panny!!! Végre valaki beelőzött pocaknövesztésben, én már a WC-re sem tudok ülni, mert szerintem túl alacsony vagy mi, de hátra kell dőlni, annyira nyomja a combom a hasamat. :shock: Nagyon szép a szoba!!! :wink:

Pati, ha hétfőn mész a tb-be, akkor milyen dátummal fogod igényelni a lóvét??? Ha én 15-től akarom, akkor 15. én menjek szerinted, vagy ráérek utána való héten visszamenőleg kérni???

Na megyek mosogatni, tegnap már nem volt energiám...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, passz. Asszem előrefelé nem lehet de lehet, de Ügynöknő biztos tudja. Az olyan mindentudós. :D

Kép
Kép

mpatr

Jim, nagyon jók az UH képek, milyen édes pofija van! :) A Milános kép is nagyon aranyos, Őt is a profi fotós fotózta? Biztos belőle is modell lesz. :) Persze a motoros kép is szuper!
Panny, Neked is már jó méretes pocid van, szép vidám a babaszoba!
Kjudit, hogy vagy ma? Még mindig fáj a hasad alja?
Mzx, jobb már a szemed? Én fél 5-től 6-ig voltam fent, de csak forogtam az ágyban... annyira fájt a bokám... most meg a térdem fáj. :( Na, majd ez is elmúlik. :D
Gyűjtögetés: nekünk rengeteg újságunk van, Ferinek autós, nekem most Kismama, Anyák lapja, Baba magazin... ezeket nincs szívem kidobni, de mi a frászt csináljak velük? Egy csomó helyet elfoglalnak... Szerintem nem fogom több év múlva visszanézni...
Autó: nekem van jogsim már vagy 10 éve, de azóta nem is vezettem. Feri szokta mondani, hogy ideje lenne gyakorolni, de nem merek, annyi hülye van az utakon, na meg egy kis karcolástól is totál kibukna. :(
Na, most lefekszem aludni, hátha mire felébredek hazaér a síelő! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Juditkecskemet, úgy sajnálom, hogy neked mindig fáj valahol! És egyben elgondolkodtam, hogy én akkor mi a fenét sajnáltatom magam a családdal, mikor egy kicsivel nagyobbat rúg belém a baba, mint kellene! :oops: :roll:

Eszterxx, mekkorák a féltesók, hogy ennyire hiányolják az apjukat?

Költözés: Alexa 1 hónapos volt, mikor költöztünk, de szerencsére csak néhány utcával arrébb, és nem is volt olyan sok cuccunk, a haverok meg segítettek. Az meg, hogy még hónapokig dobozokban, zsákokban álltak a dolgok, kit érdekelt!

Beuska, az a fánkfotó merénylet volt!!! :evil: Úúúúúúúúúúúúgy ennék!!! De lusta vagyok nekiállni. :( Akkor meg úgy kell nekem, igaz?

Jim, tök jók a képek!!! Nem részletezem: mindegyik! Milóka egyszerűen zabálnivaló!!! :lol: :lol: :lol: Alexa is beleszeretett, mert itt ült mellettem, és mikor továbbgörgettem, tiltakozott, hogy ő a babát akarja. :lol: :lol: :lol:

Panny, jó nagy a pocid, a szoba is édes!

Már egy csomó kép van lementve, majd ha újra felgyorsul a gépem, feltöltöm az albumokba is őket.

Mzx, nem semmi, hogy hajnalban itt vagy! Néha én sem tudok aludni, de arra meg lusta vagyok, hogy felkeljek, inkább szenvedek. :shock:

Hitel: olyan szörnyű olvasni, hogy mindenki miben van! Nem részletezem, de nálunk sem jobb a helyzet. Csak sz@r, hogy ebben a hülye országban semmit nem lehet kezdeni hitel nélkül. :evil: :evil: :evil:

Köszi mindenkinek a szőkehaj, esküvő és pocakdícséreteket! :oops: :oops: :lol:

[quote="mpatr"]J írta:mpatra, Zsunak tartozom: BANYEK! ANyám, ez a pocifotó olyan, amit felraktál, mintha újságból vágtad volna ki. Nem is vagy Te terhes, höhöhöhö.... :twisted:
Amúgy meg a véleményem???
CSÚNYA, RONDA, CSÍKMENTES, HÁJMENTES, ZSÍRTALAN, KISSEGGŰ!!!!!

Valami hasonló reakcióra számítottam! :lol: Még utólag gondolkodtam is, hogy hiba volt lehagyni a fejemet, mert nem fogod elhinni, hogy én vagyok! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Rohanok ruhát próbálni................

MÁRTI!!!

Házasságkötésetek alkalmából sok boldogságot kívánok nektek! Remélem úgy sikerült minden, ahogyan elterveztétek!!!!!

Kép

Aztán!

Mzx!!! Én elkezdtem hirtelen aggódni................. Vigyázz magadra kérlek! Sokat pihenj tényleg, még korán vagytok kicsit!

Jim! A mocis fotó.............. a párom megnyalta a szájaszélét............... :):):):):):):):):):):)

Pati! Ha nem pihensz, széjjel ütlek, ez komoly!!!! TEssék lassítani kérlek!

Zsu!! Basszus, hihetetlen gyönyörű az alakod, még most kismamisan is! Gratulálok, ezt lehe sőt KELL mutogatni!!!

Judit! Dokit felhívni sos-ben! Én is meg lennék ijedve a helyedben, és ez nem játék! Majd írj!

CSUJZI????? Hogy vagytok??????

Lányok!
Tessék hamar tippeket feltölteni, kik lesznek az első három szülők!
Mona szerint:
1., Csujzi
2., Mzx
3., Mommy
4., bónusznak.... Bosek vagy Jim :)

Sok csók csajok!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?