Sziasztok,
kicsit eltűntem, tegnap volt a szülinapom, 32 éves lettem én...
nagyon jól sikerült a nap, tele volt kellemes meglepetésekkel, ZSófi átaludta az éjszakát, api szabit vett ki, volt aji, meg vacsi a barátokkal, szal most fel vagyok töltődve
Ráadásul most hívtak a cégtől, hogy van- e kedvem heti pár órára beszállni egy projektbe, mondtam persze
Lehet hogy nem lesz belőle semmi még, de akkor is jó, hogy gondoltak rám... ha meg bejön, jó lesz picit kiszabadulni
Na visszaolvasok
Riella, én is szeretnék menni, és valakit viszek magammal, még nem tudom kit
Fogat mi nem mosunk, ZSófi tisztítja magának, állandóan rágja a nyunynyúl fülét
ja de mosunk fogat, csak az enyémet
Zsófi szokott segíteni reggelente sikálni a fogam, ő fogja alul a fogkefét, én egy kicsit feljebb és tanuljuk hogy kell sikálni
Rena, nagyon ari Balázs! Nem szedi szét a habtapit? Én is vettem állatosat, de nem merem kirakni, mert még a nagyobb számosat is darabokra szedi 1 perc alatt, aztán hömbizik a padlón, meg persze rögtön veszi be a darabokat amit még beférnek a pofácskájába...
Bringa, ZSófi is sokkal kevesebbet eszik, és a hízással is leállta 8,3 kilónál
hááát a nasi elhagyása lehet hogy jó ötlet, nekem az a véleményem, még nincs szükségük üres kalóriákra, mint a babakeksz, mert akkor bizony nem fog csúszni a fehérje, meg a zöldség és a gyümi
de ez csak az é véleményem, tudom hogy többen is adtok már kekszet, meg más nasit, nálunk egyenlőre a banán vagy egy kis narancs a nasi...
Ami engem nagyon aggaszt viszont hogyZsófi nem hajlandó inni cumisüvegből. Nem tudok neki tápszert adni
Csak kanálból fogad el mndent, Próbáltam tápszert két féle cumisüvegből, csőrösből, kakaóval, aztán a végén bepipultam, bekevertem sinlaccal, és bekanalztam neki. Úgy persze megette
De ha elfogy a tejcim, nem akarok hajnalban kanlazni!!! És lefekvés előtt sem!!! Nem tom mitévő legyek... Asszem az a legjobb megoldás ha fenntartom a tejcici termelést ameddig lehet... Egyébként vizet is alig iszik pár milit egy nap. Próbáltam hidegen, melegen, langyosan (úgy itta a pár milit) . Próbáltam citromos vizet sok cukorral, kül gyümileveket, kétféle teát. Nem iszik semmit!!! Csak minimális langyos vizet, és cicit, de csak az originál csomagolásból! Nem tom mi lesz ...
Ha valakinek van bármi jó ötlete, mindenre vevő vagyok...
Doo, szeptemberben is van ZSófi nap Enikő nap után, szept 17 Zsófi
Naná hogy akkor fogjuk ünnepelni
Május 17-ét beírom a naptárba!
Ági, gratula Zitusnak az új fogakhoz! Én is úgy néztem mintha alul jönne Zsófinak a köv foga... de még nincs semmi konkrét
Vanda, gyógyulást Bálintnak! Szemészhez nekünk is menni kell majd, mert anyós szerint Zsófi kancsal egy picit néha az egyik szemére, de én nem látom