Sziasztok!
Én úgy jártam a vetélésemnél, hogy a doki, akihez 20 évig jártam, elfelejtett bejönni a műtétemre.
Szerencsére párom első feleségének a testvére a kórházigazgató,nagyon jó viszonyban vannak, és Ő szólt oda a nőgyógyászatra, hogy szedjék ki belőlem.Nagyon aranyos kis doki volt, minden rendben ment.
A védőnő azt mondta, jobban is jártam Vele...
Az Ő magánrendelésére mentem vissza kontrollra.Én a körülmények miatt adtam Neki pénzt a műtétért, de nem sokat, csak 5000 Ft-ot.Meg a kontrollért a magánrendelési tarifát.
Végülis munkaidőben csinálta a kórházban, ha nem az enyémet csinálja, akkor csak ücsörög...mert akkor éppen nagyon nyugi volt.
Külön egyágyas szobában voltam,és körülugráltak, mivel az Igazgató Úr sógorasszonya vagyok.
Lehet, hogy nem csak azért, de mindenki nagyon-nagyon rendes volt.
Annyira egyedül voltam a szobában, hogy ott is felejtettek...este hétkor mondtam a páromnak, most már menjünk haza, eleget aludtam.Azt hitték, már nem vagyok ott, meglepődött a nővér, mikor kérdeztük, hogy hazamehetnék-e.
Progi:
Én magamtól kezdtem el szedni, napi kettőt,a tüszőrepi utáni 2. naptól.Gondoltam, addigra megreped.
Dreika, beteg babát nem támogat, csak egy esetlegesen elhalt terhességet nem enged magától kiürülni, tehát biztosan műtét lesz belőle, én nem spontán vetélés.
Nekem is ilyenek voltak a tüneteim, mint Neked, a vetélés óta gyakran barnáztam mensi előtt, és iszonyatos görcsök közepette jött meg, és hatalmas darabok voltak...Tehát felmerült, hogy összejön, csak nem tud beágyazódni.
Ezért kezembe vettem a dolgokat...
Persze ehhez kellett egy olyan doki, aki felírta a cuccost, de Ő azt mondta, a progit ne kezdjem el szedni, csak ha uh-val kimutatott a terhesség.De pont az a lényeg, hogy szerintem addig is kell!
És tapasztaltabb kismamik is azt tanácsolták.Tehát én szedtem.
A mostani dokim szerint tök felesleges, mert nem lehet progihiányom, van 2 gyerekem.
Ja, de mikor szültem Őket???
Mindegy, azért felírta, az a lényeg.Tehát partner volt benne.
164 centi vagyok.Miért?És 47 kiló.Mellbőségem a béka segge alatt,
pocakom mindig nagy volt.Főleg estére, úgy néztem ki, mint egy 6 hónapos babás.Baba nélkül is.
Most fel vagyok készülve a legrosszabbakra.