Nora: gyönyörű a kis Regi, jó látni h ő is jó súlyban nyomul
Bogesz: képzeld mi is kipróbáltuk a jó éjtes vmit, de nálunk nem vált be, Hanga többet ébredt mint bármikor valaha, Sajna
Ágnesgoboly: nagyon szép a picid, a haját még most is irigyeljük, úgy látszik ő nem hullajtotta el őket. Bár Hanga sem volt soha kopasz, de most kezdett el neki nőni a hajacskája, most kb. 4 cm hosszú lehet
Morgás: Hanga ugyanúgy, mostanában morog, már arra is gondoltam hogy a kutyáktól tanulta el, ahogy tologatom őt, ezeket a hangokat hallja, lehet hogy utánozza ???
Ma volt a védőnő, én is rákérdeztem a napi két főzelékre? Azt mondta hogy azt hagyjuk majd 7 hónapos kora felé.
Most még elég neki a napi 1x főzelék, a napi 2x gyümi és a többi meg tejecske.
Tegnap céklafőzeléket csináltam csirkemellel, Hanga egy Aventos kis poharat betermelt belőle, reggelre meg ott volt a pelusban a piros kaka (Jucuból tanulva most nem ijedtem már meg) Apropó JUCU merre vagy??? (közben olvastam tovább és láttam hogy megvagy)
Jucu: Igen muszáj hogy magatokra is maradjon idő, a gyerekek meg jól ellesznek a nagyiknál!
SPEKTRUM MA 14.55 EMBERGYEREK!!!! Baromi jó és azt olvastam vmelyik fórumon hogy vki felvette az összes részt és átmásolja szivesen. NÉZZÉTEK!!!
TI megfigyeltétek már hogy a baba melyik kezével nyúl a dolgok után??? Az enyém szinte minden bal kézzel akar csinálni.
Tegnap apától kaptam egy nagy csokor virágot, azért hogy milyen jó anya vagyok, hát egész délután bőgtem, belegondoltam abba is hogy nemsokára bölcsiben vagy oviban anyák napja lesz és én ott fogok az első sorban bőgni!!!!!!!!! Aztán apa olyan bújos volt, hogy tegnap este romantikáztunk egy jót
:D:D
Mikegirl: nyugi nálunk is Hani baba éjjel 2kor áll neki „zabálni” mert úgy kiszippantja a cickómat, mintha éheztetném. Erre a védőnő: ekkora babának már átkéne aludnia az éjszakát!! Hát az enyém nem alszik és ENNYI! Enyém felébred enni!
GYES-hez kell:
-személyi (igénylőé)
-lakcimkártya
- gyermek eredeti születési anyakönyvi kivonata
-adókártya(igénylőé)
-magánnyugdijpénztári tagság belépési nyilatkozata
-fizetés nélküli szabadság engedély (igénylőé)
(ha esetleg a munkahely megszűnt annak okirata) vagy a munkanélküliség határozata
OEP: 0680200405 a teloszámuk, lehetetlen felhivni
Horvviki: nyugi én is ugyanebben a cipőben járok. Bármit adhatok neki (akár fél liter tejet is) akkor is legalább 1-2x felkell éjszaka enni! Felesleges is kiváltanod a Sinlacot. Én kaptam a barinőmtől egy adagra valót, hát akkor is felkelt éjszaka!
Nálunk Hanga a saját ágyában alszik, és én ott vagoyk még mindig vele egy szobában, és igaziból nem is tudom hogy mikor fogok visszaköltözni apához, mert ő meg annyira elkanászkodott horkolás ügyileg hogy nem lehet meglenni mellette. Már ő saját maga is felszokott ébredni saját magára
:D:D:D
Na mostmár eldugulok kiirtam magam, a gyerek alszik még mindig
Mindenkinek szép napot ebben a takony időben.
Mi van a többiekkel? ???? BOGESZ, SABINE, kis pupu???? merre vagytok?