Hajnali 2 van, én meg itt olvasgatok, mert nem tudok aludni
. Valami van a szememmel, mert folyamatosan könnyezik. Most, éjszaka kezdődött, és potyognak a könnyeim állandóan, de komolyan!
Remélem ez is valami terhességi akármi, nem kaptam el valami fertőzést.
Jim, Pumperka, Erik is nagyfejű volt, illetve lehet, hogy most is az, ezt már nem tudom megítélni objektíven. Mindenesetre imádnivaló buksija van
. A feje miatt a születés előtt egy héttel 3500 g-ra tippelték, aztán alig 3 kiló lett. Az újszülöttsapka a kutacsánál véget ért
,úgyhogy gyorsan le is cseréltük egy nagyobb méretűre. Remélem Laura "normál" fejméretű lesz, mert egy lánynál azért csak cikibb, ha nagyfejű, nem?
Jim, én a függönyöket is géppel mosom, az enyém egy kis alap gép, de van rajta finommosás program. Azon szoktam 30 fokon betenni, annak viszonylag szolid a centrifugálása, és mosás után közvetlenül, még nedvesen visszaakasztom a helyére, így a súlyánál fogva kisimítja magát, úgyhogy vasalni sem kell.
Beuska, sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak. Én biztos a megrendelő orra alá dörgölném azt, hogy el is kellene tudnom valamiből tartani a családot, de a férfiak nehezen hozzák ezt szóba. Azt tudtam, hogy a cégek körbe-körbe tartoznak egymásnak és a szakembereknek, de a magánszemélyek sem fizetnek?
Köszönöm a drukkokat, azért egy picit remélem még tényleg bent marad a Picúr. Bár már nagyon szenvedek, de az is lehet, hogy a doki minden jóslatát, a jeleket, no meg a saját megérzésemet meghazudtolva úgy kell majd kicsalogatni a kiscsajt a 41. héten! Akkor meg majd úgy irigyellek majd Benneteket, hogy vége a sok kényelmetlenségnek, és már a kezetekben tarthatjátok a babáitokat!
Ma egyébként egy csomót rohangáltunk csempéért (még jó, hogy pihennem kellene..), no meg az építkezésen voltunk, ahol lépcsőztem egy csomót. No meg mi is veszekedtünk egy sort a csempén
! Keményedtem is időnként, de ma nem volt olyan vészes. Remélem tényleg megvárom a szüléssel a jövő hét pénteket, hogy "mindent" el tudjak intézni a lakással kapcsolatosan.
Eszterxx, jajajj, akkor mostmár tessék lassan valami hajlandóságot mutatni a szülésre, mert egyedül nem akarok bevonulni a kórházba!!!
A streptococcushoz kenetet vettek, a jövő pénteki CTG-re meglesz annak is az eredménye. Vérvételre kedden megyek, arról is meglesz a lelet, de ha bármit találnak a kenetben, akkor azt már nem biztos, hogy lesz idő kikúrálni
.
Nem tudsz valami barátnőt beizzítani, aki segítene az első napokban? Nem lesz könnyű egyedül. Tárazz be rengeteg kaját, vagy kajarendelő céges étlapot, plusz minden babaholmiból (pelus, törlőkendő) vegyél rengeteget, mert az első hetekben még a babával nem lesz tanácsos kimozdulni.
Autó: a lakáscsere miatt pont kapóra jött, hogy kapott céges kocsit a párom, így el tudtuk adni a sajátunkat. Most persze sajnálom, olyan jó kis járgány volt (3 éves Toyota Corolla 19e km-rel), és valószínűleg az utód meg sem fogja közelíteni szegényt.
Ráadásul a céges Focusban a párom el sem fér Erik ülése előtt-valahogy jóval kisebb a belső tere, mint a Toyotának, pedig kívülről egyforma nagyok), úgyhogy érdekes lesz...Remélem a babahordozó kisebb helyet foglal, hogy legalább a vezetőoldalon normálisan el lehessen férni. Autót mi is akkor fogunk venni leghamarabb, amikor nyár végén megkapjuk a bantól a lakáshitelt. Direkt többet kértünk, hogy a lakberendezésre, no meg az autóra is pénz. Addig pedig megy majd a huzavona, hogy kinél legyen az céges autó, mert két ilyen picurkával nem tudnék tömegközlekedni.
Hitel: én is állandóan azon parázom, hogy mi lesz, ha a párommal valami történik. Gyakorlatilag minden keresetem elmenne a hitelre meg a rezsire -ha egyáltalán lenne akkor munkám-, kajára már nem is futná. A most megvett nagy lakást meg nem lehetne eladni, mert a gyámügy képviselné a gyerekek érdekeit, és az ő "örökségük" felett én nem rendelkezhetnék. Szörnyű gondolatok, de sajnos soha nem lehet tudni, hogy mi lesz...
Juditkecskemét, menj el a dokihoz, azért nézesd meg, és feküdj, amennyit csak tudsz, hátha akkor nem fáj annyira!
Pumperka, csak nyár végén fogunk költözni, szerintem, akkor kb. fél éves lesz Laura. Még nem is gondolkoztam azon, hogy mennyi meló van a költözéssel is... Már az is elég lesz, hogy a Construmán legkésőbb ki kell választanunk még pár akciós dolgot, ami április elején van. Nem hiszem, hogy otthon fogom tudni hagyni a másfél hónapos gyerekt arra az időre, úgyhogy vele kell majd megoldani a nézelődést, plusz közben megállni valahogy megetetni
.
Bosek, hú, ezeket a dolgos-túrázós napokat már hanyagolni kellene! Vigyázz magadra!
Pati, biztosan nagyon jó ember lehetett a nagybátyád! Sajnos az én rokonságom nagy része elviselhetetlen.
Pété, nagyon szép a Lívia!
Képzeljétek, a barátnőm két napja szült, túlhordta, meg kellett indítani, és gátvádelemmel sikerült neki megszülnie a picit, aki több, mint 5 kilós!
Szóval még van remény a gátmetszés elkerülésére! Holnap ki is faggatom a szülésznőt, ha megyünk hozzá megismerkedni, hogy mik a tapasztalatai.
Na, közben már 3 óra, és még egyáltalán nem vagyok álmos. Na majd holnap meglesz ennek a böjtje!