Sziasztok!
Hűű reggel óta olvasok vissza, kisebb megszakításokkal
Nagyon szépek a babák, sőt gyönyörűek
Dani még nem evett olyan kajcsit amibe van cukor,és még húsit sem. Tegnap főztem neki jó nagy adag bébi kaját, és aventes poharakba lefagyasztottam
. Sajnos nappal a cici nem kell neki
,reggel és este nagyon igényli, de napközben sír ha oda teszem, akkor is ha kaja előtt, vagy kaja után. Még a székrekedéssel mindig küzdünk, nem mindig segít a narancs, talán az is számít nála, hogy mennyi rostot eszik ki belőle. Krumli, és a répa a bűnös.
Jucu, Mandala teljesen egyetértek pasi ügyben. Ma délelőtt azt mondta a párom, hogy milyen jó nekünk, hogy ilyen jó kisfiúnk van (véletlen éppen játszott a Dani) kuncogtam magamba, de megfogadtam, hogy már nemidegesítem rajt magam,ő ilyen, sajnos még nemigazán tud vele mit kezdeni, esetleg 15 percig. Reggel leurottam a boltba, mondtam neki hogy figyeljen rá, bár alszik de becsuktam a szobája ajtaját, mikor megjöttem Dani sírt, apja horkolt, én kiakadtam, erre azt mondta, hogy én nem fogom fel hogy ő mennyit dolgozik.
Sziszike, virág, romantikus este, ezt a pasit ne engedd el soha.
Mentségére szolgáljon, hogy a héten elintézett nyárra egy Olaszországi nyaralást, és ma mondta meg
Hűű annyi mindent akartam, komolyan mondom feledékeny vagyok
Késöbb jövök.