Sziasztok!
Kakukkfu, Zsuzsi, es mindenki, akit illet,
en annyira tisztellek Benneteket, hogy igy megkuzdottetek a szopiert! :-))) Talan ugy erdemes felfogni, hogy minden tejcis nap jo a babanak! Mellesleg en is iszonyu sokat parazom emiatt, hiaba tudom, hogy nem kellene, a parom viccelt velem, hogy centit kellene vagnom, mint a katonasagnal :-)
Hat az biztos, hogy a legszebb karacsonyi ajandek az lenne szamomra, ha akkor kapna az elso nemtejci falatjat Vilcsi (precizen dec. 24-en lesz feleves :-))) )
Sofka,
szerintem aki az utcan letamad egy anyukat es beledumal az eletebe, annak sajat maganak vannak nem kis problemai.
Erdekes, hogy tolem nagyon rendesen megkerdezik, hogy szabad-e megfogni a babat. Mondjuk nem ismeretlenek kozott voltunk. Amugy ha kezet mosnak elotte, akkor en meg szoktam engedni, multkor meg el is aludt a kollegamnal, szerintem erezte, hogy olyan szeretettel bant vele :-)))
Kangi,
ne szomorkodj sokaig, bar neha picit Neked is szabad, hiszen olyan vagany szoktal lenni! :-)))
Annyifele alkatu gyerek van, es teljesen normalisak! Szerintem en sokkal nyizigebb voltam, mint Julcsi: kozepsos ovisan 12 kilo! Most nem ez jutna rolam eszebe senkinek igaz? :-))) Anyamek szenne aggodtak magukat, mert egyszeruen utaltam enni! Es elmult...
(Nekem iszonyu furcsa erzes, hogy ilyen nagy babam lett. Igazabol nem is azert lesem ennyire a sulyat, mert buszkelkedem vagy ilyesmi, hanem mert bizonytalan vagyok, nincs viszonyitasi alapom, hogy az ilyen baba hogy szok fejlodni es megerositesre vagyom, hogy ez igy OK...)
Amugy meg tok edzett lehet a csajszid, hiszen minden hetvegen kinn vagytok vele a jo levegon, miert lenne beteg! :-)))
Magad miatt meg foleg ne szomizzal, szerintem teljesen popecul nezel ki, de komolyan! :-)))
Maci2,
biztos csak rosszat almodott Roni, de elhiszem, hogy rossz erzes lehetett Neked!
Myssnia,
valaki nekem azt mondta, hogy az atkarolo reflex miatt riadnak fel igy a babak, es a hason alvas azert is segit, mert akkor ugye nem a levegot karolja. Ejjel nem merem hasra rakni Vilcsit, de nappal azota en is igy szoktam, es tenyleg tobbet alszik (mondjuk 20 perc helyett 40-et :-] ).
De szerintem van valami a reflexdologban. En is sokszor osszerandulok elalvaskor, mikor elernyednek az izmok, mert ugy erzem, zuhanok. Es oseink ugye fakon eltek, az atkarolo reflex azert van, hogy a mamiba kapaszkodjon es ne potyogjon le a pici. Szoval logikus.
A kepek tenyleg dijnyertesek :-))) nagyon pofi Szilard :-)))
Urszila,
nyuzsges es tarsasag utan Violabol is ki szokott jonni egy adag hiszti, de kozben nagyon elvezi, es ha kinyafogta magat, tobbet es melyebben alszik. Biztos igy nyugszik le a feldobottsag utan, vegul is az is stressz, ha pozitiv is. Szerintem ez nem baj.
Csucsuka,
szuper, hogy ilyen vagany volt Dano, gratula neki! :-)))
Nadine,
en nem csak _hallottam_ alvasi sztrajkrol... :-[ sokat megadnek, ha az en lanykam annyit aludna, mint amikor a Tietek sztrajkol :-))) de ertelek, a 3 oras altatasokat is ismerem, nem habostorta...
Szerintem is tokmindegy a ruha szine, ha kenyelmes, a babak mindenben aranyosak :-))) En a jatekokkal is liberalis vagyok, miert ne lenne pl. egy fiunak babaja. Hatha felnott koraban is kevesbe derogal neki a babazas, annak az asszony csak orul :-))) Ugyanigy lanynak is lehet autoja, legoja, legalabb imponalhat vele a sracoknak :-)))
Mano2,
nagyon ugyes mar Dorka :-))) es helyes is :-)))
Andi,
szerintem ha ilyen hamar el tudott aludni, akkor faradt lehetett mar, es lehet, hogy a legjobb pillanatban tetted le! :-) Viola is neha pont karban nem tud elaludni, es magatol meg sikerul. Az mas, ha izombol sir, akkor en is felveszem!
Magdi,
hogy is birod depi nelkul? ;-)))
Gomboc,
bocsi, teenyleg, Zsombi Viktor is es isten eltesse ot is!
Heni,
boldog hazassagi evfordulot!
Ellimami,
meeer, meg jo, hogy nem csak a tiniknek jar az ilyen alom! :-))) nekem is voltak mostanaban jo kis szerelmetes almaim, szerencsere lanyom urino volt es hagyott vegigalmodni :-)))
Amugy lehet, hogy kiabrandito szopira ebredni, viszont a gyakori ebredes miatt en meg 3-szor annyi alomra emlexem, mint regen :-)))
Zsuzsi,
szerintem az mar tok jo, ha kuszik :-))) Ugy tudom, azt szinte nincs ket gyerek, aki egyforman csinalna.
Gomb,
korhaz es felfertozodes :-((( szerencse, hogy nem viselte meg tulzottan Lilit! :-) Jobb nyaralast Nektek! :-)
Megint jo nagy level lett, bocs mindenkitol! De mar annyira hianyzik a babanetfeeling, hogy ilyenkor meg ram tor a szomenes...
Kaska