Új privát üzeneted érkezett!

Hmmm.... nos, akkor talán télleg.... :( Zokog a szívem ha ilyet hallok.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Üdv Csokinyuff!
Mandala Jó hogy visszatértél!
Hamarosan visszaolvasok, jó a termés mostanában :D

Kép
Kép
zeze
 
 


Jó reggelt :)
Dudu az Ebayon licitáltam a cuccot mert itthon sehol sem kaptam -erre ugye kiderült hogy lehet hogy van a babyoutletben is meg tegnapi info hogy láttak a vaterán is 17000 -ért -használt ugyan dehát ezen igazából nem lehet elhasználni semmit :)
Mandala bosszantó ami itt zajlik -nekem arról amit leírtál a nagypapám jutott eszembe egy eszméletlenül aranyos jószívű és hihetetlenül becsületes ember volt .Soha életében még a villamoson sem bliccelt - az átkosba maszek asztalosként is csak éppen fent tudta tartani magát mert a szegényeknek majd ingyen készítette a konyhakredencet.93 éves volt amikor elment és nemsokkal a halála előtt azt mondta nekem : Drága Csillagom hidd el nem éri meg becsületesnek lenni... -én meg annyira elhiszem neki sőt egyre jobban :( Pont azt számolgattuk mi is hogy az utóbbi időben hogy megnőttek a kiadásaink -vagyonokat költünk pelusra meg egyéb mindennapi szükségletre-tényleg luxus gyereket vállalni :(
Csokinyuff szia ! Nagyon szép kislány Maja -mekkora luser az a pali hogy lemond róla... :( Tudod erre azt szoktam mondani hogy mindenkinek kiviszik a számlát -kinek előbb kinek később de tutira megkapja.
Én meg kitettem a házra a H betűt - az egész csapat benyalta a vírust tegnap előtt egy hunyást sem aludtam mert Berni nem kapott levegőt a takonytól - és azt is imádom benne hogy nem sírt meg ilyesmi csak aranyos babanyelven panaszkodott hogy szarul van- Annabell meg kivételesen végig aludta az éjszakát mintha tudná hogy most nem érek rá... annyira szeretem őket :)

Kép
Kép
panni7
 
 

 
 

Jó reggelt!

Szuper éjszakánk volt. Fanni csak 2x kelt fel. Ez nálunk nagy szó, mert hetek óta 3-szori kelés van éjjelente.

Csokinuyfff: mostanában sajnos nagyon sok ismerősömtől hallok ilyet, hogy az apuka a baba születése után lelép... A közvetlen környezetemben is egy éven belül 2x is előfordult... Nem tudom, hogy tudják megtenni... Nekem megszakadna a szívem, ha el kéne szakadnom a lányomtól.

Panni: jobbulást nektek!


Most délelőtt jön egy barátnőm hozzám, aztán 3 órára meg egy kolleganőm a másfél éves kislányával. Ma nem fogok unatkozni.
Viszont képzeljétek ez a kolleganőm kislánya süket (azt hiszem egyszer már írtam róla). Pár hónapos korában láttam utoljára, akkor még nem tudták róla. 11 hónaposan derült ki. Azóta járnak vizsgálatokra, de úgy néz ki, ho
gy nem lehet segíteni....

horvviki
 
 


Jó reggelt!!! :lol:

Ti is átjártok éjszaka forgatni a gyerkőcöt? Ati hátra fordul, aztán vissza nem megy, de úgy meg nem tud igazán jól aludni. Sírás, anya megy: visszafordítás, betakarás, és alszik tovább. De a szopival és a forgatásokkal vegyítve két óránként mentem át, mindig volt valami.....

De egy sz.r idő van. Ma ügyintézős napunk lesz. Okmányiroda, gyógyszertár, VÜSZI. Ati nagyon nyűgős, nem tudom, hogy bírja majd.... Ebből szerintem az okmányiroda a necces. Bár van időpont és sorszám........de ezekben a hivatalokban ez nem jelent semmit.

Panni
Jobbulást az egész csapatnak!!!!!

Csokinyuff
Ez nagyon durva!!!! :evil: :evil:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Csokinyuff, üdv! Majd találsz párt, aki sokkal jobban fogja imádni a gyereket, mint az igazi apja valaha is tudta volna... Nagyon jó, hogy a gyerek a nagymamájával és a nagynénjével nőhet fel és így Neked is könnyebb.

Mikegirl, én nem szoktam forgatni, csak cumit visszaadni. Eszter is hason sokkal jobban alszik, mint háton, de ő megoldja az átfordulást. :)

Viki, akkor ma tényleg nem fogsz unatkozni!! Durva, hogy előbb nem vették észre annál a babánál a hallásproblémát.

Panni, jobbulást a kis betegeknek!

Mi ma voltunk tanácsadáson, meglepően kevesen voltak, egy óra alatt megjártuk. Eszter 7340 g és 69 cm (védőnő szerint, de ő csak a sarkáig mérte, a kórházban meg a talpát is belemérték). Eszter kapott agyhártyagyulladás elleni védőoltást, pici nyüszi volt csak. Délutánunk is műsoros lesz: vinnem kell az autót kipufogó-javításra. Olyan hangja lett tegnap, mint egy sportautónak :) De én nem élvezem egyáltalán.

Na, eldugulok....

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ja, előbb elfelejtettem a képet csatolni :)

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


köszi Panni!
majd akkor körbenézek hátha szerencsém lesz!

KépKép
dudu_84
 
 


Hello!

Csokinyuff: Rossz ilyet hallani! :( De jobb mintha szenvedtetek volna tőle.

Sebi kezd rákapni a cumira! Én örülnék neki, ujját soha nem fogja szopizni, annál sokkal jobban érdekli őt minden, egy percre sem tud megállni! Ha nincs mást fogni, akkor a lábával játszik. Viszont 2 napja alig alszom!:( Pedig tegnap kapott tejpépet is, de mág így is nyüstől éjjel a ciciért.:(

Mikegirl: Sok szerencsét a hivatalokhoz!

Most volt itt férjem régi haverja! Ő fogja csinálni a kertet...kiváncsi vagyok mennyit mond majd rá! Szerintem mehetünk bankot rabolni....

Panni: Kitartás, jön a jó idő!:) Akkor talán kevesebb lesz a takony is!

mamiblue
 
 


Mandala: Hát én is megkaptam az adópapírom! Az van rajta, hogy a 120 e családi adókedvezményből, 32 e-ret vehetek igénybe! Kapják be!!! Én nem is tudtam, hogy van vmi fizetési határ amitől már nem jár az egész családi adókedvezmény! :evil:

Dudu: Mi megyünk majd a közeljövőben az outletbe, megnézem neked szivesen! Bár megmondom őszintén, tán 2-szer láttam ilyet ott. Csak az a furcs, hogy amit ott lehet kapni az ugye Brendonos cucc, Brendonban meg még nem láttam ilyet... :roll:

mamiblue
 
 


csokinyuff!
én is csatlakozom az előttem szólokhoz és amellett becsüllek is hogy kitartasz, szerintem biztos jobb lesz így mindenkinek! :)

mandala!
tényleg durva amit leírtál, hát én ezért sajnálom ezt az általános szar anyagi helyzetet - bocsi- mert sokan emiatt nem vállalnak második, harmadik, sőt első gyereket sem.... na jó mondjuk lehet h ez is túlzás... :roll:

Ági !
mi tegnap voltunk szintén az agyhártyagyull. elleni oltáson, szerencsére nem lázasodott be a babó, képzeljétek 9 kiló a drága!!!!! :roll: hát akkor ezért fáj a derekam annyira :wink:

Panni!
jobbulást a családnak, kitartás :wink:

Regina szerencsére jó alvó most már mindig 11-től 7-8ig alszik reggel, éjjel nem kel fel.

egy hónap múlva indulunk Spanyolo-ba, már kezdek pakolgatni, meg selejtezni, nem is olyan egyszerű, na jó, nem panaszkodom :wink: Kép
nora80
 
 


Kép

nagyon fincsi ez a kajcsi.....hammmm :lol: Kép
nora80
 
 


Megjöttünk. Atit azonnal a teraszra pakoltam, ha már fel van öltöztetve.......
Háromszor szedtem ki és be a kocsiból, a derekam kész. Negyedszerre nem volt energiám, úgyhogy nem pipálhatok ki mindent. :?
Okmányirodába nem volt gáz, alig voltak, és pont én következtem, mikorra odaértünk :) Viszont képzeljétek Ati folyamatosan morgott. Vízhangzott tőle a terem, én meg ott pironkodtam, hogy hát ilyet - ennyit és ennyire - nem szokott csinálni :oops: :oops: :oops:

Éhen halok, gyors kajálok, amig alszik a kis drága.

mikegirl
 
 


igen jobb igy
majd délután dobok én is egy friss képet csak megyünk ellenőrzésre azt hiszem ki fog akadni a mérleg :lol:
Vendég
 


Lenne egy kérdésem:
Ti délután (ebéd és vacsi között), hányszor adtok enni a babóknak?
Nálunk most ez van:
7 óra: szopi
10 óra: fél üveg gyümi (nem kér többet)
13 óra: fél üveg főzelékféle (szintén nem kér belőle többet), de utána szopi az kell...
16 óra: fél üveg gyümi vagy tejpép
20 óra: vacsi, ami szopizás
(Persze plussz-minusz félórákkal...)

Viszont nekem a délután nyüglődés, mintha éhes lenne, de nem fogad el semmiből sem sokat, csak a szopiból :shock: Ha délután kétszer adnék neki enni, akkor az mi lehetne? Egyszer gyümi, egyszer pép? Vagy adjak mégegyszer főzeléket? Ti hogy csináljátok?
Amióta nem szopi van egész nap, az a mániám, hogy keveset eszik... és mi amúgy sem vagyunk súlybajnokok... De mérni csak a tanácsadáson mérik, az meg csak febr. húszon valahanyadikán esedékes.

horvviki
 
 


Mi is körübelül ez,csak a mennyiségek egy kicivel több.Viszont Alex éjszaka még mindig eszik
tuza edit
 
 


na megjöttünk Majám 7és fél kilo :shock: :shock: :shock:
na meg nagyon mérges is lett a doktornő mindig kitalál hülyeségeket mult honapban nem volt mája most kancsal és csipőficamos.... egyszoval elegem van
persze az ultrahang nem mutatott semmit utálok oda járni mindig valamivel paráztat....
arrol nem is beszélve hogy folyton összekeveri a lányomat más gyerekekkel és utálom az olyan kérdéseket:
mennyi potlást kap?
már megint szájpenészes??stb...
nem kapottsoha potlást és nem is volt szájpenészes csak egyszer... Kép Kép Kép
Vendég
 


lettem bocsi
Vendég
 


viki: én is hasonlóképpen etettem Hangát, és nekem is délután nyüglődös!
most jöttünk meg az úszásról, ma hangosan kiabált, kacagot, tetszett neki. Mostmár nem lehet tőle hallani semmit, annyira kiabál, szinte egész nap be sem áll a szája.

Amúgy meg fullra vagyok attól, hogy drágábbnál drágább meg oktató játokat megveszek neki és mivel játszik egész nap???? konzerv tető!!!!!!!!!!!!! ennyi, ja meg a törlőkendő zacsijával :D


Csokinyuff: anyu m

inket is egyedül nevelt fel, Aki menni akar, azt nem kell visszatartani, de azért a gyerektartást préseld ki belőle, mert ha jó volt neki anno melegbe tenni a kukacát, sőt átgondolhatta volna hogy akarja vagy nem abébit, akkor igenis legyen arra is esze, hogy pengessen havonta gyerektartást!


Családi adókedvezmény: GENYÓ ÁLLAM BÁCSI!!!!!!! a héten én is megcsinálom az adóbevallásomat, ha kell vkinek segitség szóljon szivesen segitek

Amúgy Mandala én is fogom a pártodat, megmondom őszintén hogy ha lehetne annyi gyereket szülnék amennyi csak megfogan, de tényleg egyrészt pénz kérdése az egész (az úszós bácsinak 7 gyereke van :D)

Kép
sziszike77
 
 


sziszike azt fizeti legalábbb....
igen átgondolhatta volna föleg ugy, hogy rögtön tudtuk ebből mi lett ha nem kellett volna másnap rohanhattam volna a dokihoz esemény utáni tabiért de kellett hát ez lett belőle
Vendég
 


ha fizet akkor a többivel meg ne foglalkozz, igaz kurva szar apa nélkül csonka családban felnőni, de neked ott vannak a rokonaid (anyud, tesód) ez vmennyire majd kárpótolja

Kép
sziszike77
 
 


igen nagyon imádjuk:)
Vendég
 


most adják a spektrumon egész héten 3tól az embergyerek cimű sorozatot. nézzétek

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike! Eszter kedvence a befőttesüveg tető meg az önzáras zacskó :lol: :lol: :lol:

Viki, nekünk eggyel kevesebb kajálás van és ímmel-ámmal akar mostanában enni még így is :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Zeze: király az avatar-od! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="horvviki"] írta:horvviki
Viszont képzeljétek ez a kolleganőm kislánya süket (azt hiszem egyszer már írtam róla). Pár hónapos korában láttam utoljára, akkor még nem tudták róla. 11 hónaposan derült ki. Azóta járnak vizsgálatokra, de úgy néz ki, hogy nem lehet segíteni....


:shock: Ammeg hogy lehet, hogy nem vették észre? :roll: Az én Emesém ha köhögök, vagy hangosabban szólok, majd' kiugrik a zoknijából, úgy képes összerezzenni.... mert azt, hogy rosszul hall, az oksi... de hogy siket? Én még ilyet nem hallottam... ez nagyon rossz szóvicc lenne... nem annak szántam, nehogy úgy vegyétek! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="mikegirl"] írta:mikegirl

Ti is átjártok éjszaka forgatni a gyerkőcöt? Ati hátra fordul, aztán vissza nem megy, de úgy meg nem tud igazán jól aludni. Sírás, anya megy: visszafordítás, betakarás, és alszik tovább. De a szopival és a forgatásokkal vegyítve két óránként mentem át, mindig volt valami.....


Mellettem alszik, így a grill-effektet (már a forgatást... :D )megúszom! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Na lányok... akkor kijelenthetjük, hogy állambácsi bekaphatja! Kell nekik a sok gyerek, de ha megvan, akkor meg azt kapod, hogy ne sírjon a pofád, magadnak szülted, ne má az állam tartsa el! :x

Hát, azt mondom, ahova a Jóisten bárányt ad, ad oda legelőt is! Megoldjuk ezt is, nem igaz? Csak egészség, szeretet legyen, a többi majd alakul!

Panni: a nagypapád egy igazán bölcs idős ember lehetett!

Mamiblue: akkor kezetfoghatunk, már ami az adókedvezményt illeti...

Nora: Regina igazi kis huncutka!

Viki: nálunk is az van, hogy hiába kínálom, nem kér kaját, mégis hiszti van... sztem unatkozik, vagy a fogacskája kínozza. Nálunk csak cici van, délben meg gyümi (vagy főzelék), azt mondjuk benyomja. A tejpép nem ízlik neki, hiába adnám.

Éjjel viszont nem azért szopiznak, mert éhesek! Inkább csak megnyugtatja őket. Próbáltam telerakni a hasát este, mondom hátha végig alszom az éjszakát.... hát nem jött be!

Csokinyufff: nem kéne dokit váltanod?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="sziszike77"]A írta:sziszike77múgy meg fullra vagyok attól, hogy drágábbnál drágább meg oktató játokat megveszek neki és mivel játszik egész nap???? konzerv tető!!!!!!!!!!!!! ennyi, ja meg a törlőkendő zacsijával :D


A törlőkendő zacsija nálunk is sláger.... meg ami eddig minden gyerekemnél nagyon bejött, az az alufólia labdacsokkal telepakolt pet palack. Na, azt imádták!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Csokinyuff!
Üdv. Pasi no comment.... inkább

Mandala!
Örülök, hogy sikerült visszaküzdened magad ide :)
Remélem, hogy csajócával már minden oké.

Panni!
Kiváncsi voltam, megkerestem a vaterán azt a 17ezres járóka-féleséget... de az csak 1,15*1,15-ös, az szerintem rettentő kicsi...

Ma elő-iratkoztunk az oviba... kíváncsi leszek, hogy fog menni szeptemberben... csak éljem túl addig ezt a rosszcsontot! Most éppen abban a korszakában van, hogy mindent 20-szor kell neki elmondani, mégis direkt az ellenkezőjét csinálja. Elég kiborító.
A pici sokkal jobb :) Még akkor is, ha le se tudom tenni egész nap... Kiválóan tudok kávézni, reggelizni, nagyobb gyereket etetni, nagyobb gyerekkel játszani, játszóterezni és még egy csomó mindent úgy, hogy közben Enikő a kezemben van.... :shock:

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Pfranciska: azt gondolom, ez olyan lehet, mint akit baleset ér és elveszíti a fél karját.... valahogy csak megtanul egy kézzel létezni....
Bár én annak lennék inkább a híve, hogy, minden gyerkőc születésével nőjön legalább egy-egy kéz az emberre pluszban... báááár.... télen nem lenne egyszerű zsebretenni ha fázik.... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Csokinyuff!! Üdvözöllek itt is!!! :lol:

Annyit termeltetek, hogy mindenre nem tudok érdemben reagálni. :D

Akikre az előző oldalról vizuálisan emlékszem, az Hanga meg Alex, édesek!!! :lol:

Viki! Nagyon sajnálom szegény kislányt, aki nem hall. De fura, hogy olyan későn derült ki. :shock:

Agnesgoboly! Eszti is nagyon drága, tök sokat változott mostanában az arca! :D

Nora! Nem leptél meg lánykád adataival, jó kis husiban volt a képeken! :D

Mandala! Hát ez nagyon durva, szép kis országban él az ember... :(

Mikegirl! Emma sokat morog... Úgy szoktam nevetni. Tolom a járdán, és ha nagyon unja a banánt, morog végig, néha olyan mintha egy kutysut sétáltatnék... :lol:

Kajcsi: Kb 8 szopi plusz táp ha kell, aztán 11 körül zöldséges vagy főzelékes tej 3lyukú cumiból, 14, 17 ugyanez majd 8 szopi és táp újra. Közben persze fél üveg gyümik repkednek befelé. De majd ha megyünk, feliratok sinlacot.

Sziszike! Hát igen, a gyerekek a legolcsóbb kis kütyükkel játszanak a legjobbat! Én nem is nagyon veszek ilyen extra dolgokat, majd ha nagyobb lesz és már nem lesznek jók a hétköznapi cuccok. Nálunk is favorit a törlőkendős doboz! :lol:

Lányok, menjetek holnap étterembe, használjátok ki a torkos csütörtököt!!! :lol:

www.menjunkenni.hu

dincuska
 
 
 
 
 
 


Jó reggel!!!

Ati már alszik. De jó neki!!! :lol: :lol: (Ez a fél 7-es kelés következménye. Nála. :lol: )

Csajok, hajnali kettő körül Ati kel, és úgy szívja a cicit, hogy csak na. Mindkettőt odaadom, és alig-alig elég. Cserénél persze eladja a házat, úgy visít. Tegnap a biztonság kedvéért kiváltottam a tápit, és este a szopi után még meg akartam kínálni vele. (Megkóstoltam, hogy mennyire meleg, és olyan, de olyan horror íze van......nem részletezem, hogy mit éreztem egyetlen kortytól :oops: :oops: ). Próbáltam csőrösből, cumiből, és nem ment. A cumira is fintorog. (Emlékeztek, kis korában sem tudott cumiból inni. Nem fogyott az üvegből, bármennyire éhes volt, és csak sírt.) Vagy neki sem ízlett? :shock: Lehet, mégiscsak be kellene vezetnem a második főzeléket, de akkor nem tudok neki mikor tejpépet adni, azt pedig úgy imádja.

Viki
Kb. mi is így eszünk, csak nagyobb mennyiséget. Ami Ati még nemlétező fogacskájára való ( :lol: ) abból szopi után egy teljes üveggel is képes bepuszilni. Tegnap du szopi után tejpép, és már nem elég 100 ml vízből, kellett még csinálnom, mert sírt. Plusz fent leírt éjszakai éhség. - Csajok, nem lesz így kövér Ati?
Nekem a védőnő azt mondta, hogy nyugodtan adjak neki egyébként 2x főzeléket.

Csokinyuuf, Majácska olyan, de olyan csábosan tud nézni :) Igazi nő a lelkem :lol: :lol:

Már updateltem az Abev-et, hamarosan vallok én is :? Köszi Sziszike, lehet, hogy élek vele. Apának a munkahelyén adtak részvényeket tavaly - ha nem találom a megfelelő sort, akkor kérdezek.

Franciska - én egy kézzel béna vagyok :oops: :oops: :oops:

Olcsó játék - nálunk a lufi az nagyon megy, aztán pelenkázáskor minden, ami elérhető. De általánosan elmondható, hogy a legjobb játék az lenne, ami éppen nálam van, bármi legyen is az :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok lányok

Kicsit elmaradva de jövök.Hiányoztok ám ,csak időm nem mindig engedi,meg depis voltam pindurit.

Csokinyuf ÜDV!
Édes Maja azon a videón.A pasikhoz meg inkább nincs véleményem,talán igaz jobb így mintha megkeserítené a mindennapokat. :oops:

Mikegirl
Én már 2× adom a főzit a tömzsinek,nekem dokinő mondta inkább így mint táp,mert elég jó husiban van,nem kell hízlalnom tápival.
Imádja a főziket,és a gyümiket,de 2 napja tápit alig akarja meginni.Elég sokat kakil,talán végre a foga fog kibújni.Jó lenne mert szegény megszenvedi nagyon.Egy vált be a viburkol homeós kúp.Talán ez a leghatásosabb segítség éjszakára.

Képzeljétek elhatároztuk férjemmel ,hogy több időt fogunk egymással foglalkozni.
ÉS 2hetente 1 éjszakát anyumnál lesznek a gyerekek.Vagy léegalábbis egy vacsi vagy mozi erejéig.Kiváncsiu leszek mennxire javít ez a dolgokon.
No puszika mennem kell ,mert OEP*et hívom már 1 órája intéznem kell a gyedet ,és nem tudom mi kell hozzá papír/gyás után/

Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Dincuska: nézz utána, mert azon lepődtem meg még anno Gergőnél, hogy a Sinlac drágább volt még receptre is, mintha vettem volna a sima tejpépeket. Vagy kihagy az agyam? A Sinlac az ugye olyan daraféle-cucc, amit vízzel elkutyolsz és tejpép lészen belőle? Hm.... fene emlékszik már... vagy csak sima tápi? :roll:

Dincuska: én nem időpontozok.... Ha éhesnek érzem megkínálom:
1. cici, ha az nem kell, vagy tovább veri a palávert, akkor
2. gyümölcs, ha az sem válik be, akkor
3. tejpép, és ha az sem, akkor
4. főzelék.
Függetlenül attól hány óra van.... Mondjuk annyi azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a főzeléket csak délben adom a cici után. A többi szabadon választott.... :)

Jucu: asszem sejtem a depi okát.... :? Pasik! Egész egyszerűen nincsenek tisztában az igényeinkkel... ugyanakkor olyan mérhetetlenül fárasztó mindig, mint a gyerekeknek magyarázni, hogy mi miért esne jól nekünk, mit hogy szeretnénk.... Az, hogy egy kicsivel több törődést igényelnénk, az valahogy maguktól nem jut eszükbe.... Fáradtak a napi verkli miatt, és úgy gondolják egy jóéjt puszival már éreztették is, hogy fontosak vagyunk. Ha mellélőttem bocsi, de valahogy azt gondolom ami nálunk probléma, az másnál is elő kell jöjjön. Bár Isten mentsen, hogy ezeket az "egyet nem értéseket" átvetítsem rátok... csak nehéz elhinni, hogy egy pasiban genetikailag kódolva legyen az empátia a nőkkel szemben.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


A második Dincuskának küldött üzim valójában Mikegirlnek íródott.... bocsika, bocsika..... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Ma 10-kor keltünk Fannival :lol: Friss és üde vagyok :lol:

De ez a hozzátáplálás nagyon macerás nálunk. Több, mint fél óra alatt megettünk egy fél üveg gyümit, miközben a plafontól a padlóig maszatosak lettünk... :? És mindjárt ebéd... paradicsomos krumplit fogunk enni... Már előre rettegek. Visszasírom az egész napos szopizást :lol: , az azért könnyebb volt.

Süket kislány: születésekor a hallásvizsgálat negatív volt. Pár hónapos korában anyuka már gyanakodott, vitték többször házi orvoshoz, aki szerint csak lusta volt a gyerek a hang irányába fordulni. De ott párszor (teljesen véletlenül) fordult a hang irányába, ezért mindig megnyugtatta anyukát. Aztán ő mégis kiharcolt egy hallás vizsgálatot, amit altatásban végeznek. Erre 2 hónappal később kapott időpontot!!!! Minden nap sírva hivta a kórházat, hogy van-e előbb időpont, hátha valaki lemondta, de sajna nem volt. Aztán végre meglett a vizsgálat, és kiderült hogy teljesen süket. Jövő hónapban beültetnek neki valami inplantátumot, amivel fog valamennyire hallani. De nagyon érdekes volt tegnap látni, ahogy egymással kommunikálnak! A kislány mindent megért! Számomra meg olyan volt, mint más baba, aki még nem tanult meg beszélni... (most másfél éves)

horvviki
 
 


mandala : jóéjt puszi??? Mostanában ha köszönésnél eszébe jut,már meghatódom. Csak a kicsiknek jár.

A Sinlack,ha jogosult vagy rá,akkor receptre csak 200 Ft.Különben 900 körül. Viszont több van benne, mint a többiben. Viszont több is kell belőle.
Na most dönts!!!
tuza edit
 
 


Pontosan mi az a Sinlac? Mert nekem 2 napja mondta a védőnő, hogy ha gondolom felirják Fanninak, hátha segít ez éjszakai átalvásban. Fürdés előtt kapjon belőle, azt mondta. Még nem döntöttem.... többiek? Tapasztalat? Tényleg segít? Most ez tápszer vagy tejpép vagy micsoda?

horvviki
 
 


Viki!
Mi tejpépezünk este evvel jobban alszik kiprobáltunk már hipp-et
bablove-ot meg mildibé-t is Majának mindegyik izlett viszont nem sokáig elég 4-5 vagy 5-6 étkezésre én csak vacsiztatom belőle különben cicizik meg egy nap fél üveg bébikaja
közben a kimaradt étkezéseknél fejek lassan tehénnek érzem magam mikor kinyitom a fagyasztot és két fiok tejjel van tele :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


a világ legrondább cumija... pedig chiccoKép Kép
Vendég
 


Csokinyufff!
Gyönyörű kislány Maja! :lol:
Tejpépet mi is eszünk, a banános a kedvenc (apa is megőrül érte..), de nem segít. Ugyanúgy fel kel Fanni éjjel 2-3-szor, akkor is ha azt vacsira kapja. Ezért nem bizok én ebben a Sinlacban sem. Az a baj, hogy Fanni inkább szomjas éjjelente, de nem jó neki semmi akkor, csak a cici. Nem eszik mennyiséget éjjel, 2-3 perc és alszik tovább.

horvviki
 
 


viki ha ez megnyugtat Maja is pl kapja 7-kor 8-9 kor elalszik és éjfélkor legkésőbb felkel és utána pedig 5ig még kétszer.
Én is irattam tegnap szokás szerint szenvedhetek a gyogyitárban mivel a doki nem tudja felfogni hogy a lányom nem hazafi hanem hosztafi.... megint nem akarják majd kiadni...
én sem bizok sokat hozzá igaz én nem bánom hogy felkel...
Még jo hogy nem vagyok alvos...
Igaz ő velem alszik azt mondják azok a babák többször kelnek
Vendég
 


Mandala
Köszi, vettem. :wink:
De akár a Jucunak szólót is írhattad volna nekem.

Viki
Nálunk ma egy egész üveg gyümi csúszott le :oops: A paradicsomos krumpli Ati egyik kedvence. Én már szinte letakarom az egész gyereket, csak a szeme meg a szája látszik ki. :lol: Egyébként még a gatyáján is kajafoltok vannak!! Múltkor kiütötte a kaját a kanálból, és a szemöldökén landolt egy adag :lol: Egyébként mindig olyan szinten csapok, hogy kész kamikaze akció a tele kanalat a szájába becsempészni.
A kislányért a szívem szakad meg!!!!!! Két hónapot váratni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Fizetjük az a rohadt sok tb-t.... :twisted: :twisted:

Tápi - nekem a doki Milumil HA-T írt fel, két doboz több mint 300e volt, és az íze .... brrrrr

Maján még a legrondább cumi sem tud egy ici-picit sem rontani :lol:

mikegirl
 
 


helyesen: Ati csapkod, nem én

mikegirl
 
 


hűűűű, ez tényleg drága tápi :lol: :lol:
3e akart lenni
na húzok, mert tiszta lökött vagyok

mikegirl
 
 


Nora: gyönyörű a kis Regi, jó látni h ő is jó súlyban nyomul

Bogesz: képzeld mi is kipróbáltuk a jó éjtes vmit, de nálunk nem vált be, Hanga többet ébredt mint bármikor valaha, Sajna 

Ágnesgoboly: nagyon szép a picid, a haját még most is irigyeljük, úgy látszik ő nem hullajtotta el őket. Bár Hanga sem volt soha kopasz, de most kezdett el neki nőni a hajacskája, most kb. 4 cm hosszú lehet :D

Morgás: Hanga ugyanúgy, mostanában morog, már arra is gondoltam hogy a kutyáktól tanulta el, ahogy tologatom őt, ezeket a hangokat hallja, lehet hogy utánozza ??? :D

Ma volt a védőnő, én is rákérdeztem a napi két főzelékre? Azt mondta hogy azt hagyjuk majd 7 hónapos kora felé.
Most még elég neki a napi 1x főzelék, a napi 2x gyümi és a többi meg tejecske.

Tegnap céklafőzeléket csináltam csirkemellel, Hanga egy Aventos kis poharat betermelt belőle, reggelre meg ott volt a pelusban a piros kaka (Jucuból tanulva most nem ijedtem már meg) Apropó JUCU merre vagy??? (közben olvastam tovább és láttam hogy megvagy)
Jucu: Igen muszáj hogy magatokra is maradjon idő, a gyerekek meg jól ellesznek a nagyiknál!

SPEKTRUM MA 14.55 EMBERGYEREK!!!! Baromi jó és azt olvastam vmelyik fórumon hogy vki felvette az összes részt és átmásolja szivesen. NÉZZÉTEK!!!
TI megfigyeltétek már hogy a baba melyik kezével nyúl a dolgok után??? Az enyém szinte minden bal kézzel akar csinálni.

Tegnap apától kaptam egy nagy csokor virágot, azért hogy milyen jó anya vagyok, hát egész délután bőgtem, belegondoltam abba is hogy nemsokára bölcsiben vagy oviban anyák napja lesz és én ott fogok az első sorban bőgni!!!!!!!!! Aztán apa olyan bújos volt, hogy tegnap este romantikáztunk egy jót :D:D:D


Mikegirl: nyugi nálunk is Hani baba éjjel 2kor áll neki „zabálni” mert úgy kiszippantja a cickómat, mintha éheztetném. Erre a védőnő: ekkora babának már átkéne aludnia az éjszakát!! Hát az enyém nem alszik és ENNYI! Enyém felébred enni!

GYES-hez kell:
-személyi (igénylőé)
-lakcimkártya
- gyermek eredeti születési anyakönyvi kivonata
-adókártya(igénylőé)
-magánnyugdijpénztári tagság belépési nyilatkozata
-fizetés nélküli szabadság engedély (igénylőé)
(ha esetleg a munkahely megszűnt annak okirata) vagy a munkanélküliség határozata
OEP: 0680200405 a teloszámuk, lehetetlen felhivni


Horvviki: nyugi én is ugyanebben a cipőben járok. Bármit adhatok neki (akár fél liter tejet is) akkor is legalább 1-2x felkell éjszaka enni! Felesleges is kiváltanod a Sinlacot. Én kaptam a barinőmtől egy adagra valót, hát akkor is felkelt éjszaka!

Nálunk Hanga a saját ágyában alszik, és én ott vagoyk még mindig vele egy szobában, és igaziból nem is tudom hogy mikor fogok visszaköltözni apához, mert ő meg annyira elkanászkodott horkolás ügyileg hogy nem lehet meglenni mellette. Már ő saját maga is felszokott ébredni saját magára :D:D:D:D

Na mostmár eldugulok kiirtam magam, a gyerek alszik még mindig :D
Mindenkinek szép napot ebben a takony időben.

Mi van a többiekkel? ???? BOGESZ, SABINE, kis pupu???? merre vagytok?

Kép
sziszike77
 
 


A sinlak Szenjánoskenyérmag kivonatból készűl.A lényege,hogy NEM tartalmaz tejet,tejszármazékot,tehát nem alergizál.
Ha csináltatok már krumplipurét porból,olyannak kell elképzelni.Nem olyan finom,mint a tejpép,mert nem cukros és aromás,de a gyerekek mégis szeretik.
Én hol almát rakok bele,hol egy kis lekvárt, de üresen is megeszi.Vízzel kell higítani.
Ja és az ételek sűrítésére is nagyon praktikus.Nem kell mindig krumpli.
Viszont nekem az alvásban nem segített.

Sabine: merre vagytok? Nyaraltok? :wink:
tuza edit
 
 


Ádám imádja a Sinlacot. Először Milupa HA pépet kaptunk, de voltak kis pöttyök az arcán, akkor írta fel a doktornő a Sinlacot. Szerintem sokkal édesebb és finomabb, mint a Milupa. Ádám meg van érte bolondulva. Én szoktam bele tenni gyümölcslevet, vagy ha marad az üveges gyümölcsből, akkor azt hozzáteszem.

Át kellett variálnunk az étkezéseket, mert este nem volt hajlandó sem szopizni, sem az üvegből meginni az anyatejet. Gondolom, hogy az uzsira adott Sinlac nagyon eltelítette. Ezért a Sinlac került tízóraira, ebédre a főzelék, uzsira pedig a gyümölcs (kb. 4 órakor), így este 9-ig kellőképpen megéhezik. Először megitta az üvegből (kb. 130 ml), majd még mindkét ciciből szopizott, fél 7 után kelt. Amúgy nem panaszkodhatom, mert amikor nem nagyon evett (ivott) este, akkor is reggel 8-ig aludt.

Amúgy ma szerintem tudta Ádám, hogy fel kell kelnie időben, ugyanis a Márknak itthon maradt két matematika munkafüzete, ráadásul első óra volt matek. Apa Pestre ment, úgyhogy Ádámmal még egy jó tempósat sétáltunk reggel, elvittük a suliba a tankönyveket. Csöngetés előtt 7 perccel ott voltunk. Amúgy jó tempósan 15 perc alatt oda lehet érni a suliba gyalog.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mandala

Jók a meglátásaid,csak ez párosul azzal,hogy ő hiányát érzi a szeretetemnek.Nagyon cicásnak kéne lennem ,és biza a sex is kevesebb mint volt.Ezt már tolerálja , de fáj neki hogy nem szeretem szerinte eléggé. :oops: nagy beszélgetés megvolt pont 2 hete vasárnap......és most próbáljuk rendbehozni ,szépíteni a dolgokat.Ha mindketten akarjuk remélme sikerül :lol: :lol: :lol: hiszen nagyon szeretem őt és érzem ,hogy ő is szeret.

Edit
Sinlac 200FT ha jogosult vagy????ezt hogy érted?
Nekem kiírva receptre dupla adag/doboz 1400 ft.Bár mi egyre kevesebbet esszük.

Sziszike
Hanga baba is olyan jó ízlelőkkel van ellátva bizti mint az én kis dömpim:):):):) cékla sláger nálunk,meg a cukkini,répa,krumpli egybe.
Én fiam is kiabál ,rekedten morog ,igazából leírhatatlan amit csinál.
Nálunk sem vált be a jó éjt papi.Sőt kérdésem is van:ti milyen cumiból adjátok jó éjt papit?Aventes I II III vonalasból úgy folyik majd megfullad,2 nem jön át,így én pici lukat vágtam 1 re és úgy prószáltuk,de mondom heti 1×2× kap.
Lesz még bőgés hidd el elég.Nekem a legnehezebb napok amikor ünnepek vannak,voltak suli ,ovi ,......egyszerűen olyankor nem bírom tartani magam.De hát velem ez itthon is előfordul ,dilis egy némber vagyok :):):):):):)

Csokinyuff
Lennék én fejős tehén hidd el,és milyen jó nekd ,hoyg fagyód még tele.
Édes a bújós kép.


Képzeljétek felhívtam OEP-t ,sikerült 11 kor és jan.21 én lejárt a 180 nap gyás :oops: nem figyeltem a könyvelő meg nem szólt..Gyors tel könyvelőnek ,hogy kell a foglalkoztatói igazolás erre közli ,menjek szerezzem be . :twisted: /*oep/*
Mondom neki ez a maga dolga úgyhogy hétfőre kész legyen,mert ráverek az asztalra.

Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?