Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


jucu:
Alex nem ehet tejes dogokat az ekcémája miatt ,így sokkal nagyobb ártámogatást kap.
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Hűű reggel óta olvasok vissza, kisebb megszakításokkal :lol:
Nagyon szépek a babák, sőt gyönyörűek :wink:
Dani még nem evett olyan kajcsit amibe van cukor,és még húsit sem. Tegnap főztem neki jó nagy adag bébi kaját, és aventes poharakba lefagyasztottam :D . Sajnos nappal a cici nem kell neki :cry: ,reggel és este nagyon igényli, de napközben sír ha oda teszem, akkor is ha kaja előtt, vagy kaja után. Még a székrekedéssel mindig küzdünk, nem mindig segít a narancs, talán az is számít nála, hogy mennyi rostot eszik ki belőle. Krumli, és a répa a bűnös.
Jucu, Mandala teljesen egyetértek pasi ügyben. Ma délelőtt azt mondta a párom, hogy milyen jó nekünk, hogy ilyen jó kisfiúnk van (véletlen éppen játszott a Dani) kuncogtam magamba, de megfogadtam, hogy már nemidegesítem rajt magam,ő ilyen, sajnos még nemigazán tud vele mit kezdeni, esetleg 15 percig. Reggel leurottam a boltba, mondtam neki hogy figyeljen rá, bár alszik de becsuktam a szobája ajtaját, mikor megjöttem Dani sírt, apja horkolt, én kiakadtam, erre azt mondta, hogy én nem fogom fel hogy ő mennyit dolgozik. :roll:
Sziszike, virág, romantikus este, ezt a pasit ne engedd el soha. :wink:
Mentségére szolgáljon, hogy a héten elintézett nyárra egy Olaszországi nyaralást, és ma mondta meg :lol:
Hűű annyi mindent akartam, komolyan mondom feledékeny vagyok :oops:
Késöbb jövök.

Kép
mona76
 
 

 
 

csajok, most kaptam meg a pénzemet, lehetséges hogy 35ezerrel kevesebbet kapok ezentúl?

Kép
mona76
 
 


Kép

Kép
mona76
 
 


Hűű csajok felhívtam a munkahelyem és megmagyarázták hogy miért lett ilyen kevés a pénzem :x . Komolyan mondom itt sírok, nem azért mert éhen fogunk halni, hanem mert erre nem számítottam ez akkora pofáraesés :cry:
Apát felhívtam, persze ő is kiakadt, de próbált felvidítani, hogy majd többet fog adót csalni és behozza ezt a pénzt :lol:

Kép
mona76
 
 


mona: sajnos igen a gyed már limitálva van, max 82 bruttóban :( GENYÓ ÁLLAM! Ez non-stop munkahely ami nekünk van és ennyivel honorálják!
Megcsináltam az adóbevallásomat, legalább onnan kapunk egy nagyobb összeget, de hát a kurva anyukat már a családi adókedvezményt is csak 3 gyerek felett lehet igénybe venni. Eljutottunk idáig hogy van gyerek, hát erre ezt megszűntették. Mire a nyugdijhoz érünk addigra az is megszűnik! GENYÓKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!

dobok két képet, az egyik fogas baba, a másik az egész nap fogom a lábamat! :D Kép Kép

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Jucu! Biztosan megváltoznak a dolgok, ha kicsit többet tudtok kettesben lenni. Néha ez is kell. Mi a nyáron akarunk kettesben is menni, meg többedmagunkkal. :D Ha szeretitek egymást, minden megoldódik.Ez olyan romantikus maszlagnak hangzik, de így van, lehet azért mondom, mert ma de. a Ház a tónál c. filmet néztem az Hbo-n. :lol: :oops:
Bálint annyira jól néz ki azzal a nyaklánccal! Nagyon menő! :lol:

Csokinyuff! Én is irigyellek a sok-sok tejcsiért! Bezzeg nekem reggel se meg este se elég! :( Nem baj, azért szoptatom hobbiból úgymond! :D

Mona! Nálunk ugyanez van a szopival, amit leírtál... :roll: Én ma adtam először cukkinit neki, bébikaja, a müllerben vettem 150-ért, nagyon ízlett neki! Legurított vagy 200-at, persze tejcivel keverve! :D Dani fiú olyan jól néz ki, hogyha nem lenne vőlegényünk, lecsapnánk rá! :lol:

Sziszike! Jaj de falat a fogacskájával, meg kell zabálni!!!! :D

Mindjárt indulunk haza, Viki, majd írok privit, és ha benne vagy még, örömmel találkoznánk. Meg mással is aki benne van. :wink:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Köszi a hiányolást!!!!Holnap jövök!!!! :lol: :lol: Rettegjetek:)

Dincuska:A talit mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naon akarjuk!!!

Pár kép, holnapig :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép Na mi így eszünk......néha!!!!

Kép
kis pupu
 
 


Jaaa és látjátok hol gyártják Hangyuszt???? :lol: :lol: :shock: Magyarországon!!!!!
Na jó éjt!!!!

Kép
kis pupu
 
 


Én most egy kicsit kezdek besokalni.Alex napok óta kétszer eszik éjszaka és közben sokat forgolódik,ezért a baba őr állandóan kattog,ahogy ki-be kapcsol.Már lassan olyan az egész,mint amikor született.Akkor aludtam utoljára ennyit. :cry:
tuza edit
 
 


Jó reggelt!!!

Csak egy percem van, még nem olvastam vissza, de ezt el akarom mondani. Tudjátok, hogy sikerült tegnap tápira bírni Atit este? A bimbővédőt rá kellett húzni a cumira!!! Azt hittem lehidalok, de így fogadta csak el.

Rohanok főzni, Ati nyűgős, most kakilt be, visszaolvasok, és majd jövök.

mikegirl
 
 


Hello Csokinyuff!

Minden baba cuki!
Kis pupu, mi is így nézünk ki evés után, nem győzünk öltözködni!!!! :D

Hű, én sem tudok mindenkire reagálni, dehát a problémák-dilemmák nálunk is ugyanazok!!!
GYED..., nem forgunk még mindig...és hát mi is igyekszünk a férjemmel több időt együtt tölteni, mert mi is érezzük, hogy több kéne... Nem egyszerű.

De hála az égnek Lili egy angyal! Szerencsére Ő szeret még szopizni, tejcsi is van. Napi fél üveg főzelék és gyümi megy még.

Mikor és hogy talizunk?

Kép
nap12
 
 


Jó Reggelt!!!!!


Na itt is vagyok, ahogy ígértem!!!


Lányok ti hogy bírtok pelenkázni???? Máté babó tekereg össze-vissza, nem lehet vele bírni!!!! Eleinte bejött, hogy valamit a kezébe adok és akkor elvan, de ez már a múlt......semmi se használ!!!!Fél óra egy pelenkázás az öltözéssel együtt! Rémálom....... :shock: :shock: Ti hogy álltok ezzel?

A másik kérdés a Gyes alatt lehet dolgozni? mert sajna mégsem tudtam elintézni, hogy ne legyek bejelntve! Ha én most nem dolgoznék, nem is tudo mennyi gyedet kapnák a Gyásom volt 47ezer, olyan jól voltam paparíon bejelentve!!! Szerintettek????
Na mind1.....

Szóval talit mi is nagyon akarunk!!!!! Ki ne hagyjatok minket, mert úgyis megtalálunk titeket!!!!! :lol: :lol:

Képzeljétek lassan Hangyuszkám is kúszni fog, a segge állandóan az égben van, meg hza van egy célja, amit nagyon akar, oda, oda kúszik már. Tegnap reggel ez a téliszalámis szendvicsem volt :lol: :lol: :shock

Én ma sajna dolgozom, de sebaj, nem sokáig, ahogy lehet lépek!!!! Vasárnap megint forgatok, de nagyon jó egy picit ez a pezsgés!!!!

Mindenki nagyon szép....Bálint, Dani, Hanga, Maja, csodaszép babók és mind huncut egytől egyig!!!!Remélem senkit nem hagytam ki!!!!

Na most picit lépek, vár a munka!!!

Majd ám jövök ma még!!!!

Pusza és irány a séta, szép napunk van ma!!!! :lol:

Kép
kis pupu
 
 


Viki köszi majd benézek a másik topikba is!!!!

És a munka miatt tényleg na aggódj, menni fog! És a múltkori kis depidnek is hidd el nagyon jót fog tenni!!! Mi drukkolunk!!! :D :D :P

Kép
kis pupu
 
 


Csokinyuff: üdv közöttünk.

Én a pénz miatt nem rágom magam, még a maximumot sem fogom megkapni. A bíróságon rengeteg munka van, csak sajnos nem fizetik meg. De én azért nagyon szeretem, nem unalmas, érdekesebbnél érdekesebb ügyek vannak.

Ádi tegnap átesett a "keresztségen": anyukája egy pillanatra elbambult, és a drágája leesett az ágyról. Úgy sajnáltam szegényt, együtt sírtunk. Tegnap amúgy is extra érzékeny voltam. A Márkkal is sokat veszekszünk (kiskamaszkor), aztán pedig úgy sajnálom, főleg ha így kell elmennie suliba. Ma írnak felmérőt matekból (reggel jutott eszébe), remélem jól fog sikerülni.

Rengeteg vasalnivalóm van, csak sok, kedvem nincs hozzá, de majd nézek közben valami jó kis filmet.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Csokinyuff: neked meg tényleg kitartást!! nehéz dolog egyedül felnevelni egy babót, de tényleg jobb ha az apja ilyen!!! És tényleg neked még szerencsére segítséged is van!!! Gyere gyakran!!!!

Kép
kis pupu
 
 


Jó reggelt!

Ismét későn keltünk :lol: Nem tudom mi van Fannival :lol:

Kis Pupu: Gyes mellett lehet dolgozni, napi 8 órát, de csak a baba egy éves korában mehetsz el Gyesre.
Hihetetlen mosolya van Máténak :lol:
Köszi a bíztatást a melóval kapcsolatosan :wink:

Edit: kitartás! Mi is kétszer eszünk (minimum) éjszaka! Bár nálunk ezek csak pár percesek... inkább szomjas lehet...

horvviki
 
 


Sziasztok

Kis Pupu
Lóvé nálam sem volt több.Főnököm nem akart magasabbal bejelenteni így kemény 44000 volt gyás.MA viszon majdnem dobtam egy hátast,mivel elfelejtettem gyedet intézni jan1-jan9-ig most kaptam meg a pénzt addig szólt gyás :12158Ft:(:(:(:(:(
Hétfőn loholok OEP-be ma készen vannak munkáltatói papírok és remélem mielőbb kapok valami manit.
Téliszalámis szenyóra bukik hanghyuszka :):):) ez ari....nekem tegnap sültburit nézte ki Dius szájából ...szétnyomtuk és belsejéból kapott egy falatot......tudod még a nyála is csorgott.
Édes a mosolya,tisztára olyan mint Bebi kisfia Botond.,ő is nagy hóhányó lesz /állandóan rötyög/

Edit
Kitartás......pihenj napközban kicsit,bár tudom nehezen megoldható.

Márkaanyu
Ismerős amit írsz.Ma reggel mi is úgy összekaptunk Diussal,hogy azóta is fáj a gyomrom. :oops: Ráadásul apja is beleszól és nem ad igazat hanem morog ,hogy fejezzük be.Mondtam neki kicsit lehetnél következetesebb vele te is.

Mikegirl
:lol: :lol: jupiiiii ügyes Ati nagyon.Ha ezt tudtad volna lehet előbb megoldódnak gondjaid.Gratula ,csak leleményesek az anyucik :lol: :lol:


Pusza mennem kell ma farsang 14-től és még Frédi fejet kell csinálnom,meg közben sütök sütit és pakolok.
JAh és sikerült vennem egy jó spotkocsit.úgy örülök...


http://photos03.allegro.pl/photos/400x300/307/16/64/307166438

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Már itthon! :D
Emi kicsit taknyos, nem tudom, hogy emiatt ébred-e sokszor sírva, vagy a foga miatt, vagy esetleg mindkettő. :roll:

Tali : OK! Mikor és hol?

Kispupu! Gyönyörűek vagytok! Az ott sütőtök Máté arcocskáján? Mindenesetre jól áll neki!

Mennem kell, mert ordítás van! :)

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska: felőlünk jöhet a minitali :lol: Bár ha kicsit taknyos Emma, akkor elhalasztva?

horvviki
 
 


A mini talin mi is ott leszünk!!!! Csak nekünk kicsit nehezebb, mert ugye dolgzom, de megoldok bármit! mert akkor jövök, amikor én akarok!!!!

Kép
kis pupu
 
 


Jucu: elfelejtettem írni a cumival kapcsolatban. Nálunk még nincs tápszer, csak anyatejet iszik este cumisüvegből, azt meg tudom oldani a két lyukas Avent cumival. Viszont amikor napközben rostos gyümölcslevet adok neki inni, az nem jön ki egyiken sem, mert a rostok betömítik a lyukakat. Ezért a gyümilét az I, II, III-as cumival adom, egyelőre az I-es lyukon. Amúgy ezek a viták nekem is az agyamra mennek, néha az apja úgy besértődik, hogy nekem kell mindent megoldanom. De kérdem én, ha én is besértődök a gyerekre, akkor ki fogja ellátni stb. Első gyerekes anyukák, valamint kisgyerekesek kössétek fel a gatyát, nem gondoltam volna soha, hogy ilyen nehéz lesz már a kiskamasz kor is.

Ádám jó nagyot aludt délelőtt, addig tudtam egy nagy adagot vasalni. De mivel későn kelt, ezért megint variálni kellett a kajával. Ezért a tízórait és az ebédet összevontam, így Sinlac-os sárgarépafőzeléket evett, meg is ette mindet, a Sinlac egy kicsit enyhített a répa ízén, és meg is édesítette egy kicsit. Amúgy Univer-es főzelék, nagyon pocsék íze van, többet ilyet nem is veszek.

Egyik nap paradicsomos burgonyát evett, az egyik falatnál - éppen amikor a teli kiskanalat a szájába tettem - sikerült egy nagyot tüsszentenie, a következményeit pedig sejthetitek.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!
Nekünk horror éjszakánk volt, alig élek...
Éjfélkor sikerült volna lefeküdnöm, de kislányom, aki ekkorra már aludt 2 órát, úgy döntött, hogy megtorpedózza a dolgot. Így aztán hajnali 5-kor sikerült végül nagy nehezen elaludni. 6-kor persze megint felriadt és alig sikerült visszaaltatni, de végül majdnem 10-ig elaludtunk, még jó, hogy Beni is hagyott minket. Így sem érzem magam kipihentnek....

Általában egy héten 1-2-szer van ilyen éjszakánk, a többi jobb szokott lenni, de olyankor is ébred Enikő legalább 3-4-szer... és szopizik is.

Tegnap Benedek is eléggé kikészített, tényleg úgy érzem, hogy 1 nap alatt éveket öregedtem... Most vitte el anyósom, ma először alszik náluk, remélem nem lesz semmi gond.

De hogy jót is mondjak: én max. gyedet kapok, de csak azért mert Szakbarbár segítségével gondosan kitaktikáztuk, hogy sikerüljön ezt elérni... különben gyes lett volna... merthogy Beni születése után lejárt a szerződésem, így nem volt "hátterem".

No, mennem kell, felébredt és max. fokozatú üvöltésbe kapcsolt drágaságom...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Márkanyuka: Univer-es sárgarépa, zöldborsó főzelék szerintem is pocsék! A többi márkában is ennyire szar a répa, borsó főzelék? Mert én még a szagától is rosszul vagyok, ezeket nincs szivem Fanninak adni. (Ki is dobtam a zöldborsófőzeléket...)

horvviki
 
 


Horvviki: azt mondod a borsófőzelék is ilyen pocsék? Pedig még az is van egy üveggel. De a gyümölcsöknek sem olyan finom az íze, mint a Kecskeméti vagy Hipp. A szaga engem is elborzaszt. Többet ilyet nem is veszek, inkább fizetek érte többet, de az normális legyen.

Kiakadok, Ádám mindent összebukik. Mindenhol csak a bukifoltjai vannak, legyen az ágy, játszószőnyeg, de a ruhája is. Ez persze abból is adódik, hogy első dolga, hogy hasravágja magát, nem tudok vele mit kezdeni, majd csak elmúlik ez a korszak.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Márkanyuka: nekünk van még Univeres borsó, vegyes zöldfőzelék, sárgarépából is még egy-egy üveggel, de valószinü nem fogjuk megenni. A borsó szerintem rosszabb volt mint a répa... Viszont ma a Kecskemétinek a krumplifőzelékjét ettük pulykahusival, és az egész ehető volt. Fanni is megette, és számomra sem volt olyan szar íze. Ezentúl én is csak Hippet veszek, max. Kecskemétit....

Bukás nálunk is sok van. Doki szerint az állandó mozgástól van, nem kell aggódni.

horvviki
 
 


Ti a húsos ételeket is először csak kóstoltatjátok vagy rendes adagot is adtok????
Ti nem féltettek husis ételt adni nekik?????

Ne izguljatok mi is rengeteget bukunk.......állandóan mosok.....!!!!


Ezerrel pakolunk, mindent......

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Bukás: Eszter is, bár már jóval kevesebbet, mint akkor, amikor elkezdett forgolódni.

Univer-kaják: mi elsőként a sárgarépát próbáltuk, hát natúr kiköpte, majd felturbóztam kis cukorral, tápszerrel, úgy már ment :) Meg egyébként is Eszter hígabban szereti a főzelékeket, mint ahogy el van készítve. Elkezdtem főzni neki, imádja :) :) Ma csináltam 6 adag paradicsomos kruplit, 1 jó lesz holnapra, 4 bent sorakozik a fagyasztóban. Gyümölcslé nálunk kiskanállal megy, meg próbáltuk pohárból, amikoris kb fele mellé ment. :)

Franciska! Csodállak a kitartásért. Én már akkor ki tudok akadni, ha 15 perc alatt nem alszik el este a Lány :oops:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Kis Pupu: először csak kóstoltattam, de Fanni tulajdonképpen semmiből nem eszik rendes adagot még... csak az anyatejből :lol:

horvviki
 
 


Csajok, fantasztikusak a fotók!!!! :lol: :lol:
Bálint, Dani, Hanga, Máté, Maja...... :lol: :lol: :lol:
Remélem nem hagytam ki senkit.

Univer borsófözi - borzalom, elsírta magát Ati egy kanál után.
Szimpla sárgarépa helyett javaslom: Mildi zöldséges rizottó - zöme répa (+ kis rizs és nyomokban zeller), és szerintem jó, Atinak nagyon ízlik.
A zöldekkel hadilábon állunk.

Paradicsomos krumpli - szuper, csak úgy fog....lemoshatatlan az etetőszékről.

Kis pupu - husival megvárom a 7 hónapot
Hangyuszkádnak gratula a kúszáshoz!!! :lol:

Franciska - kitartás!!!!

Márkanyuka - tüsszentés, köhögés...ja,ja ismerős.... :lol: Nálunk is megy ezerrel a pöttyös póló gyártás anyunak :lol: :lol:

Viki - irigyellek a késői kelések miatt
Kis pupunak munkával kapcsolatban igaza van. :wink:

Szia Nap! :D Régen voltál.

Megyünk úszni, készülődünk.

mikegirl
 
 


a mai napi adag Kép Kép Kép Kép egy papirral is jol elvan ...
pár percig Kép
Vendég
 


Ágnes, hogy csináltad a paradicsomos krumplit? :oops:
Dani is hígabban szereti a főzeléket, alma vagy narancslevet teszek bele, és igy kaki is van.
Mildi zöldséges rizottó nekünk is bejött, és szerencsére szereti az univer kajákat is, Kecskemétit nem szívesen adok neki (még nem kapott) mert az összes tartalmaz cukrot. Amit tudok persze inkább megcsinálom én. :lol:
Dani 3 napja csak kézben van el :roll: , délelőtt semmi gond, de az egész délután nyügis.
Mostanában rázza a fejét jobbra-balra, ezt tőlem tanúlta :lol: mert én is ezt csinálom mikor kiejtem a nem szót :lol:

Kép
mona76
 
 


kaja: nekünk a hipp -es kaják jöttek be eddig...
bár megeszi ha főzök neki, eddig nem nagyon volt olyan ami egyáltalán nem tetszett.... talán a sütőtökös, de azt én sem szeretem :D :D

anyatej még mindig bejátszik, sőt még mindig adok is le a kórháznak, de már "csak" 4-5 decit naponta...

alvás rendben, apa sokat segít az elaltatásban.... én akkorra már kidőlök :wink: . nagyon imádja a babát, szerencsére ő nagyon szereti a gyerkőcöket,
nem is kéne olyan pasi aki fáradt és nem érdekli h mi van a babával... el sem tudom képzelni....nekem az nem ember... Kép
nora80
 
 


az említett pasiknak küldöm a következő vicceket:

1202487029.6217.doc Kép
nora80
 
 


Maja mindent megevett .... eddig ma kiprobáltuk a zöldséges pipi főzeléket.... :shock: :shock: :shock:
ami olyan heves ellenkezést váltott ki hogy fél óráig sirt!
aztán felöntöttem anyatejjel. lassan elnyammogta kb egész délelőtt azon nyammogott olyan finom volt...
Vendég
 


Nézelődtem a cuccaim között és találtam valamit:
Csak, hogy tudjátok, hogy néz ki egy "rendes" napirend!!!
1202487762.3081.htm

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Hú, meg találtam még ezeket:

fejlesztés a 7-14. hónapban: 1202488014.4803.htm

ez meg a kedvenc blogomból néhány jó rész:
1202488067.5038.doc

ez meg egy hozzátápis érdekes oldal:
1202488168.9933.htm

Kép
Kép
pfranciska
 
 


és ezt a mondóka-gyűjteményt már régebben is meg akartam osztani veletek, de egyben nem lehetett betenni, itt van 2 részletben:
1202488333.7295.doc 1202488366.153.doc

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Voltam Rossmannban, most ott akcióban vannak a Hippes kaják, vettem belőlük. Hátha ez jobban bejön nekünk, mint az Univer. Egy-két Mildist is jónak találtam, kipróbáljuk azt is :wink:

Pfranciska: hát ez a napirend :shock: Nálunk abszolút nem így van. Főleg mert este fürdetünk, ja és Fanni napközben 2-3-szor alszik kb. egy órát.

horvviki
 
 


napirend :shock:
hát nálunk nagyon nem igy van

teljesen kiakadtam...
a doktornő irt fel tejpépet ugyanis szerinte az anyatej nem jo már ilyen korban a babának.... :shock: :shock: :shock: :evil:
na azt mondta a gyogyitárban olcsobb....
a rossmannba vagy a dm-be mikor hol akcios... 450-500 ft.ért veszem az izesitett tejpépet hippet vagy milupát300gr... nagyon szereti.
ez meg izesitetlen több kel belőle és ráadásul... 1100 ft de 600gr...
viszont nem tudom mit tegyek bele mivel maja az almátol két napig sikit... banánt vagy mit tegyek bele??? hogy ne vesszen kárba....

na szoval idézem
Ha neked az kell hogy drágán vedd a boltba akkor vedd azt nem kel mindenkinek kihasználni a tb-t...

hát megint ennyit az orvosunkrol...
Vendég
 


Jaj, Viki!
Ez inkább egy nagy hülyeség....
:)
A legjobb részei pedig: ezután a baba alszik tovább... ahogy ezt ők elképzelték...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


franciska igen... a baba alszik tovább tuti pasik állitották össze :lol:
Vendég
 


amúgy utálom az ilyen előírt napirendeket!!!
előbb-utóbb mindenkinél alakul valami...
a lényeg, hogy szeressük ezeket a kis szarosokat, akárhogy is szúrnak ki velünk :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


csokinyuff: ha a sinlakot írta fel neked,akkor ne bánd.
A babának jobbat teszel vele,mert nincs benne egyáltalán tehántej,mint a milupában.Tehéntejet meg jobb 1 éves koráig nem adni.
Ha nem izlik neki,nem muszáj bele rakni az almát, elég,ha csak a levében készíted el.Vagy bármilyen gyümi.lében.

Én ha nem muszáj nem veszek üveges kaját.Mindent megtudok itthon csinálni,kivéve a zöldborsót.Annak nem állok neki paszírozni.

A sárgarépát is előre meg lehet csinálni és sokkal finomabb,mint a bolti.Én a Pataki tálban párolok Meg egyszerre egy kilót, amennyit megeszik 2-3 nap alatt azt kinthagyom,többi fagyó...
tuza edit
 
 


Franciska
Köszi a linkeket!!! :lol:
Milupa-ban babatej van. Ha jól tudom, ez nem egyszerűen tehéntej. Most megijesztettél.
Ha 2-3 napig répát adsz Alexnek, nem sárga? Ati orra hamar sárga lesz, pedig igyekszem változatosan etetni, és a sárgák között szünetet hagyni.

Csokinyuff
Szépek vagytok!!! :lol: A dokinő elég érdekes dolgokat mond :shock:

mikegirl
 
 


Hello!

Biztos, hogy egyik tápiban sincs olyan tehéntej, ami a bociból jön ki.:) Csak tehéntej alapú, tehát vmi feldolgozott tejcsi, amiből kivonják a káros anyagokat!

Mi 3 napja nem alszunk...illetve nagyon rosszul! Ráadásul van még 1 csomó pakolnivalom,de olyan kómás vagyok egész nap! Bezzeg Sebi, tegnap is 3,5 órát aludt csak délelött...:)

Csokinyuff: Nem azt akarta mondani, hogy már nem elég az anyatej? Mert én ezt tapasztalom...Sebi eszik tejpépet meg gyümiket, de nem túl sokat az anyatejcsi meg biza nem elég, szerintem ezért is vannak rossz éjszakáink mostanában!

Jucu: Klassz csaj vagy Te! Biztos megoldod ezt a problémát is!:) Illetve megoldjátok, hiszen ez a fontos, avval , hogy beszéltetek róla, már nagyon sokat léptetek előre! Sok sikert! És kellemes órákat együtt!

Azt hiszem én is betervezek egy mozit jövőhétre!:D

Ma anyummal megyünk vásárolni! Már úgy várom!

mamiblue
 
 


Sziasztok!
képzeljétek tegnap sikerült egyedül leülnie a drágámnak!odanéztem a járókára és ott csücsült!Olyan büszke voltam rá hogy még a könnyeim is potyogtak! Kép :)

KépKép
dudu_84
 
 


Mamiblue!
Köszönöm hogy hogy megnéznéd nekem az outletbe!Nagyon aranyos vagy!!De már nem kell mert apa kitalált egy jobb és olcsóbb megoldást! De nagyon szépen köszönöm!!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!

Mona: 2 alma, 5 krumpli, külön megfőzni, én szűrőn passzíroztam át, kb 2 dl főzött paradicsom hozzá, majd ízlés szerint hígítottam főzőlével.

Tegnap az Auchanben vettünk polifoam gyerek-alátétet, akciósan 990 ft volt 1 csomag. mi kettőt vettünk, ami 10,8 nm. ja és figurás, de nem az a nagyon pirinyó darabok.

na lépek, ebéd van! napirendek jók :) nálunk az etetések majdnem stimmelnek, a többi nem annyira. délelőtt fürdetés :roll:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?