SZIASZTOK!
na betegség, szerdán ahogy vittem visszak Krisztiánt, elsőnek voltunk felírva, de később értünk le, így 1 órát várakoztunk, már sík ideg voltam
Én össze is szedtem valami újabb influenzás nyavaját, továbbadtam anyósomnak, tegnap kellett a picit visszavinnem, de reggelre már váladékos volt a szeme, húzódott megint a hörgőkre, így megint gyógyszer. Ezt nem ismerem össz-vissz 4 napi adag
Meg Spiropentet kap megint.
Nem hiszem el, így azért még nem voltunk, hogy folyamatosan beteg legyen valaki
Farsang: az ovisat ki is ahgytuk, mert ugye Krisztike beteg volt.
Az iskolai jó volt, de mi ugye Gárdonyisak vagyunk, és az ottani tornateremben volt, ami igen kicsi
A sok embertől látni nem lehet. Én a folyosón álltam a lépcső tetején, Eszterke végigaludta az egészet a nagy zsivalyban
Mikor Adrika szerepelt Krisztiánt az ölembe vettem, hogy lásson, de az egyik osztálytárs anyuka elé állt, szóltam hátrafordult-vissza és ottmaradt
olyan bunkó emberek vannak.
Amúgy ügyesek voltak
ők az egri vár csatáját játszották el, Adrika várvédő magyar volt, köveket dobált, és szurkot
Én nem is tudom tortát kapott e minden osztály, nekünk hozta a polgármester, de ugye velünk jár egy osztályba a kisfia
Nika
gratulálok Gegének!!!!
Dina
az is jó, ha a nadrág kényelmesebb. Tegnap én is elkezdtem tornázni, szörnyű, folyamatosan hízok, pedig szoptatok is, és keveset is eszek. Valahogy máshogy működik a szervezetem
bízom benne, ha fogyni nem is, de hízni már nem fogok, nem szeretnék többet.
Már lassan itt a tavasz, a kerti munkák, majd az lesz a nekem való mozgás
imádok kertészkedni
Munkahely: nektek is most voltak picik, és ti már munkahelyen gondolkoztok
hát nem könnyű. De hát a parlamentben csak arról van szó, hogy kevés a gyerek és akinek több van meg szabályozni kéne, mert a nagycsaládból kikerült gyerekek tanulatlanok, és bűnözők tömkelege. Ezért a beszólásért valakinek nagyon neki tudnék menni, de mindegy.
Na, arra akartam kilyukadni, hogy arról szó nincs, hogy legalább minimálbért megérdemelne az a nő, aki gyermeket vállal
holott az sem nagy összeg, de mégis több.
Bezzek a múlt héten olvastam Gyurcsánynak mennyi volt a bevallott tavalyi éves jövedelme. jó sok millió Ft.
Én még nem tudom velem mi lesz. A párom nem szeretné ha visszamennnék, azt vallja, ő szeretnl ha itthon maradnék a gyerekek után anyaságin, és akkor nyugodt, hogy minden rendben reggel, ah betegek stb.
Eszterki is nagy csibész ám
már minden ágyra felmászik, de ügyesen le is tud jönni róluk
de mindenre felmegy, doboz, baby taxijára feltérdel. Jó nagy szerelem a DVVD, Digi és a Tv. A DVD-t ki kell húznunk, mert a lemeztálcát folyamatosan kinyomja, kiszedi a lemezt
de tudatos minden. Ha filmet nézünk odassunnyog, először játszik, szöszmötöl, ha nem figyelünk, meg kikapcsolja.
Annyi esze van, a másik 2 nem volt ilyen okos.
Tegnap mandarint "lopott"bemászott vele a sarokba, rászóltam kikukucsolt, utána visszabújt és rágta
Szerencsére nagyon jól eszik most
bárkinél kaját lát megy kunyizni
na úgy néz ki elalszik végre.
Legyen szép napotok!!!!!