sziasztok
Joka,Hajni
hoy vannak a betegeink????? reméem sokkal jobban
Hajni
elképesztően szépek a képek
Jutta
tudom milyen rossz apa nélkül,nagyon megterhelő lelkileg is (szegény Ebi
)
nkem is baromira elegem van,minden nap későn jár haza,semmit nem segít,úgy hidd el Bibi napi 2*5 percet van a kezébe,nem altat meg semmi.Majával is csak akkor foglalkozik ha nagyon muszály amúgy leül a gép elé Maja meg rajta lóg vagy mellette játszik.Amúgy is rohadt mérges vagyok a páromra
jól bekeverte nekünk erre a hónapra az anyagiakat,most nyomoroghaunk egy hónapig,csodás,férfiagy na mindegy
Móni
jól vagytok?mi van Jankával? szokod őt becézni?
Gabci
alig várom,hogy lássam Ádi óriás bébit
a menyasszony is nyügi,bizti s szél miatt.így most nem tudunk menni kocsmázni
tudod van itt a mackófelső,egy maci van csinálva a kocsmához,hát mi meg járunk nézni mászike,most meg nem tudunk a hülye sszél miatt
Anett
"Csak most még tök frusztráló, hogy nem lehet vele "megbeszélni" a dolgot, és csak sír. Ha már nagyobb lesz, akkor is lesznek nehezen elalvós estéi, csak akkor már el tudja mondani, hogy mit szeretne, hogy maradjak ott vele, vagy menjek ki, vagy mondjak mesét, vagy simogassam a hátát, vagy vigyem be a macskát, vagy mit tudom én... Hű, de váro már ezt! "
a reméeny hal meg utoljára,de amikor dilisek ők maguk sem tudják,hogy mit akarnak
Gömbi
aranyos a kiscsajszid
látom ingerszegény a környezete
én nem értem a légzésfigyelőket,nekünk semmi extra:álomvirág a neve,soha nem riszt be tévesen,nem kell állítgatni és nem is tud lemászni róla acsaj.
pelenkán görgetni:pelust kiteríted rajta anő és a pelus vagy takaró segítségével görgeted a babát,na ezt jól megmondtam.Én egyébként takaró nélkül csinálom.
asztmagyerekkorodba kezdődött,szedsz rá valamitmilyen sűrűn van roham?
Kriszti
nyugodj meg,bár nem vag y az a nyugis típus,de vana mikor evesebbet esznek a babák,fog,vírus,olyan kedve van
ma mi a helyzet?
Kikuka
ugyan már,nem lesz törpe Vivi nyugi
mondjuk amikor megszületett Maja én is elvoltam kenődve kicist ,hogy miért ilyen pici,de aztán nézzük a jobbik oldalát mi 4 hósan nem 7-8 kilót cipelünk csak 5-5,5 et
Macsek
iegn Bibiét vasalom ,Maja haját bodorítom
ez a mániám
hogy an Vilike?
Vcuska
rami hogy van? nem nyügi az oltástól?olyan édes
Hajni
Marcus még miondig gyönyörű,Lilla meg nagyon nagyon cukorfalat
Zsu
rendes a dokitok.És most nincs véres kaki ügye?
Bea
Maját elvitték a farsangra tegnap,azta oviba akr menni,hát else veszett agyerekek között,meg van videón
6 pókembert számoltam össze egy csoportba,ugyanolyan jelmezbe