Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Olvasó módban vagyok....nem is írok sokat, mert Ricsi itt van és az előbb a majdnem kész levelemet törölte ki, szóval nem megy. MIndig belekontárkodik. :)
Amúyg k. rossz napjaim vannak. :( Apa mindig későn jön, pakolni kell költözésre, Ricsi megy mindenfele, közben állandó ideg a rohadt szocpol miatt, ma összevesztem reggel apjukkal, utána tesómmal...szóval kész vagyok!!!! :(
Nah nem baj csak vége lesz ennek is.
Amúgy én most érzem hogy ez valahogy most sok nekem. Senkire nem tudom bízni Ricsit apjukon kívűl, ő meg nagyon sokat dolgozik. Ígíy én is éjjel-nappal vele vagyok, imádom, de már szeretnék egy picit magamban is ellenni. Kéne egy kis kikapcsolódás. Jövő pénteken lesz barátnőm szülinapi bulija, ahova megyek ha törik ha szakad. Majd Karesz lesz a picivel éjjel is. Remélem nem lesz gond, mert inni akarok...és bulizni, mert nem bíroooom mááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Le kel vezetnem ezt a sok ideget!!!!!!!!!!!! :shock: :oops: :oops:

Na mennem kell, mert Ricsi itt sikítozik , meg amúyg ebéd idő van már.

Pici boldog szülinapot és bocs ha nem reagáltam midnekire.

Kép

Kép
lorcika

Lorci kitartás,ennek is vége lsz egyszer!szerintem semmi csodálkoznivaló nincs azon,h kiakadtál,de most már nyugi mindjárt itt a jövő7 és akkor jöhet egy kis ereszd el a hajamat! :wink:
Tudom milyen xar,h nem tudod senkire bízni Ricsit,én is ezen vagyok kiakadva,de hát ez van,úgysem tudunk rajta változtatni.ilyenkor 1általán nem csoda,h apával vesztek össze,de Karesz jól ismer és tolerál téged,estére már biztos minden okés lesz! :wink: :lol:
és aztán csapunk egy olyan,de olyan lakásavató bulit az új házatok alkalmából,h csudi!!!!!!!!!!!persze nem otthon,csak az új otthon tiszteletére,oks?! :wink: :lol:

Kép
bringababa

pici utólag is boldog szülit! :D hamarosan én is követlek a 32-esek táborába :wink:

Blankát is Isten éltesse! :D

érdekes h szóbajött ez a köles. én is meg voltam róla győződve h az simán mehet már bmikor. azért sztem a kismama babakonyhája sem teljesen következetes. van olyasmi, amit a naptár későbbre ír, aztán receptekben meg korábban is szerepel. de azt is írjaa szerző h nincs akkor sem nagy gáz, ha nem ezt az ajánlott sorrendet követjük. én egy csomó mindent sokkal később adtam a javalltnál, de volt amit hamarabb. pl zöldbabot, kelbimbót, amik ugye puffasztósak lehetnének, én adtam már 9 hósan és nem volt probléma. és ma kapott vöröslencsét - és úgy néz ki h semmi gond vele. sztem a köles nem hinném h a "mumus" ételek közé tartozik (idézve picit ;)) - ellentétben a tejjel, tojással, liszttel. ja és ezt meg végképp nem értem: a gluténes pelyheket, mint a búza, zab simán 6 hótól írja. de ha vki járatos a témában, engem is érdekelne a dolog h mi lehet a gáz a kölessel?! főleg h mindenki azt adja golyósítva már tök "korán". én is.

niki, sztem nem minden gyerek mellől olyan "egyszerű" elmozdulni - nem csak azért, mert az anya aggódik, de van olyan baba, aki tényleg "nagyigényű".
fúú, én is nagyon szeretnék elmenni márc 9-én páromék koncertjére - jönnek tébányára, de nem tudom h hogy lesz. hiába este, enyém ezerszer ébred, kiszámíthatatlan időkben. most pl már másfél órája szundi van, de van h háromnegyed óra múlva van az első ébredés. :roll: utóbbi esetben meg ugye amint odaérnék, már jöhetnék is vissza :evil: visszaaltatáshoz szopi kell, de úgy egyáltalában véve altatáshoz is rám van szükség. anya ringat, ringat, ringat, ringat és még mindig ringat... :roll: :roll:
Vendég

ja, lorci, napokban én is kiakadós voltam. lehet h front van?! :shock: :wink:
Vendég

köszönöm még egyszer a köszöntéseket :)
Doo, te mikor csatlakozol? :wink:

Már megint megbojgattam a napirendet, mert Győrben voltunk és csak későn hagytam elaludni a nyuszit... hát most jól megkapom, a bébiőrben hallgatom ahogy fent rugdossa a kiságyát és közben énekel :D mondjuk még mindig jobb mintha ordítana :roll:
asszem lehozom, hadd pajkizzon amíg bírja, én még úgyis fentvagyok.

Lorci, kitartást, jól összejött most minden, mikor költöztök pontosan?

Én nagyon megértek mindenkit, aki nem tudja leadni a gyereket még csak néha néha sem 1-2 órára, mert nekem erre rendszeresen igényem van és szerencsére meg is tudom tenni, és tényleg 1-2 óra (akár csak vásárlás is ahogy Bringa írta) tisztára feltölt :oops:
pici76

Melcsi, olvasol még minket?
Hogy alakulnak dolgok? Sokat gondolok rád!
Dórin is szoktam töprengeni, nem hagy nyugodni a gondolat hogy beteg esetleg :cry:
pici76

pici, nőnap előtt egy nappal.
Vendég

én lepasszolhatnám Brendont,de belehalnék.Pedig úgy szeretném.Tudjátok,nyáron volt itthon anyukám,8éve nem láttam,szülinapján vacsizni voltunk,össz-vissz 2 óra volt,de anyunak tök szarul esett,hogy az asztal alatt mindig sms-eztem,úgyhogy abbahagytam,de majd bele döglöttem.Patrik úgy nőtt fel,hogy még kakálni is velem kakált,szerintem a kicsi is úgy fog,talán velem van inkább a baj,én annyira ragaszkodom.Még a páromra sem hagynám.Megöl vele,mikor a kicsi eszik,Ő meg a tv-t bámulja.Ha eleked a levegő hirtelen,észre sem veszi,ilyen amúgy volt,mindig pont odapillantottam,valahogy jobban odafigyelek,valahogy érzem azokat,amiket Ő nem.Ettől még felelősségteljes Apa,de mégsem Anya.Remélem értitek.Szerintem nem tudna hirtelen tudatosan cselekedni,ha történne valami.

Kölesgolyót amúgy már én is adom,jobban mondva már elveszi magától is.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

pici, hogy érted azt h dóri beteg?! :shock: :shock:
melcsire én is sokat gondolok.
meg gypsre is. lehet, írok neki egy mailt.
Vendég

Remélem csak hülyeség Doo, mármint hogy én kombinálok, de párszor írta Dóri hogy megy dokihoz, és amikor rákérdeztem mi a baj nem válszolt :? Aztán meg eltűnt :cry: és én ilyen hülye vagyok, hogy rögtön a legrosszabbra gondolok. Hát ennyi, és remélem nincs semmi alapja...

Gypssel váltottam egy privit... én is sajnálom hogy nem ír már :cry:
Asszem borongós hangulatba kerültem, pedig Nyuszi is elaludt végre.

Gabi, szerintem te egy tipikus ősanya vagy a dolog legjobb értelmében :)
pici76

és mit írt gyps? megosztható a nagyközönséggel is?
Vendég

pici, miért vagy borongós hangulatban? gyps és dóri miatt? v mégis front van?! fúú, nekem az elmúlt két napom volt marha gázos. a mai már nem, szerencsére. és remélem, most már marad is az utóbbi!!
Vendég

Fú,én is egész nap azon agyaltam,amit Gabi te írtál :roll: szerintem ez a fajta,szerelmes :wink: kötődés és ez -nekem is ez jutott eszembe-a tényleg jó értelemben vett ősanyaság a fiús mamákban jobban jelen van.a környezetemben csak a fiúk anyukája tud ennyire ragaszkodni a bébijéhez,például senki nem tud még olyan szépen írni a gyerekéről,mint Riella.és nem csak az írás,hanem az az odaadás!
belőlem ez tök hiányzik :oops: én nem tudom magam teljesen alárendelni az anyaságnak :oops: és az a furi nekem,h ha csak belegondolok engem ez megbénítana,de ő(k) mégis szárnyalnak a fiaik mellett.....tök érdekes,nem?
Szóval nekem tényleg szükségem van rá,h néha nő is,csajszi is lehessek,akinek neve is van,nem "csak" az,h anya. :oops:
Ezért ma jól el is megyek Első Emelet koncertre! :wink: :lol:

Viszont jól el is vagyok keseredve,mert szerettem volna vmi fősulira jelentkezni,de azt hiszem a nyűves 323 pontommal kitörölhetem a popómat :cry: Ha valaki tudna ebben nekem segíteni nagyon megköszönném,mert csak pillogok,olyan béna vagyok hozzá :oops: természetesen vmi bölcsészkari szak érdekelne,ha már úgyis annyit agyalok! :wink: :) kérlek aki jártas ebben segítse boldogulásomat az életben! :oops: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Viktória Hercegnőt Isten éltesse a 10.hófordulóján!!!!!!!!! :lol:

Kép
bringababa

Én,amóta Lili van és újra mensizek akkor vagyok tök gáz! :oops: az összes pms-t produkálom :oops: hiszti,robbanékonyság,levertség,gyengeség :evil: :twisted: :evil:
azelőtt észre sem vettem,és kiröhögtem mindenkit,aki ilyennel "fárasztott",erre tessék!úgy látszik menthetetlenül öregszem :? :cry:

Kép
bringababa

Viktóriát isten éltesse 10. hónapja alkalmából!

Lorci, én irigyellek, a költözés miatt persze. Gondolj arra, milyen jó lesz az álompalotába! Bárcsak már mi is itt tartanánk. :cry:

Ma megyünk le szüleimhez és este kiruccannánk. Azért írom, h. kiruccannánk, mert a mostani éjszakából kiindulva, kizárt dolog.
Csajok, olyan hiszti volt. Bár én már nem tudtam, h. ez most teljes mértékű hiszti, vagy vegyül egy kis fogzással is....de olyan, de olyan üvöltés.
Örökké én kellek és a csöcsöm:) már bocs.

Doo, Emmánál dettó ez van, amit írsz. Cicin alszik vissza, egyszerűen nem tudja magát másképp megnyugtatni (nincs cumi, ujjszopás). Komolyan kezdek kétségbeesni, h. mi van, ha egyszer nem leszek ott éjjel...
Emma ugyanúgy sokszor fennvan, mint Viktória és igen, nálunk is van, h. fektetés után fél órával, órával már megébred. Van, h. óránként megébred.

Most megyek csomagolni, készülődni.
Mindenkinek szép hétvégét!
Örülök, h. újra beindult a topic!

Kép
niki30

Pici, mikor is mentek Alsópáhokra?
Párom lefoglalta március 8.ai hétvégére. (péntek, szombat, vasárnap)

Kép
niki30

Niki!Csípem mikor önmagadhoz képest kiakadsz! :wink: :lol: (csöcs,már bocs!)
Jó hétvégét nektek,remélem azért csak le tudtok kicsit pattani! :wink:
én csak azt tudom,h Liláj sokkal gázabb,ha én is vagyok,lehet Emma is megjavul idegenben! :wink: ilyen éjszakai nagyon hiszti nálunk is volt már,teli torokból üvöltött,én meg csak így álltam :shock: és nem tudtam eldönteni,h most ennyire fáj valamije,vagy ennyire megijedt valamitől,vagy esetleg csak tényleg hiszti.mert könny az nuku,nem volt!

Kép
bringababa

ja és még annyit,h kicsit keseregjek :cry: ,az én kisbabám már három napja fél6 és 6 között ébred :shock: akkor átnyargalok :roll: ,nem inkább kúszok,felnyalábolom és áthozom magamhoz és így fetrengünk félálomban 7ig...
Miért kell a jó dolgoknak megváltozniuk????? :roll:

Kép
bringababa

Bringa, én nem hiszem, hogy az anyai ragaszkodás nemtől függő lenne :roll: lehet a környezetedben pont ilyeneket láttál, de az nem biztos hogy reprezentatív. :wink: bár én is úgy tudom, hogy más az anya-fiú kapcsolat, gondolom valahogy úgy, mint az apa-lánya. De számomra a "MÁS" nem feltétlenül azt jelenti, hogy jobban ragaszkodik egy anya a fiához. de lehet csak ezt én gondolom így.
na, míg itt elmélkedtem lányocskám papírt evett majdnem, de kibányásztam a szájából 8)

Viktóriát Istenn éltesse! :D

Kép
ági_bp

Bringa, jah, óvatos vagyok. Nem tudom, kinek mi fér bele.
Én elég szabadszájú vagyok amúgy, dehát itt nem lehet mindent.

Reméljük idegenben :) sima lesz az éjszaka:)

Jajj, nem mondod? Korán kelés? Nem akarom, h. így legyen. Most nálunk szerencsére beállt a fél 8-8 órai kelés.
De tudom, ez sem marad így, mint ahogy nagyon sok minden más.

Pici, kérlek jelentkezz, mikor mentek Alsópáhokra?! Olyan izgatott vagyok, hátha egyidőben! Nagyon jó lenne!

Kép
niki30

Vikinek boldog hófordulót!

Ti ilyen korán keltek?belehalnék.Mi fél 11 körül,de keltünk már 12.15kor is,én úgy imádom,hogy hagy aludni.Na jó,de éjfél mire elalszik.

Amúgy én gondoltam már arra,hogy orvoshoz menjek emiatt a túlzott ragaszkodás miatt,nem most,régebben,például ha Patrik apjánál van,kész agybeteg vagyok,mióta Brendus is van,nem annyira,de előtte...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Na Ági,most jól feladtad a leckét :shock: nézhetek más elmélet után,h miért is vagyok görény :oops: :wink: :lol:

Mit írtál Gabi???????????????????? :shock: áh,az nem lehet,biztos csak elütés volt :? Istenem délig szuszikálni,álom,óh édes álom!
szrtm nincs szükséged orvosra,te ilyen vagy és kész! :wink: :lol:
(én meg nem :oops: :o :D) mondjuk nem lennék majd egyik fiúka nőcijének helyében sem :idea: :wink: :lol:

Niki!én is az vagyok és azért is nevetek mindig mikor ilyenféle megnyilvánulásod van,mert érzem ám én,h azért te is igyexel odafigyelni arra,amit írsz.és ez ettől ilyen baromi hatásos-mármint nekem. :lol: tényleg jókat derülök,de nem ratad,hanem veled! :wink: :lol:

Kép
bringababa

hahhó!

Nikki! Holvagymáááá? Jah úszol! :) nah megvan a titok nyitja! :)

Gabi! Levi dettó 12:30-ig szuszmusz van, néha én is de az csak tényleg ritkán, már előfordult vagy kétszer... de 8 nál korábban nem kelek fel, mármint kiterelem a csládot az ajtón Levi száját betömöm és kész visszazuhanok én is... de cserébenálunk is 11 - éjfél mire elalszik....

Beszrat a porszívónk.... illetve a feje, nem tudom pontosan.... Remélem csak a fej mert azt 5 ropiból megússzuk, de ha porszi akkor csak 50....

Jajj lányok rábbukkantam szlovákiában egy NEXT-es csajszira, aki a viszáruzott dolgokat hozza be baromi olcsón zsákban... van benne hibás, mérethibás, meg egyszerűen "meggondoltammagam" ruhák. De vegyesen. Gyerek, női, kismama, férfi.
Két hét múlva kiruccanok hozok egy zsákkal. akit érdekel szóljon, mert küldök neki képeket a felnőtt rucikról! Azt ugye nem teszem fel a boltba... Ennek úgy örülök.

Jön ma gergő haza sztrapacskával várom, viszek át anyuéknak is egy kicsit, ne kelljen ma már főzniük! :) És kezdődik a tavaszi kreatív készülődés.
A gyerek szoba ablakában mindenféle tavaszi dolgok fognak lógni! Katica, pillangó, méhecske, tavasztündér, rózsatündér, pipacstündér! :)

Majd dobom a képeket! :)

KépKépKép
bogyra

2 kiló krumplit reszeltünk el!

Reméelm elég lesz a sztrapacska! :oops: :oops: :shock: :shock: :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

SZTRAPACSKA :shock: :shock: :shock: áhhhhhhhhh,nyami nyami,én is akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!imádom!

Kép
bringababa

Mi is imádjuk! :) És az enyém kifejezetten isteni :)

KépKépKép
bogyra

Most épp ebéd utáni anol vajas kekszet majszolok tejjel!
de csak 1-et:) :oops: :oops: :oops: :lol: :roll:

KépKépKép
bogyra

Azt nézzétek mit vettünk!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202569459.7383.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jó,nem?buborék fújó szörny,automata,csak úgy okádja a buborékokat! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, ez tök szuper. Először nem láttam, honnan jönnek a buborékok, gondoltam is, jesszus, ezt meg hogy csináltátok azzal a kis fujókával, ennyit egyszerre.... :shock: :lol:

Bogy, engem érdekel a nextes cucci mucci! Szólj légyszi, ha van valami jó. Nem egy méret vagyunk nem?
Akár nekem valami, akár a csajomnak:)

Sztrapacskát mi is szeretjük.

Remélem rendben vannak a ruhák a csomagban.

Kép
niki30

Bringa köszi:)
Hát igen, nem is fognám vissza magam, dehát nem csak mi vagyunk itt :D

Kép
niki30

Niki, mi április végén megyünk, mert a barátainknak az az uszitábor a jó, így nem talcsizunk :( de neketek nagggggyon szuper lesz nemsokára! :P

Doo, csak úgy depis voltam egy picit, uttálok egyedül alduni, és api ügyelt, ilyenkor néha befordulok egy picit :wink: de általában kialszom :) Mondom ezt neked akinek a férje sokkal többet van távol :roll: te hogy bírod?
Boldog hófordulót Vikinek!
Gyps azt írta, hogy úgy érzi túl sarkalatos a véleménye, és nem illik egy fórumba, és kilép mielőtt kitesszük a szűrét... Én nem emlékszem valaha is bárkiben felmerült volna ilyen :shock: Szerintem pont az a jó ha több szemlélet is teret kap... de úgy látszik nem sikerült meggyőznöm :cry:

Na tessék, érdekes hogy mi is éjfélkor altattuk Zsófit vagy féléves koráig, de most már 9 kor susizik (ha nem bojgatom meg a napirendjét :roll: ) és reggel 8-9 kor kel, akkor átviszem magamhoz és fél 10 ig bandázunk még az ágyban akkor mászunk ki.
Szal úgy nézem azért midenki gyerkőce 11-12 órát nyom éjszaka.

Niki, nem akarom elkiabálni, de Zsófi most újra csak megébred 2-3 szor éjszaka és simi és cucivisszadugás után rögtön alszik is vissza. Egy hétig tartott az éjszakázás, amikor órákon át fent volt, és ahogy jött el is múlt. Kitartást!
Hát én is sokkal szabadszájúbb vagyok, mint ahogy itt írogatok :wink: De hát az ember viselkedik :wink:

Gabi, honnan szereztétek ezt a masinát? Nagggyon szuper! :lol:
pici76

Játék box nevű üzlet,minden plazaban van,jó nagy játékboltok ezek.Igazából már tegnap kinéztem,de nem mertem megvenni.De aztán elgondolkodtam azon,nyáron kint a füvön kit érdekel,ha rohangál a buborékok után...addig is bent nyomatjuk,tök jó,már vagy 3szor felmostam.De annyira élvezi,muszály volt,nah. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

gabi, és mennyit kóstált?
Vendég

Sziasztok,

Isten eltesse Blankat es Viktoriat is! :)

8-ig alvas??? Elarulom, hogy nalunk MINDIG 6-fel 7-kor indul a nap!!!! :? Es a mult ejszakat nem emlitenem! Szerintem idegosszeomlasom van vagy totalkar lettem, mert Ricsi 3 orankent kelt, ivott, sirt..ringattam...letettem, kezdte megint, ringattam elaludt. Utana en bogtem es turaztattam az agyam es total bevadutl gondolataim voltak, sirtam mint a hulye. :( A fel 3-as ebredes utan, amikor fel 5-kor mar nem birtam magammal, mert azt hittem megorulok, meghuztam a borosuveget!!! :shock: (igy indul az alkoholizmus??) K. rossz bor votl, azt hittem rosszul leszek, de azonnal ereztem a bizsergest es mar aludtam is. Aztan 6-kor hallottam Ricsiket, hogy sir, oldalba boktem Kareszt, hoyg menjen, mert nekem se idegem, se energiam nincs hozza!!! :(
Mondtam neki, hogy ma o keljen fel Ricsihez es en csak akkor megyek, ha nagy gaz van, mert agressziv, ingerutl vadbarom vagyok es mar gyomoridegem van az ejjeltol!!! :( Biztos most a sok idegessegtol, mert semmi nem megy siman soha, en meg plane hajlamos vagyok arra, hogy jol felspanolom magam!!!!! Es nem is ertem en ezt az egeszet. Valamit annyira rosszul csinalok, hogy nem igaz!!!! Tuti en rontottam el valamit!!! Vannak napok amikor Ricsi oke megebred, de vissza is alszik rogton. Maskor meg csak sir sir, en meg megsajnalom es kiveszem, ringatom. De sokszor a ringatas se segit, csak feszeng a karomban es sir, na akkor szokott elszallni az agyam, hogy akkor most mit csinaljak???? :shock: :oops: Azt hittem a nehany "hagyom sirni" ejszaka utan minden oke lesz, de nem tartosan ahogy latom. Par napig okes, aztan jonnek az ejszakai sirasok!!! Annyira tanacstalan vagyok, hogy mit cisnaljak!! O nem tud magatol visszaaludni..elaludni. Probalom napkozben is raszoktatni, hogy ha mar nagyon almos leteszem es aludjon, de abban a pillanatban elkezd maszni, felall es kesz, csak sir. HOgy csinaljam??? Ugyhogy o ilyen ringatos baba...viszont az ejszakai ringatast azert kihagynam, mert nagyon ra tud szokni...csak most nem tudom mitol szokott ra, mert napok ota ki sem vettem!! Vagy front volt??? De nekem ez csak annak tunik, hogy felebred es magatol nem tud visszaaludni. Nem tudom mi a jo modszer....mar az osszeset probaltam, egyik sem mukodik csak par napig. Viszont en meg annyira rossz allapotban vagyok es nem is tudom miert!!!! Mert tokre orulok az uj haznak, tenyleg klassz lesz, persze vannak dolgok amik nyomasztanak, anyagi, meg csaladi,meg minden.....de nem annyira borzasztoak azert!! Utalom magam,amikor ilyen vagyok!!!!!! :( MOst total bekattantnak erzem magam, remelem megjon a mensim vagy mittomen valahogy elmulik ez az egesz!!!!!! :shock: :( Annyira szeretem ezt a kis edeset, es normalisan akarom csinalni a dolgokat!!!! :(

Bocsi, hogy ilyen hosszura nyultam, meg csak panaszkodtam. :( Ugy erzem nektek elmondhatom ezt a bajom, mert ti talan megertitek, jo volt kiirni magambol! :( Pozitiv gondolatok kellenek!!!! Jovo penteken lehet egy felnap "szabit" ki kene vennem, es egy picit nem csak anyanak lennem hanem, nonek is! Nem tudom hogy oldhato meg, minden esetre ha mar a buliba eljutok az jo lesz. :)

Ilyen buborek fujot nekunk is be kell szereznunk!! :)

Puszi nektek es meg egyszer bocsi, hogy regenyt irtam es csak a magam hulyesegeit. Remelem nyugodtabb ejszakank lesz, mint tegnap!! Mindenkinek azt kivanok!
Jo ejszakat!

Kép

Kép
lorcika

jaj, nagyon aranyosak vagytok!! köszönjük a köszöntéseket :D :D (ilyenkor pláne ég a pofám, ha vkinek a köszöntéséről lemaradtam-elmaradtam...)

lorci, sztem ne agyalj, vedd fel a gyerkőt v vedd magatokhoz, ha az kell neki! sajna, ez nem kívánságműsor h este ne igényelje... :roll: tudom h nehéz, de én is ezt csinálom, ki lehet bírni, hidd el. és sztem megvan a maga varázsa annak, ha a karodban szunnyad el a bébid. szard le h mit szokik meg és mit nem!! én is jobb szeretném, ha leteszem és adok egy puszit, oszt tente van, de hát enyém sem olyan h neki ez OK lenne. figyu, én maximálisan egyetértek gabival abban h szeretném, ha a gyerekem időskoromban nem csapná rám az ajtót h "mit nyavalyogsz anya?!" meg "ne fárasszál már a hülyeségeiddel!" típusú szöveggel és hagyna "sorsomra" - de ennek sztem előfeltétele h akkor most nekem kell az ő szükségeleteit kielégítenem. és én komolyan gondolom h az SZÜKSÉGLET h az anya ölelő karjában legyen és nem puszta "ugráltatás" és "hiszti" a gyerek részéről.

különben én is úgy hiszem h nálam is a pár nappal ezelőtti kiakadás vmi hormonális nyavalya része lehetett :roll: én nem mensizek még :oops: :D viszont a tejem vhogy megint fullon van. mintha több lenne v fene tudja, de feszül is, a melltartó betét is csurom izé, és ha rászív néhányat csemetém a tejcire és aztán elveszi a száját, akkor spriccel, mint a fene... és 6-7 hós korában kb uez volt: kiakadás, tej-mennyiség növekedés. bogyra, van ilyenkor is vmi hormon-hullám?!

gyps kár h kicenzúrázta magát... sztem túl érzékenyen fogta fel a dolgokat - senki nem akarta kiebrudalni, legalábbis én sem láttam ennek jelét.
v bakker, én vagyok ilyen rossz hatással?!?!?! :shock: :roll: :oops: mer akkor én is kicenzúrázom magam, ha gondoljátok... :?
legi, gyps és dóri is azután tűnt el h én hozzászóltam egy-egy vitás kérdéshez - tisztázó szándékkal. ehhez képest az "eredmény" csak annyi volt h mínusz három lett a létszám. :? :? mea maxima culpa... :oops:
Vendég

Doo: Igen ez nehez dontes, hogy mit csinaljon az ember. En azert nem hiszem azt, hogy kesobb a gyerekem EMIATT vagna ram az ajtot!!! Az en velemyneem (es tapasztalatom) az, hogy kesobbi neveles miatt alakulhat ez ki. Persze fontos, hogy szamitson ram es en ezt nagyon fontosnak tartom, hogy erezze, viszont korabban ezt a sirast 1 orankent csinalta!! Az azert nagyon durva volt! 1 orat aludt, sirt,felkaptam, aludt is egybol. 1 ora mulva kezdte megint, en meg alig alltam a labamon masnap! Nah nem hiszem hoyg ez is jo. (vegulis az elertem a "siras hagyassal" hogy mar nem orankent sir! :shock:) De persze nyilvan mindenki megprobalja a sajat belatasa szerint csinalni, en is majd valahogy kiokkumlalom, hogy mi legyen! Meg nem tudom, hogy ringassam ejjel is (nappal mindenkepp ringatom, es szeretem is ha a karomban alszik, sokszor alig akarom letenni), de ejjel, a nappali turelmem 1/4-et produkalom az meg neki se jo, ha en ki vagyok borulva teljesen. Ez az ami aggaszt engem legjobban. Sajat magam!!! :oops: :oops: MInden esetre gondolkozom rajta, megprobalom magamban eldonteni mi a legjobb neki es persze nekem is.

Amugy nem hiszem,m hogy miattad mentek volna el a lanyok!!! Azert itt mindenki elmondja a velemenyet, ki-ki a maga stilusaban, de ettol azert meg nem hiszem, hogy annyira ki lehetne akadni!!! Persze vannak erzekenyebb es kevesbe erzekeny emberek. En azert szeretnem ha visszajonne Gyps is, Dori meg plane. Miota emlitette Pici, hogy nem lehetsges-e hogy beteg, aggodok. En is emlekszem mintha irta volna,m hogy valami egeszsegugyi gond van! Remelem nincs baj! :(

Na most mar tenyleg alszom.

Kép

Kép
lorcika

Doo!2990 volt.

Lorci!
Amit írtam,azt tényleg úgy is gondolom.DE!Azért nem kell lelkiismeretfurdalásod legyen,ha nem úgy teszel bármit is.Gondolkodjunk csak.Sokminden lehet.Például este ráhangolódik a kicsi az alvásra?Az esti utolsó kaja,tea,stb.,az utolsó hancúrozós kifárasztós játék,ezek mind már félhomályban történnek?Nem megy esetleg a TV,amikor épp elalszik?A kicsi idegrendszerére,ami keményen érésben van,olyan dolgok hathatnak,amik esetleg neked fel sem tűnnek.Veled alszik?Maradj vele éjjelre,esetleg aludjon melletted.Ami mindenesetre addig is segít:az esti fürdetők,Gabi v.Johnson gyárt ilyet,citromfű tea,és levendula olaj,ha textilpelust teszel a feje alá,4 sarkára,ahová nem ér arca 1-1 csepp.ha nem alszik veled,azt a pólót amit kimosnál,ne a szennyesbe,a kiságyába tedd,ez nem vicc,csak akkor mosd,ha van újra pár napos alvós anyaszagú pólód,amiben aludtál.Tényleg jó,akár különszoktatáshoz is javasolom másoknak is.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Énis ajánlanék valami nagyon-nagyon durvát!!!

Van homeopátiás nyugtató kúp.... direkt babáknak, mindjárt utána nézek a nevének is!

Viburcol kúp! http://www.pirulapatika.hu/240040393/be ... _vegbelkup

KépKépKép
bogyra

Majd még jövök, de most kreatív vagyok! :) Csak gyorssegélyt akartam írni, amúgy Gabinak szupi ötletei vannak, ezek tényleg jók lehetnek!!!
A levendulaolaj is nagyon jó ötlet!!

Ehhez is adok egy linket:

http://gportal.hu/gindex.php?pg=3166665 ... 29d195acdd

KépKépKép
bogyra

Lorcika, hát hát...nehéz helyzet, de amit én javasolnék az az, hogy olyan megoldást találj, aminél Te is azt érzed, hogy ez jó, azt kell tenned. Legyen az bármi ami működik Nálatok. Ne haragudj, de én a sírni hagyásoknál azt éreztem Rajtad, hogy közben magad rágtad, hogy jól teszed-e, meg úúgy sajnáltad. Szerintem ez sem jó, hogy közebn magadat emészted :roll: azt úgyis érzi Ricsike is.
Nekem is az együttalvás jutott eszembe-nálunk bevállt, de az is egy olyan dolog, amit akkor "szívvel-lélekkel" kell csinálni. Elfogadni Neked a Párodnak és persze működjön Ricsikének. Mert az sem jó, ha közben azon agyal az ember/család, hogy jaj hogy fogom visszaszokatni.

Én épp a héten vettem Viburcolt, mikor jött a foga és nagyon nyünyüke volt egyik du...a nyünyü elmúlt, viszont 8 helyett 10-kor aludt el! :shock: ennyit a nyugtató hatásról nálunk.:lol:

Kép
ági_bp

viburcolunk nekünk is van - semmit nem ért. legalábbis a késői elalvásokon nem segített annak idején és az ébredéseken sem. sztem ez egy korosztályos dolog - még akkor is, ha van olyan baba, aki nem ébred, de azért ahogy hallom (nem csak itt), a többségnél igen. és van egy ilyen időszak is, amikor akár óránként! de sztem ez viszonylag "hamar" lecseng. ha már csak 4-5, az már háváj-didzsi! :wink: sztem próbálj nappal is pihenni h nyugisabb legyél az esti műszak idejére - mert gondolom, a fáradtság miatt vagy türelmetlen, nem? (ami megjegyzem, nem csoda!)
mondjuk megér egy próbát a kúp is - végülis ártani nem árthatsz vele. de a mi dokink ezt elsősorban a fogzásra javasolja.

gabi, a levendulát nem teljesen értettem: most nem az van h babáknak még az ilyen illóolajok nem annyira frankók?
Vendég

Sziasztok!

Lorci, teljesen átérzem a helyzetedet. Nálunk az éjszakai ébredések száma általában 6-7. Szinte óránként megébred és csak sír. Nekem nem kell kivennem a kiságyból, elég ha betargatom, cumi a szájba és alszik is. Viszont fel kell kelnem hozzá, tehát nagyon keveset tudok aludni. Mire visszaaludnék, már újra pattanhatok. Soha nem voltam nagy alvásigényű, de ez nagyon amortizáló.
A harmadik ébredés után már nekem is nagyon csúnya dolgok jutnak eszembe. Aztán pedig az, hogy milyen rossz anya vagyok.
Én is szívesen olvasom a jótanácsokat.

Kép
anido

Csajok, egy kis humor:

Ezeket mind az élet írta.
> Az alábbiak szószerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.
>
> 1.
> Kérdés: Maga szexuálisan aktiv?
> Válasz: Nem, én csak ott fekszem.
>
> 2.
> K: Mikor van a születésnapja?
> V: Július tizenöt.
> K: Melyik évben?
> V: Minden évben.
>
> 3.
> K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
> V: Igen.
> K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
> V: Nem emlékszem.
> K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamiről,
> amit elfelejtett?
>
> 4.
> K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
> V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
> K: Hány éve lakik magával?
> V: Negyvenöt.
>
> 5.
> K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?
>
> 6.
> K: Szóval a teherbe esése napja augusztus 8?
> K: És maga mit csinált ez alatt?
>
> 7.
> K: Szóval van három gyermeke, igaz?
> V: Igaz
> K: Hány fiú?
> V: Egy sem.
> K: Hány lány?
>
> 8.
> K: Hogy végződött AZ első házassága?
> V: Halállal.
> K: Kinek a halálával?
>
> 9.
> K: Tudna egy személyleírást adni AZ alanyról?
> V: Közepes magasságú, szakállas.
> K: Nő vagy férfi?
>
> 10.
> K: Tehát azt mondja hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
> K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?
>
> 11.
> K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
> V: Minden boncolást hullákon végzek.
>
> 12.
> K: Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen
> iskolába járt?
> V: Orális.
>
> 13.
> K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
> V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdődött.
> K: És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?
> V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.
>
>
> 14.
> K: Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyén
pulzusát?
> V: Nem.
> K: Ellenőrizte a vérnyomását?
> K: Ellenőrizte a légzését?
> K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a
> boncolást?
> K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr?
> V: Mert AZ egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
> K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben Volt?
> V: Igen, lehetséges hogy AZ egyén életben volt és ügyvédként
> praktizált valahol.

Kép
ági_bp

Most csak gyors.
Bogy, ez a viburcol fogzásra is jó, úgy tudom, ugye?

Lorci drága, nem lehet, h. Ricsinek baromira jön a foga. Ha nem rendszeres az ilyen sírás, akkor az is lehet, h. fáj neki.
Én ilyenkor adok Emmának Nurofent, az nyugtat is. Utána jobban alszik. De ez ritkán van, azt sem akarom, h. hozzászokjon.

Nem hinném, h. bármit is rosszul csinálnál. Tökre kimerítőek tudnak lenni sokszor.

Kép
niki30

Sziasztok,

Koszonom a jo tanacsokat! :) Olyan jo, hogy itt vagytok nekem! :)
Ricsike tegnap 11-kor felebredt es nem akart visszaaludni. Simiztem a hatat, nem vettem ki. Kimentem, bementem, aztan 20 perc siras utan elaludt! Hajnal fel 5-kor beneztem, visszahuztam a helyere, mert elmaszott, aztan reggel 6-kor kelt!!! :shock: Edes kicsi csillag beijedt, hogy ezek ugyse vesznek ki, akkor hat fel sem ebredek??? :oops: :oops: :) Na meglatjuk ma mi lesz, meg a napokban. Olyan kis jo alvo volt 6 honapig, azota ilyen kis nyunyuke, pedig a 8 foga 6 honapos koraig jott ki. MOst nem hiszem hogy az van, nem tomkod, nem nyalzik, nem erzem az inyet, hogy be lenne dagadva.
Amugy megfogadom Doo tanacsat es nappal is probalok pihenni.....ha osszejon. Majd nezek ki a fejembol! :D
Az illoolajat nem tudom mukodne-e. Eddig ha valami illatos dologgal kozelitettem Ricis fele, sirt. A johnson babaolajat se szereti, amivel masszirozni akartam. Bar mar nagyobb, hatha most mar jobban birna.
Az elalvassal nincs gond, szoval nem tudom akkro erdemes-e olyan altatos furdetot vennem! Vagy az mukodik az ej tovabbi reszen is?Nalunk most ugy van, hogy fel 8-kor vacsi, aztan meg jatszunk, amig lefarad, utana jon a poncolkodes, amikor csak egy szal pelusban hancurozik. Nagyon szereti! :D Aztan furcsi es meg elalvashoz kicsi tap. En arra saccolok, hogy ha megebred, nem vagyok ott, nem ringatom es nem tud visszaaludni. Bar igazsag szerint amikor delutan pl. egyutt alszunk, es felebred, sir, akkor sem er semmit ha vele vagyok es magamhoz huzom! :(Akkro is ringatnom kell! Hmm... Na mindegy. Meglatjuk hogyan alakulnak az ejszakak.

Agi ezek jok voltak! :D

Kép

Kép
lorcika

Agi jok voltak a poenok! :D :D :D

Csajok, lattam hogy a kiruccanas volt a tema.
En szerencses vagyok e teren, mert barmikor adodik ra lehetosegem, nekem Anyukam itthon van, nem dolgozik, masik mami is bevalallja, es mindketten nagyon kozel laknak.
Bar a ferjem nekem is sokat dolgozik, de ha szuksegem van ra meg tudja oldani. A hetvege pedig mindig szabad neki.

Hat erre felbuzdulvan szombaton elmentunk az Arena plazaba, egesz nap kettesben voltunk, furdetesre jottunk haza, nagyon szepen el volt a mamival, tudtam hogy nem lesz gond, mi pedig nagyon jol ereztuk magunkat, vasaroltunk kicsit.
Het-ket heti 1x este elmegyek baratnokkel beulni valahova, bar ez 1-2 honapja van, elotte nem mentem. Ezt tenyleg csak igy tudom megcsinalni, hogy pindur mindig alszik.

Boldog vagyok, hogy a ferjem, tamogat abban, hogy kikapcsolodjak, azt mondja nem azert vett el, hogy porazon tartson.

A het 2x-i sport pedig allando.
Szoval ugy erzem van idom magamra.
Meg tobbszor is mehetnek erre-arra, de nem akarok, azt mar nem ereznem jonak, mert imadok Elinaval lenni.

Sajnalom akiknek erre nincs lehetoseguk, mert tudom mennyire jol tud esni, csak egy seta, vagy nekem egy futas, csak 1 ora, de szuper.

Holnap megyek fodraszhoz, mar rafer a fejemre

:oops:

Na lelovom magam, mert lehet hogy valakit mar idegesitek...bocsi... :wink:

KépKép
horilda

Lorcika!
Nálam uez a helyzet,ha csak sötétben kell kelni,már borul az agyam :oops: ,aztán meg hányok magamtól :evil: :twisted: :evil: A kicsinél mindent kipróbáltam (nekünk bejött a kúp!),camomilla akármicsoda,ingercsökkentés,együttalvás(ezt én szerettem volna,mert legjobban az FÁJ,H 1ÁLTALÁN FEL KELL KELJEK :oops: ),de Lilinek kipattantak a szemei és remek mókának találta a sötétben az enyémeket nyomkodni :shock: ;mígnem rájöttem talán velem is kéne kezdeni vmit! :oops: December óta figyelgetem magam,h igenis hisztis leszek mensi előtt,így most már tudom,h félidőben én is elkezdem szedni a camimilla akármicsodát,de csodát művelt a Sedatiff is-ez is homeopátiás komplex tabletta,szorongásra,idegességre,alvászavarra.A gyógyzsretárban azt mondta a csajszi,mikor kértem valamit erre "hogy ezt akkor,ha meg ÚGY érzed!" Szóval mikor robbannék-erre gondolt és lőn csoda,segített! :wink: :lol: Talán kipróbálhatnád a Hova-t is,az is gyógynövényes cucc,nyugtatós.
Nem azt mondom,h csodaszerek,csak azt,h érdemes veled is foglalkozni,talán Ricsi is hiperérzékeny rád és lehet,jaj ez most hülyén fog hangzani,de szóval lehet nem is vele van a baj.Ideges vagy,fáradt és kimerült,talán még ingerlékeny is,ki nem az,ha éppen költözik és nem nagyon van segítsége és szerintem Ricskó ezt érezheti meg.Én már odáig jutottam,h pedig ilyenkor a legnehezbb őt itthagyni,mert gyötör a bűntudat,de én ilyenkor elmegyek egy kört autókázni például....Nem sok idő,de neki is nekem is használ.Ha pedig nincs se Balázs,se Alexa,akkor jön a homeóbogyó.lehet már az is használ nekem,h valamit tettem,próbáltam tenni....Mert hát igen,engem is tök frusztrál ha nem tudom megnyugtatni sehogyan sem :shock: Ez a két dolog tud totál kiakasztani :evil: :twisted: :evil:
Szóval mindenki írt már h mit csinálj a kislegénnyel és körül,gondoltam megosztom veled a saját tapasztalatomat,hátha így teljesebb vagy bővebb a kép és a lehetőségek tárháza! :wink: :lol:
Amúgy meg nagyon együttérzek veled és szorítok,h mihamarabb túl legyél,legyetk ezen!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogy!én is szertnék nextes rucikat és képzeld kifogytunk naciból is,de nem találtam Lilire valót :roll: ,vagy csak és ez a valószínűbb béna voltam :oops: szóval elkülönítenél egy 1ségcsomagot a kisasszonyra ha szépen megkérlek? :oops: azt gondolom,h 74es méretben kellenének és inkább kijárós,mint szaladgálós.
és még azt szeretném kérni,h nem-e lehetene-e,h izé,te a talira mondjuk sztrapacskával érkezel :idea: :?: :!: :?: nyaminyaminyami

A koncert xar volt,nagyon kevesen voltak,de lagalább volt helyünk táncolni! :wink: :lol: olyan izomcsoportjaim fájnak,amikről nem is tudtam,h léteznek!nagyon nagyot tomboltam!!!!!!!!!!! :lol: na ez most jó hülyén hangzik,nekem nagyon jó volt,viszont zeneileg,hangosításilag elég karcsú volt,de én még nem voltam koncerten úgy,h ne érezzem jól magam! :wink: :lol:

Gabi!csúcs ez a bubifújó,nálunk a cica is imádja,hát kapnak egyet közösen! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?