Lorcika!
Nálam uez a helyzet,ha csak sötétben kell kelni,már borul az agyam
,aztán meg hányok magamtól
A kicsinél mindent kipróbáltam (nekünk bejött a kúp!),camomilla akármicsoda,ingercsökkentés,együttalvás(ezt én szerettem volna,mert legjobban az FÁJ,H 1ÁLTALÁN FEL KELL KELJEK
),de Lilinek kipattantak a szemei és remek mókának találta a sötétben az enyémeket nyomkodni
;mígnem rájöttem talán velem is kéne kezdeni vmit!
December óta figyelgetem magam,h igenis hisztis leszek mensi előtt,így most már tudom,h félidőben én is elkezdem szedni a camimilla akármicsodát,de csodát művelt a Sedatiff is-ez is homeopátiás komplex tabletta,szorongásra,idegességre,alvászavarra.A gyógyzsretárban azt mondta a csajszi,mikor kértem valamit erre "hogy ezt akkor,ha meg ÚGY érzed!" Szóval mikor robbannék-erre gondolt és lőn csoda,segített!
Talán kipróbálhatnád a Hova-t is,az is gyógynövényes cucc,nyugtatós.
Nem azt mondom,h csodaszerek,csak azt,h érdemes veled is foglalkozni,talán Ricsi is hiperérzékeny rád és lehet,jaj ez most hülyén fog hangzani,de szóval lehet nem is vele van a baj.Ideges vagy,fáradt és kimerült,talán még ingerlékeny is,ki nem az,ha éppen költözik és nem nagyon van segítsége és szerintem Ricskó ezt érezheti meg.Én már odáig jutottam,h pedig ilyenkor a legnehezbb őt itthagyni,mert gyötör a bűntudat,de én ilyenkor elmegyek egy kört autókázni például....Nem sok idő,de neki is nekem is használ.Ha pedig nincs se Balázs,se Alexa,akkor jön a homeóbogyó.lehet már az is használ nekem,h valamit tettem,próbáltam tenni....Mert hát igen,engem is tök frusztrál ha nem tudom megnyugtatni sehogyan sem
Ez a két dolog tud totál kiakasztani
Szóval mindenki írt már h mit csinálj a kislegénnyel és körül,gondoltam megosztom veled a saját tapasztalatomat,hátha így teljesebb vagy bővebb a kép és a lehetőségek tárháza!
Amúgy meg nagyon együttérzek veled és szorítok,h mihamarabb túl legyél,legyetk ezen!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogy!én is szertnék nextes rucikat és képzeld kifogytunk naciból is,de nem találtam Lilire valót
,vagy csak és ez a valószínűbb béna voltam
szóval elkülönítenél egy 1ségcsomagot a kisasszonyra ha szépen megkérlek?
azt gondolom,h 74es méretben kellenének és inkább kijárós,mint szaladgálós.
és még azt szeretném kérni,h nem-e lehetene-e,h izé,te a talira mondjuk sztrapacskával érkezel
nyaminyaminyami
A koncert xar volt,nagyon kevesen voltak,de lagalább volt helyünk táncolni!
olyan izomcsoportjaim fájnak,amikről nem is tudtam,h léteznek!nagyon nagyot tomboltam!!!!!!!!!!!
na ez most jó hülyén hangzik,nekem nagyon jó volt,viszont zeneileg,hangosításilag elég karcsú volt,de én még nem voltam koncerten úgy,h ne érezzem jól magam!
Gabi!csúcs ez a bubifújó,nálunk a cica is imádja,hát kapnak egyet közösen!