sziasztok4
húú kicsit régen voltam erre!!!de mostmár itt vagyok!
kincs!húúúúhaaaa...ez aztán a poci!nagyon-nagyon szép és formás!csini kismami vagy nagyon!
és a pici!!!egyenesen tünemény!nagyon aranyos,és szép baba.és milyen édin mososlyog a képen
...úgy látszik tetszik neki odabent a helyzet anya pocijában
...vigyázz magatokra!
kabóca!örülök,hogy jól vagytok és végre jelentkeztél...
a festéssel óvatosan meg ne erőltesd magad a takarításban!
az hogy be kell feküdj a kórházba az csak jó...tudom kicsit kellemetlen mert nem a saját megszokott környezetedben vagy de a babócák érdekében biztonságosabb...hidd el minden rendben lesz!aztán írj minél hamarabb!neveket eldöntöttétek már?babaholmik vásárlása...de jó lehet én is szeretnék már ott tartani...de eljön előbb-utóbb az én időm is
vigyázz nagyon magatokra!
ani!remélem jól vagytok?!a kis Szabi és Jázmin...hmmm...de szép nevük van!annyira tetszik
biztosan jól érzik magukat anya pocijában és még ott is maradnak egy darabig...minden rendben lesz! a babasarok meg szerintem nagyon jó ötlet.sokkal jobb lesz így.nem kell állandóan felszaladgálj a kicsikhez.így legalább közel lesznek hozzád,ha te éppen főzöl a konyhában
vigyázz nagyon magatokra!
móni! te meg tényleg ne agyalj annyit a munkatársaidon!ideje végre hogy most csak magaddal vagyis jobbanmondva magatokkal
foglalkozz!tudom nem könnyű úgy dolgozni hogy közben tudod mit gondolnak rólad és hogy biztosan kibeszélnek a hátad mögött,de ne törődj vele!itt az ideje hogy észrevedd nem ők számítanak hanem te és a lelendő pindurid!ez nem tesz jót neked egyáltalán...
ja és ne aggódj!kijön a lépés amikor visszaválaszolhatsz nekik!
vigyázz magadra!és légyszi légy vidámabb és ne aggódj!minden rendben lesz!
vanda!örülök hogy már jól van a kis Balu!látod...segítettek a gyógyimanók akiket küldtem!
volna egy kérdésem tőled...valahol olvastam a neten hogy nem szabad minden nap tornázni fél órát,mert túltermelődik az izmokban valamilyen sav...tejsav azt hiszem...és hogy pihenni kell tehát hogy minden másnap jó a torna.én minen nap 1 órát tornázom,és csak szombaton nem.akkor pihinapot tartok.szerinted így jó vagy tényleg kétnaponta az ajánlatos?
árnika!drága árnikám...sorstársam...barátosném...!hol vagy?hogy vagy?már hiányollak!de nagyon!
jó lenne már egy jót bezsélgetni!na apa belement a biciklivételbe?remélem igen!hidd el nagyon jó.igaz az eliptikus tréner hatékonyabb de drágább is.mondjuk ha egyszer rászánja az ember a pénzt...akkor lehet érdemesebb a jobbat megvenni.remélem helyrejöttél a méregtelenítés bórzalmas hatása után.?én zöldteával szoktam méregteleníteni,meg tudod kakaóval!hihihihihihihi.(tudod attól megy a hasam...)
én megvagyok.minden nap 1 órát tornázom,de az elkezdése még mindig nehéz.aztán amikor belejövök akkor már jó,és könnyebben megy.izzadok is mint a kutya...de remélem megteszi a hatását.
jelentkezz minél hamarabb!már nagyon várom!vigyázz magadra!
kjaja!mi újság veled?jelentkezz!hsg?remélem jól vagy?