Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, egész megrémültem, ahogy olvastam, hogy lesz majd étvágycsökkenés :shock: nálunk akkor fénytáplálkozás lesz és szopi :roll: most a 40 gramm kajáértért is be kell vetnem mindent!

Nálunk szüli előtt alig 3 héttel van a névnap, ápr. 27., szüli meg ugye máj. 15.
Vanda, voltatok szemésznél azóta? Mi volt? Engem érdekel, mert elvileg mi is megyünk majd.

Én sem mosom a fogacskákat. Vannak neki dm-es "fogkeféi", bár el vannak bújva valahova :roll: de mással nem ápolunk.

Kép
ági_bp

Édes lehet Zita baba az új mosolyával! :lol:

Kép
bringababa

Nem annyira drága egy akvárium persze kinek hogy...

Most ami a szekrényen lesz az 210 literes... maga az akvárium 25 e, tehát az üveg. Ugye még szürő, világítás, fűtés, légpumpa, ajzat, háttér, növényzet, halzat... ez még vagy 50-60 e.

de én szerintem, amilyen hatást el lehet vele érni.... ahhoz képest ez nem sok. Amúgy tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy csökkenti a vérnyomást, nem is kicsit. Így amikro terhes voltam és küzdöttem a vérnyomattal, már akkor is mondtam hogy kell egy... nah most Zsolti nem nagyon ért hozzá én meg akkora hassal már nem kezdtem neki... de majd most! :)

Nah egyszóval szépek az aksik! :)

KépKépKép
bogyra

Igen, kinek mi a sok. Nekem ez sok :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Igen, Ági, tegnap voltunk MEGINT szemésznél. Most már lassan 2 hete tart ez a kötőhártya gyulladás, de én is hibás vagyok, mert pont hétvégére fogyott el a szemcsepp és már alig volt tünet, gondoltam, hogy nem baj, ha majd csak hétfőn kezdem újra a kezelést. Na, a hétvégére olyan csipás volt, hogy csak na. A Heim Pálba mentünk, mert ott van egy nagyon ügyes főorvos, akiben mi megbizunk.
Egyúttal kértem, hogy nézze meg, hogy a Bálint kancsal-e? Szerinte nem, de ha én úgy érzem, hogy valami nem stimmel a kicsi szemével, például a tárgyak nem szimmetrikusan tükrüződnek a szemében, akkor mindenképpen menjünk vissza. Azt is mondta, hogy a szem fejlődése 10 évesen fejeződik be, addig lehet jól korrigálni.

Amit Dórinak irtam az az, hogy van a http://www.babaszemesz.hu, ahol komputerrel nézik meg a gyerek szemét. Én nem mentem el ide, mert a dokinő véleménye megnyugtatott. De itt olyan speciális módszerrel vizsgálnak és nem kell pupillatágitó sem. Többet erről nem tudok mondani.

Viszont a kicsi nyelve sajnos egy kicsit le van nőve (kissé rövid a nyelvfék), úgyhogy ezt is meg kell csinálni, fel kell neki csippenteni az int. (bocs, nincs hosszú ii-m). Erre azért van szükség, hogy később ne raccsoljon, mint a Baló György.

A május nekem sem egyszerű, mivel akkor van sógornőmnek és a férjének, az anyósomnak, a fiamnak, az anyukámnak, az egyik öcsémnek, az apukámnak és nekem is a szülinapom. Lehet próbálni überelni! :P

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda!

Lehet már írtad, csak nem olvastam, hogy mitől lett Bálintnak kötőhártya gyulladása??? Jajj az nagyon makacs betegség!

Nah és szegény ezzel a nylvfékkel is.... és ennek ellenére tudott szopni? Mert a szopiban is szokot gondot okozni...

KépKépKép
bogyra

Úgy látom ez a babaszemész dolog nem lehet rossz és ha többen megyünk nem is vészes az ára!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

kicsit eltűntem, tegnap volt a szülinapom, 32 éves lettem én...
nagyon jól sikerült a nap, tele volt kellemes meglepetésekkel, ZSófi átaludta az éjszakát, api szabit vett ki, volt aji, meg vacsi a barátokkal, szal most fel vagyok töltődve :) Ráadásul most hívtak a cégtől, hogy van- e kedvem heti pár órára beszállni egy projektbe, mondtam persze :) Lehet hogy nem lesz belőle semmi még, de akkor is jó, hogy gondoltak rám... ha meg bejön, jó lesz picit kiszabadulni :)

Na visszaolvasok

Riella, én is szeretnék menni, és valakit viszek magammal, még nem tudom kit :)

Fogat mi nem mosunk, ZSófi tisztítja magának, állandóan rágja a nyunynyúl fülét :wink: ja de mosunk fogat, csak az enyémet :lol: Zsófi szokott segíteni reggelente sikálni a fogam, ő fogja alul a fogkefét, én egy kicsit feljebb és tanuljuk hogy kell sikálni :lol:

Rena, nagyon ari Balázs! Nem szedi szét a habtapit? Én is vettem állatosat, de nem merem kirakni, mert még a nagyobb számosat is darabokra szedi 1 perc alatt, aztán hömbizik a padlón, meg persze rögtön veszi be a darabokat amit még beférnek a pofácskájába... :lol:

Bringa, ZSófi is sokkal kevesebbet eszik, és a hízással is leállta 8,3 kilónál :roll: hááát a nasi elhagyása lehet hogy jó ötlet, nekem az a véleményem, még nincs szükségük üres kalóriákra, mint a babakeksz, mert akkor bizony nem fog csúszni a fehérje, meg a zöldség és a gyümi :? de ez csak az é véleményem, tudom hogy többen is adtok már kekszet, meg más nasit, nálunk egyenlőre a banán vagy egy kis narancs a nasi...

Ami engem nagyon aggaszt viszont hogyZsófi nem hajlandó inni cumisüvegből. Nem tudok neki tápszert adni :? Csak kanálból fogad el mndent, Próbáltam tápszert két féle cumisüvegből, csőrösből, kakaóval, aztán a végén bepipultam, bekevertem sinlaccal, és bekanalztam neki. Úgy persze megette :shock: De ha elfogy a tejcim, nem akarok hajnalban kanlazni!!! És lefekvés előtt sem!!! Nem tom mitévő legyek... Asszem az a legjobb megoldás ha fenntartom a tejcici termelést ameddig lehet... Egyébként vizet is alig iszik pár milit egy nap. Próbáltam hidegen, melegen, langyosan (úgy itta a pár milit) . Próbáltam citromos vizet sok cukorral, kül gyümileveket, kétféle teát. Nem iszik semmit!!! Csak minimális langyos vizet, és cicit, de csak az originál csomagolásból! Nem tom mi lesz ...
Ha valakinek van bármi jó ötlete, mindenre vevő vagyok...

Doo, szeptemberben is van ZSófi nap Enikő nap után, szept 17 Zsófi :D Naná hogy akkor fogjuk ünnepelni :)
Május 17-ét beírom a naptárba!

Ági, gratula Zitusnak az új fogakhoz! Én is úgy néztem mintha alul jönne Zsófinak a köv foga... de még nincs semmi konkrét :roll:

Vanda, gyógyulást Bálintnak! Szemészhez nekünk is menni kell majd, mert anyós szerint Zsófi kancsal egy picit néha az egyik szemére, de én nem látom :shock:
pici76

Pici, nálunk is tudod ez van, h. Emma nem hajlandó cumisüvegből semmit elfogadni. Meg persze a táppszerrel is talán baja van.
Én azt csinálom, h. fürcsi előtt megetetem főzelékkel vagy tejpéppel (joghurttal hajlandó csak), fürcsi, aztán még picit játszunk (ez most új, h. fürcsi után apa megkergeti, kifárasztja) és után cici, amennyi van. Így jóllakik, természetesen ettől függetlenül éjjel is cicizik, amolyan nyugi cici.
Szal szerintem jól teszed, ha fenntartod a tejtermelést legalább egy koráig. Vacsira meg kaphat kanalazva valamit, amit gondolsz.
Jobb ötletem nincs.

Kép
niki30

Ja, és Boldog Születésnapot!

Kép
niki30

egy éves koráig.

Kép
niki30

Vanda, a sógornőd férje az nem a Te testvéred?? :lol:
Mi a Madarászba megyünk. Barátnőm is ott volt, s ugyanezt mondta, hogy valami gépbe kell nézni amiben színes fényket lát a gyermek, s ennyi, aztán a computer elvégzi a többit. Szerintem ez ugyanaz, mint ez a babaszemész, már amennyire beleolvastam. Itt sincs pupillatágítás. És ingyenes, beutaló sem kell! Azt gondolom, hogy azért a környékén kell lakni :roll: Ja, és időpont nincs, tehát várni kell :twisted: ezért is várunk most vele, mert nem sürgős, aztán jó volna nem benyalni az influenzát.

Kép
ági_bp

Pici, biztos próbáltad már pohárból is itatni Zsófit, ugye? Rendes, "felnőttesből". Mi úgy iszunk, és persze megy mellé, de ügyes és IMÁDJA A VIZET! :shock: :D Kajára nem tátja úgy a száját, mint mikor emelem a poharat, s kérdezem, hogy kérsz vizet? Akkor bezzeg tátog a kis harcsa! Milyen vizet adsz Zsófinak? pl a Humana szerintem bűn rossz, vagy megromlott a mienk, amit azért kétlek, de nekem nem ízlett :? :? Én szobahőmérsékletű vizet adok.

És, igen, igen, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
ági_bp

Bringa, képzeld már Zita is csinálja, amit írtál múltkor, ezt a nekem is-neked is játékot. Minden játékát nyújtja nekem is, hogy tegyem a számba :shock: :lol: és akkor ő újra magához húzza, aztán kezdi előlről. Van hogy semmi nincs a kezébe, csak összecsippenti a mutató és hüvelykujját, s dugja a szám felé, olyan éédes. 8)

Kép
ági_bp

Doo és mindenki akinek megvan a kismama babakonyhája, vagy valami más jó könyv. Mit írnak a kölespehelyre? Mert vettem, de aztán néztem az én táblimat, egy LLL-es tanácsadótól van, s abban kölest 1 éves korra ír :shock: Ti mit tudtok erről? Én adnám már, ha lehet.

Pici, Zita is pont 8,3 kg, és 2,5 hó alatt csak 75 dekát hízott. Szépen lelassult a gyarapodása, s szerintem így is marad, mert nem sokat eszik. Szopizni nem tudom mennyit szopik, de gondolom éhen nem fogja halasztani magát. Azért jó húsban van így is, az én karom meg jó erőben az emelgetéstől :lol:

Kép
ági_bp

Sziasztok

Bogy!nekem is van ancim,2aranyanci.ezek sima édesvízi halak,nekem diszkosszal vannak együtt.Tegnap az uram vett 2 angolnát,kicsiket,írtó gusztustalanok,meg szellemkéshalat.na,ez viszont maga a csoda.függőlegesen úszik,gyönyörű.kukkantsd meg a neten,nem tudom lefényképezni,mert éjjel jön elő.2évig lehet még velük,mert aztán kész horrort csinál éjjel...és átköltöznek majd,hogy hová,nem tudom...talán egy hatodikba? :lol:

Niki!az enyém ami most készül 2mX50cmX60cs.40ezer.mondjuk nekem a szűrőm biologiai,ezt ingyé kapom,a tetőt meg a lámpát megcsinálom,ebben már profi vagyok,ez lesz az ötödik aksim...
Tegnap Patrik kérdezte,lesz még?mert akkor menjünk családiházba,mert nincs több hely az akváriumoknak.
Brendon pedig hajnal 1kor állt az akvárium előtt,arra keltem,hogy nem érzem Őt.Ez a válaszfalunk,tehát csak felállt az ágyon,megkapaszkodott,és leste a halakat.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, most előttem van a szitum Brendon az éjszaka közepén nézi a halacskákat. Úr isten, de édes.
Ez k...va jó lehetett:)

Apukám mesélte, h. mikor még nővérem lánya kicsi volt, és ott aludt náluk és nem tudott aludni, akkor ültek az ágyon és nézték a duna tv-n a halakat. Tudjátok ott éjfél után mutattak egy akváriumot. Nem tudom, h. még most is így van e.

Kép
niki30

Pici!

Nagyon sok boldog születésnapot kivánok!

Niki! Én úgy tudom, hogy a férjem testvére is az én sógorom / sógornőm. Vagy nem???? :shock:

Mi mossuk kisCsillag fogát, már attól a pillanattól kezdve, mikor kibújt az első foga. Már azelőtt jóval adtunk neki egy fogkefét, amit tudott rágni. Ez a fürdés utolsó fázisa, igy aztán előfordul, hogy néha kimarad, pl. ha a gyerek már nyűgös. Vizet nem használunk és fogkrémet sem. Egy kicsit mindig megmossuk, amennyire engedi, sohasem kényszer. És imádja, ahogy mi mossuk a fogunkat, elektromossal. Tegnap reggel megmostam az ő fogát is elektromossal, látnotok kellett volna hogyan tartotta a száját és hagyta bármit is csináltam. Kicsit megmassziroztam az inyét is mindenhol.

Nekünk a csőröspohár jött be és naponta megiszik 2-2,5 dl vizet. De itatom pohárból is, csak több megy mellé, mint be, és ilyenkor minden csupa viz. De szereti. Én csapvizet adok neki forralva. Mi sem iszunk mást.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Gabi!ez nekem is nagyon le/bejött!ÉDES KIS BRENDON BABA! :)

Pici!Én is boldog szülinapot kívánok itt is,de én azért már tegnap írtam neked ai iwiwen :oops: :wink: :lol:
és amit a nassiról írtál,tök igazad van és hidd el én sem adtam volna neki,HA!de ott van az a HA!Lili elképesztő módon átírta és kiradírozta az összes elméleti és gyakorlati gyermekneveléssel kapcsolatos elvemet és nézetemet :shock: Ami Alexánál simán bejött azt most dobhatom a sutba és a sok fikázásomat is a "hisztis"gyerekekről :oops: :oops: :oops: na meg a következetességről és a hiperszuper egészséges táplálkozásról!Lili egyszerűen nem szereti a gyümiket,pedig hidd el már mindent mindenféle formában kiprószáltam,de a narancs túl savanyú,a banán kicsúszik a kezéből-ettől viszont baromi pipa lesz,mert a türelem halvány szikrányi morzsája sem leledzik benne-,a körte kemény-kiköpi,alma dettó,stb,stb,stb.....De valahogy a konyhát is illenék rendben tartani,és lehet,h rövidtávú csak a megoldás,de egy ilyen cirkusz után anya legyen a talpán,aki nem ezt választaná a helyemben :oops: :wink: :o :)

Kép
bringababa

Látod Bringa?Erre mondják,hogy a gyerek nevel minket.

Pici!Boldog szülinapot!!!

Én jelen pillanat örülök,ha gyermekem bármit is hajlandó megenni,mert nem eszik 2.napja.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

cumisüveg nem elfogadásval kapcsiban nekem nincsenek számodra bíztató információim :shock: barátosném kislánya dettó ugyanezt produkálta és sosem ivott üvegből.minden étkezés kiskanállal zajlott :shock: viszont nagyon hamar megtanult önállóab enni és inni :wink:
bezzeg az én Lilim!amilyen ügyes olyan lusta!esze ágában sincs megfogni az üveget vagy a poharat :roll:

Ági!ugye milyen édes olyankor?!?bár most nekem csak az emlékek maradtak,mert Liláj regresszív fázisban van :shock: a mostani tudománya ennyi:áááááááááááááááhhhh,esetleg még ennyi:ehhhhhhhheeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh........ ezt viszont kiválóan tudja bármilyen szólamban :shock: :wink: :lol:

Én Óbudai Gyémánt babavizet adok Lilinek,forralatlanul.

Kép
bringababa

Hát igen Gabi,de én azért már úgy éreztem kész voltam! :oops: (mármint emeberileg)most már tudom:közel sem! :oops:
Nálunk is dettó,pont két napja!találjunk gyorsan vmi elfigadható közös kapaszkodót! :wink: :lol:

Kép
bringababa

elfogadható

Kép
bringababa

mondjuk kész vagyok most is,csak AGYILAG! :roll: :shock: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Vanda én kérdeztem a sógornős dolgot...azt írtad a sógornőmnek és a férjének. Az a testvéred, nem? Mert a "sógor" az a testvéreden keresztül lehet, tehát a sógornőd férje megnevezés nekem furi volt, ha az a tesód. Na, de nem kötöszködöm :lol: Így is nehéz lehet ennyi szülinapost fejben tartani. :wink: már a végén azt sem tudni ki kicsoda és kinek a kicsodája :shock: és az mikor van

Kép
ági_bp

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, arik vagytok!

Bringa, nem akartalak bírálni, de tényleg, remélem nem vetted zokon :oops: én is adtam már fel jópár "nevelési elvet" rögtön a második nap a cumit nem adunk elvet pl, de még sorolhatnám, mindezek mellett úgy érzem jól csinálom, szal csak azt akarom ezzel mondani, hogy szerintem te is a legjobban csinálod, még akkor is ha kekszet adsz, mert biztos a szituban az a legjobb, mint ahogy írtad is...
Bringa , a kanalazós hírrel bizakodóvá tettél, köszönöm :)

Gabi, nagyon drága lehetett Brendus ahogy nézte este a halakat, nagyon szép kép lehetett erre ébredni :)

Köszönöm az iszsis hozzászólásokat, természetesen pohárból is próbálom, kis pohárból, nagy pohárból, műanyag pohárból és kávéscsészéből... nem ragozom, igen, sajna sok megy még mellé... na mindegy próbálom sokszor kínálni, egy-egy korty lecsúszik azért.

Apró hír... Zsófi ma keresztbe átszelte a nappalit, (zárójelben megjegyzem hátrafel kúszva :lol: ) és életében először megmártotta kezét az épp megöntözött virág cserépalátétjében, majd tuti ami fix a földet is jól áttúrta :) Én meg ennek tök örülök :oops: :lol:

Mindjárt dobok képet, mert persze lüke anyuka nem a gyerke pracliját lemosni sietett, hanem rögtön gépért nyúlt :oops: persze azért figyeltem ne kapja be a kezét :roll:
pici76

Kép
a túloldalon

és a legfrisseb kedvencem :D
Kép
pici76

húúúú Bringa, iwiwet nem olvastam egy ideje :oops: de máris megyek :)
pici76

jaj,jaj Pici,dehogyis bántódtam meg,ez inkább csak amolyan kétségbe esett segélykiáltás volt az éterbe! :wink: :lol: nem is értem hogy van ennyi energie,nekem negyed annyi nincs vele szemben :oops: így most ő van nyerő pozicíóban,de Gabi szavaiba kapaszkodom,h két éves koráig csak szeretni kell,aztán lehet majd nevelni!na akkor majd úgy,de úgy a sarkamra állok,h csudi! :wink: :lol:
Zsófi pedig továbbra is imádnivaló és látod milyen kis okos?!tudta mi lenne a legszebb szülinapi ajándékod!egy végre,újra átaludt éjszaka! :D

Kép
bringababa

Én is benne lennék egy közös nagy szemvizsgálatban!olyan ciki,én erről levelet is kaptam,de azt hiszem Lili "olvasta"el :oops:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Most jöttem haza, kiruccantam a barátnőmmel. Megnéztünk egy tök jó kiállítást, utána meg beültünk egy kávézóba. Őszintén szólva borzasztó jólesett. Tökre feltöltött.

Vanda, nekem válaszoltál, közben nem is én kérdeztem rá erre a sógor férjem tesója kérdésre :D nem baj. Ági volt.

Mindjárt jövök és visszaolvasok.

Kép
niki30

Doo!átmentem kukkolóba :oops: :lol: és olvastam amit odaát :arrow: írtál Viktóriáról és nem tudom megállni,h ne írjam meg:Lili is pont ezt csinálja! :lol: pont mint egy kiskuty! :lol: ezzel mindig nagyon megnevettet.de az öltözés is hasonlóan zajlik :? ,ennek azért kevésbé örvendezek :( viszont nagyon tudományosan és alaposan leírtad,én nem tudnám ennyire összeszedni a gondolataimat,én inkább el akarnám felejteni! :shock: :wink:

Kép
bringababa

Niki!azt el is hiszem! :wink: :lol: én mér attól odavoltam tegnap,h elmentem autókázni,gyógyszertárba,közértbe EGYEDÜL! :lol: és csak a kocsim matricái emlékeztették azt a jóképű sofőrt,aki egy darabig követett,h anyuka vagyok! :wink: :lol: ja meg a gyerkülés :shock: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Sógor/sógornő=testvér férje/felesége, illetve saját férj testvére :lol: Csak h. tisztába tegyük a dolgokat. :lol: :lol:

Zsófi tündéri! Nagyon jó ez a kép róla! Milyen kis boldog baba. :wink:

Kép
niki30

Bringa háhhhááá:)

Kép
niki30

Bocsánat Ági és bocsánat Niki!
Teljesen meg voltam győződve, hogy jónak cimeztem a mondandómat.

Niki! Vagyis akkor jól tudom?? Hiszen akinek ÉN vagyok a sógornője, az nekem is sógornőm, nemigaz?
A sógornőm sógornője az akár én is lehetek! :)

Édes Zsófi! És nagyon ügyes!
Úgy vettem észre, hogy mostanában rákapcsoltak a gyerekek a fejlődésre.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda! Yes, yes! :D
Akár Te is lehetsz, így van! Ez tetszik. :D

Kép
niki30

én gyerekem fordítva műxik :shock: ő ugyanis inkább lekapcsolt :shock: sőőőőőőőőőt :oops: azért persze még nagyon szeretem ám! :roll: :lol:

Kép
bringababa

Vanda!

Ez olyan micimackósan hangzott! :) A menyét menye stílusban! :) :)

KépKépKép
bogyra

Elmentünk akváriumokat nézegetne a camponába, hát Levente is nagyonoda volt érte. A kocsiban elaludt, így félálomban kicsit morcosan érkeztünk az üzletbe, egyből felült , tágra nyitotta a kis szemeit és tátott szájjal bámult.... nah ez kellett ahhoz, hogy apa azt mondja, gyerünk hajrá kettőt is kapok! :D

KépKépKép
bogyra

Bogy!hát igen,ez tényleg te vagy! :wink: mikor is kezdett felcsigázni Gabi?tegnap?tegnapelőtt?mindegy is,mert Bogy tervez és az úgyis lesz! :lol: bírlak érte nagyon!

Kép
bringababa

Köszi, lányok a játéktippeket! :D
Eddig a babbal töltött sportkupakos kicsi Jana vizes flakon az bejött! A lavórt még nem próbáltam. :lol: És buborékfújóba biztosan befektetünk egy kis pénzt! :lol:

Blanka ma nagyon ordítós-nyűgösködős, úgy tűnik mostmár csak kibújik talán a következő fog. Minden felsírásnál nyúl a szájába is. Remélem, azért alszunk valamennyit éjszaka...
mary74

Szegény kicsi 9 hónapos Blankababa!bújjon ki az a fogacska azt kívánom eme jeles napon! :wink: neked meg kitarás Mary!

Kép
bringababa

Bringa!

Most szeretném megvédeni magam! Amikor csináltuk a gyerekeknek a játéktartószekrényt ....több mint egy éve... akkor azt már akvárium alá terveztük, mármint megvan a vastagsága és strapabírósága hozz, hogy elbírjon 2-300 kilót! :)

Tehát magamhoz képest reumás csiga tempóban halad az akvárium téma:)

KépKépKép
bogyra

na jó,jó de azért ne ostorozd magad,mert azért közben volt néhány apró-cseprő elfoglaltságod........egy babvárás,néhány nap és vizsga a suliban,szülés,gyermekágy,ruhamosás és vasalás,beszerzés,konyha renoválás..........,most hirtelen csak ennyi jut eszembe! :shock: :lol:
és engem se,mert nyalizni akartam! :wink: :lol:
amúgy meg akkor is igazam van,mert lehet,h tervben volt,de most,h Gabi felcsigázott kettő nap elég volt és Zsolti máris a tenyeredből eszik! :wink: :lol:

Kép
bringababa

ja Bogy, így kell csinálni :) pikk-pakk :) várjuk a képet a végeredményről!

Blanka babának nagyon boldog hófordulót kívánunk! és hogy álmában meglepje a fogtündér :D
pici76

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket. Fogacskát nem látok, de az éjszaka elég nyugis volt (két megébredéssel), csak most reggel a megszokottól jóval korábban felkelt Blanka (fél 6), de most semmi nyügi, csupa mosoly a gyermek. :D

Ági, Te kérdezted a kölespelyhet, ha jól emlékszem. Nekem megvan az említett könyv, de abban most nem tudom megnézni, mert kölcsönadtam és még mindig nem kaptam vissza :( :evil: (de mostmár vissza fogom kérni, mert szeretném én is használni már). De volt a Kismama januári számában egy naptár, amit eltettem csak azért mert van a hátulján egy táblázat arról, hogy mit mikortól ajánlanak bevezetni. Szerintem ugyanaz a W. Ungváry Renáta állította össze, mint aki a Kismama babakonyháját írta. Nos, ebben a táblázatban a köles, mint gabonaféle 12 hós kortól van ajánlva.

Ja, még a játékokhoz akartam írni, hogy most a régi megunt csörgők, egyebek újra érdekesek lettek, amióta beraktam őket a pelenkázó alatti polcra és a nappaliban lévő két kisasztalka alsó polcára. Most, hogy onnan lehet őket kipakolászni, ismét nagyon vonzók lettek. :D És vettünk egy kis labdát is, ami szintén elnyerte Blanka tetszését. :D

Szép napot Nektek!
mary74

Mary!nem tudsz aludni?

Buborékfújó nálunk is kedvenc...

Hogy a fenébe tudtok egyedül kimozdulni?Brendon a lelkét visítaná ki....én nem merem.Nálunk ha csak fürdök is gáz van...nem hogy lelépjek.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!nálunk akkor van gáz,ha egy légtérben vagyunk!vagyis ha én is itthon vagyok!ha elmegyek szinte észre sem veszi.kikísérnek,integetnek és egy mukkja sincs!bezzeg ha itthon vagyok! :? na akkor csak én,csak én,csak én kellek neki!és mi úgy fürdünk,h ő ott áll végig a kád szélénél és úgy őriz engem! :shock: :lol: ez akkor is így van,ha nem csak ketten vagyunk itthon :roll:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Mary, tegnap elfelejtettük :oops: boldog 9. hónapot Blankának!
bocsesz. :oops:

Ez tök jó, h. a régi csörgök "új életre keltek", egyszerűen csak jó helyre raktad őket. tetszik. Kipróbálom. Mi sem ruháztunk be túl sok játékra, viszont örököltünk egy rahedlit. Úgyhogy most van fakocka, kockarakodós csiga, kisautó, baba, rágókát, mesekönyvek és a bűvös tológatós, amire most kezd el felkapaszkodni.

Gabi, hát igen, nem könnyű kimozdulni nélkülük. Figyi, nekem is ez volt a 2. vagy 3. A múltkorinál tudod fel kellett állnom az asztaltól és hazahúznom. Most időre jöttem (fektetés), ennyi.

Szóval nyugi, nálunk sincs ebből rendszer. Csak én úgy vagyok, h. basztikuli már lassan 9 hónapja ennek a csöppségnek élek, ami k...va jó, imádok itthon lenni vele, de kell lányok a kikapcs. A Te és az Ő érdekében. És Gabi próbálj meg, ha van rá lehetőséged. Van kire bízni és először úgysem leszel nyugodt, de szerintem a 4. 5. alkalommal már le tudsz lazulni.

Bocs, ha sok voltam. :oops:

Emma iszonyat szarul aludt. Én is lemerültem azzal a lendülettel, h. tegnap feltöltődtem.

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?