Zsuzsi, én is ezt kérdeztem tegnap, csak senki nem válaszolt
Zsebi is max 2 órát alszik nappal, éjjel meg 9-től reggel 7-ig, és ha lábujjhegyen töltjük az estét, talán nem ébred fel. Újabban pedig teljesen lőttek nálunk a szinkronalvásnak is, mert Zsebi korábban elfárad délelőtt, mint Timi, így 1 gyerek mindíg vigyáz rám
Én mindenesetre még kicsit korainak tartom 6 hónaposan az egyszeri alvásra való áttérést, pedig kicsi lyányom viselkedése határozottan erre utal. És már arra is rájöttem, hogy azért cipelteti magát napközben, mert fáradt. De mit lehet ilyenkor tenni???
Kangi, rám is hullámokban tör a depi, hol azért, mert az én gyerekem se úgy dagad, mint a másé, hol azért mert szalad a lakás és a játékok között vágott ösvényen már eltévedek
Aztán sárkányos hangulatomban összekoccanunk a párommal is, és ez általában kijózanít, ő meg igyekszik egy darabig jobban odafigyelni rám
Én már régebben(ugyan, nem gyesbetegség miatt) voltam pszihomókusnál, de azóta csak rosszabb a véleményem róluk. Szerintem nagyon nézd meg a fazont, ha ilyenre vetemedsz.
Sós kaják: Timinek minden babaételt meg kellett sózni, mert 5 hónapos korától nem volt hajlandó megenni másképp. Szerintem add be a derekad, csak van ízlése Julcsinak
Heppi, kikérem magamnak, az én gyerekeim így vannak nevelve, hogy sokat kereshessek velük a reklámfotózásokon
Viccet félretéve, tényleg kedvelik a fényképezőt, Timi direkte pózol neki...igazi lyány a lelkem
Örülök, hogy lábilag jobban vagy. Engem is mindíg marhára bosszant, hogy senki nem veszi tudomásul, nem tudom napközben szögreakasztani a két gyereket, viszont azt rossznéven veszik, ha velük megyek ügyintézni
Ellimami, ha a cimkéket újabban a gyerek álla alá varrják, akkor fordítva van
Szerintem a ti rucitoknak csak az anyaga ugyanilyen, ez tuti jól van a kölkön, bár szórakozottságom határtalan
Myssnia, gratula a klassz székhez, Szilárd ebben, és a kissé fura ruhaösszeállításban is naggyon jól fest
A babák elég felszínesen alszanak és így álmodni is jóval többet szoktak, mint mi. Ilyenkor dolgozzák fel az ébrenlét alatt őket ért rengeteg ingert. Szerintem teljesen normális dolog, ha összerándul, esetleg felsír álmában a gyerek. Ezért mondják, hogy nem kell rögtön az első nyekergésnél kivenni a kiságyból, mert lehet, hogy fel se ébred a baba. Szóval nyugi
Sofka, remélem migréned már elmúlt, nagyon cudar tud lenni
A lábdagadásra nincs ötletem, nekem szimplán megnőtt a lábam szülés után, dobhattam ki az összes cipőmet
Múltkori szösszeneted a kabátátalakításról nagyon tetszett, gyorsan meg is néztem a lányok ruhatárát, hátha én is járok még ilyen cipőben
Hát a férjemnek igaza lehet, hogy túl fiúsan öltöztetem a boszikat, mert nem sok rózsaszín masnis izéke volt köztük. De ezektől én is világ életemben irtóztam, úgyhogy nincs nagy vész
A téli napokat már én is várom, mert akkor az én párom se nagyon lesz leterhelve a melóhelyén, itthon meg hó alatt lesz az egész kert
De mit fog idebent csinálni???? Még a végén nem tudok netezni tőle
Zulu, látom sok időd van
Én csak rendet szeretnék csinálni itthon, mert Timit mindíg valami tiltott holmival látom átvillanni a szobán
De hova kell ilyenkor tenni a kölköket???
Neked csak idén nincs időd olvasni? Irigyellek
Én Timi születése óta csak a pletyilapokat bírom átfutni a vécén, de már ott is zavarnak, mert a két boszi elkísér, sőt bele is olvas az újságba
Na mennem kell, mert össznépi ébredés van
pussz
Momo