Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom visszatért egy régi csajszi is.:))

Névválasztás? Ábel de a másik még kérdőjeles. Neki is 2nevet akarok adni.

Csajok kibuktam, sajna nálun is fogy a család, rossz értelemben. Mamám öccse halt meg tegnap(80éves volt), délben szólt anyum. :(:(

Másik amiért kibuktam, este 5után telizik az ügyvédünk, hogy ma du tárgyalás a kocsira és jó lenne tanút is szerezni.:(
Végén kiderült, mégsem kell tanú, majd behívják őket a köv tárgyallásra.

Levi tiszta takony és nyűg, úgyhogy szupi így közlekedni mindenhová.

Nagyvonalakban ennyi, amúgy még egyben vagyok, kedden megyek uh-ra. Addig remélem kibírom. Amúgy febr. 04.-re vagyok kiírva.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Thimó :)
Örülök, hogy mi is megismerkedhettünk így "madártávlatból"! :lol: Remélem, hogy minél gyakrabban tudsz majd jönni és több mindent meg fogunk tudni egymásról!
Kezdetben: Dorogházán élek a családommal, a Megyei Orvosi Kamarától jöttem el szülni, és ha minden igaz és megmarad a cég, akkor oda vissza is tudok majd menni dolgozni! TErveimben szerepel, hogy ha úgy alakul akkor már Benedek 2 éves kora után visszamennék dolgozni, ha pedig egy újabb trónörökös közbeszól akkor el van döntve a további "sorsom" ! :lol: :lol: :lol:
Másik téma pedig, hgoy én már elég régen is voltam itt, de volt egy kis kihagyás, és most kb. majd 1 éve megint aktív résztvevője vagyok a csapatnak! :oops: :lol:
Rólad röviden mit lehet tudni?

Szuzy :)
Köszi a biztatást, és hát remélem, hgoy sikerülni is fog valami pár kilócskát leadnom! Ha lenne rá mód, akkor nmagyon szívesen átadnék egy pár kilót a részedre, ha már így feldobtad az ötletet! De ez ott a fentiekkel is meg kellene beszélni hgoy adjanak rá lehetőséget! :twisted: :mrgreen:
Párod 4 kilójához gratula! Mennyi idő alatt sikerült ezt elérnie?
Agárdi Imre felesége Krisztiánnak volt a nagynénje. Hát igen sajnos elég gyorsan elmentek egymás után! :cry: A két "'kisebb" gyerkőcöt honnan ismered? Igen elég nehéz lesz nekik, de erősek és biztosan sikerül majd valahogyan rendbe tenniük az életüket!

Móni :(
Részvétem! De milyen szép kort megért! Ki tudja lehet hogy mi a felét sem fogjuk!

Most megyek, majd még benézek lesz e valami változás! Pussza Mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Ja és teszek fel egy pár képet is!

Benedek így alszik este! :lol: Olyan édes!
Kép

Kép Így tud mosolyogni!

Így örült az ajándékainak!
Kép

Majd töltök még fel képeket és mutatok is nektek belőle!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi! Örülök, hogy vége megint lehet olvasi soraid!
Nem tudom, hogy előbbre jutottam e már az egészségemmel kapcsolatban. Diétázom már egy jó pár hónapja, a súlyom kicsit sem gyarapodott. Ha batratom a diétát elvagyok, de szinte mindig éhes vagyok....Amit szeretek azt szinte semmit sem ehetek. Ha mégis megteszem rosszabbul leszek. Most sajna az egyik gyógyim már vagy egy hónapja elfogyott, amit érzek is a pocimban. De sajnos eddig nem küldték, azt mondták hiánycikk. Most nem tudom befejezni, de hamarosan folytatom..

Kép
szuzy
 
 


Na itt vagyok.

Egyébként a Biovitálban nem vérből nézik az allergiát. Itt biorezinencia elve alapján működő gép van. Ebbe fel vannak töltve különböző táplálékok rezgései, amit össze hoznak az általad kibocsájtott rezgéssel. Ha a kettő zavarja egymást akkor van allergia. 200 féle különböző ételféleség van betáplálva. Ha gondolod a gyerkőcöt erre is elviheted, hátha kiderül mire allergizál.

Szilárd azóta már sokkaljobban eszik. Már nem gond a darabos kajcsi. Az alvással azonban még mindig szenvedünk. El is határoztam hétfőn elkezdem hozzá szoktatni a kiságyban elalváshoz, mert már nem birja a derekam meg a karom az egyre növekvő súlyát fél órákat cipelni. (ma 50 perc alatt aludt el...) Este mondjuk a mi ágyunkban alszik el,úgy, hogy mellé fekszem.

Dina!
Nagyon édeas baba a Benedek. Amin alszik mint egy kisangyalka. A mosolygóson igazi nagyfiú! Ő sokáig el tud játszani a játékaival? Szilárd már kikészít. Egy-két perc aztán ráun mindenre. Fogja a kezem, cibál mindenhová. Persze az tetszik neki amit nem szabad. Lépcsőzni, a vezetékeket húzgálni, a konnektorokba a dugó bedugni, kihúzni.... A vízben napközben pancsolni, az ablakba fölállni, a kisszékére fölállni, onnan a szekrényre mászni, vagy a lépcső előtt lévő kaput nyitogatni.....Szóval egy pillanatra nem lehet szem elől téveszteni. Egy örökmozgó rosszaság!
Jó lenne valami tipp, hogy mivel tudnám lekötni a figyelmét.

Móni! Részvétem.
Viszont iagaz van Dinának, nagyon szép kort megért a bácsi! Legalább láthatta a gyerekeit, unokáit felcseperedni.
Igaz viszont, hogy a halál mindig fájdalmas a családtagok számára. Arra nem lehet fölkészülni.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Csajok köszi a részvétet. Az igazság hogy nem voltak gyerekeik és a felesége 6hónapja meghalt. Aug-ban temettük őt is, most meg a férjéért is eljött. Így szokták mondani. Még temetésről semmit nem tudni, mert hamvasztva lesz ő is, ez a kérése.

Csajok teljesen kibuktam, Levi nagyon meg van fázva és már nem tudom mit csináljak vele. Gyógyszert agyba főbe nem adhatok. C-vitamint kap, köptetőt, lázcsillapítót, fájdalom csillapítót. Se a doki, se az ügyelet nem mond semmi újjat. hogy mit csináljak mást v mit adjak még neki.

Na majd jövök ha tudok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!


Móni! Részvétem!
Szerintem a C-vitamin mellé a Sinupret - szirupot kellene, hogy adjad. Ebben a készítményben van gyulladáscsökkentő, nyákoldó és köptető is egyben (nekünk ez vált be), valamint a Nasopax orrspray gyerekeknek vagy pedig a gyógyszertárban kapható mentholos orrcsepp (az utóbbi vényköteles, ezt a gyógyszertárban készítik el). És ha kivitelezhető akkor melegítés infrával. A Sinupret - szirup adagolását (3×15 cseppet lehet adni) Én úgy csinálom, hogy: reggel, délben és késő délután-16 óra körül adok be Petikének. A melegítés pedig 1 héten át napi 5×5 perc. Nekünk ez tényleg bejött.


Voltam 9-én Uh-n és kislányunk lesz!
Vendég
 


Sziasztok!

Alíz! Móni! Az infrával vigyázni kell. Amennyiben használjátok a szemeket nedves vattával védeni kell. Ezt nem tudom, egy picur gyerkőcnél, hogyan lehet megvalósítani. Én sem szoktam védeni az enyémet soha, de érzem utánna, hogy fáj a szemem. (rontja a szemet ugyanis) A Sinupret jó lehet. Én nem ismerem a szirup formáját, de észben tartom én is. (régebben tablettában én is kaptam)

Nekünk a Sterimar orrspray bejött. Ez csak tengeri sós víz. Az orr nyálkahártyáját nem károsítja. Befújjuk, utánna orrszívás, majd a Nasivin orrspray.

Alíz! Már neked is lassan indul a visszaszámlálás! Mikorra vagy pontosan kiírva? A gyerkőc nemét tudjátok már? Na és név van már a tarsolyotokban?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Alíz :)
Gratula a kis hölgyeményhez! Tök jó párosítás egy kisfiú mellé! Így is akartátok?

Megfázás: Nasivin izotóniás orrspray, Paxirasol oldat, porszívó :twisted: ! Az utóbbi addig volt barát, amig meg nem szóllalt! :lol:

Szuzy :)
Játék: jó is lenne ha legalább 5-10 percig el lenne egyedül, néha azért jó lenne! De hát sajnos ez elég ritkán adódik meg nekünk! De ami késik az nem múlik! :lol: CSak fel a fejjel! Benedek még szeret az edényekkel játszani, és mosogatni! Bár az utóbbit nem igazán szeretjük mert minden tiszta víz lesz tőle! Hát igen örökmozgó rosszaság, mintha Benedekről beszélnénk!

Pusza, madj később még benézek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Nem értettem, hogy Dina honnan tudja Alíz gyermekük nemét....aztán láttam, hogy én voltam figyelmetlen.
AlíZ! Gratula a hölgyeményhez! Tényleg ideális a párosítás!

Ma elkezdtem (volna ) Szilárd alvásának megreformálását. Hát eddig eredménytelenül. Ma 8-kor kelt. Ilyenkor már 11,30-kor altatás szokott lenni. Most, hogy fáradtabb legyen és könnyebben elaldujon áttettem az altatást ebéd utánra. Így csak 12,30-kor kezdtünk neki. Először betettem magam mellé a nyagágyba, ám ő mindig leugrált róla és futkosott a szobába. Na jó , gondoltam akkor mész a kiságyba. Ott ordított vagy fél órát torka szakadtjából. Gondoltam most már biztos totál kimerült. Bevettem magam mellé újból, és oda adtam neki a cumisüvegét. El is kortyolgatott egy jó ideig, azt hittem, hogy siker koronázta erőfeszítéseimet és elalszik. De nem. Megint elkezdett ugrándozni, rendetlenkedni. Már az ágyról nem mászott le, mert mondtam neki akkor irány vissza a kiságyba. Két órán át szenvedtünk, nem jött össze. Így ma délután nem aludt. Nem tudom, hogy fogja birni estig. Most minden esetre elemében van. Olyan rendetlen, huncut, hogy csak na.....
Remélem holnap már el fog alukálni így is. Már nem birom cipelni. Fáj a derekam , a hasam. (két műtét, + köldöksérv...)

Móni, Dina! Neket, hogy alszik el a fiatalúr? Soha nem szoktattátok kézhez? Nekem anyósom jól kicseszett velem. Aztán meg én is bele estem ugyanabba a hibába.....

Na megyek. Üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Nika!

Most jut eszembe: Gergőnek nagyon Boldog első szülinapot kívánunk!
Vasárnap meg volt ünnepelve a kis lurkó?

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

jöttem én is Gegének BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni!!
Kép

én megint jól elkaptam ezt a fránya influenzát :cry: :cry: fejem, fülem, fáj kezd elmenni a hangom

Most fáradt vagyok, de holnap igérem jövök és reagálok :wink: :wink:

Most jó éjt mindenkinek! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Köszönjük igen megvolt a felköszöntés apa csinált tortákat meg ha szerényen is de sok szeretettben felköszöntöttük a kis egyévest :)
szuzy nálunk az alvás nem egyszerű de ahogy látom még van időnk :)

:wink: :wink:

Kis plutó gyógyulj meg +++++++++

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Gabi! Mielőbbi gyógyulást Neked! Lázad is van? Azt mondják az influenza magas lázzal jár most.

Altatás: ma a párom elringatta......holnap uatzunk...így holnapután folytatjuk a szoktatást!

Csao

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

GEGE :)

BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
Kép

Gabi :(
Sajnálom, hgoy már megint beteg vagy! Remélem, hgoy nem lesz nagyon súlyos, és a gyerkőcök megússzák! Mielőbbi gyógyulást neked!

Szuzy :)
Alvás: nekünk először úgy volt, hogy mindig a cicin aludt el! Majd mikor már nem szopizott az alvás előtt napközben, akkor kapta meg a cumis üveget, és azzal aludt el! Eleinte kézben, de ültem vele az ágyon vagy fotelben, és aztán került az ágyba! Aztán már mióta ne cicizik este sem, azóta is megmaradt neki a cumis üveg, de mindig az ágyunkon alszik el vagy nagy ritkán a saját ágyában! Ha az ágyunkon alszik el, akko ris már kómás állapotban visszük az ágyikójába és ha szerencsénk van, akkor átalussza az éjszakát, vagy csak 1x kell átmenni hozzá! Hát igen ez sem a legjobb, de jobb mint a kézben ringatás, mert ahogy írtad elég fájdalmas lehet a pocaknak és a hátnak is! Próbáld meg ezzel a módszerrel! Vagy ha van energiád, akkor a saját magától való elavással próbálkozzatok! Nekünk egyelőre ez még nem jött be, mert nem volt szivünk hagyni ordítani!

Most emgyek, de majd még jövök!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Szuzy :)
Hová utaztok?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


SZIASZTOK!

NA IDEÉRTEM :lol: :lol: :lol:

Na nekem lázam nincs, viszont délután Krisztikém belázasodott. Nurofen levitte neki, most jól van, holnap megyünk a doktornőhöz :cry: :cry: :cry:
Tegnap az oviból 2 kislányt is haza kellett vinni mert belázasodtak.
Így a farsangról tuti lemarad, úgy sajnálom, de mit tudok csinálni. Vizsont az biztos most kb. 2 hétig nem viszem, bár most is teljesen meggyógyult mégis újra elkapta :cry: :cry: :cry:

Ebben az a rossz, hogy elkezdeni nagyon rossz. Két napig olyan szomorúan megy, nem sír, meg ott jól érzi magát, csak menni nem akar.

Timi
iskolaérettség:mi ugye ezen végigmentünk. Ráadásnak a gyerekpszihológus kiadott olyan jellemzést, teljesen letörünk, mert az össze-vissza teszteken az jött ki, hogy semmiben nem éri el azt a színtet amit a kora igényel.
Teljesen padlón voltunk ettől. Ugye 1 évig jártunk előkészítőbe ahol rengeteget tanult, és nem bántuk meg, hogy ment suliba. Sőőőőt a tanárok alig akarják elhinni, hogy ténylegesen ilyen problémánk volt.
Krisztikénél majd kiforrja. Vele beszédileg van gond, bár sokat tisztult neki az ovikezdés óta, viszont most látni már, hogy ugyanolyan jó logikai készsége van neki is mint Adrikának, szóval nem tudom, neki még bőven van ideje beérni.

Alíz
gratulálok a pici lánykához

Dina
azt nem tudtam, hogy Tecáéknak i s 3 gyerekük van, és 2-nél leragadtam :wink: :wink: :wink:
Nagyon édes kisfiad van.

Alvás: nálunk is cicin történik. Esetleg babakocsiban, néha tudja az apja bealtatni, egyedül sosem alszik el. Cumi mióta kibújt az első fogacskája nem kell :roll: :roll: Bezzeg a törpének :twisted: :twisted:

Szuzy
mi volt Pesten? sikerült mindent elintézni?

Sinupret csepp tényleg nagyon jó, mi is használjuk :wink:
Köptetőben meg a nagyoknak Stodal a picinek LÁndzsás utifüvet.

na talán mindent leírtam amit akartam

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi :) Szuzy :)

Ti merre laktok Pásztón?

Bocsi ha már írtátok! :oops:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


csajok nincs valakinek ismerőse aki az apehben dologzik? itt tarjánba? esetlegesen valami adatrögzitős munkát kéne csinálnom azt csináltam pesten is az apehban hátha valamelyikőtöknek van ismije és hátha tud valamit
előre is megköszönném :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika! Sajnos nincs. Amikor én jelentkezni akartam oda dolgozni, a portától beljebb be sem jutottam. Sőt még az önéletrajzomat sem engedték meg, hogy ott hagyjam.....

Dina! Mi az Agárdiéktól nem messze lakunk. Két saroknyira.

Ma voltunk Bpesten. Azt mondták a Heim Pálba Szilárd fütyijére, hogy olyan amilyennek lennie kell. Mondtam, hogy a gyulladás előtt nem olyan volt. Azt mondta a doki, hogy rosszul emlékezhetem, mert minden ok. (a gyerekorvosunk szerint is duzzadt a vizeletcső nyílása...) No jól van. Én ennek csak örülök!

Én is voltam a Biovitálban. Ott azt mondta a doki néni, hogy ne legyek türelmetlen, akinek már 10 éve problémái vannak annak nem fognak egyik napról a másikra megoldódni. És sajnos azt sem várjam, hogy úgy meg fogok gyógyulni, hogy többet nem jönnek elő a problémáim. Abban tudnak segíteni, hogy jobban legyek. (leszek is) Lehet, hogy évekig tünetmentes leszek, de aztán kiújjulhatnak a problémák ismét. Ennek örömére amikor haza értünk ment a hasam nagyon! Valahogy jobban ügyelnem kell a diétámra. Meg lehet ideges is voltam az út miatt.

Gabi! Ti, hogy vagytok? Krisztike lázas még? És Te gyógyulsz már?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulákat a kis hölgyeményhez.

Ma voltam a házi orvosnál táppénzes papírért. Még neki állt feljebb ( csak kiszoktam kérni a papírt), hogy miért nem megyek be a rendelőbe is. De hát kérem influenza van 1000-rel. Meg is mondtam neki. Kezd egy kicsit elegem lenni belőle.
Vendég
 


Sziasztok!

Alíz! Nekem ilyen szempontból szerencsém volt a házi orvosommal. Én nem mentem be hozzá soha, vagy a párom vagy anyum ment a paírért, és soha nem szólt egy szót sem. Sajnos azóta nyugdíjba ment.
Amilyen orvosok meg most vannak?
Most hallottam a Híradóban, hogy egy 38 éves pasi meghalt influenza szerű tünetekkel, mert az ügyelet több mint egy óra alatt ért ki.
Mit ne mondjak mi is jártunk már így. Amikor Szilárd pár hetes volt, volt egy rohamom. Nem tudom talán pánik, de nem tuti. Lezsibbadt minden végtagom, nem tudtam megmozdulni, görcsbe áltt mindenem, fokozatosan a kezeim, majd a lábam, a popóm, már a nyelvem is. Kezdett a mellkasom is szorítani...szóval szarul voltam. Kb 3x telefonáltak be az ügyeletre, anyám már azt hitte, hogy meghalok...mire nagy kegyesen méltoztatott kifáradni a dokinő.

Szóval csak nagyon betegek ne legyünk.

Szabi mamija is kórházban van. (aki szokott nekem segíteni) Két nap alatt két gyomr tükrözésen van túl. Az első alkalmával azt mondták minden ok, aztán kiderült, hogy mégsem. Kérdem én előző nap a másik doki miért nem vette észre a bajt? Miért gondolták úgy, hogy kell még egy tükrözés? Rájöttek, hogy valamit elszúrt? Szegény kétszer szenvedett a diagnózisért. Pedig nem egy leány álom egy tükrözés. Először egy barbár csinálta, még jól le is ordította a fejét. Fájdalom csillapítás, kábítás semmi. Másodszorra az csinálta aki nekem is anno (Rakonczai főorvos) ez kábította így sokkal elviselhetőbb volt a dolog, ráadásul a betegséget is észre vette.

Sajna még nekem is ment reggel is a hasam. Remélem most már abba hagyja. Szombaton megyünk anyumékhoz disznótorra, ott tutira nem eszek semmiből. Lehet most is az tett be. Előző hétvégén tesóméknál jártunk hasonló okokból, s ott azért ettem ezt azt amit nem kellett volna, na de nem tudom mindig megállni....

Lányok! Hol vagytok!
Gabi gyógyultok már? Jobbulást!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Úgy látom ide csak én járok. Sehol senki!

Azt hiszem a héten már nem jövök, valószínűleg holnap kinn alszunk Taron anyuméknál. Na szép hétvégét mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

jövök én amikor tudok :wink: :wink: :wink:

Szuzy
kellemes hétvégét nektek. Az ujjabb hasmenéseket sajnálom, és igenis optimistának kell lenni. Egészséges vagy, csak kicsit felborult az emésztési rendszered, de majd helyreáll!!!
Hát én jobban vagyok, viszoont Krisztikém elég lassan gyógyul :cry: :cry: :cry:

Nika
nekem nincs ismerősöm :cry:

Dina
mi a Kicsi Bizihez közel, ha nem visszamentek a Fő út felé, hanem a másik irányban mentek körbe a lenti patakátjáró után van balra egy utca ott lakunk mi.
Remélem érthető volt :roll: :roll:

Este beszéltem Ildivel, végre túl van a vizsgákon, jó eredményekkel :D :D Ők jól vannak, szerencsére most nem betegeskednek.

Adrika kikapta a félévijét, nagyon szép eredménnyel zárta a félévet. Eygedül a helyesírás került jó kategóriába a többi mind a legjobb, szóval dagadok :D :D :D

Alíz
hát ez így rossz, hoyg nem tudsz rendelés előtt v. után menni.
Nálunk ez legalább jól volt megoldva táppénzre a főorvos nőgyógyász vett nem a háziorvos, és oda kellett menni a papírokért ahová terhesgondozásra, és délutánra. Így nem érintkeztünk betegekkel :wink: :wink:

Tegnap meglepődtem, mentem nőgyógyászhoz gyógyszert felíratni, eddig ha csak az kellett szóltam az asszisztensnek ő megíta a receptet doki aláírta, kész is voltam.
Most mindenképp be kell menni, és alá kell írni papírt, hoyg részt vettél a "vizsgálaton"Mire kinyomtatják +5 perc, hát azért nem haladt a sor.
Ennyi sz@r papírmunkát mindenhol. Nem értem miért nem elég ha a gépben benne van, az igazolja, hogy voltál ott :roll: :roll: :roll:

Na lassal elteszem magamat holnapra

mindenkinek jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Kép

ugye milyen friss vagyok :D :D :D pont most töltöttem fel képeketés kicsínyítettem, el is árasztalak vele teiteket :wink:
Kép csajok
Kép asztal alatt
Kép csákós csapat
Kép lekvárnyalogatós
Kép mosógépben
Kép alszunk is néha
Kép mosoly

szép napot mindenkinek! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Jelentkezek én is uh eredménnyel.

38hetesen pocilakó:

Bpd:95mm
Fl: 73mm
Ac: 333mm
Afi:120mm
Fl/Ac:21%
Fl/Bpd:76%
Súlypercentil:90%
Súly:3330g

Csajok mekkora lesz még?

Na majd jövök vmikor, csak a kisfiam nem bír magával a nagyszülők után. Kibukok tőle.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy végre jöttetek csajok!
Gabi! Eszméletlenül jók a képek. Tényleg dagadhat a melled a büszkeségtől, három ilyen szép csemetével. Ráadásul még okosak is!

Kilóim az a kettő vissza jött a hasmars elmúltával. Így újból 48 vagyok. Hát ez is valami. De az epém érzem, hogy van. A jobb borda ív alatt kicsit érzékeny. Pedig szerintem nem eszem olyat mostanság amit nem lehet. Igaz a husi levesből ettem, lehet, hogy már azt sem kéne?
Ma csak tökfőzeléket, párolt halat ettem, hiába, hogy disznót vágtunk. Pedig a fini pöri és a töltött káposzta baromira csábító tud lenni, főleg ha hónapok óta nem eszik ilyesmit az ember.
Csak zárójelben jegyzem meg egyikért sem voltam oda soha, megettem de nem volt kedvenc. Kivétel a disznótoros pörkölt, azt mindig imádtam.

Móni! Jó nagy a pocaklakód! S még egy fél kilót simán hízhat két hét alatt.
Szilárddal sem lehet birni ha az apai nagyanyjával van. Ő ugye mindent megenged, én meg nem teszem ugyan ezt....
Anyámék sem hagynak rá mindent, így ha tőlük jövünk nincs ilyen gond. Párom anyját viszont éppen ezért imádja, mindig ordít utánna. Utánnunk nem szokott sírni. (csak mostanában éjszaka ha maminál alszik keres engem, pedig régebben nem hiányolt)

Most hétvégén Szilárd evés terén megtáltosodott. Olyan sokat evett, hogy már azon gondolkodtam merjem e még adni neki...

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Már megint nincs mit olvasni...

Van egy-két nyugodt órám, Szilárdot elvitte a férjem az anyjához. Kell is egy kis nyugi, ugyanis vagy 5 gépnyi ruhát kell vasalnom. A nagyja már kész, mindjárt kezdem a pakolását is. Aztán meg a konyhában kellene egy kis rendet csinálni. Ha hétvégén nem vagyunk itthon csak halmozódik a tenni való. De legalább főzni ma nem kellett.

Délelőtt voltunk sétálni, focizni kis barátnővel. Be is jöttek hozzánk, így volt hancúr. Körbe -körbe rohangáltak a fotelek körül. Megszerették egymást, volt egy kis sírás is, feldöltek a nagy ölelkezésbe. Olyan cukor falatok.

Na várlak titeket!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Már megint jöttem magamban beszélgetni..

Eldicsekszem már párom sikerét, kb egy hónap alatt 6 kilótól szabadult meg. Gabi! A Te párod csinálja a fogyit vagy feladta? És Te Dina értél már el valami eredményt?

Na megyek, én is pihizek még lehet!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Halihó!

Ha egyí hétig nem jövök sem ír senki???????

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!
Már megint???????

Kép
szuzy
 
 


Már csodálkoztam volna....

Kép
szuzy
 
 


SZIASZTOK!

MI EGÉSZ HÉTEN DOKIHOZ JÁRUNK. hÉTFŐN eSZTERKÉT VITTEM, TEGNAP KRISZTIÁNT VISSZA, SZERINTEM ÉN OTT ÖSSZESZEDTEM MEGINT VALAMIT :evil: :evil:
holnap meg Adrit kell fogorvoshoz vinnem, remélem délelőtt lesz, mert délután farsang.
Aztán hétfő megint orvos Eszterkével.
Már jó lenne túl lenni rajta végre, mármint a betegségeken.

Szuzy
párom is 5 kg.-ot fogyott :wink: :wink: meg is van elégedve magával, ő így is szerette volna, hogy lassan menjen le. Lassan nekem is el kellene kezdenem tornázni, mert a lábaimnak sok a súly. Most egyáltalán nem megy le a súly szopi közben, pedig a másik 2 gyerkőcnél szépen fogyogatott :roll: :roll:

Nem igaz nem bírnak a nagy gyerekeim az energiájukkal :evil: :evil: :evil: :evil:

Móni
a fene tudja a mérések mennyire pontosak. Ha már be van illeszkedve elég nehéz pontos adatokat megállapítani. Nekem ugye Eszterkénél picire mérték, és 3 különböző orvos, és ő meg nagy lett :roll: :roll: :roll: :roll:

Na jó éjszakát Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

És lám megtört a jég! Hihetetlen, van mit olvasni. Nagyon örülök, hogy jöttél Gabi!

Nagyon sajnálom, hogy már megint betegek vagytok. Szinte ki sem gyógyultok, kezdődik minden előlről. Remélem, hogy végre sikerül a teljes gyógyulása az egész családnak!

Párod is nagyon ügyes. Megéri az áldozatot a siker!

Többiek! Mi a mentségetek a teljes eltünésre?

Jó éjt!

Kép
szuzy
 
 


Halihó!

Már megint csak én jöttem....
Szilárdot anyuméknál hagytuk, hogy tudjak egy kicsit pihenni az éjszaka. Ezen a héten szinte semmit nem tudtam aludni pindurkától. Szinte egész éjszaka mellettem van. Forgolódik, izeg-mozog. Takargatom, fogom, hogy le ne dobja magát...Szóval hulla vagyok. Úgy érzem ki vagyok merülve totál. Testileg és lelkileg egyaránt. Napközben türelmem már semmi sincs hozzá, állandóan ordítom szegényre....Más kérdés, hogy állandóan rosszalkodik. Mostanság az összes függönyt letépkedi a csipeszről. Szinte minden nap lehet újra tenni. Mindenre fölmászik, szekrényre, székre. Ugrál, aztán majd le esik...

Sajnos a Szabi mamija sincs jól. Úgy látszik a baj mindig csőstül jön.
Még ki sem hevertük a Szabi keresztapjának elvesztését, most meg itt van ez....

Úgy döntöttem a jövő héten (ha sikerül időpontot kapnom) elmegyek pszichológushoz. A baba-mama találkozón megismert doki néni szimpatikus volt, két ismerősöm is jár hozzá, dicsérik. Hátha többet ér mint a Biovitálos dolog.

Holnap valószínűleg elnézünk Tarra a keresztény bálba.Sokáig nem leszünk, mert mindketten fáradtak vagyunk. Szabi ma is éjszakás. De azért egy kis kikapcsolódásnak jó lesz.
Ja és délelőtt egy kicsit kitakarítok, ha már fiatalúr nincs itthon, mert már nagyon zavar a rumli és a kosz....

Dina, Ildi, Nika, Alíz, Móni, Timi, gyertek írjatok!!!!!!!
Puszi mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Hát szuzy nem semmi ami veletek történik valaki mindig beteg jobbulást kívánok :):):):)

Képzeljétek Gege nyert egy szépségversenyen jövő vasárnap kéne vele együtt felmenni pestre de nem tudjuk megoldani de.... az ajándékot még két hétig esztergiomba lehet csak átvenni ott is személyesen írtam nekik mailt hogy egyszerűen nem tudom megoldani de még nem válaszoltak lehet elvész az a kis nyeremény is :(:(:(:( na mindegy a lényeg hogy legalább már nyertünk valamit annyi helyre beküldtem ilyen netes fotó versenyre most legalább nyert is :):):):)

tudtátok hogy febr 1-tól indult a ringató itt tarjánban? egyik ismerősöm volt azt mondta első alkalommal ingyenes utána 600/ alkalom :) majd két hét múlva megyünk megnézzük amúgy is szeretek énekelni a ygereknek ott meg aztán csak az van :):):):9

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika! Gratulálok a gyönygörű kisfiadhoz. No lám szépségverseny? És mi lenne a nyeremény? Már ha szabad érdeklődenem.

Mi még egy fotó pályázaton sem indultunk, pedig az isemrősök szerint is kellene...Viszont azon elgondolkodtam, hogy valamilyen reklámügynökséghez kellene fotót küldenünk...
Talán a Liberón olvsatam, hogy valamelyik kisbaba 500.000Ft-ot keresett egy reklámmal. No ha egy ilyen bejönne, nem kellene azon törnöm a buksim, hogy ha betölti Szilárd a kettőt hová menjek dolgozni, mert abból a pénzből sajna nem tudunk kijönni. (hitel, rezsi, megélhetés...)

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


egy papucs meg egy horgászos fürdőjáték:)

nika70
Salgótarján
 
 


ma kaptam mailt elküldik postán de a postaköltséget nekem kell fizetni :) szép

nika70
Salgótarján
 
 


Szia Nika!

Hát valami nagyobb nyereményt is kaphatott volna. Nem vagyok telhetetlen, de ez nemvalami sok...és még a költséget is ti fizessétek. Akkor vagy nyeremény, vagy semmi.

Gabi! Meggyógyultatok már?

A párom dolgozik, de telcsin elújságolta, hogy fáj a feje, torka, szerinte lázas.....no ha haza hozza, lesz nekünk is nemulass. Tegnap kezdtem megint az immunrendszer erősítőt, meg a vitamint szedni, de a múltkor is hiába szedtem....Szilárdnak is adtma ma már a Cebion cseppet, hátha legalább ő megúszná!

Egyébként voltunk szombaton a bálba. Ahhoz képest, hogy egyikünknek sem volt kedve menni, tök jól sikerült. Véletlenül ott voltak Szabi középiskolás haverjaék, így velük jót mulattunk. Másnap eljutottunk a szentkútra is misére, meg is balázsoltak. (szerintem már évek óta nem voltam, Szabi meg szerintem most volt először...)
Sőt köszöntőbe is voltunk párom unokatesójáéknál, így a hétvégén nem unatkoztunk.

Csajok írjatok!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok ám elveszve, annyira, de mostanában nem igazán volt kedvem jönni! Ahogy olvastam vissza, nemis igazán volt valami nagy forgalom, de hát ez van! :oops: :oops: :oops:

Gabi :)
Sajnálom hogy már megint betegek vagytok! A farsang hogy sikerült? Remélem, hogy Krisztián nagyon ügyes volt! Minek öltözött? Az oviban ott isncs még nyeremény, ugye?

Nika :)
Gratula Gegének! Azért nem semmi, hogy ha nem tudtok elmenni érte még fizessétek ki a posta költséget! Háőt igen ilyen Mo.!

Szuzy :)
Itt vagyok! Köszönöm szépen , hgoy ennyire hiányoltál, de most valahogy nem igazán volt kedvem jönni, sőt még szinte a gép elé sem ültem!
A párom holnap kezd melózni, olyan rossz lesz, mert anyira hozzászoktam már hogy itthon van, az utóbbi időben ez elég ritka volt, most meg már jan. közepe óta itthon volt! De hát dolgozni is kellene!
Tényleg mész vissaz dolgozni, miután Szilárd betöltötte a 2. ? Én szeretnk, de még nem tudom hogy mi lesz, mert a hónpaban fog elválni, hogy megmarad-e a munkahelyem (cég), vagy csak 4 órásba maradhatnék, de hát nekem az 25 km-ről nem éri meg! Így keresnem kell valami már helyet!

MÓNI :)
:?: :?: :?: :?: :?:
Csak nem? De jó is lenne! Kérlek minél előbb tudasd mi előbb velünk a kis jövevény jelenlétét!

Fogyókúra: Gratula az elvesztett kilókhoz, nekem talán 2 ment le, de cm-ben inkább észreveszem, van olyan nadrágom, ami jobban felmegy rám! :lol:

Ma voltunk mázsálni a védőnőnél! Benedek 10370 gr, és 84 cm! Olyan nagy és ügyes fiú! De az utóbbi időben olyan kegyetlen, annyira rossz és néh a már teljesen ki van akadva tőle az egész caslád! Pillanatok alatt padlóra vág mindenkit! :twisted: De a lényeg, hogy ő jól érzi magá!

Lassan megyek, remélemem most már a többiek is jelentkeznek! :oops: :twisted:

Pusza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Szia Dina!

Olvasni való akkor van ha mindenki ír, ha mindenki csak a másikra vár akkor pang a topik.
Tényleg most esik le, hogy írtad a párod otthon lesz két hétig. Nos akkor értem már, hogy miért nem jöttél.

Munka: nem valószínű. 1. Hová tegyem Szilárdot? 2. hová menjek dolgozni? Én max 4 órában gondoltam, de ...a régi helyemre nem szivesen mennék viszza. (lehet, hogy vissza sem vennének, mert eddig egyetlen kismamát sem vettek vissza aki elment szülni....) Máshová meg nem igen vennének föl egy kismamát, főleg 4 órában... Én is távmunkában gondolkodom....De egyenlőre nem jutottam előbbre. Pedig nagyon fontos lenne, mert annyi a fizetni valónk, hogy Szabi fizuja éppen, hogy arra elég (plussz az én gyesem)

Beni nagy fiú! Szilárd 19 hósan volt kb ennyi. Most viszont, ő is ki van kicsit gömbölyödve. Az arcocskája is kerekebb, meg van egy édes kis pocak is. Ma megint elég jól evett. Csak betegség ne jöjjön! Múltkor is akkor csappant nagyon meg.

A szomszédnak ma reggel megszületett a kislánya. Jól vannak. Reméljük Móni is hamarosan hasonló jókról számol be nekünk!
Na és lehet, hogy korábban is itt volt, de én csak ma fedeztem föl, hogy név is tartozik már a kis pocak lakóhoz! És milyen szép nevek?!

Na puszi mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


SZIASZTOK!

na betegség, szerdán ahogy vittem visszak Krisztiánt, elsőnek voltunk felírva, de később értünk le, így 1 órát várakoztunk, már sík ideg voltam :evil: :evil: Én össze is szedtem valami újabb influenzás nyavaját, továbbadtam anyósomnak, tegnap kellett a picit visszavinnem, de reggelre már váladékos volt a szeme, húzódott megint a hörgőkre, így megint gyógyszer. Ezt nem ismerem össz-vissz 4 napi adag :roll: :roll: Meg Spiropentet kap megint.
Nem hiszem el, így azért még nem voltunk, hogy folyamatosan beteg legyen valaki :cry: :cry:

Farsang: az ovisat ki is ahgytuk, mert ugye Krisztike beteg volt.
Az iskolai jó volt, de mi ugye Gárdonyisak vagyunk, és az ottani tornateremben volt, ami igen kicsi :cry: A sok embertől látni nem lehet. Én a folyosón álltam a lépcső tetején, Eszterke végigaludta az egészet a nagy zsivalyban :wink: :wink:
Mikor Adrika szerepelt Krisztiánt az ölembe vettem, hogy lásson, de az egyik osztálytárs anyuka elé állt, szóltam hátrafordult-vissza és ottmaradt :evil: :evil: :evil: olyan bunkó emberek vannak.
Amúgy ügyesek voltak :D :D ők az egri vár csatáját játszották el, Adrika várvédő magyar volt, köveket dobált, és szurkot :wink: :wink:
Én nem is tudom tortát kapott e minden osztály, nekünk hozta a polgármester, de ugye velünk jár egy osztályba a kisfia :roll: :roll: :twisted:

Nika
gratulálok Gegének!!!!

Dina
az is jó, ha a nadrág kényelmesebb. Tegnap én is elkezdtem tornázni, szörnyű, folyamatosan hízok, pedig szoptatok is, és keveset is eszek. Valahogy máshogy működik a szervezetem :cry: bízom benne, ha fogyni nem is, de hízni már nem fogok, nem szeretnék többet.
Már lassan itt a tavasz, a kerti munkák, majd az lesz a nekem való mozgás :lol: imádok kertészkedni :wink:

Munkahely: nektek is most voltak picik, és ti már munkahelyen gondolkoztok :wink: hát nem könnyű. De hát a parlamentben csak arról van szó, hogy kevés a gyerek és akinek több van meg szabályozni kéne, mert a nagycsaládból kikerült gyerekek tanulatlanok, és bűnözők tömkelege. Ezért a beszólásért valakinek nagyon neki tudnék menni, de mindegy. :twisted: :twisted:
Na, arra akartam kilyukadni, hogy arról szó nincs, hogy legalább minimálbért megérdemelne az a nő, aki gyermeket vállal :cry: :cry: holott az sem nagy összeg, de mégis több.
Bezzek a múlt héten olvastam Gyurcsánynak mennyi volt a bevallott tavalyi éves jövedelme. jó sok millió Ft.

Én még nem tudom velem mi lesz. A párom nem szeretné ha visszamennnék, azt vallja, ő szeretnl ha itthon maradnék a gyerekek után anyaságin, és akkor nyugodt, hogy minden rendben reggel, ah betegek stb. :wink: :wink:

Eszterki is nagy csibész ám :lol: :lol: már minden ágyra felmászik, de ügyesen le is tud jönni róluk :wink: :wink: de mindenre felmegy, doboz, baby taxijára feltérdel. Jó nagy szerelem a DVVD, Digi és a Tv. A DVD-t ki kell húznunk, mert a lemeztálcát folyamatosan kinyomja, kiszedi a lemezt :roll: :roll: :roll: de tudatos minden. Ha filmet nézünk odassunnyog, először játszik, szöszmötöl, ha nem figyelünk, meg kikapcsolja.
Annyi esze van, a másik 2 nem volt ilyen okos.
Tegnap mandarint "lopott"bemászott vele a sarokba, rászóltam kikukucsolt, utána visszabújt és rágta :lol: :lol: :lol:
Szerencsére nagyon jól eszik most :wink: :wink: bárkinél kaját lát megy kunyizni :lol: :lol:

na úgy néz ki elalszik végre.

Legyen szép napotok!!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi! jó korán jártál itt.
Hát rossz lehet, hogy állandóan betegek vagytok. Amikor kigyógyulnátok valaki megint vissza fertőz. Gyógyuljatok meg mielőbb! Ne menjetek dokihoz se ha jobban vagytok! Gondolom vitamin hegyeket esztek. Sajnos nem tudok jó tanáccsal szolgálni. Bízzunk abban, hogy jön végre a tavasz, s elmúlnak ezek a fránya vírusok.
A párom is elkapott valamit, de jár dolgozni. Remélem mi nem kapjuk el. Persze Szilárd azóta ezerrel lóg az apján. Adom neki a Cebion cseppet, mást nem tudok tenni. Én is szedek vitaminokat, meg immunerősítőt, így remélem én is megúszom. Bár a torkom már nekem is fáj 2 napja....

Egyébként a nővérem is hízott szoptatás alatt. Gondolom a hormonháztartás változhatott meg.... Én bezzeg fogytam ezerrel, na persze nem csak a szopi miatt.

A mimimálbér ötletét én is támogatnám. Gyes alatt is. Mert az a huszon egy-két ezer semmire sem elég. Most írtam a központban egy levelet amiben érdeklődtem, hogy létezik e távmunka mert ez lenne egyenlőre megoldás, de az is csak 4 órában. Egy kis kiegészítésnek az is jól jönne.

Na puszi mindenkinek!

Gabi! Ha van valami jó recepted ami gyomor-bél- és epe kímélő megoszthatnád velem. Persze ha más ismer, azt is szivesen veszem!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Szuzy
reggel el is aludtam kicsit. Ugye a hajnali játék után visszafeküdtem 5 órakor, de kárnak 6-kor felébredtem én, de szépen vissza is szunnyadtam, aztán még időben fél 7-kor keltem :lol: :lol: :lol:

Gyóygszer dec. óta kb. 30 000 ft.-ot hagytam ott gyógyszerekért vitaminokért+ az én gyóygszerem 7000 Ft :roll: :roll:
Most is amit Eszterke kapott 4 napi adag 1100valamennyi volt :roll: +szemcsepp és orrcsepp

Ma Eszterke úgy nekiesett a radiátornak. Felmászott a babahordozóba, szokott máskor is, hintázik benne, csak most rossz irányból ment, és átfordult a hordozó ő meg neki a radiátornak. Nyumtuk neki, de először jó nagy pukli lett. Estére már "csak" piros csík, de jól látható.
Lefényképeztem, majd holnap este felteszem :wink:

Amúgy tervezek én egy vérképet nézetni, de pajzsmirigyműködéssel együtt :wink: csak múljon el ez az influenzás időszak.

A pásztói kórházban sem lehet látogatni feb. 1-től

Na megyek alszok, mert éjjel még kel a kicsi enni legalább 2-szer :wink:
Jó éjt! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi!

Amikor Szilárd beteg volt, meg én is. Kiakadtam a gyógyszer árakon. Nálunk is elment kb 15000, pedig csak náthás jellegű betegség volt.

Szegény Eszterke! Volt nagy sírás-rívás?

Kaptam választ a központunkból. Írták adjam bölcsibe a gyerkőcöt, s akkor 4 órában valamelyik fiókba el tudnak helyezni. De indul egy új project, ami távmunkával foglalkozik majd, illetve segít a gyesről jövő kismamák elhelyezésében.. Na ez már valami, eddig le se sz@rtak minket.
De ez még nagyon gyerek cipőben jár, s nem biztos, hogy júniusra lesz belőle valami. Ez már szomorú.

Remélem a válaszomra gyorsan reagálnak ismét. Megírtam, hogy én a gyerkőcöt elhelyezni bölcsiben nem tudom, így csak távmunka jöhet szóba. Kérdezték mit szeretnék csinálni. Írtam fogalmam sincs milyen lehetőségek vannak, írják meg és majd megírom mihez lenne kedvem, meg mi az amit meg is tudnék csinálni. Na kíváncsi vagyok lesz e belőle valami.

Ha sikerül, Nika téged is beájánlak.

Ma új receptet próbáltam ki. leírom hátha érdekel valakit. Szerintem fini volt.

Palacsintát kell sütni. (cukor nélkül) Töltelék: darált husi kevés olajon, kevés delikáttal ízesítve megsütjük. Őszibarack konzervet apróra darabolni, majd a levéből egy kicsivel össze rottyantani, ha kihült kefírt kell bele keverni, majd az egészet a husival össze keverni. Ezt betölteni a palacsintába, és úgy föltekerni mint a hortobágyi palacsintát. Tepsibe egymás mellé rakni, a tetejét kefírrel és egy kis befőtt lével leönteni, reszelt sajttal megszórni. Az egészet sütőben össze melegíteni, a sajtot ráolvasztani. Nálunk nagy volt a sikere!
Várok hasonlóan fini, és diétás recepteket!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Hú az nagyon jó lenne köszike szuzy: én értek adatrögzités vagy valami hasonlóra gondoltam. de tanulékony vagyok bármit elvállalok ha itthon maradhatok a gyerkőccel meg még keresni si tudnék mert bölcsi itt a közeleben egyáltalán nincs meg nem is nagyon szeretném az első három évtől megfosztani :) de a távmunka jól hangzik. Apa meg jár felmérni stb szóval remélem egy hónapon belül már munkájuk is lesz áprilisra meg szerintem be is indul a meló majd :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
Ez jó hír. Remélem egyenesbe jöttök.
Még nem kaptam válszt, most nem sietik el a dolgot.....Pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudnak e valamit ajánlani.

Kép
szuzy
 
 


nézd ha egy hónap vagy kettő de hosszútávú akkor tudok várni ez a legkevesebb :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Még ma sem jött válasz, ha csak ez nem jelenti azt.
Na mindegy majd csak lesz valahogy.

Ma egész nap meg sem álltam. Főztem persze kétfélét, hogy a fiúknak is fini legyen, meg nekem is ehető. Aztán irány sétálni, ebéd, altatás. Mostam is egy csomót,még most terigettem ki az utolsó adagot. Anyám elvitte Szilárdot. Így most nyugi van. Igaz nem volt tervbe a kiruccanás, de picur örült neki. Mikor mondtuk, hogy megy mamihoz, már kérte a kabátját, sapiját, integetett, küldte a puszit.

Szabi még mindig beteg, így ma el is ment dokihoz. Keddig ki is írta, ez a munkahelyén nem nagyon tetszett, mivel a vérnyomása miatt is nem rég volt táppénzen.... Az a baj, hogy ezek a dokik....Még meg sem hallgatják, hogy nincs e pl tüdő gyuszija...pedig eléggé csúnyán köhög. Ránézésre fölállítják a diagnózist és kész....Hát ezzel az erővelén is elmehetnék dokinak..

Gabi! Ti, hogy vagytok már???????

Olyan jó lett volna szombaton kicsit kiruccanni Gyöngyösre a barátosnémhoz, csak úgy sétálgatni, beszélgetni, nézelődni. De ő soha nem ér rá.....Pedig már úgy tele van a hócipőm mindennel! Jó lett volna egy kis kikapcsolódás. Más bartném nincs a környéken. Egyik Bpesten, másik Érden lakik. A többi meg elkopott idő közben..

Na üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?