Kati, Marcinak nagyon édes kis pofikája van
Tündér!
Kriszti, Nadin nagyon ügyes, és tényleg nem vesszük dicsekvésnek! Biztos lesz olyan, amiben más baba lesz előbbre, ilyenek ezek a gyerekek
Én is megnyugodtam forgás ügyileg, mert tanácsadáson meg se kérdezték, hogy forog-e, csak azt, hogy oldalra fordul-e. Szóval még tényleg nem kell nekik.
Hajni, jobbulást nektek!
Gabci, Ádinak gratula a forgáshoz!
Leirnád, hogy milyen zöldség/gyümölcsöt adtál már eddig Ádinak? Volt amelyik hajtotta vagy fogta?
Timi, nekem tetszik a leolajozott Bibi séró
Ezeket a rucikat teszveszen vetted, vagy újak?
Ülés az nekünk is talpas, az nagyon jó, mert tényleg csak be kell pattintani az ülést...bár már egyre nehezebb, ahogy hizik a csaj, nem könnyű beemelni!
Bea, látom végül sikerült feltölteni a képeket a vonalzóhoz, nagyon jók!
Az összes cicus és kutyus nagyon aranyos! Én ugye kutya párti vagyok, allergiás vagyok a cicákra, pedig szeretném én őket. Bár a gyerekszobába nem engedném be!
Az én kutyusom most 14 éves, de az ősz bundáját leszámitva nem látszik. Bár tegnap vettem észre, hogy kiesett egy foga
Olyan örökmozgó, pezseg egész nap
Mogyo, netboard-on én is sokat lógtam!
Anyós védelmében én is sikra szállok! Hozzám ugye eljön mostmár minden 3-4 hétben egy hétre, és akkor nekem szinte a szoptatáson kivül semmit nem kell csinálni. Egész nap Pankával van, mos, tereget, főz, takarit, vasal, tápit készit, sterilizál, játszik vele, szóval mindent! És mindent úgy csinál Pankával, ahogy én mondom, ha azt mondanám neki, hogy fejen állva adja a tápit, akkor úgy adná
Annyira rendes!!! Most már értem, hogy egyes sztárok miért néznek ki olyan kiegyensúlyozottan 2-3 gyerek mellett is...biztos a babysitter ajnározza egész nap a gyerekeket!
És végre eljutottam fodrászhoz is, egy héttel előtte voltam utoljára, hogy Panka született.
Jolka, jót nevettem, hogy Manó megetette Ákost tiktakkal meg chips-szel, bár tudom, hogy nem vicces, mert lehet belőle gond, de azért mégis az
Résen kell lenni!