Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok

Joka,Hajni
hoy vannak a betegeink????? reméem sokkal jobban

Hajni
elképesztően szépek a képek :-)

Jutta
tudom milyen rossz apa nélkül,nagyon megterhelő lelkileg is (szegény Ebi :-()
nkem is baromira elegem van,minden nap későn jár haza,semmit nem segít,úgy hidd el Bibi napi 2*5 percet van a kezébe,nem altat meg semmi.Majával is csak akkor foglalkozik ha nagyon muszály amúgy leül a gép elé Maja meg rajta lóg vagy mellette játszik.Amúgy is rohadt mérges vagyok a páromra :-( jól bekeverte nekünk erre a hónapra az anyagiakat,most nyomoroghaunk egy hónapig,csodás,férfiagy na mindegy

Móni

jól vagytok?mi van Jankával? szokod őt becézni?

Gabci
alig várom,hogy lássam Ádi óriás bébit :-)

a menyasszony is nyügi,bizti s szél miatt.így most nem tudunk menni kocsmázni :-)
tudod van itt a mackófelső,egy maci van csinálva a kocsmához,hát mi meg járunk nézni mászike,most meg nem tudunk a hülye sszél miatt :evil:

Anett
"Csak most még tök frusztráló, hogy nem lehet vele "megbeszélni" a dolgot, és csak sír. Ha már nagyobb lesz, akkor is lesznek nehezen elalvós estéi, csak akkor már el tudja mondani, hogy mit szeretne, hogy maradjak ott vele, vagy menjek ki, vagy mondjak mesét, vagy simogassam a hátát, vagy vigyem be a macskát, vagy mit tudom én... Hű, de váro már ezt! "

a reméeny hal meg utoljára,de amikor dilisek ők maguk sem tudják,hogy mit akarnak :-)

Gömbi
aranyos a kiscsajszid :-) látom ingerszegény a környezete :-)

én nem értem a légzésfigyelőket,nekünk semmi extra:álomvirág a neve,soha nem riszt be tévesen,nem kell állítgatni és nem is tud lemászni róla acsaj.

pelenkán görgetni:pelust kiteríted rajta anő és a pelus vagy takaró segítségével görgeted a babát,na ezt jól megmondtam.Én egyébként takaró nélkül csinálom.

asztmagyerekkorodba kezdődött,szedsz rá valamitmilyen sűrűn van roham?

Kriszti
nyugodj meg,bár nem vag y az a nyugis típus,de vana mikor evesebbet esznek a babák,fog,vírus,olyan kedve van

ma mi a helyzet?

Kikuka
ugyan már,nem lesz törpe Vivi nyugi
mondjuk amikor megszületett Maja én is elvoltam kenődve kicist ,hogy miért ilyen pici,de aztán nézzük a jobbik oldalát mi 4 hósan nem 7-8 kilót cipelünk csak 5-5,5 et :-)

Macsek
iegn Bibiét vasalom ,Maja haját bodorítom :-) ez a mániám :-)

hogy an Vilike?

Vcuska
rami hogy van? nem nyügi az oltástól?olyan édes :-)

Hajni
Marcus még miondig gyönyörű,Lilla meg nagyon nagyon cukorfalat

Zsu
rendes a dokitok.És most nincs véres kaki ügye?

Bea
Maját elvitték a farsangra tegnap,azta oviba akr menni,hát else veszett agyerekek között,meg van videón :-)
6 pókembert számoltam össze egy csoportba,ugyanolyan jelmezbe :-)
Vendég

Hajni: megnéztem a fotóitokat! Hát én, hogy utállak :P :D
Először is, gyönyörű helyen voltatok. Másodszor, meg tök jól nézel ki röpke 4 hónappal szülés után fürdőruciban!
Timi: Majcikának milyen karikás a kis szeme alatt. Látszik rajta, hogy beteg volt. Bibunak meg már copfozod a haját nem?! :D
Az egyik képen Bibus nagyon hasonlít Majára. Hamarosan abból fog állni a napod, hogy mindkét csajodnak bodorítod a haját. :D
Egyébként én induláskor egy szép hajas babát szerettem volna, aztán lett egy lightos sérós kis csibészem, akit 5 lányra sem cserélnék el, még ha kicsit dilikés is már a fene tudja hány napja..
Jutta: reméljük, hogy átmeneti ez az állapot. Sztem a hülye idő. A foga nem jön, legalábbis nem vettem észre, hogy az lenne. És nem csak te leszel hamar ingerült. Szégyen szemre tegnap rákiabáltam Ádira ebéd közben. Úgy sírt, hogy alig kapott levegőt, erre túlkiabáltam. :oops: (abba is hagyta mondjuk, mert meglepődött)
Aztán úgy elszégyeltem magam. A szomszédok gondolták magukban, minek az ilyennek gyerek.
Vicuska: télleg ám, Ramira hogy lehet szavazni???
Azért próbálkozik a buksi emelgetéssel nagyon. Kis cukorfalat!
A fosos sztory teccett... :lol:

Kép
Kép
gabcii

Kertikiri: A fogzástól lehet étvágytalan Nadin. Nincs hasmenése? Az is vele járója.

Kép
Kép
gabcii

Jutta, nem azért írtam, hogy elkedvetlenítselek!!!! De most nekünk jobb napjaink vannak. Lesz ez még így se! De ezeken a jobb napokon mindig elfelejtem, milyen amikor együtt nyűglődünk Borcsival. A nyűgös napokon pedig a jobbak felejtődnek el...

Timi!
Ez a játékvásárlás is beteges nálam :lol: Nehogy ezen múljon a diploma :lol:
Gyerekkor asztma. Írok inkább privit, nem akarok senkit sokkolni :cry:
Megpróbáljuk a görgetést.
most akkor már tényleg sík ideg vagyok, akkor nem lélegzik a gyerekem?!? Angelcare...

Futok etetni.
Vendég

fittnes lady
5,5 kiló 67 cm
úgy néz ki mint aki éhezik?

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gömbi
ajaj ,de várom a privit

én is betegesen imádok játékot és ruhát venni

Gabci
mindig ilyen a szeme Majcinak,iszonyat fehérbőrű ezért lilás is
Vendég

Jutta,

Nem te cseszed el! Hasfájá: nem vagy orvos. Ellenben fizetsz egy gyerekorvost, akinek az lenne a dolga, hogy orvosolja ezt a bajt is. Apa: Dorka ugyanúgy az ő gyereke is. Csak neked kellett szülni, meg szoptatni, amyg szopott. De ettől függetlenül az apa is szülő! Én is sokszor mondom a férjemnek, hogy szívesen eljárnék dolgozgatni, ha ő itthon maradna a picivel. És bizony hétvégén látom rajta, hogy megviseli az egész napos készenlét, még akkor is, ha itthon vagyok, és a dolgok oroszlánrészét vállalom! Alig várja a hétfőket szerintem! :D

Gömbi: ja, ja fejest ugrok a teraszról nálam is volt. Olyankor nálunk is apa volt a higgadtabb. Borcsi nagyon édes a képeken!

Kép
waterlilly

Sziasztok!

olllyan nagy nyűgik vannak nálunk, és más barátnőmtől is hallom ám! Én nemtom mi van, front, v mi? Így mentünk tornázni, ezúttal szegény gyógytornászt is megviselte Vili ordítása, megint zengett tőlünk a terem :shock: kapott at-t utána, most szunyál a babakocsiban... És azt is mondta a gyógytorn. nő, h szerinte nem volt eltörve semmije Vilkónak, és ne hagyjam h felidegesítsenek...

Timi: Bibus ollyan de olyan szép!!!!! A hurkákat csak nem a levegőtől növesztette :D

Kiri: étvágytalanság nálunk is van néha, és legalább ennyire idegesít, de szerintem beszélj a védőnővel vagy a dokival, h ez normális-e, én nem tudok semmi okosat mondani!

Móni: Janka baba hogy van? Privit várom :D

Gömbi: nagyon cuki Borcsi a képeken, és tetszik a neve! Nálunk a férjem asztmás, de nála két éve derült ki úgy, hogy meg akart fulladni :shock:

Várnak a mézes/mustáros/borsos csirkemellek! További szépet és jót mára (is)!

KépKép
1macsek

Ja, és megnéztem a Stardust című filmet! Nekem nagyon tetszett, romantikus mese féle! Nagyon jó kikapcs volt nekem!

KépKép
1macsek

Timi: Bibu az utolsó képen csúúúcs! Szép hosszú lányka. Vagyis ez is inkább már magasság. :D
Azt nem is mondtam, hogy 68cm-nek mérték Ádit. Ez azért érdekes, mert kb 3 hete az itthoni mérés szerint volt 72cm :shock:
Gömbi: nagyon szép a szeme Borcsinak. Jól látom, hogy Ő is kis vörös hajú?!
És nekem nyugodtan írhatod, hogy egyedül elalszik. Nálunk is ez a szitu. Alapon, szerencsém van a fiatalúrral. :D
Prücsi: szépek a fiúk!És igen, majdnem egy idősek a fiaink!

Szépen megszaporodtak a Marcellek a topicon.
Na el etetni. Tuti, hogy most fog jönni a CBA-s kiszállító, aki 10-12 között ígérte magát :evil: :evil:

Kép
Kép
gabcii

Macsek

köszi a Bibus dícséretét

ne ijsztegessetek már,hogy ilyen későn is kerülhet az aasztma :shock: mindenki azt mondja kinövik,gondolom a férjed már több mint 5 éves :-)

poénkodok itten rajta aztán úgy bevagyok tojva tőle,hogy azt elmondani nem lehet :cry:

szerintem sem törhetett el Vilkó csontja,mert azt megkellett volna mondaniuk,persze ttől lehet hogy elsumákolták,de annak nincs semmit értelme,mindenesetre úgy tudom egy idő után nem sírnak a babucik a torna alatt

jajj lányok annyira mehetnékem van,ki a világból,zenével,tánccal,piával el a francba

csak egy kicsit :-)
Vendég

Sziasztok!
Megint kelek éjszaka 2 felé! Őrület, pedig már átaludtuk az éjszakát. Vajon éhes????

Kati, igen! A XVII!! akkor nem is lakunk messze egymástól. Laktunk pár hónapot tavaly albiban a XVIII.-ban, mielőtt, beköltöztünk otthonunkba, de én itt nőttem fel a 17.-ben. Mit dolgozol/-tál R.hegyen?

Prücsi, Ábel és Beni nagyon hasonlítanak! Édesek együtt!!!!

Zsu, az üvöltés nem lesz mindig. Majd megszokja, hogy máshol is lehet! Minél többet viszed társaságba annál jobb. És akit zavar a gyerekzsivaly, az nem is szereti a gyerekeket!

Jolka, Ákosnak mennek a gyógypzszik!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mi annak akúpnak a neve? Azt még nem írtam, hogy Matyi 2, neve végülis nem Máté lett, hanem Mihály. Majd javítsd ki légyszi. Akkor lesz levlista? Nekem tetszett az ötleted!

Kriszti, Pannikának nem csinálsz vonalzót? Olyan édes neve van! :D :wink:

Jutta! Jobbulást nektek!!! :wink:

Hajni! Szépek vagytok a képeken!

Kriszta, Macsek, ha tudjátok írjátok már le ezt a „peluson görgetés
technikáját! Kipróbálnám én is!!!!

Gömbi, édi Borcsika!!!! :wink: Jaj de aranyos a fülbevalója, jól áll neki!!!! ………ööööööööööö hasam még nekem is van sajna….sőt szopi alatt híztam is!!!

Képzeljétek, meglesz az új konyhaasztalunk!!!! Apáék épp tegnap fejezték be az új esztergált konyhalábat hozzá!! A hétvégén, ha minden igaz, már új asztalnál ebédelünk! Annyira várom!!! Aztán már megvan az anyag a konyhaszekrény folytatásához is, de arra még kicsit várni kell, mert most máshová kell mennie konyhabútort, meg falépcsőt gyártania. Még egy darabig ki kell bírrnom, hogy nincs beépítve a sütőm, de addig legalább gondolkodhatom a konyhabútor terveken.
Matyika tegnap kuszott hason. Majdnem leesett az ágyról. A múltkori fordulása óta, azonban nem fordult újra. Pedig jó lenne.

Kép

Kép
katherina

[quote="timurr15"
jajj lányok annyira mehetnékem van,ki a világból,zenével,tánccal,piával el a francba

csak egy kicsit :-)[/quote]

Timi, szóljál ha indulsz, megyek én is! :D

Bibus nagyon szép a képeken, szerintem se nagyon éhezik...

Eszti is nyűgös vasárnap óta, éjjel is kelt 2x, tegnap du. már fejni se tudtam tőle rendesen, most is ébredés után egy órával már kajabált, egyik kezemmel a mellszívót tartottam, a másikkal meg az orra előtt a játékait táncoltattam, a nappali elalváskor is megy a műsor rendszeresen.. Fene se érti. Ráadásul tiszta álomkóros lettem, folyton csak aludnék.

Kép
waterlilly

Köszönjük a Borcsi dicséreteket.

Sajnálom, hogy Ádi már "elkelt". Nagyon helyes nagyfiú! Hú, szép súlya van!

Bibi pedig szép nagylány! Egyáltalán nem tűnik vékonynak!

Ha lehet bodorítani, meg vasalni, akkor én festeni fogom a lányom haját, mégpedig cőkére!
Vörösnek tűnik a fényképeken, de valójában barna. Amíg vártuk, mindig svédszőkének képzeltem el, mivel a férjem is és én is szőkék voltunk! Megyek is festeni, az enyémet és az övét is! :lol:
Vendég

Na, hali!

Ezek a frontok ált. megviselik a kicsiket, én is úgy vettem észre. Egyébként én is Réka születése óta a nagyobb frontoknál fejfájós vagyok, pedig előtte soha... Szép az élet!

Amúgy a változatosság kedvéért mára én is hót takony lettem. Nyomom a C vitamint, hársfateát. Boti is taknyos, ráadásul ma kapná a 4 hónapos oltást, de így szerintem nem fogja beadni a drnőnk. Na, mindegy azért 2-re megyünk, mert a súlyára kiváncsi vagyok, már nálunk sincs mérleg, mióta szépen hízni kezdett. Ja, és ma 3-mal vagyok, nem vittem Levit oviba, mert elkezdődött a hányás-hasmenéses járvány..Király! :twisted:

Jaj, a hosszmérés. Nekem minden gyereknél mindig tök hihetetlen dolgokat mértek. Sztem azzal nem is érdemes foglalkozni. És a ruhaszámozások: hiába mérnek egy bizonyos hosszt, a gyerek tömzsisége/vékonysága is számít. Általában nagyobb kell, mint ahány centisek (ez tapasztalat nálunk). Plusz a ruhák kicsit össze is mennek az első mosáskor.

Prücsi: jók a képek, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik ez a lány. Ha a férjem tud segíteni, én is próbálok végre néhány képet rakni. Talán este.

Timi: a lányok ismét helyesek. Mondom Rékának most nincs ennyi haja.

Hajni: a te gyerkőceid is szépek. Marcinak az a göndör haj. A kislány pedig édes, mosolygós. Nálatok nincs amúgy féltékenység?

Szar-anyaság: Úgy látszik ez senkit nem kerül el. Nekem is vannak jobb és rosszabb napjaim. De higgyétek el, arról hogy melyik gyerek sírós, melyik hasfájós, stb, nem Ti tehettek. Persze, hogy nehéz néha, de az első pár hónap után már nem annyira gyámoltalanok, mi is jobban tudjuk, mi bajuk. Akkor viszont más nehézségek jönnek.

No, megyek, lassan készülődnöm kell. Szerencsére most a férjem haza tud ugrani vigyázni a nagyokra, így nem kell mindet öltöztetnem és vinnem a védőnőhöz. Apró örömök...

Szép napot! Csak ez a szél ne lenne!! :twisted:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

jah Bibus is egyel többször kel :evil: az ebadta
Vendég

jaj, bocsi!

Prücsi: Nálad édesek a fiúk, és Gömbinél Borcsi. Már én is megkavarodok a neveken! :oops:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Timi! Nálunk a tegnapi éjjel úgy nézett ki: apa és én alszunk a franciaágyon mikor fél2 felé Geri elkezdi, anyucikám légyszi, légyszike gyere ide!!!! (nagyon sírós hangon) ...persze nem volt szívem nem odavinni közénk és maradt vagy 25 cm-em az ágyon. szunnyadófélben......nem telik bele fél óra, a kis cincogóm Matyim ébreszt a szopi miatt...tuszkolás arrébb a férjemet meg Gerit, Matyikát lerakom, de így is jó ha 10 cm maradt az ágyon...csoda, hogy mindenem fáj???

Kép

Kép
katherina

Kat

mi is ismerjük sajna a spiropent :-( ezt már rég akartam írni

ismerős :-) annyi hogy nekem csak reggel van 10 centim,apa Majávall alszik és amikor megy dolgozni áthozza hozzám,így én a kinyitható ágy kinyitós,törős részén fekszem,szörnyű.a keresztanyáméknak olyan jó nagy ágyuk van,csak megérem eccer hogy lesz külön háló és matracos franciaágyam :D
Vendég

micsoda mutatványokat olvasok!

Matyika kúszik, Ábel hasról hátra forog. nagyon ügyesek!
ádim megrekkedt a hátról hasra fordulásnál, de azt nagyon profin űzi.
Én úgy várom, hogy csak 10cm helyem legyen a nagy ágyban. Hülye vagyok mi? :D
Nagyon szeretnék Ádival aludni, de még nem lehet. Délután oda szoktam bújni mellé, ha fáradt vagyok, de rendszerint ő akkor akar játszani és félálomból arra ébredek, hogy belenyúl a számba, a fejemet csapkodja stb...
Macsek: hogy van ez a kulccsont dolog Vilkónál? Kitartást a tornához!

Betegeknek jobbulást!

Naggyon felhúztam magam a CBA-s kiszállítón. Egy nagy bunkó volt! :evil: :evil: Jóvan, erről ennyit

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Na náthás a csaj, az ment a hasára... ellenbeen 10-től 2-ig aludt és így 8 és 2 között nem evett... mondjuk éppen kímélni akartam a pociját... hát ez így menni fog... gondom éjszaka majd megint kelhetek hozzá... persze a babakocsiban alszik kint, így én nem igen tudok pihenni, bár most először azért szunyáltam fél órát (TV előtt) úgy hogy ő kint volt...

Mindenkinek aki beteg jobbulást!

Elvileg kedden mennénk oltásra, de én a rotát be nem adatom akkor neki...

(centikről ne beszéljünk, ez az újabb parám)

Timi, Bibus marhára nem úgy néz ki, mint aki éhen akarna halni! Most nézett be egy szomszéd 6 hós lányával ő is 6,3 kg (Dorka is), tehát nem vagytok ki kicsik, csak ebben a topikban gigák a babák!
(Dorka is nagyobb az átlagnál itt meg inkább kisebb)

Na megyek, mert nyűglődik! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Andi: szeles időben topictali nálatok? Hmm? Tök jó lenne annyi üvöltő gyerek :D
Jóvan, csak vicceztem.
Anett: ez a fránya álomkór. Talán érkezik Esztinek a kistesó? :D
Jutta: Dorkának jobbulást!Neked kitartsát az éjszakai keléshez.
Hála isten, ezt megúsztam. (kopp kopp). Begörögnék, ha kelnem kéne... :?
Mogyo: az üveges bébiétel mellé én már nem adok tápszert Ádinak (szép is lenne, egy egész üveg bébikaja után még lehúzna tápiból is x milit)
És miért akarod a tejpépet is bevezetni? Mi lenne, ha először a tápszer adagot növelnéd 200ml-ről 235-re. És a bébiételes étkezésnél háromnegyed üveggel adnál fél helyett és nem adnál tápit?! Hm?

Megjegyzem, lebeszéltem magam a tejpépről egyelőre. Ádi is csak 6 hós kora után kap.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Jutta!
Jobbulást nektek is!
Dorka mit kapott a névnapjára?

Gabcii!
CBA? Csak nem megrendeled a bevásárolni valót? :)

Ákos kb. 9kiló, nem tudom pontosan, havonta van mázsálás. Elvileg jövőhéten kapná az utolsó szurit, de lehet, hogy a betegség miatt csúszik.

Amúgy jól vannak a fiúk, Játszanak, most épen szinkronba alszanak.

Timi!
Manó supraxot kapott, neki is megy a fenistil a calciumus, mukopront.
Szegény Ákos, de muszáj megenni a gyógyszert. A nurofen fecskendezőjével adom neki. Ami kijön a szája szélén, azt visszakanalazom.;)

Kat!
suppositorium theopyllini hörgőtágító kúpot kap Ákos. Naponta egy felet, 17 előtt, mert felpörgeti egyébként a gyereket.

Hajni!
Üdv. Újra itthon. Biztos jó lehetett, csak a képről én már lemaradtam. :( Valaki törölte.
Jobbulást nektek is!

Megnéztem a képeket, nagyon aranyos, gyönyörű az összes topiklakó baba. Ne haragudjatok, de most nem tudok senkit sem egyenkét kiemelném, pedig szívesen teném, csak kevés időm van.

Mára igérte magát a dokinéni, most vigyázban ülök. :) A vasalni valót elrejtettem az ágyneműtartóba. ;) Nincs kedvem hozzá kezdeni. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gabcii!

:D :D :D én is pont erre gondoltam, hogy jön Esztike kistesója. :)

Hozzátápi: Hát mi gyógyszerrel kezdtük. :( Szegény Ákos azt sem tudta mit kezdjen vele. Ugyan 4 hetesen séta után bevágott egy félüveg tejet és vizet, de aztóa sem kapott mást. Cumisüveggel nem tud mit kezdeni. A teát is úgy kapja, hogy nyomom a cumis részét. Kanalat meg csak gyógyszernél kapja estleg. Almát ajánlotta a dokinéni, hogy kezdjük el. De eddig a lustaságom miatt nem kezdtük. Tehát holnap veszek almát, ugyan van, de nem bébi fogyasztásra, és elkezdjük.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

No, megjöttünk, megkaptuk az oltást. Boti meg sem nyikkant. A múltkor sem, a drnőnk nagyon jól adja, mások is mondták, hogy szinte sosem sírnak a babák. Plusz ezek az új oltások sokkal jobbak. Emlékszem, Levinél és Rékánál még napokig göbös volt az oltás helye, most meg azt sem tudom, hova adták be. És Boti eddig nem is lázasodott be egyiknél sem.

7140 g-osak vagyunk (de 3,95-tel születtünk), 2 hét alatt 41 dkg, úgyhogy minden OK. Azért mióta nálunk is gond volt, mindig kicsit görcsben van a gyomrom a méréseknél. Hosszt nem mértek, nem is baj.

Timi, Kat! Mi tavaly beszereztünk egy 2m*2m-es ágyat, azóta van, hogy észre sem veszem, hogy átjönnek a nagyok. Boti pedig eddig kiságyalvó, de visszafelé is lehet fejlődni. Réka is ennyi idősen még az volt, magától elaludt. Most meg...inkább nem is részletezem. Tényleg semmi sem állandó...

Mindenkinek jobbulást! Nekem nagyon fáj a fejem. Arra mit lehet bevenni szoptatósan? De lehet, inkább kibírom...

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jaj, Jolka!

Már akartam mondani, hogy mi szerintem akár találkozhattunk is volna a nyíregyi kórházban, csak Te gondolom az A oldalon voltál, én meg a B-n...Gondolom, Neked jobb élményeid voltak ott, de ezen már kár rágódnom.

Na, léptem, a gyerkeim szétszedik egymást.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Szia Bea!

Én panadolt szoktam bevenni ha fáj a fejem. Ezt lehet szoptatás mellett is. Most, hogy beteg voltam, lázámra is ezt vettem be, de megint rákérdeztünk a patikában, hogy lehet-e. TEhát lehet.
De én a gyerekek gyógyijához is hozzányulok. Tehát nurofent te is ehetsz.
Boti kis hős a szurival.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép
Kép

Bocsi, de most enniyre volt időm. A hiányzó adatokat várom, és a javaaslatokat a változtatásra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Hát igen ezek a súlyok. :) Ma megkapta szemem fénye a 4 hós oltást. Kicsit sírt, megjegyzem könnyekkel aztán felvettem és szevasz. Már hazafele a kocsiban bealudt. Kereken 5 kg és 9 dkg!!!!!!!!!!!!!!!! Igenis fontos a 9 dkg!!!!!! :lol: Dokinő elájult hogy milyen szép és kerek és pocakos és egészséges. Szóval kezdem elfogadni, hogy ő ilyen mininő lesz mindig. Azért köszi Timi!!!!!!!! Evészetileg lenne hová fejlődnünk, merthogy a zöldségeket abszolút nem favorizálja. Elképedve olvastam (bocsi nem emlékszem ki irta :oops: ) az egy üveg répa +140 tápit. Atyaég!!!!!! Hol vagyunk mi attól? na jó nem parázok tovább ez van oszt ennyi. Mindenkinek szép délutánt estét!!!!!!!!!

kikuka

Sziasztok!

Volt a doki minden oké.Nem hallott semit meg nem piros a torka!Elég ha bent száritom a ruhát meg szívjam az orrát meg irt azért calcimuscot!(remélem jól irtam)

Ja Gabci: hát egy onlines védőnővel is beszéltem meg ma kint volt a mi védőnőnk is és azt mondták ,hogy uzsira mehet a tejpép.A doki is megnézte a doboz és mondta ,hogy a natur hippes tejpép mehet 5 hóssan az izesitett.
A sima tejpépre reszelhetek almát is ,hogy jó ize legyen!

Hát mert ugye súroljuk a 1 liter tápit!

Kép
mogyoland

Gabcii: valszeg nem volt eltörve, a gyógytornász szerint a neurológus biztos észre vete volna.

http://www.gekkonet.hu/magazin/mit-lehe ... semon.html

itt egy kis iromány a korai fejlesztésről, ha vkit érdekel. Vilinek is lesz labdája, és görkorit is kell neki vennünk :lol: 8)

KépKép
1macsek

Gömbi, hasfájás témában sorstársak vagyunk. :? Panka az első hetekben nem csinált mást, csak üvöltött, egy percet se aludt napközben. Éjjel is néha csak rajtam volt hajlandó. Sokszor úgy aludtam, hogy én ültem, gyerek a vállamon. Szóval megértem az érzéseidet.
Állandóan ölben volt, ezzel jól el is rontottuk, dehát nem volt szivünk hagyni a kiságyban vergődni szegényt.
Borcsa nagyon kis cuki!

És apa nálunk se ér haza fél 8 előtt, de néha még később. Ilyenkor teljesen bedepizek és ha hazajön, szinte hozzá se szólok. Tudom, hogy ez rossz,és nem tehet róla, hiszen dolgozik, de én mindig annyira várom már, hogy fél 8 legyen, hiszen egész nap nem szólok senkihez :( (Pankát és a kutyát leszámitva )

Timi, nincs most véres kaki, reméljük már nem is lesz! És ma Panka magától kakilt, úgy tűnik a sütőtök megteszi a hatását.
Bibusnak milyen szexi kerek kis popója van :lol:
Csajokat meg adjátok le egy estére anyukádéknak és rugjatok ki a hámból a pároddal!

Mérés: nálunk 4 hete és most is 62 cm-t mértek :lol:

Gabci, csapkodja a fejed? Ez jó :lol:

Bea, fejfájásra Algopyrin mehet nyugodtan.

Ma voltam kozmetikusnál, kicsit kényeztettem magam. Mióta Panka megszületett, még nem is voltam :oops: És holnap fodrászhoz is megyek! Ma szinte egész nap anyósom foglalkozott Pankával, olyan lelkiismeret furdalásom van! Tudom, nem kéne, de ilyen hülye vagyok.
Ha egyedül vagyok Pankával, és egyedül játszik a járókában, akkor is furdal a lelkiismeret, hogy miért nem játszom vele. Jóva, hülye vagyok, na! :lol:

Kriszti, tejserkentés hogy áll?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi: 60-as évek gyerekdalai :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Mogyo: a ruhaszárítás azért is jó, mert tiszta jó illat van az egész szobában :lol:

Zsu: leyetitlenítetted magad? bocs, de olyan jó szónak találom :lol: És ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Nekem anyukám javasolt egy tök jó dolgot erre: hogy önálló is legyen, de én is foglalkozhassak vele, h legyen egy bizonyos időpont napközben, amikor csak vele foglakozom... Na, bocs h itt okoskodom... :oops: csak nekem tetszett az ötlet.

KépKép
1macsek

Jaj, nem, Jetiségemet már magam se birtam, ezért pár napja befeküdtem a fűnyiró alá. Most arcot kezeltettem 2 órában, olyan jól esett egy kis masszirozás!
Egy bizonyos időpont? Hát az nekem kb reggel 8-tól este 8-ig van :lol: :lol: Leszámitva azt a 10 percet, amikor elvan a járókában :lol:

Macsek, neked hogy áll a fejés?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kikuka, jöhettél volna előbb is, akkor én se aggódtam volna annyit, hogy Panka ilyen törpesúlyú...illetve nem is az, de ezen a topikon a babák 90%-a gigaméretű, és mindig azt hittem, hogy Panka nem fejlődik rendesen.l Hogy én mit paráztam! Rajta kivül csak Dorka és Bibi voltak olyan picik.
De tényleg el kell fogadni, mi felnőttek se vagyunk egyformák, igaz?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

életjel.
Én szarul,39 fokos lázam van, köhögök, ráment a fülemre, amiből ömlik a genny, máá bocs. :? :oops:
Marci jobban, Lilla is elkapta szerintem. :( Alig eszik, nyugtalan. ( bár ez lehet a Prevenartól is)
Szval szar a helyzet. :cry:

Zsu:
emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Mérés:
Lilla 3 hósan 63 cm volt, most szerintem 68 kb.

Macsek:
sztem sem volt eltörve.

Jolka:
ha dobsz pü-ben egy mailcímet, akkor elküldöm Neked a képeket, ha gondolod. :)

Na megyek, elfekszem.

jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Gabci, Jolka, ne ijesztgessetek már! Kistesó! Hu...! De nem, most éppen piros betűs napok vannak.

Én is úgy érzem, hogy alig játszom Esztivel. Olyan keveset van ébren... De ez majd úgyis változni fog hamarosan! Nem győzzük majd visszasírni ezeket a boldog, szép napokat!:D

Jolka,
mi kiamardtunk a táblázatból. :cry: Akkor hát még egyszer:

Eszter, 2007. 10.10., 3710 gramm, 57 cm, nincs tesó

Jutta,
milyen éjszaka lesz ebből? Remélem, semmi vészes! Csak napközben behozta Dorka a lemaradást. Én mondtam neked, hogy aludni fog, le kellett volna feküdnöd!

Kép
waterlilly

Jolka:
megnéztem, ott van még.
Az összes levélnél nézd meg. És a csatolásnál letudod tölteni.

Kép
Kép
h@jni

jaa..
akartam kérdezni, h a fülhőmérő mérése mennyire megbízható?
És ott kell levonni valamit az értékből?

Kép
Kép
h@jni

Hajni, szegény, jobbulást neked!!!! Remélem van időd elmenni dokihoz és legalább valami gyógyszert kérni. Gennyes fül??? Nem hangzik alami jól :(

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, nekünk az van, megbizható, de sokan panaszkodnak. Szerintem attól is függ milyen márka. Ha a füledben méred nem kell levonni semmit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, mi holnap kiköltözünk, így nem lesz net egy darabig. majd jövök.
Zsu, nálunk egész HÉTEN anyós vigyázott a gyerekekre. én már lassan félrelökném, olyan féltékeny vagyok rá, de nem tudta volna azt megcsinálni, amit én. holnaptól azonban áll vissza a rend.
mindenkinek jobbulást, aki beteg, aki mg nem, az ne is legyen az.
na, lépek aludni, mert az irkek n10 óta húzzák a lóbőrt :shock: :wink:
szép hétvégét!
:D :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Na, lépek fejni, merazolyanjó!!! :D :D :D

Zsu:
továbbra is nálam a Lactina az Isten, délután 150 millilitert fejtem le! :P Úgyhogy nagyon köszönöm a tanácsodat, segítségedet!!!

Macsek, Kriszta
, ti hogy ááltok fejés-ügyben?

Kriszta, Te ma egész nap nem voltál, minden rendben???

Andi,
jó költözést, a polcokkal vigyázz... :roll:

Hajni:
áááhhhh.... elképzeltem a füledet.... Jobbulást!!!

Na, megyek... múúú! :D

Kép
waterlilly

Sziasztok,
Voltunk dokinál mert Nadin nem eszik. Hétfőig kaptunk haladékot. De ma este már evett szerencsére, kemény 70 ml-t, de legalább már nem verem a fejem a falba. Tegnap egész nap meg egész éjjel fejtem, meg sem mondom mennyi jött le összesen. :cry: Biztos jó a lactina, de tejet nem csinál sajnos.
Macsek, mi holnap megyünk gekkos állapotfelmérésre.
Hajni, fülben szerintem sem kell levonni.
Mást most nem tudok sajnos, mert aludnom is kellene.
Ja, Macsek, ment mail.
Hajni, jobbulást.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!
Most jön az én időm, nekem valahogy csak ekkor van időm társaséletet élni... Na meg az Operabál alatt... :lol: :lol: :lol:
Hajni, bekaptad rendesen! Reméljük, h másra nem megy át a vírus és hamar felépülsz! (Nem baj, ha a férjemnek is megmutattam a képeket? :wink: Azóta utakat néz... :lol: ) Na meg a gyerkőcök is kilábalnak gyorsan! Sztem gyorsabban mint Te! Vitamin és homeos cucc!
Andi, tom, h mosogatógépesek abban is moshatják, de pont akkor már szárította az előző adagot (nálunk tegnap egy háromgyerekes család volt ebéd-vendég, babanézőben jártak nálunk!), vagyis tesók között is kb. 2 óra múlva lett volna cuclisüveg, így kifőztem! De ma vett a férjem egy batár nagy mikrócuccot!
Kriszti! Sokat gondoltam ma Rád! Remélem gyorsan visszajön az étvágya Nadinnak! De sztem amíg a kedve nem rossz (nem üvölt egész nap), akkor olyan nagy baj nem lehet! (Nem izélgetésből, de nem kaphatott be/össze az usziban valamit? Ettől én is rettegek, csak azért jutott az eszembe!)
Szal rólunk röviden: múlt hétfő óta nálunk szopi van ezerrel. Ha hagynám órákat lógna rajtam (na jó, egy kicsit hagyom is! :wink: ), most egyszerűen imádja. Fogalmam nincs mitől jött a változás. Lassan 8 kiló (7,8), derekam kivan. Egyre mulatságosabb dolgokat csinál. És nem győzöm a cuccokat venni neki, mert megint hirtelen minden kicsi lett rá. Még nem forog, de Spockkal vigasztalom magam: majd!
Holnap megyünk a rota második feléért, meg a 4 hós oltásért. Remélem, meg is kapja!
Amúgy meg nagy a jövés-menés nálunk, meg mi is! (Pl. voltunk kettesben Jankával nagybevásárolni autóval Pesten. Ugye vidékieknek ez program, mert idő eljutni valahová, idő vásárolni, idő hazajönni. Szal sok idő, sok kocsiban töltött idő. De nagyon jól bírta! Tudtátok, h a westnedben szuper baba-mama szoba van? A mammut I. is elég jó ebből a szempontból! És az europark parkolójában is kiválóan lehet szoptatni! :lol: :lol: :lol: )
Na, várok még egy kicsit, hátha van itt valaki...

Kép
ermoni

A 7,8) az 7,8 csak a zárójel vége miatt megtréfált a kis huncut technika!

Kép
ermoni

Na, ha sehol senki, akkor balra el! Jóccaka!

Kép
ermoni

Jolka, Jolka!!! Pedig ződen küldtem. Na még egyszer:
Ábel Marcell, 2007.aug.24, 3130g, 51cm, 1 tesó

Gömbi, nem lehetett egy sétagalopp ez a terhesség. De az eredmény...nagyon édi :wink:
"Bugyikérdésről" ne is beszéljünk.Most nyomtam be egy adag paradicsomlevest betűtésztával (imádom!!!) csak a tejgyártás miatt, meg mert állandóan éhen akarok halni,még így éjfél után is muszáj valamit ennem (de Norbi szerint lehet, csak nem tom a paradicsomleveshez mit szólna...ugye ez diétás?).

Bea, no problem, Ábel amúgy is Nórinak készült (...a férjem szerint :wink: ), csak valami porszem került a gépezetbe :lol: Most már ne csigázz minket, ide azokkal a képekkel!

Kat, jó ez a 10 cm-es sztori. És minden éjszakátok ilyen költözködős?

Móni, anemjóját, Janka lassan a 8 kilót veri? Szép súly ebben a korban

Timi, húúú Bibinek milyen combjai vannak, és milyen jó feneke van :wink: Van mit fogni rajta! Látszik, hogy éhezik, szegény :lol:

Ezt a kópé-nézést imádom
Kép

Jó reggelt Anya!
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Kép

Kép

Remélem, most sikerült. Szerintem rá lehet jönni, ki kicsoda... :) [/img]

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok!

Bocsi csajok, mindjárt javítom a táblát. Figyelmetlen voltam.

Hajni!
Húúú ez nagyon nem jó, gyógyulj meg minél hamarabb, a gyerekeknek kell az egészséges anyuci.
Megnéztem a képeket, ezt a levelet láttam, csak a téma megzavart, azt hittem ez már válasz levél.;) Gyönyürű helyen voltatok, eddig csak romatikus filmekben láttam és olvastam róla. ;)

Kertikiri!
Nálunk is volt egy nap kaja sztrájk. Minket addig nem engedtek haza a kórházból, míg nem evett Ákos. Nem lehet, hogy fáj valami? Nekünk megoldás volt a 8 csepp kataflán, 30 perc után evett is Ákos.

Zsu!
Hasonlóan éreztem anno én is. Nem unatkoznak a babák, csak mi gondoljuk azt. Állandóan Manó mellett voltam, mindenhova követett, vagy vinni kellett. Nem tudom, hogy ez gyereke függő, vagy az elsőnél van. De Ákos már szépen elvan egyedül is, na meg rá már nincs 24 óra.

Móni!
Szuper, hogy ilyen jól elvagytok a kislányoddal, és mersz kimozdulni. Bátor anyuka vagy. Én is szívesen teném, de gyáva nyúl vagyok. A vezetés miatt, na meg a tömeg miatt.

Ági!
Ágika? Hogy vagytok? Akkor most már minden ok? LÁttom nagyon bejött neked az orosz képszerkesztős oldal. :) Én is csináltam párat a nagyiéknak és apának.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?