Új privát üzeneted érkezett!

Rosszul írtam 2008. január 24-én volt az uh és 25-én a műtét, csak még nem szoktam meg, hogy már 2008. van

dido
dido

Szia Mazsomka és Dido!

Örülnék, ha nem itt találkoznánk.

Dido!

Itt biztosan tud valaki segíteni. Remélem Pajor doktor tud valami értelemeset mondani. :wink:

Esztilil!

Kérlek ha olvasol vedd fel a kapscolatot Didoval Fülöp doktorral kapcsolatban. Köszi. 8)

tjuca

Szia didó !

Üdv nálunk,sajnos :cry:
Én nem vagyok bp-i és nem tudok segíteni sem kórházzal sem dokival kapcsolatban!
De kívánom hogy mielőbb járjatok a dolog végére,hogy megtalálhassák a probléma okát.
És fel a fejjel minden jóra fog fordulni meglátod! :wink:

KépKép
lyndee

Üdv neked is mazsomka!

Nem jó dolog hogy veled is ez történt,neked is csak azt tudom mondani hogy nem busulni ám sokat,csak előre nézni.
lesz majd még babád rá se ránts. :wink:
Nekem jan10-én volt a műszeres bef. és én ugy gondoltam hogy egy hónapig szüneteltetem az elevitet.De szerintem az sem árt ha szeded...

Arra a kérdésre hogy adtunk e pénzt a dokinak:
nekem is magán dokim van,a magánrendelésére járok és ő csinálta a műtétet is.
Én adtam neki pénzt a műtétért.
Én ugy vettem észre hogy abban a kórházban ahol én voltam az ilyen műtéteket a "kezdő" orvosok csinálják,a régi tapasztalt dokik,köztük az enyém is(főorvos)nem.
Nem tudom,ezt végül is mindenki maga érzi....

KépKép
lyndee

Mazsomka!

Nekem két műtétem volt, egyszer sem adtam pénzt, az általad említett okok miatt.

Lyndee!

Mondjuk, ha van egy fix orvosom, akkor elvárom, hogy ő fejezze be az elhalt terhességem, akármilyen rangja is van, természetesen mindenféle puncsolás nélkül. Nagyok az igényeim? :twisted:

tjuca

ohh nem jó híreket olvasok, nagyon sajnálom hogy ez történt veletek, sajna én is több vetélésen estem át, most ismét kismama volnék, de ha jobban belegondolok, azért vannak bennem kételyek.
Nagyon kívánom mindenkinek hogy mielőbb végére járhassatok a dolgoknak, és sikerüljön a baba

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok, üdv az újaknak!

Sugi, nekem még fájnak a melleim.Hol jobban, hol kevésbé, de határozottan fájnak. :lol: Örülök neki, ez a legelviselhetőbb tünet.A szédülés viszont borzasztó!Ma alig bírtam elmenni a pékhez és a henteshez, kocsival mentem, itt van a faluban, csak messze.De még vezetés közben is szédülök, nem is merek messzebb menni.A hentesnél meg megláttam azt a sok húst, majdnem ki kellett fordulni.
Emlékszem, a nyers hússal Miminek is voltak gondjai.Vagy Kacikának? :oops:

Most a diéta miatt gondban vagyok, mert olyan dolgokat tudok megenni, amit nem szabad.Gyümölcs, kakaós csigabiga, fehér kenyér héja.De ilyeneket az IR miatt nem szabad!Lehet, hogy a babóknak több szénhidrát kell, ezért kívánom annyira?
Attól meg leeshet a cukrom, és az agy nem kap elég oxigént, így a lepény sem...ördögi kör.
Majd megkérdezem a dietetikust.

Zsuzsu, nekem is csak hónaljban fájt 1-2 hétig!
Vendég

Juca, Lyndee!
Köszi, aranyosak vagytok.

Lynde!
Nagyon sajnálom..., látom ez még neked is nagyon friss..., kívánom, hogy mihamarabb 9 hónapi gömbölyödés után, a kezedbe tarthasd a csodaszép babócádat!

Mazsomka!
Nagyon sajnálom...
Szerintem jobb megvárni azt a 3 hónapot amit a doki mond a próbálkozással.
Én az első uán folyamatosan szedtem az elevitet, a második után is, de amikor nagyon nem akart megint öszejönni a baba, akkor azért volt vagy 1,5 év amíg nem szedtem. Tavaly decemberben kezdtem megint szedni, de nem sokat ért...
Pénzt az 1. után adtam, mert előre megmondta akkor a doki, hogy mennyiért csinál ilyen műtétet, annak ellenére, hogy privát jártam hozzá már előtte is rákszűrésekre, és akkor annyira "kábák" voltunk, hogy nem is tűnt fel ez a pofátlanság. Most nem adtunk semmit, a doki sem kért smmit, hiszen már 2 éve rendszeresen privát hozzájárok, úgyhogy ebbe bele kell férnie ennek a műtétnek is. Ráadásul ma a kontrollra szintén a magánrendelőjében voltam, és fizettem érte.
Remélem hamar újra beköszön hozzátok a gólya, és akkor nem lesz semmi baj.

dido
dido

Nekem erről más a véleményem juca!

Ez ugyan az mint a szülés.Hiába van végig a terhesség alatt magándokid,a szülésért is fizetni kell.
A doki arról nem tehet ha a terhesség nem fejlődik vagy elhal.
Szerintem a műtétet sem csak ajándékba csinálja azért mert odajártam a magánrendelésre.

De ez egyénenként változó,ki így ki úgy...mindenki maga érzi mi fér bele.

KépKép
lyndee

didó:sajnálom ami veled történ,de fogsz te még szép egészséges kisbabát szűlni mint ahogy majd mindenki más aki szeretne babát.
napsugár:gratulálok az újjabb babához.vigyázz rá nagyon. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

didó:sajnálom ami veled történ,de fogsz te még szép egészséges kisbabát szűlni mint ahogy majd mindenki más aki szeretne babát.
napsugár:gratulálok az újjabb babához.vigyázz rá nagyon. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dido, Mazsomka, :cry: nagyon sajnálom! De kitartás, fel a fejjel!

Lyndee, igazad van, h nem ajándékba csinálja... azért csinálja, mert ez a munkája!!!
Én a doki helyében a fizetős betegemtől el sem fogadnám a pénzt. Azért ez nem szülés.

Kép
zmimi

jaj lányok itt hisztizik meg sikitozik a fiam áááááááááááááááááááááááááá. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok hogy ez a munkája,de ez már rég nem erről szól ezt mindenki tudja.
Én pedig nem akartam hogy egy kezdő ismeretlen dokihoz kerüljek,akit akkor látok elöször.

nem minden esetben tart tovább egy szülés mint egy ilyen műtét.

KépKép
lyndee

szia lyndee.mizujs? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi, Luca, Nitacska, Zmimi!
Köszi!

Sugi!
Próbálok képbe kerülni, de nálad nem találtam csak decembertől hozzászólásokat, az az előttieket valamiért nem mutatja a gép. Így ne haragudj ha megkérdezem, de neked hány vetélésed volt? Kiderült, hogy mik voltak a problémák? Hány hetesen történtek? Milyen vizsgálatokat csináltak nálad?
A mostanit viszont olvastam, nagyon gratulálok, és szerintem minden rendben van. Nekem a 7. hét elején 21 mmm-es volt a petezsák nem hogy szívhang, de baba sem volt benne. A 6. héten csak egy 15 mm-es petezsák volt baba nélkül, úgyhogy szerintem ne aggódj, szépen nő odabent a kis albérlő, és már dobog is!

dido
dido

igaza van didonak hajrá sugi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Szia! Velem semmi,piri sehol.Nálad?van valami tüneted menszire?

KépKép
lyndee

Dido, Mazsomka, szorítok Nektek, hogy minél előbb babásodjatok!

Dido, PCO-t nézték már?
Vendég

lyndee:
néha olyan mintha meg néha enyhén a jobb és bal oldalam fájdogál de ez alig érezhető.
hivatalosan még van másfél hét a menziig. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dido
okt 5 én fejeztek be nekem egy terhességet, 10 dik héten is még csak 23mm petezsák, teljesen üres, egy mensi kimaradt, köv hónapban elkaptam valami fránya fertőzést a hónap közepén, de akkor már késő vol tterhes lettem de a mensi napján elkezdtem vérezni, azt hittem megjött.szépen 3 napra elmúlt ahogy szokott, csak kicsit gyöngébb vérzés volt, rá következő héten furán éreztem magam , olyan volt mintha néha terhes tüneteim lettek volna, és a hőm visszament 37 fölé, teszteltem, + lett, semmivel meg nem támogattak pedig kértem a gyogyót, 3 hét alatt ment el a terhesség, magától, műtét nem kellett.
Jött egy maratoni hónap azt hittem nem lesz peteérésem , de mégis lett, terhes is lettem, ez a mostani tehesség, de a doki most sem ad semmit, titokban szedem a magne b6-ot, szerintem ennek köszönhetem hogy nem ment el ez a baba is.
Kicsit sötétebben váladékoztam ami mára megszünt, tegnap lett szívműködésünk, biztos olvastad min megyek keresztül nem részletezem, azért nem találsz rólam semmit az előttről mert a 2 -dik vetélés után töröltem magam annyira keserű voltam nem akartam többet hallani sem a gyerekvállalásról, de ez csak rövid ideig tartott, az anyai ösztön fölébredt bennem is.
Itt a lányok nagyon aranyosak mindig bíztatnak, pedig mindenkinek megvan a saját maga baja.
ja egyébként nekem van egy sövény a méhemben más vizsgálatot még senki nem akart elvégeztetni velem

Kép

Kép
napsugár035

én ma vagyok a 30.cn, egy picit én is éreztem vmit a medencémben de csak nagyon enyhén.

KépKép
lyndee

napsugár gratula a babához. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most csak gyorsan, az előbb Lili futásból lefejelte az ajtófélfát...

A lényeg: MEGREPEDT!!!! Kaptam 2x1 utrót, de már mától ez 2. dpo, nem korai? Bár gondolom ezen már nem múlik semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Üdv. az újaknak! Sajnálom ami veletek történt.

Mimi, nekem sokáig gondott okozott a nyers húsnak még a látványa is nemhogy az érintése, felsolgozása. Így történt meg párszor hogy a vasárnapi ebéd túrós csusza, vagy valami hasonló lett :lol: :wink:

Én adtam pénzt a dokinak a műtét után, de szerintem sem feltétlenül kötelező.

Ma napközben rohadzul fájt a vesém, délutánra sokkal jobb lett.
Már alig várom a márciust. Szép a terhesség, de ha megszületne az még jobb lenne.

Lina, szuper!!!!!
Vendég

Ja, most látom, Luca kérdezte a nyers húst, akkor neki címzem a választ :lol:
Vendég

lyndee mit jelent az a 30cn?
hülye vagyok tudom de nem értem mit is jelent?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok hol vagytok???????????????????????,

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kacika, magamra vettem a választ... :lol:

Lina, szuper!
Most már csak szorítanunk kell ezerrel!!! :lol:

Én meg megyek, lefekszem...jó éjt!
Vendég

jóéjt luca :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Nincs későn, nyugi! :wink: Mennek a drukkok!

Én sem adtam pedig megdolgoztattam rendesen! Másfél órás műtétem volt, a méhlepény nem akart levállni! De akárhogy is nézzük ez hálapénz és én nem voltam hálás azért, mert elvette a gyerekem! Magamért, azért, mert segített megintcsak nem, akkor tök mindegy volt, hogy élek-e vagy halok! De egy percig sem éreztem, hogy elvárná!
Vendég

grönland most hálapénzről van szó?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Lehet én értettem félre.... Miért, nem arról? :roll:
Vendég

én nem tudom ezért kérdeztem én is.:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

grönland neked most volt vetélésed?
Mert azt írtad "elvette a gyereked"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk a pihiből, nagyon jól sikerült, kisoppingoltam magam :lol: és a fiam is nagyon jól elvolt nélkülünk, olyannyira, hogy egyetlen egyszer sem hiányolt minket. :shock: :twisted:

Nagyon sokat írtatok, megpróbálok visszaolvasni, hogy mi újság.

Én voltam ma UH-on, még kicsi, 13as a tüsző, nyálkahártya 9,5mili, hétfőn megyek megint. Ebben a hónapban megpróbálok én is utrót kérni majd. Orvosom szerint megtermékenyül, csak valamiért nem tud beágyazódni, erre utal a pecsételés menszi előtt és a darabos vérzés.
Volt valakinek ilyen?

Juca,
jövő héten jössz akkor UH-ra?

Zsuzsu,
és ti jöttök megint Pestre?

KépKép
dreika

nekem nem szokott ilyen lenni.bár én most a menzimet várom így aműtét után:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A lényeg, hogy jól elbeszélgetünk egymás mellett! :lol:

Nekem tavaly volt....meg tavalyelőtt.....meg 11éve!
Vendég

Sziasztok,

jól felkavartam a kedélyeket ezzel a hálapénz kérdéssel, de azért még veszem a bátorságot, hogy megkérdezzem, hogy mennyi volt az annyi. Tényleg nem ez a lényeg, de én annyira éreztem tegnap, hogy nem mindegy a "hátszél". 2 csajt hazaküldtek, hogy majd jövő héten, egy másik előttem jött és ő került pótágyra nem én (na nem sajnáltam mert abortuszos volt és ezt én tegnap nem tudtam tolerálni), valakit meg este 6-ig várattak ágyra. Szóval én nem a műtétért vagyok "hálás", hanem azért, hogy volt kibe kapaszkodnom, hogy nem voltam tök egyedül (férjem itthon volt a manóval, családnak nem mondtuk), hogy kicsit emberibb volt, mintha csak futószalagon kikapartak volna. Mindenkinek ez lenne a minimum, de úgy tűnik, mégsem az, szóval akkor ezért valsz fizetni kéne... Csak nem tudtam, hogy ez szokás-e, de így hogy írtátok, hogy volt doki aki kérte is a pénzt, asszem lesz boríték a kontrollon.
Még nem vagyok teljesen képben itt a fórumon, de jól értem hogy terhességi tünetekről is van szó ? :) Nekem nem fájt a mellem (az majd a szopizástól, csajok :lol: ), csak elsőre szépen megnőtt. Most nem, mert a manó folyton csapol és inkább üres zacsikra emlékeztetnek... Én sokat hánytam, azért is vacak ez a dolog, mert a legszarabb két hónapot már letudtam. Egy 15 hónapos mellett ez nem olyan vicces, mint elsőre. De nyugi, 3 hónap után ez elmúlik és minden nagyon szép lesz! Persze volt még az éjszakánként 4 pisilés, szédülés (egyszer ájulás), fáradtság. A hús nekem is gáz volt, Szilveszterre kocsonyát készítettünk anyuval és ő nem tudta, mért tart másfél óráig a hús feldarabolása, de én majd meghaltam, mégse bírtam elviselni, ha egy kis zsírfoszlány is belekerült a tálakba... utólag persze ez vicces lenne, ha nem lett volna ilyen szomorú vége.
Azért írtam ennyit, mert most tettem le a manót és van időm :lol:
mazsomka

2 órába telt, de visszaolvastam. :twisted: :D

Kacika,
Hogy vagy?

Lina,
Szuper, megadrukkok! :lol:
Lili tök nőci! 8)

Luca,
Írod, hogy szedted az utrót a teszt előtt is.
Lehet hatalmas hülyeséget kérdezek, de egy esetleges beteg babát nem tudok így támogatni? :roll:
Hány centi vagy?

Zsuzsu,
Ábel cuki, mint mindig. Ti hol is voltatok pontosan? Siófokon?
Tirza? :D

Sugi,
Gratula a szívhanghoz! Tutkóra érzem, hogy semmi gond nem lesz!!!

Mimi,
Nagyon édesek a fiúk! Hány év van köztük?

Mazsomka,
Szia itt. Sajnos. :cry:
Történed egy az egyben az enyém is lehetne, a teherbeeséstől egészen a rosszullétekig, csak az én fiam nagyobb.
Elevitet és esetleg folsavat is szedhetsz szerintem. Nekem javasolta a doki.
Én adtam az orvosomnak pénzt (10e) a műtét után. Melyik kórházban műtöttek?

Dido,
Nagyon sajnálom a 3 vetélést :cry: , remélem mielőbb jön az a baba!

Éééés a mai nap híre: a fiam bilibe kakilt most először. :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Kismamik! Tegyetek pocakképet! Múltkor csak Monti és Juca tett.
Luca, Sugi, nektek is nő már?

KépKép
dreika

Mazsomka!

Biztos, hogy a helyzettől is függ! Engem soha nem tettek abortuszosok közé! Győrben úgy oldják meg, hogy a friss anyukák, akik baba nélkül vannak, mert korababájuk lett, a vetélősök, az abortuszosok, mind-mind külön szobában vannak! Olyasmi elven működik, hogy hasonlót, a hasonlóhoz! Szóval nekem ezért nem kellett hálásnak lennem! A többiért hálás vagyok, de ez abban nyílvánul meg, hogy nem hagytam el a dokimat, tudja, hogy nem vagyok egyszerű eset, így azzal a havi 5 ezer forinttal jobban jár, mintha dugtam volna a zsebébe egy alkalommal mondjuk egy 20 ezrest és többé nem látom! Tudja, hogy ha babás leszek hetente kell hozzá járnom, ami heti 5 ezret jelent! De nekem picit sem tűnik anyagiasnak!
Vendég

Mazsomka,
én is adtam a dokimnak (10e) a kontrollon, nem hiszem, hogy elvárta volna egyébként. Én nem szeretem csak úgy a borítékot, most is vettünk mellé egy jobb bort, a szülésnél whiskyt, azt egy italzacskóba, és abban volt a boríték is.

Amúgy a tegnapi UH-m grátisz volt, és ez már nem először fordult elő, szóval biztos nem várta volna...

Köszi a drukkokat.

Grönland,
nem a későtől, hanem a korántól féltem, a peteérés utáni 5. naptól kapta Monti meg Luca is, ha jól emlékszem a progit.
Én most vagyok a 3. napon, és most kezdtem használni. Gondolom túladagolni nem lehet...

Dreika,
kis nőcimnek van egy szép lila csík a fején hosszában, ahogy tegnap lefejelte az ajtófélfát. De annyira nem is lett csúnya.
Gratulálok a kakihoz. És szólt, vagy véletlen ment bele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én sem akartam hogy kitörjön a háború...csak mivel kérdezte Mazsomka,így válaszoltam.
Soha nem mondtam hogy kötelező lenne pénzt adni...sőt,mindenki maga érzi és tudja mit talál jónak.
Nincs két egyforma helyzet sem.
Én egy kisvárosban élek ahol 20 doki közül van 2 normális.Ha most ezt az egyet elszúrom,még talán egy akad de aztán nincs tovább....

És persze azt hiszem hogy nem én vagyok az egyetlen aki így tett,tehát ezért nem kell elitélni senkit!

KépKép
lyndee

Ja és nem várta el a doki nálam sem,sőt még szabadkozott is!
Tehát konkrétan nem mondott árat.
Szintén 10e.

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Mazsomka, Didó! Szomorú, hogy itt kell találkozni. :cry:

Mazsomka! Szerintem érdemes kivárni a három hónapot, kell a szervezetnek egy kis regenerálódás. Persze, ha hamarabb teherbeesel nem feltétlenül lesz baj. Én nem adtam a dokimnak pénzt a műtét után. Ha magánrendelésre megyek, ott fizetek, ha az sztk-ba, akkor nem. Nem éreztem, hogy rosszabbul bánnának velem. Grönlanddal értek egyet: a hálapénz nem előre jár, hanem ha meg vagyok elégedve a munkájával, akkor. És akkor sem kötelező. Nem is mennék olyan orvoshoz, aki előre megmondja a tarifát, azért amit tulajdonképpen ingyen meg kellene csinálnia. Szerintem mi magunk, a páciensek rontottuk el az orvosokat, mert szinte egymásra licitálva dugdostuk az egyre nagyobb összegeket tartalmazó borítékokat, így aztán már nem örülnek, ha kapnak egy kis pluszt a fizetésükön felül, hanem elvárják.

Didó! Tudom milyen érzés sokáig várni egy újabb terhességre. Én is több, mint egy évig vártam a vetélés után az újabb babára, de szerencsére ő itt maradt velem. :lol: Az alacsony progira adott Clostit nem igazán értem, hiszen a Clostitól nem lesz magasabb a progi szint. Én a Closti mellett kaptam Duphastont is és így rögtön az első hónapban terhes is maradtam. Remélem az új doki tud majd segíteni.

Dreika! Szerintem nem a progi pótlástól függ, hogy egy beteg magzat megmarad vagy sem. Sokan szedik a progit és mégis elvetélnek, sokan meg egyáltalán nem szedik és mégis megállapítanak később valami fejlődési rendellenességet, Down-t stb.

Lina! Nagyon drukkolok a kis megrepedtnek a beágyazódáshoz! :lol:

Zsuzsu! A ciklusaid kísértetiesen hasonlítanak az enyémekre, és nálam is kiderült utólag, hogy azért ilyen hosszúak, mert nem volt peteérésem. Ha szeretnétek nagyon tesóbabát, szerintem érdemes lenne megnézetni, hogy minden rendben van-e.

Nálam minden oké, bár Marcikám mostanában nagyon lustálkodik. De így legalább esténként tudok aludni, nincs focimeccs a pocakomba.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Linácska:Hány szemet kell szedned naponta?Mert legutóbb amikor babás voltam én már 3-at is szedtem egy nap(a doki utasítására).
Könnyen ki írta az utrot?Mit mondtál neki?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Én úgy jártam a vetélésemnél, hogy a doki, akihez 20 évig jártam, elfelejtett bejönni a műtétemre. :cry:
Szerencsére párom első feleségének a testvére a kórházigazgató,nagyon jó viszonyban vannak, és Ő szólt oda a nőgyógyászatra, hogy szedjék ki belőlem.Nagyon aranyos kis doki volt, minden rendben ment.
A védőnő azt mondta, jobban is jártam Vele...
Az Ő magánrendelésére mentem vissza kontrollra.Én a körülmények miatt adtam Neki pénzt a műtétért, de nem sokat, csak 5000 Ft-ot.Meg a kontrollért a magánrendelési tarifát.
Végülis munkaidőben csinálta a kórházban, ha nem az enyémet csinálja, akkor csak ücsörög...mert akkor éppen nagyon nyugi volt.
Külön egyágyas szobában voltam,és körülugráltak, mivel az Igazgató Úr sógorasszonya vagyok. :lol: Lehet, hogy nem csak azért, de mindenki nagyon-nagyon rendes volt.
Annyira egyedül voltam a szobában, hogy ott is felejtettek...este hétkor mondtam a páromnak, most már menjünk haza, eleget aludtam.Azt hitték, már nem vagyok ott, meglepődött a nővér, mikor kérdeztük, hogy hazamehetnék-e.

Progi:
Én magamtól kezdtem el szedni, napi kettőt,a tüszőrepi utáni 2. naptól.Gondoltam, addigra megreped.

Dreika, beteg babát nem támogat, csak egy esetlegesen elhalt terhességet nem enged magától kiürülni, tehát biztosan műtét lesz belőle, én nem spontán vetélés.

Nekem is ilyenek voltak a tüneteim, mint Neked, a vetélés óta gyakran barnáztam mensi előtt, és iszonyatos görcsök közepette jött meg, és hatalmas darabok voltak...Tehát felmerült, hogy összejön, csak nem tud beágyazódni.
Ezért kezembe vettem a dolgokat... :oops:

Persze ehhez kellett egy olyan doki, aki felírta a cuccost, de Ő azt mondta, a progit ne kezdjem el szedni, csak ha uh-val kimutatott a terhesség.De pont az a lényeg, hogy szerintem addig is kell!
És tapasztaltabb kismamik is azt tanácsolták.Tehát én szedtem.

A mostani dokim szerint tök felesleges, mert nem lehet progihiányom, van 2 gyerekem. :roll: :twisted: Ja, de mikor szültem Őket???
Mindegy, azért felírta, az a lényeg.Tehát partner volt benne.

164 centi vagyok.Miért?És 47 kiló.Mellbőségem a béka segge alatt, :lol: pocakom mindig nagy volt.Főleg estére, úgy néztem ki, mint egy 6 hónapos babás.Baba nélkül is. :lol:
Most fel vagyok készülve a legrosszabbakra.
Vendég

Sziasztok!

Luca!
Köszi!
Nekem rendszeres a menstruációm és a peteérésem is. Volt egy fél év amikor rendszeresen nézték is UH-al és mindig volt peteérés, és nem voltak apró foltok a petefészkemen. Ráadásul többször is csináltak már nálam teljes hormonvizsgálatot és soha nem volt PCO-ra utaló el. Vagy ezeken kívül van valamilyen vizsgálat ami direkt ezt szűri? Mert kifejezettensoha nem mondta a doki, hogy most ezt is megvizsgáljuk, de szerintem ezt az UH-al és a hormonvizsgálattal ki kellett volna derülnie ha ilyen gond van?!? :roll:
Gratulálok a 7 hetetekhez :D

Sugi!
Értem.
Nagyon drukkolok értetek!

Kacika!
Köszi.
Látom ti már nagyon a vége felé közeledtek :D

Dreika!
Köszi.
Gratula a fiadnak a bilihez :wink:

Montana!
Köszi.
Pedig a clostiltól megnőtt a progim, minden ciklusban mérték a 19. 21. 23. napokon amíg szedtem és 30 felett voltak, míg clostil nélkül csak 17 körül volt.
Gratulálok a pocaklakódhoz, látom már a 23. héten vagytok :D

Mazsomka!
Én írtam, hogy az előző dokim előre megmondta, hogy mennyiért csinál egy ilyen műtétet. Ez 2005-ben 30e volt.

dido
dido

Szerintem is emeli a closti a progi szintet.

"A clomid megemeli az LH Releasing Hormon [LHRH] szintjét, ami azt jelenti, hogy serkenti a belső luteinizáló hormon [LH] termelődést.LH - luteinizáló hormon, azaz tüszőérés után a sárgatest fázist előidéző hormon, aminek a hatására a petefészek a progeszteron nevű, a terhesség megtapadásában és a terhesség fennmaradásában fontos hormont kezdi el termelni."
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?